2015. augusztus 31. hétfő

aug. 31
0:09
Németország: a Wolfsburg nyolc gólt hintett a nyitányon (She)
A Bajnokok Ligája-győztes 1. FFC Frankfurt hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Essent a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2015–2016-os kiírásának első fordulójában. A házigazdáknál a bokaműtét után lábadozó Marozsán Dzsenifer nem lépett pályára.
aug. 31
0:13
Videó: jobbal levadászta a labdát, ballal telitalálat lett belőle (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 4. fordulójának rangadójára Eindhovenben került sor, ahol a PSV a Feyenoordot fogadta.  Jeffrey Bruma öngólja miatt már a negyedik percben hátrányba került a címvédő, de a találkozó leglátványosabb pillanatát Santiago Arias parádés találata hozta, amellyel fordított a PSV, majd 3–1-re megnyerte a találkozót.
aug. 31
0:17
US Open: Sarapova visszalépett, nem jött rendbe a térde (She)
Egy nappal a főtáblás mérkőzések kezdete előtt Marija Sarapova bejelentette, hogy nem indul a US Openen. Az orosz teniszező sérülés miatt lépett vissza.
aug. 31
0:21
NS: Bognár István: apja fia; Király Gábor és a magyar–román – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
aug. 31
0:27
La Liga: a második mérkőzését is elveszítette a Getafe (She)
A Getafe labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-re kikapott a Granadától, így két forduló után sincs pontja a spanyol élvonalbeli bajnokságban. A Las Palmas és a Levante nem bírt egymással.
aug. 31
0:45
NB I: az FTC más dimenzió; ismét dőltek a nézőcsúcsok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 7. fordulóban ismét kitettek magukért a szurkolók, és a múlt heti negatív szezoncsúcs után most pozitív rekordokat produkáltak.
aug. 31
1:21
Hétfői sportműsor: kezdődik a US Open (She)
Hétfőn megkezdődnek a főtáblás küzdelmek a US Openen. A világ legjobb teniszezőit hosszú órákon nézhetjük a televíziós közvetítéseknek köszönhetően. A Vuelta a 10. szakasszal folytatódik.
aug. 31
5:15
Keretet hirdetett a román kapitány (Infostart)
Kihirdette a magyarok és a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretét Anghel Iordanescu, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - olvasható a román szövetség honlapján.
aug. 31
5:33
Női tenisz-világranglista - Kvitova a negyedik, Babos a 74. (Infostart)
A múlt heti New Haven-i tornán címvédőként diadalmaskodó cseh Petra Kvitova feljött a negyedik helyre a női teniszezők világranglistáján, melyet továbbra is óriási fölénnyel vezet az amerikai Serena Williams.
aug. 31
7:03
Poór Brigitta a negyedik helyen végzett az extrém tereptriatlon Eb-n (Infostart)
Poór Brigitta a negyedik helyen végzett az extrém tereptriatlonosok Európa-bajnokságán az angliai Cranleigh-ben.
aug. 31
7:03
Átigazolások: kövesse velünk a 2015. nyári zárást – PERCRŐL PERCRE! (She)
Az iskolakezdés mellett jönnek az esztelen pénzköltés, pánikvásárlások, nagy üzletek és meglepő transzferek napjai is: a legtöbb nagy európai labdarúgó-bajnokságban és a magyar NB I-ben augusztus 31-ről szeptember 1-re fordulva, éjfélkor véget ér az átigazolási időszak. Angliában szeptember 1-jén délután ereszkedik le a roló – kövesse figyelemmel percről percre a transzferzárórát!
aug. 31
7:24
Ő lett Balatonszabadi új polgármestere (Behaviour)
Májusban a hat tagú képviselő-testület feloszlatta magát.
aug. 31
7:26
A Jobbik nyert Tapolcán (Behaviour)
Mindét választókerületben a szélsőjobboldali párt kapta a legtöbb szavazatot.
aug. 31
7:39
Bursaspor: a Romát is megjárta Dzsudzsákék 17. szerzeménye (She)
Megvan a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató török Bursaspor 17. nyári szerzeménye: a török bajnokságot három vereséggel kezdő csapat a háromszoros szenegáli válogatott Ricardo Fatyval erősített.
aug. 31
7:41
Vb 2018: remek győzelem a négy éve alvó válogatottól (She)
Két mérkőzéssel hétfőn megkezdődött a csata a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének Óceániai zónájában.
aug. 31
7:57
US Open: Babosék Hingisék ágára kerültek női párosban (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán a román Andrea Mitu és a brazil Teliana Pereira ellen kezd női párosban a US Openen. Marosi Katalin és a grúz Okszana Kalasnyikova a román Irina-Camelia Begu, Raluca Olaru kettőssel találkozik az első fordulóban.
aug. 31
8:15
A ráadásban bukott el az Újpest és a DVSC is (Metropol)
Az Újpest és a Ferencváros után harmadik fővárosi ellenfelétől, az MTK-tól is kikapott saját pályáján a Vasas.
aug. 31
8:33
Kábítószer: öt év alatt 16 magyar sportoló ellen nyomoztak (She)
Tizenhat sportoló ellen folytatott nyomozást kábítószerekkel összefüggésben a rendőrség 2010 óta – írta hétfői számában a Magyar Nemzet az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva.
aug. 31
8:35
Real Madrid: Benítez a Liverpooltól szerződtethet játékost (She)
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid a Liverpool balhátvédjét, Alberto Morenót szerződtetheti Fábio Coentrao pótlására.
aug. 31
8:51
Újpest: Gera Zoltán a legújabb szerzemény példaképe (She)
A múlt héten a cseh Teplicétől Újpestre szerződő Balázs Benjámin szerint a válogatott mérkőzések miatt az NB I-be iktatott szünet kapóra jön neki, és lehetőséget ad arra, hogy beverekedje magát új klubja kezdőcsapatába.
aug. 31
8:53
US Open: Sarapova üzent, Ázsiában térne vissza (She)
Mint megírtuk, lábsérülés miatt az orosz Marija Sarapova nem indul a hétfőn kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon. Az orosz teniszező a Twitter-oldalán jelezte, néhány hét múlva Ázsiában már pályára akar lépni.
aug. 31
9:09
Kamion Eb: 76 pont Kiss Norbert előnye a magyar futam előtt (She)
Az volt a terv, hogy a kamiont sérülés nélkül vigye célba mind a négy versenyen, és a lehető legkevesebb rizikót vállalva a lehető legtöbb pontot gyűjtse. Sikerült. A csehországi Mostban megtartott kamionos Európa-bajnoki futamon is Kiss Norbert volt a legeredményesebb, így tovább növelte előnyét az összetett pontversenyben.
aug. 31
9:11
Extrém tereptriatlon Eb: Poór Brigitta előkelő helyen végzett (She)
Poór Brigitta a negyedik helyen végzett az extrém tereptriatlonosok Európa-bajnokságán az angliai Cranleigh-ben.
aug. 31
9:13
US Open: a korábbi győztes Sarapova sérülés miatt visszalépett (She)
A korábbi világelső orosz Marija Sarapova visszalépett az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) női egyesétől.
aug. 31
9:27
Tenisz: Babos rontott, Djokovics kirobbanthatatlan az élről (She)
A múlt heti New Haven-i tornán címvédőként diadalmaskodó cseh Petra Kvitová feljött a negyedik helyre a női teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is óriási fölénnyel vezet az amerikai Serena Williams. A hétfőn rajtoló US Open egyetlen magyar főtáblása, Babos Tímea egy pozíciót rontva a 74., míg a páros ranglistán változatlanul a 13.
aug. 31
9:29
Athetic Bilbao: válogatott karmester Madridból, nyolcmillióért (She)
A spanyol élvonalbeli Atlético Madrid eladta kétszeres spanyol válogatott irányítóját, Raúl Garcíát az Athletic Bilbaónak, nyolcmillió euróért.
aug. 31
9:33
Heti műsor: Összecsap Magyarország és Románia! (Agroinform)
Jön az év mérkőzése, Budapesten megmérkőzünk Románia legjobbjaival!
aug. 31
9:45
Athletic Bilbao: válogatott karmester Madridból, nyolcmillióért (She)
A spanyol élvonalbeli Atlético Madrid eladta kétszeres válogatott irányítóját, Raúl Garcíát az Athletic Bilbaónak, nyolcmillió euróért.
aug. 31
9:47
MU: a monacói csatár már beleegyezett a váltásba (She)
Francia lapértesülések szerint az AS Monaco tehetséges támadója, Anthony Martial már mindenben megegyezett a Manchester Uniteddel, de a két klub még alkudozik egymással.
aug. 31
10:03
Kosárlabda: újabb magyar válogatott igazolt Törökországba (She)
A Honti Katát is foglalkoztató török Abdullah Gül Üniversitesi szerződtette a következő évadra Krivacsevics Tijána válogatott kosarast.
aug. 31
10:05
Törökország: az éllovasnál folytatja a Liverpool szerbje (She)
A Fenerbahce egy évre kölcsönvette a Liverpooltól a szerb Lazar Markovicsot.
aug. 31
10:07
Videoton: a Burcsa-éra két légiósától is elköszönnek, újabb „visszatérő” (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Videoton labdarúgócsapata még ma megválhat több légiósától, úgy tudjuk, hogy köztük van az előző klubigazgató, Burcsa Győző két téli szerzeménye, a holland Kees Luijckx és a francia Rémi Maréval. Ugyanakkor Szekeres Adrián a héten már újra az együttessel edzhet.
aug. 31
10:21
Kecskemét: egy meccsre még visszatérne a KTE-kapitány (She)
A szerb Vladan Szavics, a Kecskeméti TE labdarúgócsapatának korábbi kapitánya úgy döntött, hogy nevelőegyesületével, a montenegrói FK Beranéval kezdi meg a szezont – írja a kesport.hu.
aug. 31
10:39
Törökországba igazolt a válogatott kosaras (Infostart)
A Honti Katát is foglalkoztató török Abdullah Gül Üniversitesi szerződtette a következő évadra Krivacsevics Tijána válogatott kosarast.
aug. 31
10:45
US Open: Nadal már az első meccsén megszenvedhet a továbbjutásért (Agroinform)
Hétfőn késő délután beindul a nagyüzem New Yorkban, a legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzéséket górcső alá vettük.
aug. 31
10:57
Juventus: Lamela helyett Lemina érkezett orvosira (She)
Az olasz Juventus minden bizonnyal lemarad a tottenhames Érik Lameláról, aki inkább Marseille felé kacsintgat, érkezett azonban helyette orvosira a középpályás Mario Lemina. Éppen Marseille-ből.
aug. 31
10:59
Hertha: szemüvegcserét javasolt a dühös Dárdai a riporternőnek (She)
Már beszámoltunk arról, hogy Dárdai Pál, a Hertha labdarúgócsapatának magyar szakvezetője meglehetősen mérges volt a Dortmundtól vasárnap elszenvedett 3–1-es vereség után – a Bild beszámolójából az is kiderül, hogy a tréner dühéből egy újságírónőnek is jutott.
aug. 31
11:01
Szervátültetettek világjátéka: 4. hely, nyolcvanhét magyar érem (She)
A magyar delegáció 41 arany-, 23 ezüst- és 23 bronzérmet szerzett a szervátültetettek XX. világjátékán, amely vasárnap fejeződött be az argentínai Mar del Platában.
aug. 31
11:15
Atlétika: Usain Bolt egy zseni, Messi és CR felett áll (She)
Sebastian Coe szerint Usain Bolt jelentősebb sportoló, mint Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo.
aug. 31
11:15
Borkai Zsolt 50 éves (Metropol)
Az olimpiai és világbajnok tornász, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az 1988-as olimpián aranyérmet szerzett lólengésben.
aug. 31
11:17
Női kézi: óriási a felháborodás Győrben, helyreigazítást kérnek (She)
A Győri Audi ETO KC a hivatalos honlapján is közzétette azt a levelet, amelyben Kelecsényi Ernő klubelnök helyreigazítást kér az MTVA-tól, amiért a szombaton megrendezett Győri Audi ETO KC–FTC Rail Cargo Hungária női Szuperkupa-mérkőzés közvetítésében Ambros Martín győri vezetőedző nevét hibásan tüntették fel, és az eltelt másfél napban még csak bocsánatot sem kértek érte.
aug. 31
11:51
AS Roma: Dzsudzsák volt moszkvai csapattársa érkezett (She)
Az olasz AS Roma egy évre kölcsönkérte az orosz Dinamo Moszkvától a francia labdarúgót, William Vainqueurt.
aug. 31
11:53
Videó: Nani a 97. percben tekert, de a java csak ezután jött (She)
Nani egy pillanat alatt bombaformába lendült a török Fenerbahcénál. A portugál szélső most egy tökéletes szabadrúgással szállította együttesének a három pontot. Ráadásul az egészben nem is ez volt a legtökéletesebb…
aug. 31
11:55
Videó: óriási hiba – Guzmics passzából gólt kapott a Wisla (She)
Guzmics Richárd látványos hibája megbosszulta magát a Wisla Kraków–Slask Wroclaw (4–2) lengyel élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A krakkóiak magyar légiósának „passzát” kihasználva gólt szereztek a vendégek, azonban ez sem volt elég nekik a győzelemhez.
aug. 31
11:57
NB I: üres hét jön, de a Loki nem marad mérkőzés nélkül (She)
A hétvégén nem rendeznek fordulót a labdarúgó NB I-ben a válogatott Románia elleni Eb-selejtezője miatt, ám a DVSC-Teva szurkolói nem maradnak mérkőzés nélkül.
aug. 31
12:09
Magyar-román: Srácok, hol a góllövő cipőtök? (Blikk)
Budapest – Nincsenek kirobbanó formában a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, akik a pénteki (Groupama Aréna, 20.45) románok elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülnek.
aug. 31
12:11
Így tartja formában magát az 50 éves Borkai Zsolt (Blikk)
Budapest – Augusztus 31-én ünnepli 50. születésnapját Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
aug. 31
12:16
Tippmixpro: Még ma érdemes regisztrálni a bónuszért (Agroinform)
Aki augusztus 31-én regisztrál a Tippmixpro oldalára, 1000 forintos feltöltési bónuszt kaphat.
aug. 31
12:27
AC Milan: Balotelli végre elárulta, miért nem ment neki a Poolban (She)
Az AC Milan kölcsönkapta a Liverpooltól korábbi játékosát, a bonyolult személyiségű Mario Balotellit, aki nyilvánosságra hozta végre a nagy titkot: miért nem ment neki a Liverpoolban?
aug. 31
12:45
PMFC: most már tényleg belevágnak a bajnokságba (She)
Háromfordulónyi halasztás után a héten bekapcsolódik a Baranya megyei labdarúgó-bajnokság első osztályának küzdelmeibe a PMFC, rögtön két mérkőzéssel – derült ki a nagy múltú klub honlapjáról.

Keresés