2015. szeptember 29. kedd

szept. 29
14:42
Ez a feröeri csapat érkezik Budapestre (Blikk)
szept. 29
14:48
Több mint 25 ezer indulót várnak a Budapest Maratonra (Behaviour)
A világ egyik legszebb maratoni pályája a budapesti.
szept. 29
14:50
A jegybank fizessen osztalékot az államnak! (Behaviour)
"Az MNB ne tömje tele százmilliárdokkal a saját alapítványait!"
szept. 29
15:00
Videoton: jó hír a válogatottnak is – Juhász teljes értékű harcos (She)
A Videoton FC hivatalos honlapján tudatta, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn megsérülő Juhász Roland ismét teljes értékű munkát végez rehabilitációját követően.
szept. 29
15:02
MU: Sohasem kértem magam átadólistára – Rooney (She)
Wayne Rooney elmondása szerint sohasem kérte, hogy átadólistára helyezzék 2013-ban, annak ellenére, hogy a Manchester United korábbi menedzsere, Sir Alex Ferguson ezt állította.
szept. 29
15:06
Venus Williams már 700-szor nyert (Metropol)
Az aktív teniszezők között ezzel második testvére, Serena Williams mögött.
szept. 29
15:18
FIFA - Jack Warnert örökre eltiltották (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) független etikai bizottsága örökre eltiltotta a sportággal kapcsolatos minden tevékenységtől Jack Warnert, a FIFA korábbi alelnökét, végrehajtó bizottsági tagját.
szept. 29
15:24
Örökre eltiltották a FIFA volt alelnökét (Metropol)
Az eddigi vizsgálatok szerint Jack Warner futballvezetőként egy olyan átfogó rendszer működtetett, melyen keresztül nem könyvelt, és illegális pénzek mozogtak.
szept. 29
15:36
Képek: elege lett, hogy piszkálják, kigyúrta magát (She)
Choon Tan mindössze 147 centiméter, ráadásul magassága mellett vézna testalkata miatt sem volt könnyű a gyermekkora. Egy nap aztán úgy döntött, ideje tenni valamit...
szept. 29
15:54
Premier League: „Csak egy jobb játékos van Sturridge-nál!” (She)
Jamie Carragher, a Liverpool labdarúgócsapatától 2013-ban visszavonuló angol szerint Daniel Sturridge-nál csupán egyetlen jobb játékos van a Premier League-ben.
szept. 29
15:56
Haladás: a szövetségi kapitány dicsérte a szombathelyieket (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya dicsérte a labdarúgó NB I-ben második helyen álló Haladást, Mészöly Géza vezetőedzővel pedig a válogatottba behívott játékosok mellett a korosztályos együttesekben szereplőkről is beszélgetett.
szept. 29
16:00
Platini ellen is nyomozás folyik (Metropol)
A hatóságok annak kapcsán hallgatták ki az UEFA elnökét, hogy kétmillió svájci frankot kapott Blattertől 2011 februárjában.
szept. 29
16:06
Barcelona: Ki, ha nem Messi? (Agroinform)
A Bayer Leverkusen elleni BL-találkozón Luis Suárez vagy Neymar tündöklése várható.
szept. 29
16:12
Platini ellen is nyomozás folyik (Infostart)
Német sajtóértesülés szerint nemcsak Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, hanem az európai szövetséget (UEFA) vezető Michel Platini ellen is nyomoz a svájci államügyészség.
szept. 29
16:12
Eb 2016: 1986 után ők vihetik nagy tornára az északíreket (She)
Michael O'Neill, az északír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Görögország (október 8.) és Finnország (október 11.) elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. Észak-Írország a Görögország elleni hazai győzelemmel biztosíthatja a kvalifikációt, és 1986 óta először juthat ki nagy tornára.
szept. 29
16:14
Hosszú Katinka túl a 200. világkupa-érmén, Verrasztó is nyert (Infostart)
Hosszú Katinka egy döntőben győzött, kettőben második, egyben pedig harmadik lett az úszó világkupa-sorozat pekingi állomásának keddi nyitónapján. A férfiaknál Verrasztó Dávid nyerte a 400 méter vegyest.
szept. 29
16:14
FIFA: Platini ellen is nyomozás folyik – sajtóhír (She)
Német sajtóértesülés szerint nemcsak Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség(FIFA) elnöke, hanem az európai szövetséget (UEFA) vezető Michel Platini ellen is nyomoz a svájci államügyészség.
szept. 29
16:16
Videó: így robbant be az MU-ba Martial, már karrierje van (She)
A nyár egyik figyelemre méltó igazolása Anthony Martial volt, aki a Manchester United és az AS Monaco heves alkudozása után 80 millió euróért váltott klubot. Az MU 19 éves támadója a 2015-ös nyári átigazolási szezon egyik leginkább túlértékelt labdarúgója a svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központjának (CIES) kimutatása szerint, azonban eddigi teljesítménye alapján úgy tűnik, hogy…
szept. 29
16:18
Hosszú Katinka túl a 200. világkupa-érmén (Metropol)
Hosszú Katinka egy döntőben győzött, kettőben második, egyben pedig harmadik lett az úszó világkupa-sorozat pekingi állomásának keddi nyitónapján.
szept. 29
16:18
BL: ezzel a trükkel készül a Malmö a Real ellen – kép (She)
A svéd Malmőnél minden lehetőséget megragadnak a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt, hogy szerdán kizökkentsék a királyiakat.
szept. 29
16:30
Női röplabda Eb - Jókay Zoltán: tíz centi és tíz kiló mínuszban vagyunk (Infostart)
Jókay Zoltán másodedző szerint a magyar női röplabda-válogatott teljesítette a kitűzött célt azzal, hogy bejutott a legjobb tizenkettő közé a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon.
szept. 29
16:30
Férfi kézi: megvan a remény Källman Barca elleni játékára (She)
Jonas Källman, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának svéd válogatott balszélsője a Vardar Szkopje elleni meccs második félidejében sérült meg. A klub híre szerint nincs szakadása, csak húzódása, minden remény megvan arra, hogy vasárnap a Barcelona ellen pályára lépjen a Bajnokok Ligájában.
szept. 29
16:42
BL: Rekordok, amiket nem Messi vagy CR7 tart (Agroinform)
Puskás Ferenc több kategóriában is megelőzi egyelőre Messit és Ronaldót.
szept. 29
16:48
Görbicz is szerepel a női kézilabda-válogatott keretében (Infostart)
A szülése után visszatért Görbicz Anita is szerepel az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő női kézilabda-válogatott keretében.
szept. 29
16:48
Úszás: Hosszú Katinka túl a 200. világkupa-érmén (She)
Hosszú Katinka egy döntőben győzött, kettőben második, egyben harmadik lett az úszó világkupa-sorozat pekingi állomásának keddi nyitó napján. A férfiaknál Verrasztó Dávid nyerte a 400 méter vegyest.
szept. 29
16:50
FIFA: Michel Platini ellen is nyomozás folyik – sajtóhír (She)
Német sajtóértesülés szerint nemcsak Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, hanem az európai szövetséget (UEFA) vezető Michel Platini ellen is nyomoz a svájci államügyészség.
szept. 29
17:42
Videó: Beckhamet az ágyában lepték meg, majd elvitték a kocsiját (She)
Az egyik legnagyobb svéd divatcég ezúttal a korábbi kiváló labdarúgót, David Beckhamet kérte fel az új kollekció bemutatásához. A reklámfilmben azonban váratlanul megjelenik a népszerű amerikai komikus és színész, Kevin Hart, aki egycsapásra felborítja a Manchester United és a Real Madrid volt játékosának életét. A videó magyar feliratot is tartalmaz!
szept. 29
18:18
Labdarúgás: Ronaldo 30 futballiskolát indít Kínában (She)
A korábbi legendás brazil labdarúgó, Ronaldo 30 futballiskolát indít Kínában a helyi fiatalok képzésére.
szept. 29
18:24
Megmászná a Mount Everestet a lefagyott ujjú japán (Metropol)
A 33 éves Kuriki Nobukazunak kilenc ujja fagyott le a 8848 méteres csúcs egy korábbi meghódítására tett kísérlete közben.
szept. 29
18:36
Ifi BL: Tajti Mátyás becserélése után jött a csattanó (She)
Tajti Mátyás csapata, a Barcelona U19-es együttese hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Bayer Leverkusennel az UEFA Ifjúsági Liga E-csoportjának második fordulójában. A korosztályos válogatott magyar játékos a 86. percben állt be.
szept. 29
18:48
Tenisz: Ezzel a kombival megduplázhatod a pénzed (Agroinform)
Beindult az ázsiai szezon, így újra jelentkezünk tenisz fogadásokkal, rögtön itt egy három meccsből álló kombi.
szept. 29
18:54
NFL: 2 milliót követelt a morcos kabala, „letörték a szarvát…” (She)
Túl sokat kért Joe Jurantich, a Minnesota Vikings kabalája, ezért huszonegy év után kénytelen elhagyni az NFL-t. A férfinak lejárt a szerződése, és az új megállapodás feltételének az elkövetkező tíz évre mérkőzésenként húszezer dollárt (5.6 millió Ft) szabott meg árként – ez nem tetszett a klubnak.
szept. 29
18:56
Videó: a 94. percben egyenlített, majd lehúzta egy sörrel a drukkert (She)
A dán labdarúgó-bajnokságban szereplő Esbjerg csatára, Nicki Bille Nielsen egy ideig biztosan a szurkolók kedvence lesz. A nyáron a francia Evian-tól hazaszerződő, 27 éves támadó a Hobro elleni hétvégi bajnokin a 94. percben egyenlített, majd ritkán látható módon ünnepelt a szurkolókkal.
szept. 29
18:58
MLSZ: a Hali és az Újpest fizethet; Balajczát egy meccsre eltiltották (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága szeptember 29-i ülésén a soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésről eltiltotta Balajcza Szabolcsot, az Újpest kapusát. Az élvonalbeli csapatok közül szurkolói miatt ezúttal a Haladás, valamint (a kupameccse miatt) az Újpest fizethet.
szept. 29
19:12
Eb-selejtezők - Szigorú biztonsági intézkedések az albán-szerb mérkőzésen (Infostart)
A legszigorúbb biztonsági intézkedésekkel készülnek az albán hatóságok a jövő csütörtöki, Szerbia ellen sorra kerülő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre - számolt be a Koha Ditore című koszovói napilap kedden.
szept. 29
19:30
Eb 2016: mesterlövészek is lesznek az albán–szerb meccsen (She)
A legszigorúbb biztonsági intézkedésekkel készülnek az albán hatóságok a jövő csütörtöki, Szerbia ellen sorra kerülő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre – számolt be a Koha Ditore című koszovói napilap kedden.
szept. 29
19:32
NB I: ezer nézőt nem talál a megyei lap a hétvégi Honvéd-meccsen (She)
A Budapest Honvéd–Diósgyőri VTK (2–1) mérkőzésen a rendező klub 2012 főben jelölte meg a hivatalos nézőszámot. A boon.hu regionális honlapnak sajátos, egyben zseniális ötlete támadt – a második félidőben készített képeken egyesével megszámolták a szurkolókat. És keresnek ezer embert...
szept. 29
20:00
Bulvár: Fegyverrel védte meg magát a bíró Brazíliában - videó (Agroinform)
Egy alsóbb ligás mérkőzés hevében a játékvezető (!) egy pisztollyal próbálta meg helyreállítani megtépázott renoméját.
szept. 29
20:06
Női kézilabda NB I - Debrecenben győzött a Siófok (Infostart)
A Siófok kilenc góllal nyert Debrecenben a női kézilabda NB I keddi játéknapján.
szept. 29
20:24
BL: Hazard és Terry a kispadon, Mourinho a Porto ellen (She)
Kijelölték a kezdőcsapatokat a Porto–Chelsea Bajnokok Ligája-találkozóra. José Mourinho egykori klubja ellen nem jelölte a kezdőbe Eden Hazard-t és John Terryt sem.
szept. 29
20:26
Jégkorong, Mol Liga: a DVTK és a Debrecen is nyert Erdélyben (She)
A jégkorong Mol Liga keddi mérkőzésén a DVTK-Jegesmedvék az egyaránt három pontig jutó Galanisz Nikandrosz és Somogyi Balázs vezérletével nyert 6–2-re Brassóban. A Debrecen Csíkszeredában győzött, a hajdúságiak 4–2-re múlták felül a HSC-t. A nap harmadik meccsén is az idegenben szereplő csapat örülhetett: a MAC először kapott ki rendes játékidőben, a Fehérvár AV19-től.
szept. 29
20:42
Ligue 1: góliszony a Lille-nél, a Nantes is kifogott rajta (She)
Sorozatban tizenhárom nyeretlenül megvívott idegenbeli bajnoki összecsapás után győzött újra a Nantes a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 7. fordulójából elhalasztott, Lille elleni mérkőzésen. A bajnokságban eddig gyengélkedő – és nyolc mérkőzésen csak két gólt szerző – Lille veszte Jules Iloki volt, aki már az 5. percben eldöntötte a három pont sorsát. A Lille gólkülönbsége…
szept. 29
21:00
BL-élőben: mire megy a Barcelona Messi nélkül? (Infostart)
Nyolc mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Barcelona a Bayer Leverkusent fogadja. A Chelsea a Porto vendége lesz. A Bayern München a 45 meccse veretlen Dinamo Zagreb sorozatát igyekszik megtörni.
szept. 29
21:00
BL, G-csoport: Porto–Chelsea – élőben az NSO-n! (She)
A Premier League-ben gyengélkedő Chelsea a Bajnokok Ligájában győzelemmel indított a Maccabi Tel-Aviv ellen és most a Porto ellen is sikerre készül. José Mourinho visszatér korábbi sikerei helyszínére. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a…
szept. 29
21:02
BL: élő eredménykövető a keddi találkozókról! (She)
A Barcelona, a Bayern München, a Roma, az Arsenal, a Chelsea és a Valencia is pályára lép kedden a Bajnokok Ligájában. Kövesse figyelemmel a találkozókat élő eredménykövetőnk segítségével!
szept. 29
21:04
BL: Casillas-rekord – nála többször senki sem lépett pályára (She)
Azzal, hogy a kezdőcsapatban kapott helyet Iker Casillas, immár egyedüliként vezeti a Bajnokok Ligájában pályára lépők rangsorát. A Porto kapusa a Chelsea elleni találkozóval már 152 fellépésnél jár – eggyel megelőzve honfitársát, Xavit.
szept. 29
21:18
Juventus: ittasan „biliárdozott” a Ferrarijával a védő – fotó (She)
Ittas vezetés miatt kikerült az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának keretéből Martín Cáceres.
szept. 29
21:36
Új csapat a Formula-1-ben (Infostart)
Romain Grosjeant nevezte meg első pilótájaként a Forma-1-ben jövőre bemutatkozó amerikai Haas csapat.
szept. 29
21:54
Légiósok: Vécsei szerint az olasz 3. liga gyorsabb az NB I-nél (She)
Vécsei Bálint, az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Lecce támadója szerint az olasz harmadosztályban gyorsabb futballt játszanak, mint a magyar élvonalban.
szept. 29
22:12
Ronaldinho három hónap után távozott a Fluminensétől (Infostart)
A 2005-ben aranylabdás Ronaldinho alig három hónap után távozott a Fluminense labdarúgócsapatától.

Keresés