2015. szeptember 5. szombat

szept. 5
16:38
Magyar–román: Király a legjobb, de Guzmicsot is elismerték olvasóink (She)
A Nemzeti Sport Online olvasóinak osztályzatai alapján csapatunk kapusa, Király Gábor nyújtotta a legjobb teljesítményt a Románia elleni pénteki Eb-selejtezőn (0–0).
szept. 5
16:54
Északír–magyar: „Libabőrös vagyok, ha a meccsre gondolok” (She)
Kyle Lafferty, az északír labdarúgó-válogatott csatára alig várja a mieink elleni hétfői Európa-bajnoki selejtezőt, amelyen csoportriválisunk biztosíthatja helyét a franciaországi Eb-n.
szept. 5
17:12
Kamion Eb - Kiss harmadik a szombati második futamon Mogyoródon (Infostart)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája harmadikként zárt a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló versenyhétvégéjének szombati második futamán.
szept. 5
17:12
Kamion Eb: Kiss 3. a szombati 2. futamon Mogyoródon (She)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája harmadikként zárt a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló versenyhétvégéjének szombati második futamán.
szept. 5
17:33
Argentína lelépte Bolíviát (Metropol)
Argentína vb-ezüstérmes válogatottja 7-0-ra valósággal lelépte Bolívia nemzeti csapatát azon a barátságos labdarúgó-mérkőzésen.
szept. 5
17:39
NFL: Még most fogadjunk a New Englandre! (Agroinform)
Egyáltalán nem meglepő, Tom Brady eltiltásának törlése után mindenki elkezdte pakolni a Patset.
szept. 5
17:48
Az OSC a Marseille-jel is döntetlent játszott (Infostart)
Akárcsak pénteken a Hannoverrel, szombaton a Marseille-jel is döntetlenre végzett az A-Híd OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének Tbilisziben zajló tornáján.
szept. 5
17:48
Videó: ismét leutánozták a legtrükkösebb tizenegyest (She)
Az osztrák harmadosztályban szereplő SV Horn labdarúgócsapatánál a jelek szerint alaposan begyakorolták Johan Cruyff (Ajax) 1982-es, legendás tizenegyesét, ami például Thierry Henrynak és Robert Piresnek, az Arsenal korábbi sztárjainak nem jött össze.
szept. 5
18:06
Eb 2016: az összes szombati selejtező jegyzőkönyve egy helyen (She)
Bár a magyar válogatott már pénteken lejátszotta soros Európa-bajnoki selejtezőjét – bővebben itt! – , szombatra is maradtak azért meccsek szép számmal. Anglia hatot rámolt be San Marino otthonában, Spanyolország két vállra fektette Szlovákiát, Svájc az utolsó pillanatban tudott fordítani Szlovénia ellen. Tekintse meg a szombati mérkőzések jegyzőkönyvét.
szept. 5
18:42
Eurofutball: ötből öt, öt góllal - tovább menetel a Rangers (She)
Az 54-szeres skót bajnok Rangers tovább menetel azért, hogy visszajusson az élvonalba. A korábban a negyedosztályba „száműzött” együttes a másodosztály 5. fordulójában 5–0-ra legyőzte a Raith Roverst, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.
szept. 5
18:44
Felkészülés: a DVSC három góllal küldte haza a szerbeket (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a szerb első osztályban érdekelt Szpartak Szuboticát. A debreceni csapat góljait a második félidőben Ferenczi János, Horváth Zsolt és Ibrahima Sidibe szerezte.
szept. 5
18:46
MU: „Hatalmas, végzetes hibák, most meg bepánikoltak…” (She)
Ha valaki ismeri a Manchester United labdarúgócsapatát, az Carlos Queiroz! A portugál menedzser kétszer is dolgozott edzői pályafutása alatt a „vörös ördögöknél”, méghozzá Sir Alex Ferguson mellett hosszú évekig tanulta a szakmát. A portugál most úgy érzi, nagy a baj…
szept. 5
19:00
NB III: a Kazincbarcika hatodik bajnokiját is behúzta (She)
A labdarúgó NB III 6. fordulójában a Kazincbarcika 4–0-ra legyőzte a Tállyát, így továbbra is hibátlan.
szept. 5
19:02
Vuelta: olasz szakaszsiker, Aru továbbra is az élen (She)
Az olasz Alessandro De Marchi nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 14. szakaszát, melyen honfitársa, Fabio Aru megőrizte éllovas pozícióját összetettben.
szept. 5
19:24
Ismét civilek segítenek a Keletinél (Behaviour)
Jelentősen erősödött a segélyszervezetek tevékenysége is a pályaudvar környékén.
szept. 5
19:36
US Open: tízből tíz, Federer készülhet a következő körre (She)
Az ötödik kiemelt Petra Kvitová két sima szettben megverte a szlovák Anna Karolína Schmiedlovát a US Open női egyesének harmadik fordulójában, ezzel 2012 után ismét bejutott a legjobb tizenhat közé. A férfiaknál az ötszörös bajnok Roger Federer a német Philipp Kohlschreibert is három játszmában verte meg.
szept. 5
19:38
Férfi kézi NB I: tízgólos szegedi siker a PLER ellen (She)
A férfi kézilabda NB I 3. fordulójában a Mol-Pick Szeged hazai pályán 36–26-ra legyőzte a fővárosi PLER-t.
szept. 5
19:54
Női kézi NB I: a Siófok alaposan megszorongatta a Győrt (She)
A női kézilabda NB I 2. fordulójában a Siófok alaposan megnehezítette a házigazda Győri Audi ETO KC dolgát, a Vác pedig hazai pályán 32–28-ra legyőzte a debrecenieket.
szept. 5
19:56
Magyar–román: „Böde hiányzott; támadásban nullák voltunk” – videó (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken 0–0-s döntetlent játszott Romániával Európa-bajnoki selejtezőn. Az összecsapás másnapján az utca embere értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 5
20:12
Öttusa: magyar ezüst- és bronzérem az ifjúsági vb-n (She)
Zs. Tóth Anna a harmadik helyen végzett az ifjúsági korú öttusázók világbajnokságán, Buenos Airesben.
szept. 5
20:14
Eb 2016: az ukránok beérték a spanyolokat, még bármi lehet (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat C-csoportjának hetedik fordulójában Ukrajna hazai pályán 3–1-re legyőzte Fehéroroszországot, ezzel pontszámban beérte a tabella második helyén álló spanyolokat, akik 20.45 órától a listavezető szlovákokat fogadják. A luxemburgiak kisebb meglepetésre megverték a macedónokat.
szept. 5
20:16
Eb 2016: álomgól, majd nagy bravúr, orosz siker a svédek ellen (She)
Az orosz labdarúgó-válogatott Artyom Dzjuba találatával 1–0-ra legyőzte Svédországot az Európa-bajnoki selejtezősorozat G-csoportjának 7. fordulójában, így egy pontra megközelítette riválisát.
szept. 5
20:18
Juventus: a klub sztárját elképesztő séróval köszöntötték (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus néhány napja vette kölcsön a Chelsea-től a 27 esztendős Juan Cuadradót. A játékos tiszteletére a „zebrák” egyik szurkolója egészen extrém frizurát csináltatott magának.
szept. 5
20:48
Északír-magyar: a sérült Juhász el sem utazik Belfastba (She)
A Románia elleni (0–0) Európa-bajnoki selejtezőn megsérülő Juhász Roland klubja hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta, nem utazik el a magyar válogatott soron következő, Észak-Írország elleni idegenbeli mérkőzésére.
szept. 5
21:06
Újpest: a kapus szinte kupával a kézben kapott gólt a Fraditól (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának hivatalos honlapja a Ferencváros elleni derbi előtt feleleveníti pár lila-fehér játékos és szakember emlékeit a nagy rangadóról.
szept. 5
21:08
Anglia: Ferguson elismerte, ezt sosem gondolta Rooneyról (She)
Mint arról beszámoltunk, Anglia 6–0-ra kiütötte San Marinót Eb-selejtezőn, a találkozón egy gólt szerző Wayne Rooney pedig beállította Bobby Charlton 49 gólos csúcsát az örökös góllövőlistán. Sir Alex Ferguson elismerte, nem gondolta, hogy a Manchester United csatára képes lesz erre valaha.
szept. 5
21:24
NB III: Pölöskei duplázott, a Szpari továbbra is hibátlan (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában az NB I-ből kizárt Nyíregyháza hazai pályán 4–2-re legyőzte a Ceglédet. Pölöskey Péter két gólt szerzett a Szpariban.
szept. 5
21:26
Puskás Akadémia: segítettek egy beteg kisgyereknek (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia is részt vett a „Tekerjünk együtt Csongorért!" elnevezésű kezdeményezésben, amelyben több szervezet fogott össze az ötéves Szomor Csongor gyógyulása érdekében.
szept. 5
21:42
NB I: kikapott Nagyváradon a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB I sereghajtója sem tétlenkedett a válogatott mérkőzések miatti szünetben, megmérkőzött Nagyváradon a temesvári Politehnica együttesével.
szept. 5
22:00
Milan: máris borul a bili? Többen kikeltek Mihajlovics ellen (She)
Nem kellett sokat várni arra, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milannál ismét a feje tetejére álljanak a dolgok. A hírek szerint a klub több játékosa is kikelt a nyáron kinevezett Szinisa Mihajlovics vezetőedző ellen – a 46 éves szakember állandó kritikája ugyanis sokaknak nem tetszik.
szept. 5
22:02
Real: az elnök akarta, Benítez megvétózta a transzfert? (She)
A nyári átigazolási időszak utolsó napján kezdett el keringeni a spanyol sajtóban a pletyka: a Liverpool védője, Alberto Moreno a Real Madridhoz szerződhet. A transzferből aztán nem lett semmi, most az is kiderül, miért.
szept. 5
22:04
Jégkorong: döntős a Fehérvár az ifj. Ocskay Gábor-emléktornán (She)
Magabiztos győzelemmel döntőbe jutott a Fehérvár AV19 csapata a hetedik ifj. Ocskay Gábor jégkorong-emléktornán.
szept. 5
22:18
Olaszország: a sárga és a piros után itt a zöld lap! (She)
A 2015–2016-os idényben a játékvezetők a sárga és a piros lapok mellett zöld színű kártyát is felmutathatnak a labdarúgóknak az olasz másodosztályú mérkőzéseken (Serie B).
szept. 5
22:36
Ligue 1: Anthony Martial testvére a Troyesben folytatja (She)
Kissé árnyékba szorult a nyáron legalább 50 millió euróért klubot váltó öccse mellett, de Johan Martial sem rossz futballista, ezért is igazolta le a francia élvonalbeli labdarúgócsapat, a Troyes.
szept. 5
22:38
Sportlövészet: Sidi légpuskában hatodik a müncheni vk-döntőn (She)
Sidi Péter légpuskában hatodik lett szombaton a sportlövők müncheni világkupadöntőjén. Az eseményre az év legjobb tíz versenyzője kapott meghívást az olimpiai versenyszámokban, a magyar színeket egyedüliként Sidi Péter képviseli a légpuska 60 lövéses és a kisöbű szabadpuska 3x40 összetett versenyszámban.
szept. 5
22:54
A magyar férficsapat nyerte a visegrádi négyek súlyemelő versenyét (Infostart)
A magyar férfiválogatott nyerte Prágában a visegrádi négyek - Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia - legjobb súlyemelőinek viadalát, amelyen első alkalommal indultak felnőtt versenyzők is.
szept. 5
22:54
Eb 2016: Ausztria kihasználta az oroszok győzelmét (She)
A labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek G-csoportjában az osztrákok hatalmas lépést tehettek a kijutás felé az oroszok svédek elleni győzelmének köszönhetően, és a „sógorok” Zlatko Junuzovic találatával le is gyűrték Moldova legjobbjait – a vártnál jóval nagyobb csatában.
szept. 5
22:56
Eb 2016: Svájc a sírból hozta vissza, ötgólos meccsen nyert (She)
Bár a 80. percben még kétgólos előnyben volt Szlovénia Svájc ellen, a hazaiak 3–2-re nyertek az Eb-selejtezők E-csoportjának 7. fordulójában.
szept. 5
23:12
Kajak-kenu olimpiai tesztverseny - Egy arany, két ezüst az első döntős napon (Infostart)
Aranyérmet nyert a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakpáros 500 méteren a Rio de Janeiróban zajló olimpiai kajak-kenu tesztversenyen.
szept. 5
23:12
A kosaras busztragédia áldozataira emlékeznek (Blikk)
szept. 5
23:14
Eb-selejtezők - Anglia az első kijutó (Infostart)
Az angol labdarúgó-válogatott hatgólos győzelmet aratott San Marinóban az Európa-bajnoki selejtezősorozat szombati játéknapján, az első találatot szerző Wayne Rooney pedig beállította Bobby Charlton gólrekordját.
szept. 5
23:16
Hatan meghaltak egy spanyol raliversenyen (Infostart)
Hatan meghaltak szombaton egy spanyolországi raliversenyen, amikor egy autó lesodródott az útról.
szept. 5
23:18
US Open - Babosék a harmadik fordulóban (Infostart)
Babos Tímea, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal bejutott a harmadik fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.
szept. 5
23:30
Sidi légpuskában hatodik a müncheni vk-döntőn (Infostart)
Sidi Péter légpuskában hatodik lett szombaton a sportlövők müncheni világkupadöntőjén.
szept. 5
23:30
US Open: Babosék párosban tovább menetelnek (She)
Babos Tímea, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal bejutott a harmadik fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.
szept. 5
23:48
Férfi kézilabda NB I - Tíz góllal győzött a Szeged (Infostart)
A bajnoki ezüstérmes Szeged tíz góllal bizonyult jobbnak a fővárosi PLER-nél a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
szept. 5
23:48
NS: Storck szerint „ebben ennyi volt” – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Keresés