2015. szeptember 13. vasárnap

szept. 13
0:06
Birkózó-vb: Ligeti kiesett, Nagy Mihály a vigaszágban bízhat (She)
Eb-ezüstérmes nehézsúlyú birkózónk, Ligeti Dániel nagy meccsen 11:8-ra kikapott a nyolcaddöntőben kirgiz ellenfelétől a Las Vegas-i kvalifikációs világbajnokságon, az egész nap remekül birkózó Nagy Mihályt pedig a hazaiak legendája győzte le.
szept. 13
0:10
NS: Dzsudzsák és a dupla görcsoldó esete – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
szept. 13
0:24
Honvéd: „Nincs meg bennünk a minőség, hogy bárkit elverjünk” (She)
Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője, Simon Antal, a Vasas vezetőedzője, valamint Osváth Attila és Nagy Gergely értékelte a Honvéd–Vasas (0–1) NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
szept. 13
0:28
Vasárnapi sportműsor: Inter–Milan és Djokovics–Federer (She)
A Bajnokok Ligája jövő heti nyitánya miatt Európa élklubjainak többsége már szombaton lejátszotta hét végi bajnokiját, mégis maradt egy csúcsmeccs vasárnap estére. Olaszországban az európai porondról lemaradó Inter, Milan páros csap össze a milánói derbin. Argentínában River Plate–Boca Juniors derbit tartanak.
szept. 13
0:42
Rendőrségi akció a Ferencváros győzelme után (Infostart)
A rendőrség az Újpest FC - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés, valamint az ezzel párhuzamosan meghirdetett szurkolói demonstráció rendőri biztosítása során összesen nyolc személyt állított elő szombat éjjel.
szept. 13
0:42
Újpest–FTC: lila és zöld élőkép; Radó megsérült – videók (She)
Két rövid videó az Újpest–FTC (0–1) bajnoki labdarúgó-mérkőzésről: az egyiket a két szurkolótábor élőképe látható a mérkőzés idején, a másikon a mérkőzés után a sérült Radó András távozik a stadionból.
szept. 13
1:00
C. Ronaldo öt gólt szerzett egy mérkőzésen - videó (Infostart)
Féltucat gólt szerzett a Real Madrid az Espanyol vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
szept. 13
1:04
US Open - Pennetta nyerte a női döntőt (Infostart)
Az olasz Flavia Pennetta nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyesét, miután a szombati döntőben két játszmában legyőzte honfitársát, Roberta Vincit.
szept. 13
7:00
Átigazolás: Szlovéniába ment a hét szezont itt lehúzó légiós (She)
A szlovén harmadosztályban szereplő Velika Polana együtteséhez szerződött a hosszú ideig Magyarországon légióskodó szlovák középpályás, Marián Sluka.
szept. 13
7:18
Boksz: Mayweather pontozással nyert, 49–0-val vonul vissza (She)
A súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott amerikai Floyd Mayweather jr. egyhangú pontozással megverte honfitársát, Andre Bertót a Bokszvilágtanács (WBC) váltósúlyú világbajnoki övéért, továbbá a Bokszvilágszövetség (WBA) szuperbajnoki címéért rendezett mérkőzésen Las Vegasban. A 38 éves ökölvívó az összecsapás után bejelentette, elhatározása…
szept. 13
8:12
Átigazolás: az orosz kettőbe került a Szpari grúz légiósa (She)
Az orosz második vonalban szereplő Torpedo Armavir futballistája lett a grúz védekező középpályás, Zurab Arziani, aki a tavasszal az NB I-es Nyíregyháza Spartacus futballistája volt.
szept. 13
8:14
WTCC: Micheliszt lerajtolták, a második helyen ért célba (She)
Michelisz Norbert a második helyen végzett a túraautó-világbajnokság Japán Nagydíjának első futamán. A Honda magyar pilótája a pole pozícióból indult, de az argentin José María López a rajt után megelőzte.
szept. 13
8:30
Birkózó-vb: Nagy búcsúzott, a magyaroknak véget ért a vb (She)
Az utolsó, még versenyben lévő magyar versenyző, Nagy Mihály vigaszági mérkőzésén 5:2-re kikapott a lengyel Krystian Brzozowskitól, így ő is elbúcsúzott a küzdelmektől. A magyar küldöttség így – nagy csalódásra – érem nélkül, és mindössze egyetlen olimpiai kvótával zárta a Las Vegas-i világbajnokságot...
szept. 13
9:24
Mayweather veretlenül fejezte be bokszpályafutását (Metropol)
A 38 éves amerikai bokszoló meggyőző fölénnyel győzte le honfitársát, Andre Bertót szombat este Las Vegasban.
szept. 13
9:42
Újpest–FTC: Nagyon rossz volt, ezt nem hittem volna... – Kabát (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az Újpest 2–1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól. A találkozót követően Kabát Péter értékelt az NSO Tv-nek, valamint arról is beszélt, hogyan érintette a vezetőedző döntése.
szept. 13
9:42
Szerencsét hozott a farmerszerelés a Barcelona focistáinak - Fotó! (Blikk)
Barcelona – Öltöny helyett a farmerra szavaztak a Barcelona focicsapatának tagjai. A játékosok egyenszerelésben, kék farmernadrág és ugyanilyen színű farmering szálltak repülőre az Atlético Madrid elleni bajnoki mérkőzés után.
szept. 13
9:42
Hátrányból fordított Újpesten a Ferencváros (Metropol)
A zöld-fehérek csaknem fél évszázada kezdtek ilyen jól, mint most: nyolc győztes mérkőzést számláló bajnoki rajtot legutóbb 1967-ben ünnepelhettek.
szept. 13
9:44
Újpest–FTC: az Újpest Tottija; Doll csókja – a derbi képekben (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának rangadóján, a Ferencváros 2–1-re nyert az Újpest vendégeként. A mérkőzés rengeteg izgalmas és meglepő jelenetet tartogatott számunkra – tekintse meg a derbi legérdekesebb képeit galériánkban!
szept. 13
9:48
Davis Kupa: Feljuthat a magyar csapat (Agroinform)
Magyarország a jövő héten Szófiában Bulgáriával küzd meg a Davis Kupa I-es csoportjába való feljutásért.
szept. 13
10:18
Újpest–FTC: pirotechnika, garázdaság – nyolc előállítás (She)
A rendőrség az Újpest–Ferencváros (1–2) NB I-es labdarúgó-mérkőzés, valamint az ezzel párhuzamosan meghirdetett szurkolói demonstráció rendőri biztosítása során összesen nyolc személyt állított elő – számolt be róla a police.hu.
szept. 13
10:54
Barca: Luis Enrique elárulta, Messi miért nem kezdett (She)
A Barcelona középhátvédje, Thomas Vermaelen három-négy hét kényszerpihenő elé néz, miután vádlisérülést szenvedett az Atlético Madrid elleni (2–1) szombati bajnokin. A mérkőzés után Luis Enrique, a katalánok vezetőedzője elárulta, Lionel Messit miért csak a kispadon kezdett.
szept. 13
11:00
Női kézilabda BL: Karnyújtásnyira a BL-csoportkörétől az ETO (Agroinform)
Ambros Martín csapatának a házigazda Glassverket együttesét kell legyőznie vasárnap a Bajnokok Ligája főtáblájához.
szept. 13
11:12
Videó: hihetetlen ollózás, kétszer! Mégis ő a hét vesztese (She)
Markus Rosenbergnek nem sikerült jól a Malmö–Elfsborg (1–1) svéd élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés. A hazaiak támadója nemcsak a döntetlen miatt bánkódhat, a két hihetetlen ollózása mellett büntetőt is hibázott, és sárga lapot is kapott a találkozón. Ezek után nem lenne meglepő, ha a harminckét éves sportolót a hét legpechesebb labdarúgója címre pályáztatnák.
szept. 13
11:18
NFL: Ebből ismét komoly medvekínzás lehet (Agroinform)
A bukik nem sok esélyt adnak a Chicagónak a Green Bay ellen - és mi sem...
szept. 13
11:30
NB I: Előbb vagy utóbb, de a Vidiből jó csapat lesz – edzői reakciók (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a bajnok Videoton újabb kellemetlen vereséget szenvedett a Pakson, az MTK lendülete megtört Debrecenben, a Haladás Felcsúton, a Diósgyőr Békéscsabán ikszelt, míg a Vasas elvitte a három pontot a Honvéd otthonából. A mérkőzések után edzői reakciókat elolvashatja cikkünkben!
szept. 13
11:32
Videó: Hamilton kiállt és… ezt senki nem gondolt volna róla (She)
Ki gondolta volna, hogy Lewis Hamilton nem csak a Forma 1-ben sikeres? A kétszeres világbajnok egy New York-i éjszakai klubban csinált exkluzív bulit eddig rejtegetett tehetségével. Hogyan? Nézze meg!
szept. 13
11:48
Kisebb csoda: Pennetta a US Open győztese! (Blikk)
szept. 13
11:48
Videó: Hamilton kiállt, és… ezt senki sem gondolta volna róla (She)
Ki gondolta volna, hogy Lewis Hamilton nem csak a Formula–1-ben sikeres? A kétszeres világbajnok egy New York-i éjszakai klubban csinált exkluzív bulit eddig rejtegetett tehetsége segítségével. Hogy hogyan? Nézze meg!
szept. 13
11:50
Dárdaiék újabb meccset húztak be (Blikk)
Berlin – Második győzelmét könyvelhette el a Hertha BSC a német futballbajnokság, a Bundesliga új évadában.
szept. 13
12:06
Michelisz dobogón az első futamon Japánban (Infostart)
Michelisz Norbert, a MOL-csoport által immár negyedik éve támogatott Zengő Motorsport versenyzője az első futamon a második helyen végzett, a másodikat sajnos föl kellett adnia a túraautó világbajnokság Japánban rendezett futamán.
szept. 13
12:24
Rali-vb: Ogier sorozatban harmadszor lett világbajnok (She)
A francia Sébastien Ogier győzött a rali-világbajnokság tizedik, ausztráliai versenyén, így három állomással a sorozat vége előtt megszerezte a világbajnoki címet.
szept. 13
12:24
A miniszterelnök fia is Puskás-rajongó - Fotó! (Blikk)
Manchester – Külföldön is nagy sikere van a Puskás Ferenc (†79) életéről szóló könyvnek.
szept. 13
12:26
A bunyós Ray Jones Putyinnal szövetkezett (Blikk)
Moszkva – Megkapta az orosz állampolgárságot Ray Jones Jr. (46). Az amerikaiak profi bunyósa, aki jócskán túl a negyvenen is folytatja versenyzői karrierjét, a sport révén szeretne hidat építeni a két nagyhatalom között, legalábbis erre hivatkozva választott magának új hazát, s ezért kért állampolgárságot magától Vlagyimir Putyin (62) államfőtől.
szept. 13
12:48
US Open: Federer: most vagy soha! (Agroinform)
Álomdöntő New Yorkban, 42. alkalommal feszül egymásnak Novak Djokovics és Roger Federer.
szept. 13
13:00
Utánpótlás: „Nulla az érdeklődés a csillogó akadémiáink válogatottjai iránt” (She)
Az utanpotlassport.hu összegezte, hogy a kelet-közép európai térség országaiból hány  utánpótláskorú labdarúgó igazolt külföldre a nyári átigazolási szezonban. Nem meglepő, hogy Magyarországot a lista alján kell keresnünk.
szept. 13
13:18
F1: 2023-ig Melbourne-ben rendezik meg az Ausztrál GP-t (She)
Az Ausztrál Nagydíj szervezői három évvel meghosszabbították a Victoria állammal kötött szerződésüket, aminek értelmében 2023-ig a melbourne-i Albert Parkban rendezik meg a Formula–1-es futamokat.
szept. 13
13:36
Maratoni kajak-kenu vb - Magyar címvédés női kajak és férfi kenu párosban (Infostart)
A női kajakosok és a férfi kenusok párosversenyében is magyar aranyérem született a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján: Csay Renáta és Bara Alexandra, valamint Kövér Márton és Dóczé Ádám is megvédte címét.
szept. 13
13:54
Kajak-kenu: férfi és női magyar címvédés a maratoni vb-n (She)
A női kajakosok és a férfi kenusok páros versenyében is magyar aranyérem született a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján: Csay Renáta és Bara Alexandra, valamint Kövér Márton és Dóczé Ádám ismegvédte címét.
szept. 13
13:54
Nézőcsúcs a Szusza Ferenc stadionban! (Blikk)
Budapest – Nézőcsúcsot hozott az Újpest-Ferencváros futballbajnoki meccs, amelyen a zöld-fehérek nagy hajrájuknak köszönhetően 2-1-es győzelmet arattak.
szept. 13
13:56
Inter–Milan: a menekültek az iksszel járnának igazán jól (She)
Vasárnap este rendezik meg az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának rangadóját, a Derby della Madonninát, vagyis az Internazionale és a Milan összecsapását. Szinisa Mihajlovics és Roberto Mancini fogadásának értelmében amelyik csapat nyer, adományával hozzájárul a menekültválság megoldásához. Adódik a kérdés: mi a helyzet döntetlennél?
szept. 13
14:00
Serie A: Idén is csak egy derbi a sok közül? (Agroinform)
Az Inter-Milan derbik már rég nem olyan nagy téttel bíró csaták, ugyanakkor az izgalom és a feszültség garantált.
szept. 13
14:12
La Liga: a Villarreal kegyetlenül kihasználta a védelmi hibákat (She)
A Villarreal idegenben 3–1-re legyőzte a Granadát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján. A mérkőzés a második félidő elején dőlt el, amikor a vendégek két góllal használták ki az andalúziai csapat védelmének óriási hibáit.
szept. 13
14:14
Videó: Böde góljai, Radó mankói, tomboló ultrák – ez volt a derbi (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az Újpest 2–1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól. Lemaradt a találkozóról? Újraélné a fontosabb pillanatokat? Nézze meg az NSO Tv helyszíni videóit! Értékelések, szurkolók, füstbombák, hangulatképek.
szept. 13
14:16
Súlyemelés: masters-vb-első Takács Mária világcsúcsokkal (She)
Takács Mária legjobbját két kilóval felülmúlva, összetettben 180 kilogrammos korosztályos világcsúccsal nyert aranyérmet a súlyemelők finnországi masters-világbajnokságán.
szept. 13
14:30
Magyar győzelmek a maratoni kajak-kenu világbajnokságon (Metropol)
Csay Renáta és Bara Alexandra, valamint Kövér Márton és Dóczé Ádám is megvédte címét. A Boros, Solti kajakos duó is aranyérmes lett.
szept. 13
14:48
Serie A: először veszített pontokat a Torino (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Hellas Verona 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Torinóval.  A „bikák” először veszítettek pontokat a szezonban.
szept. 13
15:06
Real Madrid: edző, kapus és védő is C. Ronaldót magasztalja (She)
Rafa Benítez, a Real Madrid vezetőedzője szerint Cristiano Ronaldo megdolgozott érte, hogy a klub történetének legjobb gólszerzője legyen a spanyol bajnokságban.
szept. 13
15:06
Takács Mária világcsúcsokkal aranyérmes (Metropol)
Az egykori sokszoros vb- és Eb-érmes emelő súlyemelőnő a 45-49 évesek korcsoportjában győzött Rovaniemiben.
szept. 13
15:08
Rg-vb: aranypillangók – olasz népünnepély telt ház előtt! (She)
Az együttes kéziszercsapatok szerenkénti döntőjével zárult a 2015-ös olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokság Stuttgartban: öt szalaggal Olaszország, három pár buzogánnyal és két karikával pedig Oroszország győzött. Az oroszok egy kivételével az összes aranyérmet begyűjtötték a világbajnokságon, de nem sikerült söpörniük. Az olimpiai évben, 2016-ban nincs világbajnokság, a…
szept. 13
15:24
Torna ob: Böczögő és Kardos duplázott (She)
Böczögő Dorina és Kardos Botond egyformán két győzelemmel zárta a tornászok szerenkénti országos bajnokságát.

Keresés