2015. augusztus 10. hétfő

aug. 10
0:15
MLS: betalált az első percben, belesérült a gólörömbe – videó (She)
A címvédő Los Angeles Galaxy hazai pályán 3–1-re legyőzte a Seattle Sounders együttesét az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint vasárnap késő esti mérkőzésén. A meccs legérdekesebb jelenetét az első percben, a vendégek gólja után láthattuk...
aug. 10
0:19
NB I: A szurkoló mindig a csapata mellett áll, de itt nem ez a trendi – Kondás (She)
A Haladás meglepetésre 1–0-ra legyőzte idegenben a DVSC-Tevát. A mérkőzés tanulságairól a főszereplők beszéltek az NSO Tv-nek.
aug. 10
0:51
Tenisz: Nisikori is megverte Isnert a washingtoni döntőben (She)
A második kiemelt japán Nisikori Kei döntő szettben legyőzte a nyolcadikként rangsorolt John Isnert a washingtoni kemény pályás férfi tenisztorna döntőjében. A hölgyeknél Sloane Stephens simán megverte az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát, míg Stanfordban a német Angelique Kerber bizonyult a legjobbnak.
aug. 10
0:55
Videó: Storck majszolva figyelt, a Loki-drukkerek Kondás ellen (She)
A Debrecen–Haladás bajnokin (0–1) megjelent többek között Tőzsér Dániel és Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Természetesen a Loki-szurkolók sem hiányozhattak, akik viszont nem dicsérték meg sem a csapatot, sem Kondás Elemér vezetőedzőt. Nagyon nem…
aug. 10
0:59
Hétfői sportműsor: pályán a Man. City és Dárdai csapata (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha a másodosztályú Arminia Bielefeld otthonába látogat a labdarúgó Német Kupában, míg a Manchester City a West Bromwich Albion vendége lesz a Premier League első fordulójának záró mérkőzésén. A hét első napjára maradt egy lengyel bajnoki is. Íme, a hétfői program!
aug. 10
3:33
Aggódnak Széles Sándorért az úszók (Blikk)
Kazany — Minden eddiginél jobban aggódik az úszótársadalom Széles Sándorért (59).
aug. 10
6:15
Labdarúgó NB I - Másodszor is nyert idegenben a Haladás (Infostart)
A Haladás egygólos győzelmet aratott Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
aug. 10
7:27
Orbán Viktor átvette a FINA-zászlót Kazanyban (Metropol)
Magyarország eredetileg a 2021-es világbajnokságnak adott volna otthont, de a mexikói Guadalajara visszalépése után, idén március 11-én megkapta a 2017-es esemény rendezését.
aug. 10
8:03
Barca: Pedro nem megy az MU-ba – legalábbis még nem (She)
Bár korábban arról lehetett olvasni, hogy az angol élvonalbeli Manchester United megegyezett a spanyol FC Barcelonával Pedro átigazolásáról, úgy tűnik, a katalánok szélsője nem szerződik Angliába – legalábbis amíg Neymar harcképtelen.
aug. 10
8:05
Serie A: nem jön Felcsútra a tehetség, a Milannal köt ki (She)
Nem jön Felcsútra az U21-es olasz labdarúgó-válogatottba meghívott Alessio Romagnoli, akit a Milan szerződtet. A Roma 20 éves belső védője a folyamatban lévő átigazolás egyik lépcsőfokának tekinthető orvosi vizsgálat miatt marad le a magyarok elleni szerdai felkészülési találkozóról.
aug. 10
8:39
Tenisz: Wawrinka egy, Tsonga 12 helyet rontott – ranglisták (She)
A legfrissebb ATP-világranglistán a svájci Stan Wawrinka egy helyet rontva az ötödik – a japán Nisikori Kei foglalta el a helyét –, a francia Jo-Wilfried Tsonga pedig 12 helyet visszacsúszva már csak a 24. pozíciót foglalja el. A top háromban nem történt változás: Djokovics, Federer, Murray a sorrend. A magyarok közül legelőkelőbb helyen rangsorolt Fucsovics Márton 17 helyet visszacsúszva…
aug. 10
8:39
Zsinórban negyedszer győzte le a Ferencváros a Videotont (Metropol)
Az MTK öt góllal verte a Diósgyőrt, a Vasas nyerte a pont nélküliek csatáját, másodszor nyert idegenben a Haladás,.
aug. 10
8:57
Videó: pimasz – megalázó molinó és kötény Lampardnak (She)
Az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a New York Red Bulls 2–0-ra legyőzte a többek között Frank Lamparddal, Andrea Pirlóval és David Villával felálló városi rivális Cityt. A találkozó legemlékezetesebb jelenete Frank Lampard (és persze a szerző, Mike Grella) nevéhez fűződik: az angol középpályás roppant pimasz köténybe szaladt bele a meccs hajrájában.
aug. 10
8:57
Rálőttek a Hertha BSC csapatbuszára (Metropol)
Dárdai Pál együttese az Arminia Bielefeld elleni Német Kupa-mérkőzésre utazott. Az incidensben nem sérült meg senki.
aug. 10
9:15
Rálőttek a Hertha BSC csapatbuszára (Infostart)
Egy motoros rálőtt a Hertha BSC labdarúgócsapatának buszára vasárnap este, senki sem sérült meg.
aug. 10
9:15
PL: edzője szerint Messitől sem ijedne meg 16 éves játékosa (She)
Reece Oxford 16 évesen kezdőként kapott helyet az Arsenal ellen a West Ham Unitedban, és csapata 2–0-s győzelmet aratott. Az angol sajtó, valamint a középpályás edzője, Slaven Bilic is le volt nyűgözve a teljesítményétől.
aug. 10
9:17
Vizes vb: csak a Varga fivérek osztályzata jobb a közepesnél (She)
A Nemzeti Sport Online olvasóinak osztályzata szerint csak a két Varga fivér, Dániel és Dénes átlagolt teljesítménye volt jobb a közepesnél a kazanyi vb-n, ahol a magyar férfi vízilabda-válogatott a hatodik helyen végzett.
aug. 10
9:36
Premier League: A City ismét legyőzheti kedvenc ellenfelét (Agroinform)
A WBA a legutóbbi 10 City ellen megvívott bajnokijából mindössze egyszer tudott pontot szerezni.
aug. 10
9:51
MU: Schweinsteiger sörözni vinné a csapatot Münchenbe (She)
Bastian Schweinsteiger azt tervezgeti, hogy elviszi csapattársait az Oktoberfestre az ősszel, csak még meg kell rá találni a megfelelő időt.
aug. 10
9:53
Videó: ez volt a hétvége legmegalázóbb köténye (She)
A hétvége legmegalázóbb kötényével Virgil van Dijk, a Celtic labdarúgója büszkélkedhet. Nem volt csúnya…
aug. 10
10:27
NB I: soha nem látott, történelmi Fradi-előny! (She)
A labdarúgó NB I-ben négy forduló után négypontos előnnyel vezeti a tabellát a Ferencváros. Ez a hárompontos rendszer bevezetése óta példa nélküli a honi pontvadászatban.
aug. 10
10:27
Dopeman kiállt a kokainozó Kucsera mellett! - Videó (Blikk)
Budapest – Kucsera Gábor világbajnok kajakosról a múlt héten derült ki, hogy a szolnoki vb-válogató utáni doppingtesztje pozitív lett.
aug. 10
10:27
Phelps három aranyat is nyerhetett volna Kazanyban (Metropol)
A 18-szoros olimpiai bajnok harmadszorra is jobb idővel győzött az Egyesült Államok országos úszóbajnokságán, mint a kazanyi világbajnok.
aug. 10
10:29
Széles Sándort hazaszállították (Metropol)
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, Gyurta Dániel edzője Kazanyban került kórházba.
aug. 10
10:45
NB I: soha nem látott, történelmi Fradi-előny! (She)
A labdarúgó NB I-ben négy forduló után négypontos előnnyel vezeti a tabellát a Ferencváros. Ez a hárompontos rendszer bevezetése óta példa nélküli a honi pontvadászat eme szakaszában.
aug. 10
10:47
PL: pont Mourinho maradt volna csöndben Cech-ügyben? (She)
Az Arsenal meglepetésre hazai vereséggel kezdte az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2015–2016-os évadját. A West Ham elleni 0–2 után az angol sajtó Petr Cech nevétől volt hangos, aki kétségkívül hibázott a West Ham góljainál. A nyáron a Chelsea-től a városi riválishoz szerződő cseh kapus nem ilyen kezdésről álmodott, Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere pedig…
aug. 10
10:49
Videó: Priskin nagyot küzdött, majd győztes gólt szerzett (She)
Mint megírtuk, a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Slovan Bratislava hátrányból 2–1-re legyőzte a Ruzomberokot.
aug. 10
10:51
West Ham: hátára tetováltatta az Arsenal legyőzését a drukker (She)
Egy West Ham United-szurkoló megfogadta, hogy a hátára tetováltatja a végeredményt, ha csapata legyőzi az Arsenalt. A „kalapácsosok” 2–0-ra nyertek, a drukker pedig állta a szavát!
aug. 10
10:53
Vizes vb: a kazanyi záró nap két magyar érme – képekben (She)
A kazanyi vizes világbajnokság záró napjára két magyar érem maradt, mindkettő 400 m vegyesen, ahol Hosszú Katinka első, míg Verrasztó Dávid a második helyen végzett. Kattintson a képre, és tekintse meg a két finálé legjobb képeiből összeállított galériát!
aug. 10
11:03
Vizes vb - Széles Sándort hazaszállították (Infostart)
A Kazanyban kórházba került Széles Sándort, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, Gyurta Dániel edzőjét vasárnap este Magyarországra szállították.
aug. 10
11:03
Úszás: Phelps 200 m vegyesen is gyorsabb volt a világbajnoknál (She)
Harmadszorra is jobb idővel győzött az Egyesült Államok San Antonió-i országos úszóbajnokságán Michael Phelps, mint a kazanyi világbajnok. A 18-szoros olimpiai aranyérmes 200 méter vegyesen 1:54.75 perccel ért célba.
aug. 10
11:06
Heti műsor: Ki lesz a Szupercsapat? (Agroinform)
Ez a hét legfontosabb kérdése, mivel kedden jön az Európai Szuperkupa döntő, ahol a Barca és a Sevilla feszül egymásnak.
aug. 10
11:21
Sportlövészet: Péni István olimpiai kvótát szerzett (She)
A sportlövő Péni István indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára, miután az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupaversenyen kilencedik lett légpuskában.
aug. 10
11:39
Szexi anyukákra gerjed az Inter csatára - Fotó! (Blikk)
Milánó – Érdekes információval szolgált, Sztevan Jovetics, sokatmondó pólóban pózolva egy Instagram fotóján.
aug. 10
11:39
Strandfoci: újabb vereség, nem sikerült elkerülni az osztályozót (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott negyedik lett első A-csoportos tornáján. A siófoki MLSZ Beach Arénában rendezett EBSL-torna utolsó mérkőzésén Spanyolországtól kaptunk ki egy góllal, számolt be róla az mlsz.hu.
aug. 10
11:41
Videó: a mini tékvandóson kiakadt a cukiságfaktor (She)
Elképesztően aranyos felvétel került fel egy kis tékvandósról, akit edzője táblát törni tanít. A szavak helyett azonban beszéljen inkább a videó.
aug. 10
11:57
Haladás: A Loki B-közép skandálta a nevemet – Király (She)
Az NB I negyedik fordulójában minimális különbséggel nyert a Haladás Debrecenben, a vendégek kapujában Király Gábor kapott gól nélkül zárt. A rutinos kapusnak – akinek nevét még a debreceni szurkolók is skandálták – saját statisztikái szerint ez volt a századik bajnokija a szombathelyieknél.
aug. 10
11:59
PL: az új igazolás azt sem tudta, melyik stadionban játszott? (She)
A Juventustól 11 millió euróért szerződtetett Angelo Ogbonna, a West Ham labdarúgója Twitter-bejegyzésében megemlékezett Premier League-debütálásáról a Wembleyben. Apró probléma, hogy az Arsenal ellen 2–0-s vendégsikert hozó találkozót az Emiratesben játszották. Egy szemfüles szurkoló kiszúrta a hibát, így a poszt törlésére már későn került sor.
aug. 10
12:33
Német Kupa: Dárdaiék már hét hete gyakorolják a büntetőket (She)
A Dárdai Pál által irányított Hertha BSC a Német Kupa első fordulójában a másodosztályú Arminia Bielefeld otthonába látogat. A berliniek minden eshetőségre fel vannak készülve, ugyanis már hét hete az összes tréning végén gyakorolják a büntetőket.
aug. 10
12:51
Női tenisz-világranglista - Pliskova a nyolcadik, Babos 84. (Infostart)
A múlt heti stanfordi tornán finalista cseh Karolina Pliskova három helyet javítva a nyolcadik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelynek élén továbbra is óriási fölénnyel a 21-szeres Grand Slam-győztes amerikai Serena Williams áll.
aug. 10
12:51
Kézi: Szeged főterén modellek mutatták be az új mezeket (She)
Hangulatos helyszínen, Szeged főterén egy szezon eleji szurkolói ankét keretében mutatta be új mezét a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amelynek tagjai új buszukkal érkeztek meg a Széchenyi térre.
aug. 10
12:53
Videó: amikor a hordágyvivők „elhagyják” a sérült játékost (She)
Az afrikai Bajnokok Ligája egyik mérkőzésén a hordágyvivők annyira siettek, hogy végül több kárt okoztak, mint amennyit segítettek: a sérült játékost a nagy rohanásban egész egyszerűen „leejtették" a hordágyról. Ezek után nem is meglepő, hogy inkább a csapattársak kísérték le a pályáról a pórul járt labdarúgót, a két hordágyvivőt pedig gyorsan elhessegették.
aug. 10
13:09
Argentína: Messi élő adásban adományozott félmillió dollárt (She)
Lionel Messi egy argentin televízió élő adásában jelentkezett be videón. A Barcelona támadója jótékonykodott, bejelentette, hogy 4.5 millió pesót, azaz csaknem félmillió dollárt adományoz az UNICEF-nek.
aug. 10
13:09
Szexik, hajlékonyak és csodálatos sportolók – Fotó! (Blikk)
Budapest – A budapesti SYMA-csarnok adott otthont a hét végén a ritmikus gimnasztika Világkupa soron következő állomásának.
aug. 10
13:11
Jégkorong: Vas János visszatért a Slavia Prahához (She)
Vas János – miután nem kapott szerződést az orosz profi jégkorongligában (KHL) szereplõ horvát Medvescak Zagrebtől – visszatért eddigi klubjához, a cseh Slavia Prahához.
aug. 10
13:12
NB I: Megint Videoton, megint gigaodds, megint nem értjük... (Agroinform)
A Tippmixpro rendkívül érdekes szorzókkal nyitotta a piacon a Vasas-Videoton bajnoki találkozóra.
aug. 10
13:13
Vizes vb: hazaszállították Gyurta edzőjét, Széles Sándort (She)
A Kazanyban kórházba vitt Széles Sándort, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, Gyurta Dániel edzőjét vasárnap este Magyarországra szállították.
aug. 10
13:27
Kosár: Bádert még győzködi a Szolnok, Vojvoda az új cséká (She)
Szurkolói ankétot tartott a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata. A drukkerek megtudhatták, hogy a gárda egyik kulcsembere, az egészségügyi problémákkal küzdő Báder Márton még mindig nem döntött a folytatásról. A vezetőség részéről mindenesetre folyamatos nyomás alá helyezik.
aug. 10
13:45
Sportlövő vk - A puskás Péni István olimpiai kvótát szerzett (Infostart)
Péni István indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára, miután az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupa-versenyen kilencedik lett légpuskában.
aug. 10
13:45
Arsenal: „Hozd Benzemát vagy mondj le” – Wengernek üzentek (She)
Mint megírtuk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójában az Arsenal hatalmas meglepetésre hazai pályán 2–0-ra kikapott a West Ham Unitedtól. Az összecsapás után a klub egyik szurkolója kifejtette a véleményét, és elárulta a siker receptjét.

Keresés