2015. szeptember 19. szombat

szept. 19
0:24
Átigazolások: nem a pénz számít – Szlovéniába ment a spanyol (She)
A szlovén élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NK Zavrc csapatában folytatja pályafutását a 16-szoros spanyol válogatott Albert Riera.
szept. 19
6:24
Bundesliga - Dárdaiék Wolfsburgban, vasárnap Dortmund-Leverkusen rangadó (Infostart)
A Dárdai Pál által irányított Hertha BSC a Wolfsburg vendége lesz szombaton a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában, amely a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Borussia Dortmund és a Bayer Leverkusen rangadójával zárul.
szept. 19
7:18
Szingapúri Nagydíj - Javult a levegő minősége (Infostart)
Az elmúlt napokban javult a levegő minősége Szingapúrban, a hétvégi Forma-1-es futam helyszínén.
szept. 19
7:18
MLS: Németh ezúttal csak helyzetig jutott, csapata nyert (She)
A Németh Krisztiánnal felálló Sporting Kansas City 3–1-re nyert a Dallas ellen az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában. A 82. percben lecserélt magyar válogatott támadó ezúttal csak helyzetig jutott.
szept. 19
8:12
NB I: a Fradi a FIFA elé viszi a „vádaskodó” Mateos ügyét (She)
David Mateos nyáron szerződött a Ferencvárosból az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Orlando Cityhez. A spanyol védő eddigi tapasztalatai mellett újra beszélt a távozásának körülményeiről. A Fradi szerint Mateos nem korrekt módon és nem profi sportolóként járt el, ezért kénytelenek a FIFA-hoz fordulni.
szept. 19
8:54
Davis Kupa: Egy győzelemre Fucsovicsék a továbbjutástól (Agroinform)
A magyar csapat 2-0-ra vezet az első játéknap után, így szombaton a páros megnyerésével kiharcolhatják a feljutást.
szept. 19
9:24
Chelsea: Carneiro nem vette fel a munkát, pedig hívták (She)
A The Telegraph értesülése szerint Eva Carneiro, a Premier League-ben szereplő Chelsea csapatorvosa pénteken nem jelentkezett munkára, pedig a klubnál visszavárták volna az után, hogy több mint egy hónapja nem látták az edzőközpontban.
szept. 19
9:30
Bundesliga: A Bayern veheti el az újonc szüzességét (Agroinform)
A Darmstadt eddig veretlen a Bundesligában, azonban vélhetően csak szombatig, amikor is a Bayern Münchennel találkozik.
szept. 19
10:00
Serie A: a Hellas Verona Matuzalémet fogott (She)
A Seria A-ban szereplő Hellas Veronában folytatja pályafutását Matuzalém, a 35 éves brazil középpályás szabadon igazolható volt, egy évre írt alá.
szept. 19
10:02
FIFA 16: top 10 játékos, akit csak „hadsereggel” lehet megállítani (She)
A szeptember végén megjelenő FIFA 16 futballszimulációs játékot gyártó EA Sports hivatalos honlapján közzétette az idei év legjobban cselező játékosainak rangsorát, azaz itt az a tíz név, akivel a legnagyobb esélyünk lesz áttáncolni egy védelmen, helyzeteket teremteni a kapu előtt vagy összezavarni a hátvédeket. Pontosabban a haverokat, ha épp ellenük játszunk.
szept. 19
10:04
NB I: FTC – '67, 29, 12?, Videoton – mínusz 18 (She)
Minden mérkőzést szombaton játszanak le a labdarúgó NB I 9. fordulójában – a listavezető, eddig pontveszteség nélkül álló Ferencváros a sereghajtó, újonc Békéscsabát fogadja. FTC-siker esetén az 1967-es villámrajtnál is jobb startot tudna felmutatni Thomas Doll csapata, meglenne zsinórban a 29. veretlen és a 12. győztes találkozó. Egy éve a Videoton állt 8–0–0-val – most kieső helyről, az…
szept. 19
10:06
Real: CR az ebédjével büszkélkedik – de mi van a tányéron? (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa rendkívül fontosnak tartja a helyes táplálkozást, egy rövid videóban megosztotta rajongóival, milyen menü segítségével igyekszik egészséges maradni.
szept. 19
10:24
Sportfogadás: Ezzel a szelvénnyel dobbantanánk a hétvégén (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
szept. 19
10:36
Golf: Woods újabb műtétje, véget ért a szezonja (She)
A korábbi világelső Tiger Woods már nem versenyezhet többet az idén, miután szerdán újra kés alá fekszik, másfél éven belül ez már a második műtéte lesz a hátával.
szept. 19
10:54
Olimpia 2024: már csak 46 százalék támogatja itthon a rendezést (She)
Csak a magyarok 46 százaléka ért egyet Budapest 2024-es olimpiai pályázatával, 51 százalékuk pedig népszavazást tartana indokoltnak a kérdésről – közli szombati számában a Népszabadság az Ipsosnak az Együtt által megrendelt közvélemény-kutatását.
szept. 19
10:56
MU: Sir Alex Ferguson elmondta, miért kellett visszavonulnia (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United korábbi menedzsere már több mint két éve visszavonult. A skót szakember most elmondta, miért kellett otthagynia a „vörös ördögök” kispadját.
szept. 19
11:12
Chelsea: Mourinho tudja – ezért rúgta fölé Hazard a 11-est? (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere szerint Eden Hazard, a londoniak sztárja a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzésen mindent megtett, hogy a népszerűsítse a 2015-ös rögbi-világbajnokságot.
szept. 19
11:18
NB I: Mikor nyerjen a Videoton, ha nem most? (Agroinform)
A székesfehérvári csapat szezonbeli harmadik győzelmére készül szombaton az Újpest ellen.
szept. 19
11:30
Kézi: öt védőre is szükség volt a 225 centis óriás ellen – videó (She)
Immáron nem a litván Dainis Kristopans a világ legmagasabb kézilabdázója, miután az Egyiptomi Kézilabda-szövetség meggyőzte a 225 centiméter magas, korábbi kosárlabdázó Hamad Fathit, hogy váltson sportágat.
szept. 19
11:32
NB III: aláírt Tatabányára a szlovák vb-hős középpályás is (She)
Korábban már jeleztük, hogy Kamil Kopúnek is hamarosan aláírhat a labdarúgó NB III-ban szereplő Tatabányához, a harmadosztályú klub pedig szombaton bejelentette, megérkezett a védekező középpályás játékengedélye.
szept. 19
12:06
F1: Szingapúri Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Pénteken a Red Bull és a Ferrari is gyorsabbnak bizonyult a Mercedesnél Szingapúrban a szuperlágy gumikon, ráadásul a Red Bull nemcsak egy körön, hanem a hosszabb menet folyamán is verte a Mercedeseket. A riválisok biztosak benne, hogy a világbajnok istálló altatott pénteken,  mi is ezt gyanítjuk, igaz, Toto Wolff elmondta, hogy gondjuk volt a gumikkal az edzésen. A harmadik edzésen talán kiderül,…
szept. 19
12:08
FIFA: „Én vagyok az utolsó aranylabdás erről a bolygóról” (She)
Kaká 2007-ben nyerte meg az Aranylabdát, mégis úgy tartja, ő az utolsó, aki megkapta ezt a díjat – legalábbis azok közül, akik ezen a bolygón születtek…
szept. 19
12:12
Premier League: A Cityt is megtréfálná a West Ham (Agroinform)
A londoniak idén az óriásölő szerepét töltik be a Premier League-ben, azonban a hétvégi falat még nekik is nagy lehet.
szept. 19
12:24
NB I: az Újpest után a Fradi „sorozatgyilkosa” lenne a Csaba (She)
Nyolc forduló után is százszázalékos a Ferencváros az NB I-ben. Ma a Békéscsaba próbálkozik meg azzal, hogy véget vessen a zöld-fehérek győzelmi sorozatának – az erőviszonyokat tekintve nem sok reménnyel. Két évtizeddel ezelőtt azonban már sikerült hasonló bravúrt véghez vinniük a csabaiaknak.
szept. 19
13:00
AS Roma: a 9 éves csodagyerek a BL-győztes védőt oktatta (She)
Pietro Tomasellit már nem nagyon kell bemutatni. Az AS Roma mindössze kilencéves reménysége egyre többet szerepel a sajtóban – köszönhetően elképesztő tehetségének.
szept. 19
13:02
Chelsea: „Sokszor semmit sem csinálok, a szurkolók mégis éltetnek” (She)
Diego Costa, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea támadója nem biztos benne, hogy megérdemli a gárda drukkereinek feltétel nélküli szeretetét.
szept. 19
13:18
NHL: cseh világbajnok védővel erősített az Islanders (She)
A cseh Marek Zidlicky egyéves szerződést kötött az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Islanders csapatával.
szept. 19
13:20
F1: Vettel az élen, Alonso 14 ezredre a Mercedestől (She)
Pénteken a Red Bull és a Ferrari is gyorsabbnak bizonyult a Mercedesnél Szingapúrban a szuperlágy gumikon, de sokan biztosra vették, hogy a világbajnok csapat szombatra tartalékol, úgymond altat. A szombati harmadik szabadedzésen megint csak az 5. és a 6. helyezés jutott a két „ezüstnyílnak” a Ferrarik és a Red Bull-Renault-k mögött, s a csapat a Twitteren fogadkozott, szó sincs altatásról.…
szept. 19
13:22
PL: Terry nélkül a Chelsea, Walcott a csatár az Arsenalban (She)
José Mourinho és Arsene Wenger is kihirdette a kezdőcsapatát a Premier League hatodik fordulójában rendezendő Chelsea–Arsenal rangadóra. A hazaiak kezdőcsapatában nem kapott helye John Terry, bekerült viszont a kisebb sérüléséből felépülő Pedro, míg az „ágyúsoknál” Theo Walcott lesz az előretolt csatár.
szept. 19
13:24
Spanyolország: Vadócz leendő csapatát Puskás is edzette (She)
A Nemzeti Sport Online Spanyolországból származó információja szerint Vadócz Krisztián a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo Alavésnél folytatja pályafutását.
szept. 19
13:36
Húsz év alatt hétszeresére nőtt a legtöbbet kereső sportoló éves jövedelme (Infostart)
Húsz év alatt közel hétszeresére nőtt a legtöbbet kereső sportoló éves jövedelme: amíg idén az ökölvívó Floyd Mayweather 300 millió dollárral lett a leggazdagabb, addig 1995-ben a kosárlabdázó Michael Jordan még 43,9 millióval volt éllovas.
szept. 19
13:36
Videó: kegyetlen belépő – féléves eltiltás járt érte (She)
A játékvezetőnél csak sárga lapot ért, de a Vietnami Labdarúgó-szövetség hat hónapos eltiltást adott az alább látható brutális belépőért Que Ngoc Hainak.
szept. 19
13:38
Sportgazdaság: egy lista, ahol Messi és CR a 3. helyért harcolt (She)
A Forbes gazdasági magazin kimutatása szerint a világ legjobban kereső negyven sportolója 2015-ben összesen több mint 1.3 milliárd dollárt keresett. Ez az összeg 1995-ben még 490 millió dollár volt (ez mostani árfolyamon 776 millió lenne).
szept. 19
13:54
Szingapúri Nagydíj - Vettel nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája volt a leggyorsabb a Formula-1-es Szingapúri Nagydíj szombati, harmadik szabadedzésén.
szept. 19
13:54
Premier League: Chelsea–Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Londoni szuperrangadót rendeznek az angol Premier League-ben, a Chelsea és az Arsenal magyar idő szerint háromnegyed kettőkor esik egymásnak a Stamford Bridge-en: José Mourinho csapata törleszthet a Community Shielden elszenvedett vereségért. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 19
14:12
Spanyolország: megegyezett új klubjával Vadócz – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo Alavés a hivatalos oldalán bejelentette, megállapodott Vadócz Krisztiánnal. Ha a magyar középpályás átesik az orvosi vizsgálaton, alá is ír új klubjához.
szept. 19
14:12
Vettel nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj szombati, harmadik szabadedzésén.
szept. 19
14:30
Amerikai futball: szlovák csapattal gyakorolt a magyar válogatott (She)
Szlovák csapattal gyakorolt legutóbb bő kerettel a magyar amerikaifutball-válogatott, amely jövő vasárnap története első mérkőzésére készül a csehek ellen.
szept. 19
14:36
Serie A: Milánóban is megőrzi veretlenségét a Palermo? (Agroinform)
A veretlen Palermo és a gyengélkedő Milan csatája igazi gólzáport ígér szombat estére.
szept. 19
14:48
PL: Wenger megrázta Mourinho kezét – nem volt ínyére (She)
Vajon kezet rá egymással Arsene Wenger és José Mourinho? Ez volt a szombat kora délutáni Chelsea–Arsenal Premier League-rangadó felvezetésének egyik legfontosabb kérdése. A válasz igen, de érzelmileg nem volt felemelő pillanat.
szept. 19
14:50
Videó: Cech elfelejtette, hogy már nem a Chelsea játékosa? (She)
Petr Cech 2004-től 2015-ig volt a Chelsea játékosa, mielőtt a nyáron az Arsenalhoz igazolt át. Nem csoda hát, hogy a Stamford Bridge-re érkezve rossz öltöző felé vette az irányt korábbi csapatának stadionjánál – videó!
szept. 19
14:52
F1: Szingapúri Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Verhető a Mercedes! Verhető a Mercedes? A harmadik szabadedzés óta ez a két mondat a sláger Szingapúrban, ahol a Ferrari és a Red Bull is gyorsabbnak tűnik a világbajnok istálló autóinál. Az időmérőn végre kiderül, hogy altat-e a német istálló, vagy valóban elbukhatja a pole pozíciót. Kövesse velünk a kvalifikációt!
szept. 19
15:06
Videó: Costa kiosztott egy pofont, majd kiprovokált egy piros lapot (She)
Diego Costa a Chelsea–Arsenal elleni összecsapás 44. percében ismét hallatott magáról, miután összebalhézott több ellenfelével – a 26 esztendős spanyol támadó Laurent Koscielnyt először az arcánál fogva próbálta meg ellökni magától, majd ki is osztott a franciának egy kisebb pofont, mire a pályán kisebb csetepaté alakult ki. Néhány perc elteltével a játékvezető – Costa hathatós közbenjárásával –…
szept. 19
15:08
Barcelona: „Na, azt már nem!” – a védő a spanyol válogatottról (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona korábbi védője, az ízig-vérig katalán érzelmű Oleguer Presas elárulta, sosem vágyott rá, hogy a spanyol válogatottban szerepeljen.
szept. 19
15:10
Bundesliga 2.: Simon Krisztián csapata továbbra is nyeretlen (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) hetedik fordulójának szombati játéknapján az 1860 München hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Kaiserslauternnel, így továbbra is nyeretlen, és csak a 17. helyen áll a táblázaton. A „hatvanasoknál” a magyar válogatott Simon Krisztián az egész meccsen a kispadon ült.
szept. 19
15:24
Amerikai futball: szlovák csapattal gyakorolt a magyar válogatott (She)
Szlovák csapattal gyakorolt legutóbb bő kerettel a magyar amerikaifutball-válogatott, amely jövő vasárnap története első mérkőzésére készül a csehek ellen.
szept. 19
15:24
Palmer megúszta (Blikk)
Sydney — Két évvel az-után, hogy vízhajtót találtak egy doppingmintájában, végül csak megrovásban részesítette a Nemzetközi Úszószövetség Kylie Palmert (25), az ausztrálok olimpiai bajnok úszóját.
szept. 19
15:26
Videó: Costa kiosztott egy pofont, majd kiprovokálta a pirosat (She)
Diego Costa a Chelsea–Arsenal elleni összecsapás 44. percében ismét hallatott magáról, miután összebalhézott több ellenfelével – a 26 esztendős spanyol támadó Laurent Koscielnyt először az arcánál fogva próbálta meg ellökni magától, majd ki is osztott a franciának egy pofont, mire a pályán kisebb csetepaté alakult ki. Néhány perc elteltével a játékvezető – Costa hathatós közbenjárásával – rúgásért…
szept. 19
15:28
PL: a 20 éves védő góljával vezet a Chelsea – videó (She)
A mindössze húszesztendős, John Terry helyén pályára lépő Kurt Zouma révén szerzett vezetést a Chelsea az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) hatodik fordulójában az Arsenal ellen. Íme, Zouma gólja!
szept. 19
15:42
Videó: nem kérdés, ez a világ „legbetegebb” autóversenye! (She)
Nézni hátborzongató, elképzelni pedig nehéz, hogy milyen érzés lehet a volán mögött ülni egy Figure 8 autóversenyen.

Keresés