2015. szeptember 19. szombat

szept. 19
15:44
PL: a Chelsea legyőzte az Arsenalt a forduló rangadóján (She)
A Chelsea Kurt Zouma fejes góljával és Eden Hazard megpattanó lövésével 2–0-ra legyűrte otthon az Arsenalt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójában. A bajnokit az „ágyúsok” kilenc emberrel fejezték be.
szept. 19
16:00
Férfi kézi BL: Wisla Plock–MVM Veszprém élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában az előző kiírásban döntőző MVM Veszprém a lengyel Wisla Plock otthonában szerepel. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
szept. 19
16:18
F1: Vettelé a pole, életben maradt Senna rekordja (She)
A Ferrari német pilótája, Sebastian Vettel indulhat az élről a vasárnapi Formula–1-es Szingapúri Nagydíjon. Mellőle a Red Bull ausztrálja, Daniel Ricciardo, a harmadik kockából a ferraris Kimi Räikkönen rajtolhat. A világbajnoki pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton csak az 5. helyen zárta az időmérőt, így nem jött össze számára sorozatban a 9. pole pozíció, ahogyan a Mercedesnek sem a 24.,…
szept. 19
16:20
Bayern: visszatért! Vidal 1610 napja nem tett ilyet – videó (She)
Arturo Vidal góljával szerzett vezetést a Bayern München a Darmstadt otthonában a Bundesliga ötödik fordulójának mérkőzésén.
szept. 19
16:36
Szingapúri Nagydíj - Vettelé a pole pozíció (Infostart)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája volt a leggyorsabb a Formula-1-es Szingapúri Nagydíj szombati időmérő edzésén.
szept. 19
16:36
2379 milliárdot érnek a BL-ben a focisták (Blikk)
Nyon — A Bajnokok Ligája idén is nagy szám lesz! A 841 benevezett futballista közül a négyszeres aranylabdás argentin Lionel Messi (28) és a világ legjobbjának háromszor megválasztott portugál Cristiano Ronaldo (30) éri a legtöbbet a maga 120 millió eurós (37,5 milliárd forintos) árával. A teljes mezőnyt a transfermarkt.de weboldal 7,6 milliárd euróra (2378,8 milliárd Ft-ra) taksálja.
szept. 19
16:54
Videó: mi lehetett a levegőben a csodagólok napján? (She)
A portugál másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting Braga B szerdai mérkőzésén félelmetesen nagy gól esett – szépségét tekintve talán még Alessandro Florenzi Barcelona, valamint Thomas Müller Olympiakosz elleni, ugyanezen a napon született fantasztikus találatát is übereli. Ön szerint melyik találat volt a legszebb a három közül?
szept. 19
16:54
Vettelé a pole pozíció (Metropol)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj szombati időmérő edzésén.
szept. 19
16:56
Davis-kupa: óriási csatában maradtak alul Fucsovicsék (She)
Szépített a bolgár teniszválogatott Magyarország ellen a Davis-kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának döntőjében, miután a páros mérkőzésen öt szettben győzött.
szept. 19
16:58
Videó: el-Arabinak sikerült, bevette a Real kapuját, hiába... (She)
Juszef el-Arabi majdnem hős lett a Real Madrid–Granada spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A marokkói a 20. percben bevette a hazaiak kapuját, a játékvezető azonban érvénytelenítette a találatot.
szept. 19
17:12
NB I: Sesták és Böde is kezd a Fradiban – összeállítások (She)
A listavezető Ferencváros a sereghajtó Békéscsabát fogadja a labdarúgó NB I kilencedik fordulójában. A zöld-fehéreknél Böde Dániel mellett Stanislav Sesták is helyet kapott a kezdőcsapatban. Íme, a 18 órakor kezdődő mérkőzések kezdőcsapatai!
szept. 19
17:12
Vettelé a pole pozíció (Blikk)
SZINGAPÚR – A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája volt a leggyorsabb a Forma–1-es Szingapúri Nagydíj szombati időmérő edzésén.
szept. 19
17:14
Videó: Tőzsér volt csapattársa duplázott, bajban a Newcastle (She)
Odion Ighalo lába kétszer is elsült a Newcaste United–Watford angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. Tőzsér Dániel korábbi csapattársa a 10. és a 28. percben talált be, igencsak kellemetlen helyzetbe hozva a Newcastle-t.
szept. 19
17:30
Chelsea: döbbenet – ekkor kapott legutóbb pirosat D. Costa! (She)
Diego Costa ismét főszereplő volt a Chelsea-ben, de nem góllal hívta fel magára a figyelmet. A spanyol válogatott csatár az Arsenal ellen 2–0-ra megnyert rangadón hozta balhés formáját. Ütött, pofozkodott, provokált – de szokás szerint a jegyzőkönyv alapján makulátlan maradt.
szept. 19
17:32
Videó: Benzema hozta a nyugtatót Beníteznek, Real-előny (She)
El-Arabi érvénytelenített gólját követően Karim Benzema fejesével vezetést szerzett a Real Madrid a Granada ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 55. percében.
szept. 19
17:36
Bundesliga: A Leverkusen megnehezítheti a Dortmund dolgát (Agroinform)
Véleményünk szerint megtaláltuk a legjobb tippet a Bundesliga hétvégi rangadójára, a Dortmund-Leverkusen derbire.
szept. 19
17:48
Davis Kupa - Szépítettek a bolgárok (Infostart)
Fucsovics Márton és Gödry Levente ötszettes mérkőzésen kikapott Alekszandar Lazovtól és Tihomir Grozdanovtól szombaton a Szófiában zajló Bulgária-Magyarország tenisz Davis Kupa-találkozó második napján, ám a magyarok így is 2-1-re vezetnek az euro-afrikai zóna II-es csoportjának döntőjében.
szept. 19
17:48
Bundesliga: az élet megkötötte Dárdai kezét, Dost kihasználta (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha idegenben 2–0-ra kikapott a még veretlen Wolfsburgtól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 5. fordulójának szombati játéknapján. A Bayern München 3–0-ra nyert Darmstadtban, így továbbra is százszázalékos.
szept. 19
17:50
Férfi kézi BL: a Veszprém drámai végjátékban bukott pontot (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában az előző kiírásban döntőző MVM Veszprém 27–27-es döntetlent játszott a lengyel Wisla Plock otthonában. A magyar együttes még két góllal vezetett az utolsó percben.
szept. 19
17:52
FTC: nem közvetít a tévé, nagy a sor a regisztrációnál – kép (She)
Először nem közvetíti a televízió a Ferencváros bajnoki mérkőzését, ezért sokan döntöttek úgy, hogy a helyszínen tekintik meg a találkozót. Fél órával a meccs előtt még nagy volt a sor a regisztrációnál. A meccset 18 órától élőben követheti nyomon a Nemzeti Sport Online-on.
szept. 19
18:06
Bundesliga - Dárdaiék kikaptak Wolfsburgban (Infostart)
A Dárdai Pál által irányított Hertha BSC 2-0-ra kikapott a Wolfsburg vendégeként szombaton a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában.
szept. 19
18:06
NB I: DVTK–Puskás Akadémia mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 19
18:08
Primera División - Egy góllal győzött a Real Madrid (Infostart)
Karim Benzema 55. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Real Madrid a vendég Granada ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
szept. 19
18:08
NB I: Ferencváros–Békéscsaba – élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Békéscsaba találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 19
18:10
NB I: Haladás–Budapest Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Honvéd (M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 19
18:12
NB I: Vasas–DVSC-Teva élőben az NSO-n! (She)
Vasas–DVSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 19
18:14
NB I: Paks–MTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Paks–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 19
18:16
NB II: először nyert a Vác, hármat kapott a Budaörs (She)
A labdarúgó NB II hetedik fordulójában a sereghajtó Vác megszerezte első győzelmét, miután hazai pályán 1–0-ra megverte a Szolnokot. A sorozatban négy meccset megnyerő Budaörs kikapott a Szegedtől, míg a Balmazújváros izgalmas végjáték után győzte le a Sopront.
szept. 19
18:18
Videó: „Kapd be!” – Müller beszólt a pálya szélén (She)
Thomas Müller nem uralkodott érzelmein a Darmstadt–Bayern München német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 85. percében, amikor Sebastian Rode sérülést szenvedett. A Bayern válogatott támadója a pálya szélére szánta üzenetét...
szept. 19
18:24
Férfi kézilabda BL - Elrontott hajrával pontot veszített Plockban a Veszprém (Infostart)
Az MVM Veszprém 27-27-es döntetlent játszott az utolsó percben kétgólos hátrányt ledolgozó lengyel Wisla Plock otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában.
szept. 19
18:24
PL: Mirallas negatív csodája, Mahrez továbbra is tarthatatlan (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójában az Everton idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Swansea-val. A mérkőzés érdekessége, hogy a vendégeknél Kevin Mirallas csupán a 92. percben lépett pályáról, de így is társai előtt vonulhatott be az öltözőbe, mert két perccel később kiállították.
szept. 19
18:26
Championship: Tőzsér ezúttal nem fért be a QPR-ba (She)
Tőzsér Dániel csapata, a QPR idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Hull Cityvel az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 8. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 19
18:28
PL: 2 percet töltött a pályán, lerúgta, kiállították – videó (She)
Mindössze két percet töltött a pályán Kevin Mirallas a Swansea–Everton (0–0) angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek belga támadója a 94. percben „leápolta” az ellenfelét, így a társainál hamarabb mehetett zuhanyozni.
szept. 19
18:42
Pontot veszített Plockban a Veszprém (Metropol)
Az MVM Veszprém 27-27-es döntetlent játszott az utolsó percben kétgólos hátrányt ledolgozó lengyel Wisla Plock otthonában a férfi kézilabda BL-ben.
szept. 19
19:00
NB III: már csak a Nyíregyháza hibátlan; ETO-siker idegenben (She)
A Nyíregyháza hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Putnokot a labdarúgó NB III 8. fordulójának szombati játéknapján, és mivel a Kazincbarcika–Cigánd csata 2–2-re végződött, már csak az éllovas Szpari százszázalékos a Keleti csoportban – és az egész mezőnyben. Nyugaton a Győri ETO 2–0-ra nyert a III. Kerületi TVE vendégeként, a Tatabánya 1–3-ról mentett pontot az Andráshida ellen, míg a…
szept. 19
19:02
PL: a City a liga történetének legdrágább kezdőjével állt fel – kép (She)
A Premier League történetének legdrágább kezdőcsapatával állt fel a Manchester City a West Ham United ellen, már ami a játékosok vételárát illeti – számolt be róla az átigazolásokkal foglalkozó Transfer Related.
szept. 19
19:18
Férfi vízilabda BL - Újabb kiütéses szolnoki győzelem (Infostart)
A Szolnok 21-2-re legyőzte a szerb Kragujevacot a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, ezzel gyakorlatilag továbbjutott a hannoveri csoportból.
szept. 19
19:18
Vitorlázás: második helyen végeztek Litkeyék Berlinben (She)
Második helyen végzett a világbajnok Litkey Farkas és csapata a berlini vitorlázó soling Európa-bajnokságon.
szept. 19
19:18
Második helyen végeztek Litkeyék a Soling EB-n (Metropol)
Második helyen végzett a világbajnok Litkey Farkas és csapata a berlini vitorlázó Soling Európa-bajnokságon.
szept. 19
19:20
Férfi vízilabda BL: a Szolnok gyakorlatilag továbbjutott (She)
A Szolnok 21–2-re legyőzte a szerb Kragujevacot a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, ezzel gyakorlatilag továbbjutott a hannoveri csoportból. A Szolnok pénteken a montenegrói Budvát múlta fölül 19–5-re, vasárnap pedig a házigazda Hannoverrel találkozik majd.
szept. 19
19:36
Soling Eb - Második helyen végeztek Litkeyék (Infostart)
Második helyen végzett a világbajnok Litkey Farkas és csapata a berlini vitorlázó Soling Európa-bajnokságon.
szept. 19
19:36
Kajak-kenu: három arany- és két ezüstérem az U23-as Eb-n (She)
Három arany- és két ezüstérmet nyertek a magyarok az ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokság első döntős napján a romániai Bascovban.
szept. 19
19:38
PSG: Cavani egy percen belül kapásból egyenlített – videó (She)
Edinson Cavani a 84. percben válaszolt az alig egy perccel korábban lőtt Tehoson Siebatcheu-gólra a Reims–PSG (1–1) francia élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. Az uruguayi kapásból vette be a Reims kapuját. Íme, a találat!
szept. 19
19:40
Videó: hátrányban a City, hiába az aranyárú kezdő (She)
Victor Moses és Diafra Sakho találata miatt 2–0-s hátrányba került a Manchester City a West Ham United ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A Citynek duplán kellemetlen ez az állás, hiszen a csapat a PL történetének legdrágább kezdőjével állt fel.
szept. 19
19:54
F1: az összes pilóta nyilatkozata a szingapúri időmérő után (She)
Lewis Hamilton és a Mercedes-istálló nem érti, miért nem működik úgy az „ezüstnyíl” Szingapúrban, mint a többi versenypályán, de a világbajnoki éllovas gratulált az időmérőn őt megelőző Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, Kimi Räikkönen, Danyiil Kvjat négyes tagjainak és azok csapatainak. Vettel és Ricciardo is elismerte, hogy még az időmérő előtti percekben is úgy gondolta, a Mercedes a…
szept. 19
19:56
NB I: Kabát a kispadon, csatár nélkül a Videoton (She)
Pető Tamás és Nebojsa Vignjevics is kijelölte kezdőcsapatát a 20.30 órakor kezdődő Videoton–Újpest mérkőzésre. A hazai csapat vérbeli csatár nélkül áll fel, míg a lila-fehéreknél Kabát Péter a kispadon ezúttal már helyet kapott, míg Kylian Hazard nem kerettag.
szept. 19
19:58
Férfi kézi BL: Eggert 13-at szórt, 39 gólt kaptak Karabaticék (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a Flensburg hazai pályán 39–32-re legyőzte a Paris Saint-Germaint.
szept. 19
20:00
NB I: küzdött az MTK, de a paksi kaput nem tudta bevenni (She)
Mint az várható volt, a gólzápor elmaradt, 0–0-s döntetlent játszott hazai pályán a Paks az MTK-val a labdarúgó NB I 9. fordulójában.
szept. 19
20:02
Videó: nézze meg Pintér Ádám első perceit Fradi-mezben! (She)
Böde Dániel góljával 1–0-ra legyőzte a Ferencváros a Békéscsabát a labdarúgó NB I 9. fordulójában. Pintér Ádám a 76. percben játéklehetőséget kapott Thomas Dolltól, első perceit Gera Zoltán helyén játszotta a Ferencvárosban.
szept. 19
20:04
NB I: nagyot hajrázott a Puskás Akadémia, hiába (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a DVTK hazai pályán 3–2-re legyőzte a Puskás Akadémiát. A házigazda már kétgólos előnyben is volt, a hajrában azonban egyenlítettek a vendégek, a hosszabbításban viszont kiharcolta a győzelmet a diósgyőri együttes.

Keresés