2015. szeptember 5. szombat

szept. 5
0:06
US Open: V. Williams kiverte a 12. helyen kiemeltet (She)
Tovább menetel a 23. helyen kiemelt amerikai Venus Williams a női egyesek között: a 3. fordulóban a 12. helyen rangsorolt svájci Belinda Bencicet győzte le két szettben.
szept. 5
0:24
NS: Csak a kapitány örülhet; Szilágyi új edzője – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
szept. 5
0:27
Király szerint értékes pontot szerzett a csapat (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai szerint főként támadásban lehetne fejlődni a románok elleni pénteki, gól nélküli döntetlennel zárult Európa-bajnoki selejtezőt követően. A mérkőzés egyik legjobbja Király Gábor, a rangidős kapus volt.
szept. 5
0:28
Felkészülés: Valbuena Lisszabonban nőtt CR fölé (She)
A 80. percben pályára küldött Mathieu Valbuena pazar szabadrúgás góljával nyert a 2016-os Eb házigazdája, a francia labdarúgó-válogatott Portugália ellen Lisszabonban.
szept. 5
5:36
Valóra vált álom vagy mézesmadzag? (Behaviour)
Szaúd-Arábiában megkezdődött a női szavazók nyilvántartásba vétele.
szept. 5
5:38
Ukrán miniszterelnök lehet Szaakasvili (Behaviour)
Rendkívüli eljárással kapott ukrán állampolgárságot.
szept. 5
5:40
Trump fogadalmat tett (Behaviour)
Hűséget ígért a republikánusoknak a milliárdos – Fölényesen vezet a versenyben.
szept. 5
6:12
A Dunánál (Behaviour)
A magyar emberek többségét egy pillanatra sem rendíti meg az a látvány, amelyet a bevándorlók tömege nyújt az ország fővárosában.
szept. 5
6:42
Magyar–román: Ez nem állapot, ennek véget kell vetni! – Juhász (She)
A nemzeti csapat 0–0-ra végzett az Üllői úton Romániával. Észak-Írország a Feröer elleni győzelmével a csoport élére állt, Magyarország az éllovashoz képest négy pont hátrányban van. A találkozó után a sérüléssel bajlódó Juhász Roland, valamint Nikolics Nemanja értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 5
7:00
Magyar–román: „Nem múlhat a sorsunk azon az egy ponton!” (She)
Nemzeti csapatunk 0–0-ra végzett az Üllői úton Romániával. Észak-Írország a Feröer elleni győzelmével a csoport élére állt, Magyarország az éllovashoz képest négy pont hátrányban van. A találkozó után Dzsudzsák Balázs értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 5
7:18
US Open: S. Williams szetthátrányból fordított (She)
A férfiaknál a világelső szerb Novak Djokovics három játszmában legyőzte az olasz Andreas Seppit, míg a címvédő Serena Williams szetthátrányból fordítva honfitársán, Bethanie Mattek-Sandson jutott túl az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyében, és bejutott a nyolcaddöntőbe.
szept. 5
7:54
Magyar–román: Tőzsér szerint verhető volt a román válogatott (She)
Nemzeti csapatunk 0–0-ra végzett az Üllői úton Romániával. Észak-Írország a Feröer elleni győzelmével a csoport élére állt, Magyarország az éllovashoz képest négy pont hátrányban van. A találkozó után Tőzsér Dániel és Guzmics Richárd értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 5
7:56
Magyar–román: Király hiányolja Juhászt, de elégedett Guzmiccsal (She)
Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint értékes pontot szereztünk a románok elleni döntetlen alkalmával az Európa-bajnoki selejtezőn. Juhász Roland a sérülése miatt nem játszik hétfőn, ám Király elégedett volt a helyettesével, Guzmics Richárddal.
szept. 5
7:58
Magyar–román: 42 előállítás, 32 sérült a rendőrségi összesítés szerint (She)
Nem múlt el balhé nélkül a pénteken megrendezett Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező. A police.hu-n közzétett, nem végleges összesítés szerint a rendőrség 42 főt állított elő, többségében garázdaság, rongálás, pirotechnikai eszközzel való visszaélés, illetve jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség elkövetése miatt.
szept. 5
8:00
U20-as vb: 76 nap után Mervó csak megkapta az Ezüstcipőjét (She)
Bár az U20-as világbajnokság 77 napja véget ért, Mervó Bence csak pénteken kapta meg az Ezüstcipőjét.
szept. 5
8:18
Főúri elegancia klottgatyában (Behaviour)
Pompázatosan elegáns főúri kastélyban, rövid gatyában, pólóban, izzadtan, jókora tömegben bámészkodni elég groteszk dolog.
szept. 5
8:30
Vb 2018: Kluiverték hátrányban; Jamaica majdnem feltámadt (She)
A CONCACAF-zóna világbajnoki selejtezősorozatának harmadik körében az első mérkőzéseket játszották magyar idő szerint éjszaka. A korábbi kiváló holland csatár, Patrick Kluivert vezette Curacao otthon kapott ki Salvadortól, míg Jamaica hiába szerzett két gólt az utolsó bő 20 percben, 3–2-re kikapott a vendég Nicaraguától.
szept. 5
8:36
Országegyesítés, avagy a pártok zűrzavara (Behaviour)
Nagyon egyszerű lenne a hazai modellt egyharmados társadalomnak nevezni.
szept. 5
8:48
US Open: Nadal nagy küzdelem után kiesett (She)
A nyolcadik helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal nem jutott be a nyolcaddöntőbe, míg a világelső szerb Novak Djokovics három játszmában legyőzte az olasz Andreas Seppit az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyes versenyében. A nőknél a címvédő Serena Williams szetthátrányból fordítva honfitársán, Bethanie Mattek-Sandson jutott túl és bejutott a tizenhat közé.
szept. 5
8:51
Serena Williams szetthátrányból fordított (Metropol)
A címvédő Serena Williams szetthátrányból fordítva legyőzte honfitársát, Bethanie Mattek-Sandsot az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 5
9:09
Újabb rendbontás a magyar-román után (Metropol)
Több mint negyven embert állított elő a rendőrség szombatra virradó éjszaka a magyar-román labdarúgó Eb- selejtező helyszínének környékén.
szept. 5
9:33
Eb-selejtező: Visszavágásra készül az Európa-bajnok (Agroinform)
A spanyolok ezúttal a földbe döngölhetik északi szomszédunkat, avagy a szlovákokat.
szept. 5
10:18
FIFA 16: Robben Hazard és Neymar előtt - itt a top 50 rangsora! (She)
Az EA Sports kiadta a szeptember 22-én megjelenő FIFA 16 ötven legjobb játékosának rangsorát. A játékosok értékelését az elmúlt egy év bajnoki és kupaszereplése alapján állapították meg. Az első három helyen nincs meglepetés, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Luis Suárez végzett a dobogó három fokán.
szept. 5
10:36
Magyar–román: 51 előállítás, 38 sérült a rendőrségi összesítés szerint (She)
Nem múlt el balhé nélkül a pénteken megrendezett Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező. A police.hu-n közzétett, végleges összesítés szerint a rendőrség 51 főt állított elő, többségében garázdaság, rongálás, pirotechnikai eszközzel való visszaélés, illetve jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség elkövetése miatt. 20 személyt vettek bűnügyi őrizetbe, 22 személyt…
szept. 5
11:03
Sportfogadás: Íme, a hétvégi tutiszelvény (Agroinform)
Nyerni akarsz? Akkor ezt a kombit játszd meg a hétvégén!
szept. 5
11:12
US Open - Nadal kiesett (Infostart)
A nyolcadik helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal nem jutott be a nyolcaddöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi versenyében.
szept. 5
11:12
BL: 1 jegy, 1 euró – összefognak az elitklubok a menekültekért? (She)
A portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Porto nyílt levélben kérte az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA) és a Bajnokok Ligája klubjait, hogy közös összefogással segítsék a földrészünkre áramló menekülteket és a kontinensen kialakult krízishelyzetet.
szept. 5
11:30
Magyar-román - Király szerint értékes pontot szerzett a csapat (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai szerint főként támadásban lehetne fejlődni a románok elleni pénteki, gól nélküli döntetlennel zárult Európa-bajnoki selejtezőt követően.
szept. 5
11:48
Magyar-román: így ütötték egymást a románok az Üllőin - videó (She)
Egymással verekedtek össze a román szurkolók a pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtező helyszínén, az Üllői úti stadion vendégszektorába – még a 0–0-s döntetlennel végződő találkozó kezdő sípszava előtt.
szept. 5
12:15
US Open: Ismét túlórázhat Murray (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság szombati játéknapján a Thomaz Bellucci-Andy Murray ütközetből húznánk hasznot.
szept. 5
12:24
Kamion Eb: Kiss Norberté a szombati pole pozíció (She)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája nyerte a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló versenyhétvégéjének szombati időmérő edzését.
szept. 5
12:42
Vitorlázás: mindkét Vadnai testvér érmes az Eb-n (She)
Vadnai Benjamin a második, míg öccse, Jonatán a harmadik helyen végzett a vitorlázók olimpiai Laser Standard hajóosztályának U21-es Európa-bajnokságán. A spanyolországi Murciában megrendezett kontinensviadalon a 19 éven aluliak mezőnyben Jonatán ezüstérmes lett.
szept. 5
13:00
Olasz Nagydíj - Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén Monzában.
szept. 5
13:00
Távlövőíjász-vb: 31 m-t vert az eddigi világcsúcsra a magyar (She)
Mónus József két világcsúcsot is felállított a nyitónapon a távlövő íjászok 2015-ös világbajnokságán, amelyet az Egyesült Államokban, a Utah állambeli Wendover körzetében rendeznek meg.
szept. 5
13:24
Az osztrák vasúttársaság buszaival jutnak Bécsbe a menekültek (fotók) (Behaviour)
A gyalogosan érkező menekültek biztonsága miatt rendeltek el határzárat.
szept. 5
13:54
Magyar–román: lemaradt róla? Újraélné? – helyszíni videóink (She)
Bernd Storck döntetlennel mutatkozott be a magyar labdarúgó-válogatott kispadján: nemzeti csapatunk 0–0-ra végzett az Üllői úton Romániával. Ha kíváncsi a találkozó részleteire a jegyértékesítéstől a találkozót övező hangulatig, a szurkolói összecsapásoktól a két együttes eddigi mérkőzéseinek visszatekintésén át az edzői értékelésekig, akkor mindenképpen nézze meg az NSO Tv összeállítását!
szept. 5
13:57
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén Monzában.
szept. 5
14:03
Taktikai Zóna: A védekezés ára - gondolatok a magyar-román után (Agroinform)
Storck biztosra ment, és semennyit sem kockáztatott a győzelem érdekében. Nyertünk egy pontot, vagy vesztettünk kettőt?
szept. 5
14:12
AC Milan: Balotelli túlsúlyos, ha akar valamit, fogynia kell! (She)
Mario Balotelli remek mérkőzéssel, gólpasszal és egy szép góllal zárta második debütáló mérkőzését a Milanban, de Szinisa Mihajlovics vezetőedző szerint jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a Serie A-ban is kezdő legyen régi-új csapatában.
szept. 5
14:30
Magyar–román: maszk, füst, vízágyú – a meccs utáni balhé képekben (She)
Mint beszámoltunk róla, nem múlt el balhé nélkül a pénteken megrendezett Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező . A police.hu-n közzétett, végleges összesítés szerint a rendőrség 51 főt állított elő, többségében garázdaság, rongálás, pirotechnikai eszközzel való visszaélés, illetve jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség elkövetése miatt. 20 személyt vettek bűnügyi…
szept. 5
14:32
Északír–magyar: számítunk az Ön véleményére, üzenjen! (She)
Túl vagyunk a „nagy” meccsen, a Románia elleni Eb-selejtezőn, de már is itt a következő találkozó, az északírek elleni. Ezért folytatjuk élő hírfolyamunkat, amelyben az ön véleményére is számítunk!
szept. 5
14:48
Kiss Norbert futamgyőzelemmel kezdett a Hungaroringen (Infostart)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája nyerte a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló versenyhétvégéjének szombati első futamát.
szept. 5
14:48
Magyar–román: maszk, füst, vízágyú – a meccset kísérő balhé képekben (She)
Mint beszámoltunk róla, nem múlt el balhé nélkül a pénteken megrendezett Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező . A police.hu-n közzétett végleges összesítés szerint a rendőrség 51 főt állított elő, többségében garázdaság, rongálás, pirotechnikai eszközzel való visszaélés, illetve jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség elkövetése miatt. 20 személyt vettek bűnügyi…
szept. 5
15:06
Videó: hőgutát kapott, összeomlott a pályán az amerikai (She)
Jack Sock hőgutát kapott a US Open 2. fordulójában, így bár nyerésre állt, mégis fel kellett adnia a versenyt. Az amerikai teniszező a Ruben Bemelmans elleni meccsen lett rosszul 6:4, 6:4, 3:6, 2:1-es vezetésénél, az orvosok pedig azt tanácsolták neki, hogy ne folytassa a játékot.
szept. 5
15:08
Kamion Eb: Kiss Norbert rajt-cél győzelmet aratott (She)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája nyerte meg a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló versenyhétvégéjének szombati első futamát.
szept. 5
15:24
Olasz Nagydíj - Hamiltoné a pole pozíció (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati időmérő edzésén Monzában.
szept. 5
16:00
Evezős vb - Harmadik lett a D döntőben a Papp, Pétervári-Molnár duó (Infostart)
A Papp Gergely, Pétervári-Molnár Bendegúz normálsúlyú kétpár harmadik lett a szám szombati D döntőjében, így összesítésben a 21. helyen végzett a franciaországi Aiguebelette tavon zajló, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon. A magyarok ezzel befejezték szereplésüket a vasárnapig tartó regattán.
szept. 5
16:18
Real: „Három játékosunkat vitte volna az MU, az egyikük Bale” (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke elismerte, az átigazolási időszakban összesen három játékosukért jelentkezett be a Manchester United.
szept. 5
16:20
Férfi kézi: a veszprémiek revánsot vennének a Barcán (She)
A Bajnokok Ligája-döntős Veszprém KC férfi kézilabdacsapata hétfőn megkezdi szereplését a klubcsapatok nem hivatalos világbajnokságának tekinthető Super Globe-on. A magyar bajnok a negyeddöntőben a brazil Esporte Clube Taubatéval találkozik. A Katarba utazás előtt Carlos Ortega vezetőedző, valamint Gulyás Péter, Iváncsik Gergő és Lékai Máté nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának. A…
szept. 5
16:36
Rp. gyorskorcsolya ob: Liu Shaoang és Jászapáti vezet (She)
A férfiaknál Liu Shaoang (MTK), a nőknél pedig Jászapáti Petra (Szegedi KE) áll az élen összetettben a rövid pályás gyorskorcsolyázók budapesti Gyakorló Jégcsarnokban zajló országos bajnokságának első, szombati napja után.

Keresés