2015. szeptember 27. vasárnap

szept. 27
0:18
Rögbi-vb: az angolok torkán akadt a walesi bárd (She)
A rögbi-világbajnokság csoportkörének legnagyobb rangadóján Anglia hazai közönség előtt (81 ezer néző!) kapott ki Walestől a halálcsoportban. Az angolok az első félidő közepétől a hajráig előnyben voltak, kézben tartották a meccset, akkor azonban az ellenfél egy remek céllal egyenlített, majd a vége előtt öt perccel félpályás büntetővel a győzelmet is megszerezte.
szept. 27
0:36
NS: Két sorozat vége; Messi és Nagy Laci sérülése – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
szept. 27
1:30
Németország: ez ám a bravúr – 45 perc alatt öt gól a magyartól (She)
A címvédő Wolfsburg fennállása legnagyobb különbségű sikerét aratta tétmérkőzésen a női Német Kupa második fordulójában. A Jakabfi Zsanettet is foglalkoztató együttes 19–0-ra nyert a tartományi bajnokságban szereplő DJK VfL Billerbeck otthonában, és bejutott a legjobb tizenhat közé.
szept. 27
6:00
WTCC: Michelisz mindkét sanghaji futamot a 15. helyről kezdi (She)
Michelisz Norbert a 15. helyen zárta a túraautó-vb sanghaji állomásának időmérő edzését, így az első és a második futamot is ebből a pozícióból kezdi meg.
szept. 27
6:54
F1: Japán Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg azzal a céllal állt fel a rajtrácsra Szuzukában, hogy a Japán Nagydíj megnyerésével tovább csökkentse 41 pontos hátrányát Lewis Hamiltonnal szemben a vb-összetettben. Csakhogy a német tavaly is az élről rajtolt, s mégis csapattársa nyert – az idén Hamilton már a rajtnál az első helyre került. Kövesse velünk a szuzukai futamot!
szept. 27
7:30
Újpest: „Pontleadós PAFC-Fradi”; büntetéspénz Lázárnak? (She)
Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt nem először nyilvánul meg Facebook profilján labdarúgással kapcsolatos ügyekben. Ezúttal a Puskás Akadémia–Ferencváros (0–0) bajnoki kapcsán tett megjegyzést és egy újpesti kezdeményezésre is felhívta a figyelmet a három MTK-büntetőt és 2–2-es döntetlent hozó Újpest–MTK mérkőzés után.
szept. 27
8:42
F1: a Mercedes kettős győzelmet aratott Szuzukában (She)
A pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton (Mercedes) nyerte meg a Formula–1-es Japán Nagydíjat csapattársa, a német Nico Rosberg és az ugyancsak német Sebastian Vettel (Ferrari) előtt.
szept. 27
9:00
Japán Nagydíj - Hamilton nyert (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjat, ezzel 48 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben csapattársával, a most másodikként záró Nico Rosberggel szemben.
szept. 27
9:24
Hamilton nyerte a Japán Nagydíjat (Metropol)
A Mercedes brit pilótája ezzel 48 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben csapattársával Nico Rosberggel szemben.
szept. 27
9:36
F1: GP2-es motor! – Alonso kiakadt a Hondára Szuzukában (She)
A Japán Nagydíj legemlékezetesebb pillanata Fernando Alonso rádiós üzenete volt csapata felé, miután Max Verstappen megelőzte a célegyenesben: „GP2-es motor! Ez GP2! Áh!” A verseny után a spanyolnak magyarázkodnia kellett.
szept. 27
9:38
Videó: Böde kimaradt ziccere; tizenegyes és négy gól Újpesten (She)
A Ferencváros és az Újpest is döntetlenre végzett a labdarúgó NB I 10. fordulójában. Az Újpest–MTK (2–2) találkozó a négy gól mellett tizenegyesekben bővelkedett, Böde Dániel a Puskás Akadémia ellen szalasztotta el a lehetőségét. Nézze meg a két szombati televíziós mérkőzés összefoglalóját!
szept. 27
9:42
Kétgólos hátrányból állt föl az MTK (Metropol)
Az Újpest két góllal is vezetett, ám végül 2-2-es döntetlenre végzett a vendég MTK ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában.
szept. 27
10:12
F1: „Nem kérdés, Button jövőre is McLaren-pilóta lesz” (She)
Ron Dennis, a Mcaren-istálló elnöke leszögezte, Jenson Button nem megy sehová. Állítólag a pilóta is elfogadta, hogy maradnia kell.
szept. 27
10:18
Áder a NOB elnökével találkozott (Metropol)
Az államfő ismertette azokat az érveket, amelyek Magyarország mellett szólnak a 2024-es olimpiai játékok megrendezése érdekében.
szept. 27
10:24
Bundesliga: Simázhat a Dortmund (Agroinform)
A BVB-nek nem okozhat gondot az újonc Darmstadt kiütéses legyőzése hazai pályán.
szept. 27
10:48
Videó: Hulk egymillióért ropta, leukémiás fiút tett vele boldoggá (She)
Hulk bebizonyította, hogy szavahihető ember. A Zenit támadója Szentpétervár egyik utcáján táncolt és énekelt annak érdekében, hogy erőt adjon a csapat kilencéves leukémiás drukkerének. A klub szurkolói több mint egymillió rubelt (csaknem 4.3 millió Ft) gyűjtöttek össze a fiú kezelésére.
szept. 27
11:06
Férfi kézi BL: A győzelem Ortega érdeme – Sabaté (She)
Xavier Sabaté, a Veszprém KC férfi kézilabdacsapatának megbízott edzője a Flensburg elleni győztes Bajnokok Ligája-csata után a hét elején menesztett Antonio Carlos Ortegának tulajdonította a sikert. A németek részéről Ljubomir Vranjes megérdemelt veszprémi győzelemről beszélt.
szept. 27
12:00
Ejtőernyőzés: vk-bronzérmet szerzett a magyar válogatott (She)
Harmadik lett a magyar csapat a svájci Locarnóban megrendezett ejtőernyős célbaugró világkupán.
szept. 27
12:30
Kerékpár: Bátraké a szerencse! (Agroinform)
Tizenkétszeres pénzt hozhat a konyhára, ha Michael Matthews nyeri a richmondi kerékpár-világbajnokság mezőnyversenyét.
szept. 27
12:36
Karate: Hárspataki Gábor aranyérmes Németországban (She)
Hárspataki Gábor aranyérmet nyert a Karate1 Premier League elnevezésű versenysorozat németországi állomásán.
szept. 27
12:54
Kvíz: Ibra vagy Marta? Messi vagy Diego Costa? – ki az idősebb? (She)
Ezúttal könnyedebb játékra hívjuk olvasóinkat. Tippeljék meg, hogy a kvízben szereplő tíz páros melyik tagja az idősebb! Nem mindegyik olyan egyszerű, mint amilyennek látszik…
szept. 27
13:12
Chelsea: Tíz pontból mínusz egyet adnék a csapatnak – Mourinho (She)
Finoman szólva sem volt elragadtatva José Mourinho a Chelsea első félidei játékától a Newcastle ellen döntetlenre (2–2) mentett Premier League-mérkőzés után.
szept. 27
13:30
F1: az összes pilóta nyilatkozata a Japán Nagydíj után (She)
Lewis Hamilton szerint nem volt sportszerűtlen a Japán Nagydíj rajtjánál a Nico Rosberg elleni csatájában, csapattársa egyszerűen lesodródott a pálya koszos ívéről, ezért vesztet még két pozíciót. Rosberg azt mondta, az ütközést akarta elkerülni, ezért vett vissza. A Mercedes vezetősége kíváncsi rá, miért nem mutatták a kettős győzelmet arató autóit a verseny közvetítésében. Jenson Button…
szept. 27
13:48
Férfi vízilabda ob I - A BVSC és a Debrecen is három góllal volt jobb (Infostart)
Férfi vízilabda ob I - A BVSC és a Debrecen is három góllal volt jobb
szept. 27
13:50
Férfi vízilabda ob I - Sima egri siker az újonc Tatabánya ellen (Infostart)
Hat góllal nyert a legutóbb bajnoki bronzérmes Eger az újonc Tatabánya ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
szept. 27
13:54
Vuhani tenisztorna: Babos az első körben búcsúzott (Metropol)
A magyar játékos a rangsorban 40. Barbora Strycova ellen kapott ki a nyitókörben-
szept. 27
14:18
Sportfogadás: Vasárnapi NFL-négyesfogat (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL harmadik játékhetére.
szept. 27
14:24
Asztalitenisz Eb - A 9-12. helyért játszik a férfi válogatott (Infostart)
Az alsóházi negyeddöntőben 3-1-re győzött a magyar férfi válogatott a Jekatyerinburgban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, így a 9-12. helyért folytatja szereplését.
szept. 27
14:24
La Liga: idegenben fordított a Betis (She)
A Real Betis egygólos hátrányról fordítva 2–1-re győzött a Sporting Gijón vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
szept. 27
14:26
Tenisz: Babos már az első fordulóban kiesett (She)
A világranglistán 76. Babos Tímea vasárnap az első fordulóban kiesett a 2.513 millió dollár összdíjazású vuhani kemény pályás női tenisztornán.
szept. 27
14:28
Milan: Balotellit olasz legenda minősítette, együtt pózoltak (She)
Mario Balotelli majdnem kibújt a bőréből örömében, amikor találkozott az olasz legendával, Roberto Baggióval. A korábbi válogatott labdarúgó megosztotta tapasztalatait a huszonöt éves támadóval, akivel órák hosszat beszélgetett. Balotelli  az Instagramon is közzé tette a találkozáson készült közös fotót, amely alá csak annyit írt: „Köszönök mindent!”
szept. 27
14:42
Asztalitenisz Eb: győztek a férfiak az alsóházban (She)
Az alsóházi negyeddöntőben 3:1-re győzött a magyar férfiválogatott a Jekatyerinburgban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, így a 9–12. helyért folytatja szereplését.
szept. 27
15:00
Videó: Drogba hat perc alatt duplázott, ezzel nyertek (She)
Didier Drogba duplájával a Montreal Impact 2–0-ra legyőzte a DC Unitedet az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. Az elefántcsontparti légiós a 4. és a 11. percben talált be, nézze meg, hogyan!
szept. 27
15:18
MotoGP: Pedrosa csatát nyert Rossi ellen, Lorenzo közelít (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a spanyol Jorge Lorenzo nyert a királykategóriában, ezzel tizennégy pontra csökkentette hátrányát a harmadikként célba érő olasz Valentino Rossival szemben. Kettejük közé a spanyol Dani Pedrosa ékelődött be, aki nagyon harcosan védte meg pozícióját a Doktorral szemben.
szept. 27
15:36
Sidi két ezüstérmet nyert az Ek-döntőn (Infostart)
Sidi Péter a 300 méteres szám fekvő és összetett versenyében is ezüstérmes lett a zágrábi sportlövő Ek-döntőn.
szept. 27
15:38
Asztalitenisz Eb - A női csapat is a 9-12. helyért játszhat (Infostart)
A férfi után a női válogatott is győzött vasárnap a Jekatyerinburgban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, így szintén a 9-12. helyért folytatja szereplését.
szept. 27
15:42
Kipchoge nyerte a Berlin Marathont (Metropol)
A német fővárosban 131 országból több mint 41 ezer futó vágott neki az erőpróbának.
szept. 27
15:54
Videó: a meg nem adott gól, amelyet a DVTK-nál vitatnak (She)
A Bp. Honvéd Kamber 92. percben szerzett góljával 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A találkozó 28. percében – még 0–0-s állásnál – Németh Milán emelése után Novothny Soma fejesénél a kapuban kötött ki a labda, de a partjelző emelte a zászlóját, így les miatt nem adta meg a gólt a játékvezető. A DVTK-nál vitatják a döntést, ezért a klub az alábbi videót töltötte fel az…
szept. 27
15:56
Kína: két magyar a kezdőben, Huszti-gólpasszal Jataj-siker – videó (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában Huszti Szabolcs és Elek Ákos is a kezdőben kapott helyet a Csangcsun Jatajban, amely a Hangcsou Greentown ellen lépett pályára. A meccset Szun Csie találata döntötte el, a gólpasszt Huszti jegyezte.
szept. 27
16:12
Örül az egy pontnak is a Ferencváros (Blikk)
Felcsút - A kilenc forduló után hibátlan mérleggel listavezető Ferencváros a Puskás Akadémia vendégeként csak döntetlenre végzett a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 10. fordulójában.
szept. 27
16:12
Atlétika: Kipchoge nagyszerű idővel nyerte a berlini maratonit (She)
A kenyai Eliud Kipchoge nagyszerű idővel nyerte meg a vasárnap rendezett berlini maratonit.
szept. 27
16:14
Videó: Balotelli rabonával kápráztatott, de a gól elmaradt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az AC Milan 1–0-s vereséget szenvedett a Genoa vendégeként. A találkozón Mario Balotellitől gólt nem, de egy remek rabonát láthattak a szurkolók.
szept. 27
16:16
NB III: 9 gólt szerzett összesen a Puskás és a Fradi (She)
A Puskás Akadémia II hazai pályán 6–1-re legyőzte vasárnap a Balatonfüredet a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában, míg a Ferencváros második csapata 3–1-re múlta felül az Érdet.
szept. 27
16:24
Barcelona: Tudunk hasznot húzni Messi sérüléséből? (Agroinform)
Megsérült Lionel Messi: a Barcelona szupersztárja az első becslések szerint közel két hónapot hagyhat ki.
szept. 27
16:30
Kilenc éremmel zárt a magyar csapat a Global Games-en (Infostart)
Egy arany-, öt ezüst- és három bronzérmet szereztek a magyarok az ecuadori Guayaquilben, a tengerszint felett közel háromezer méteres magasságban rendezett Global Games-en, az értelmi sérült sportolók Világjátékán.
szept. 27
16:30
Roma: rossz híreket kaptak Totti 39. születésnapján (She)
Három-négy hetet vesz igénybe Edin Dzekónak, az AS Roma labdarúgójának a felépülése. Nagyjából egy hónapos kihagyásra számíthat a „farkasok” kapitánya, Francesco Totti is, aki vasárnap töltötte be 39. életévét.
szept. 27
16:32
Aragóniai Nagydíj - Közelebb került Lorenzo Rossihoz (Infostart)
A spanyol Jorge Lorenzo győzött a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei 14. versenyén, a vasárnapi Aragóniai Nagydíjon, így a MotoGP-ben 14 pontra megközelítette az éllovas és ezúttal harmadik olasz Valentino Rossit.
szept. 27
16:32
Röplabda Eb: amit még a belgák is tőlünk tanultak (She)
Vasárnap 19 órától a magyar női röplabda válogatott Törökországgal mérkőzik meg Antwerpenben, a belga–holland közös rendezésű Európa-bajnokságon.
szept. 27
16:48
Eurofoci: emberelőnyben kaptak ki Vanczákék, exfradista góllal (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super League) 10. fordulójában Vanczák Vilmos együttese, a Sion 1–0-s vereséget szenvedett a Vaduztól, amely azt követően szerzett gólt, hogy a játékvezető kiállította a vendégek egyik játékosát. A bajnoki egyetlen találatát a korábbi Ferencváros-játékos, Stjepan Kukuruzovic szerezte.
szept. 27
17:06
Serie A: Filip Helander góljára kétszer válaszolt a Lazio (She)
A Lazio emberhátrányban harcolta ki a győzelmet a Hellas Verona vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. Szintén idegenben, Bolognában nyert az Udinese, a Torino otthon tartott a három pontot a Palermóval szemben, míg a Sassuolo–Chievo mérkőzés döntetlennel ért véget.

Keresés