2015. szeptember 25. péntek

szept. 25
0:21
Pénteki sportműsor: Újpest–Fradi; képernyőn Guzmicsék (She)
A hétközi forduló után pénteken már a hétvégi kör első meccseit rendezik meg a német, a spanyol és a francia bajnokságban. Lengyelországban a Guzmics Richárdot foglalkoztató Wisla Kraków Kielce elleni bajnokiját az Eurosport2 közvetíti. A jégkorong Mol Ligában Ferencváros–Újpest meccset játszanak. Az F1-es autók Japánban, a gyorsaságimotoros-vb szereplői Spanyolországban dübörögnek. Pénteki…
szept. 25
3:03
F1: Japán Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A szingapúri gyengélkedés után azt ígérték a Mercedesnél, hogy egyszeri eset volt a visszaesés, és Szuzukában ismét a régi lesz a világbajnok istálló. Azaz Lewis Hamilton és Nico Rosberg várhatóan a hétvége első percétől kezdve arra törekszik majd, hogy tönkreverje a riválisokat. Sikerülni fog? Igaz, az első szabadedzésen még Szingapúrban is a Mercedes zárt az első két helyen. Kövesse velünk a…
szept. 25
4:51
F1: Sainz zárt az élen az esős szuzukai nyitányon (She)
A szuzukai eső miatt várni kell még arra, hogy a Mercedes a szingapúri fiaskó után erődemonstrációt tartson, és bebizonyítsa, hogy a múlt heti gyenge teljesítménye és rossz eredménye csak kisiklás volt. A Japán Nagydíj első szabadedzését a Toro Rosso-Renault-t kormányzó Carlos Sainz Jr. zárta az élen Danyiil Kvjat és Nico Rosberg előtt. Folytatás magyar idő szerint hét órakor.
szept. 25
6:03
NFL: túl nagy előnye volt a Giantsnek, nem tudta elszórni (She)
A New York Giant Washington Redskins elleni győzelmével kezdődött az NFL harmadik fordulója.
szept. 25
6:54
Férfi kézi Eb: 18 év után új színeket kap a pálya borítása (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség megváltoztatja az Európa-bajnokságokon használandó pályák színeit. Az új borítás a jövő évi lengyelországi férfi Eb-n mutatkozik be.
szept. 25
6:56
Tenisz: Babos cseh ellenféllel kezd a vuhani selejtezőben (She)
Babos Tímea a cseh Andrea Hlaváckovával találkozik a vuhani kemény pályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
szept. 25
6:58
F1: Japán Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Japán Nagydíj első, eső áztatta szabadedzésén Carlos Sainz Jr. volt a leggyorsabb a Toro Rossóval. A második edzés előtt elállt az eső, így van rá esély, hogy száraz pályán körözzön a mezőny, és valós képet kapjunk az erőviszonyokról. A Mercedes visszakerülhet a mezőny élére. Kövesse velünk a második szabadedzést!
szept. 25
7:30
Schumiért imádkozik Bianchi apja (Blikk)
Csodát remél, bár a legenda csak 45 kiló
szept. 25
7:48
Futsal: Dróthnak fogalma sem volt, hogyan szerezte gólját (She)
Dróth Zoltán utolsó másodpercben szerzett góljával harcolta ki Románia ellen a magyar futsalválogatott az Európa-bajnoki részvételt. Az ETO futsalosa elmondta, a találkozó után közvetlenül fogalma sem volt, hogyan szerezte gólját.
szept. 25
8:06
Légiósok: Vadócz Krisztián készen áll a bevetésre (She)
Vasárnap bemutatkozhat új klubjában, a spanyol másodosztályú Deportivo Alavésben Vadócz Krisztián, az együttes új szerzeménye.
szept. 25
8:08
PL: Bogdán az Arsenalhoz is mehetett volna; „Mignolet egy gép” (She)
Andrusch József elmondta, Bogdán Ádám az Arsenalhoz is mehetett volna a nyáron, de jól döntött, hogy a Liverpoolt választotta. A magyar labdarúgó-válogatott kapusedzője szerint Bogdán hamarosan kiszorítja Simon Mignolet-t a „vörösök” kapujából.
szept. 25
8:10
Rögbi-vb: Új-Zéland kilenc célja, a legenda rekordja (She)
Új-Zéland kilenc célt szerezve kiadós verésben részesítette Namíbiát az angliai rögbi-világbajnokságon. Ezzel a magabiztos teljesítménnyel a címvédő vezeti a C-csoportot.
szept. 25
8:24
Klopp lehet Bogdán edzője? (Blikk)
Miközben Liverpoolban a kupában három  büntetőt hárító, s ezzel a Carlisle elleni továbbjutásban főszerepet játszó magyar kapus dicsérik, továbbra is arról beszélnek, hogy lecserélik az edző Brendan Rodgerst.
szept. 25
8:42
F1: Szingapúr után Japánban is Kvjat a pénteki király (She)
A Japán Nagydíj első, eső áztatta szabadedzése után a második abban a reményben kezdődött meg, hogy felszárad közben a pálya, de nem ez történt, az edzés közben újra eleredt az eső. A legjobb köridő a délelőtt második helyen záró Danyiil Kvjaté lett, a Red Bull pilótája a Szingapúri GP után Szuzukában is magáénak mondhatja a legjobb pénteki köridőt.
szept. 25
9:00
NB I: Ha annyi pénzünk lenne, mint az FTC-nek, mindig bajnokok lennénk – Hemingway (She)
George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a kispesti klub költségvetéséről, a szurkolókról és az új stadionról.
szept. 25
9:30
Premier League: Gólkirály lehet a MU új sztárja? (Agroinform)
Igen jól kaszálhatunk, ha a francia támadó ilyen ütemben folytatja a góllövést.
szept. 25
9:54
PL: Két órával a határidő előtt megkeresett az MU – Pato (She)
Alexandre Pato, a Sao Paulo csatára elmondta, hogy a nyáron szerette volna őt megszerezni a Manchester United.
szept. 25
9:56
Asztalitenisz Eb: csak szettekre futotta a címvédő ellen (She)
Vereséggel kezdett a magyar férfi asztalitenisz-válogatott a jekatyerinburgi Európa-bajnokságon, igaz, az eredmény előre kalkulálható volt, lévén, hogy a mieink a címvédő portugálok ellen léptek asztalhoz.
szept. 25
10:30
MK: Nagyecsed–Fradi és Velence–Újpest – sorsolás (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette a Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását: a címvédő Ferencváros a megyei I. osztályú Nagyecsed vendége lesz, míg az Újpest az ugyancsak negyedosztályú Velencével csap össze. Az NB III-ba visszasorolt Nyíregyháza Spartacus az NB I-es Vasast látja vendégül a legjobb 32 között.
szept. 25
11:00
NB I: Mikor ikszel végre a Vasas? (Agroinform)
Szombathelyre látogat a Vasas az NB I 10. fordulójában. A piros-kékek még nem remiztek, a Haladással viszont nem nehéz.
szept. 25
11:02
Magyar Kupa: Ellenfelet kapott a Fradi, a Vidi és a Debrecen is (Agroinform)
Nagyecsedre utazik a Ferencváros, Andráshidára a Videoton,Velencére az Újpest - sorsoltak a kupában.
szept. 25
11:06
Kupa - A Nagyecseddel találkozik a címvédő FTC (Infostart)
A címvédő Ferencváros a megyei elsőosztályú Nagyecsed vendége lesz a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában, amelynek tétje a 16 közé jutás.
szept. 25
11:24
Felcsúton az FTC, Újpesten az MTK (Infostart)
A hibátlan mérleggel listavezető Ferencváros a Puskás Akadémia vendége lesz a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 10. fordulójában, amelynek zárómérkőzésén az Újpest csap össze az MTK-val a Megyeri úton.
szept. 25
11:24
FIFA16: itt az új sorozat tíz legnagyobb sztárjelöltje! (She)
Néhány napja jelent meg világszerte a FIFA-széria legújabb része. Kíváncsi rá, kik azok a fiatal labdarúgók, akiket érdemes megvásárolni, és akikben a legnagyobb a potenciál? Íme, a lista!
szept. 25
11:26
FTC: nem Lolka és Bolka – kiderült, kik voltak Gera képén (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa, Gera Zoltán agytornára hívta rajongóit hivatalos Facebook-oldalán. A zöld-fehérek ikonja egy 15 évvel ezelőtti képet túrt elő az archívumból, amelyen két fiatallal pózol, akik azóta a csapattársai lettek. A kérdés az volt, kik láthatók a képen. A helyes választ azok adták, akik a Csilus testvérekre gondoltak.
szept. 25
11:42
FIFA16: itt az új játék tíz legnagyobb sztárjelöltje! (She)
Néhány napja jelent meg világszerte a FIFA-széria legújabb része. Kíváncsi rá, kik azok a fiatal labdarúgók, akiket érdemes megvásárolni, és akikben a legnagyobb a potenciál? Íme, a lista!
szept. 25
12:12
Davis Kupa: Salakon lesz a döntő, de így is Murrayék a favoritok (Agroinform)
November 27-29. között Belgium és Nagy-Britannia küzd meg egymással a Davis Kupa serlegért.
szept. 25
12:36
NB I: „Hidegre tették a teljes Szombathelyi Haladást!” (She)
„Hidegre tették a teljes Haladást!” – írja a haladasfc.nyugat.hu. A labdarúgó NB I-ben szereplő klub heti edzésprogramjában csütörtökön rehabilitációs nap volt.
szept. 25
12:42
Magyar-román - További gyanúsítottakat keresnek (Behaviour)
Az Eb-selejtező során a szurkolók és a rendőrök közül összesen 38-an sérültek meg.
szept. 25
12:44
LMP: Orbán Viktor az ENSZ-ben is tegyen javaslatokat! (Behaviour)
Schiffer: helytelen volt, hogy a kormány "minden szembejövő európai országgal" konfliktust vállalt.
szept. 25
12:54
Tizenötmillió forintos támogatást kapott az Egri Vízilabda Klub (Infostart)
Tizenötmillió forintos támogatást kapott a Szerencsejáték Zrt.-től az Egri Vízilabda Klub. Az összeg főként a felnőtt férficsapat Bajnokok Ligája-részvételének költségeit fedezi majd - hangzott el az egyesület pénteki sajtótájékoztatóján.
szept. 25
13:12
Tokió 2020 - Lemondott a japán sportminiszter (Infostart)
Lemondott Simomura Hakubun japán sportminiszter a 2020-as tokiói olimpia központi stadionjának megnövekedett költségei miatt.
szept. 25
13:30
Válogatott: „Hamarosan fellebbezünk a zárt kapus büntetés ellen” (She)
Mint ismert, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) úgy határozott, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án a Magyarország–Feröer Eb-selejtezőt. A döntés kapcsán Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője az NSO Tv-nek elmondta, az MLSZ szakemberei még a részletes indoklást tanulmányozzák, ám a szövetség…
szept. 25
13:32
Jégkorong-vb: „Változott a szabály? Így is bent maradunk!” (She)
Mint megírtuk, változhat a kiesési, illetve az ehhez kacsolódó feljutási rendszer a jövő évi jégkorong-világbajnokságon, mivel az azt követő esztendőben, 2017-ben Franciaország és Németország közösen lesz házigazda, és a nemzetközi szövetség (IIHF) e két ország válogatottja számára védettséget biztosít. A döntéssel kapcsolatban Nagy Gergő és Sofron István, a magyar válogatott két hokisa…
szept. 25
13:48
MotoGP: Olyan, mint Stoner ellen 2008-ban – Rossi (She)
Ha nagy dráma nem történik, Valenciában dőlhet el a MotoGP világbajnoki cím sorsa. Brno után még pontegyenlőség volt Jorge Lorenzo és Valentino Rossi között, két esős futamot követően azonban ismét 23 pont (azaz majdnem egygyőzelemnyi) az olasz előnye.
szept. 25
13:50
Anglia: mellkastól lefelé megbénult, megvette a klubját (She)
George Dowell ígéretesen induló labdarúgó-pályafutása és gerince egy autóbaleset következtében kettétört, ám az angol fiatalember új életet kezdett. Ma már ő a korábbi klubjának a tulajdonosa.
szept. 25
14:24
NB II: a Balmazújváros négy meccse is korábban kezdődik (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága szeptember 25-i ülésén úgy döntött, hogy az NB II-ben szereplő Balmazújváros négy mérkőzésének kezdési időpontját is módosítja.
szept. 25
14:36
NB I: Sorozatban második bajnokiját nyerheti a Vidi (Agroinform)
Az Újpest után ismét egy lila-fehér csapatot, a Békéscsabát győzheti le az elmúlt évad bajnoka, a Videoton.
szept. 25
14:42
Hongkongi úszó vk - Hosszú öt számban győzött az első napon (Infostart)
Hosszú Katinka öt számban győzött az úszó világkupa-sorozat hongkongi állomásának első napján. Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen nyert.
szept. 25
14:42
Videó: ha ez egy Barca-gól, napokig téma – de egy nő rúgta! (She)
A női futsalválogatottak ázsiai kontinenstornáján döntőbe jutó iráni nemzeti csapat a csoportküzdelmek során 4–2-re legyőzte Malajziát, amellyel a fináléban akár újra találkozhat. A Malajzia ellen szerzett négy iráni gól egyike egészen elképesztő volt: a mesébe illő összjátékot pazar befejezés követte.
szept. 25
14:42
Sportszárral üzennek Lázár Bencének a Fradi bajnokiján (Blikk)
Felcsút – A Puskás Akadémia is csatlakozott ahhoz a jótékonysági akcióhoz, amely a leukémiával küzdő Lázár Bence (24) gyógykezelésének anyagi támogatásáért indult.
szept. 25
14:44
Barca: Neymar elárulta, nem alaptalan az MU-pletyka (She)
Neymar, a La Ligában szereplő FC Barcelona 23 esztendős labdarúgója az ESPN brazilnak kiadásának elárulta, egyáltalán nem voltak alaptalanok a Manchester Uniteddel kapcsolatos pletykák.
szept. 25
14:46
Tenisz: Babos továbbjutott, Fucsovics kiesett (She)
Babos Tímea sikerrel vette a vuhani tenisztorna selejtezőjének első körét, Fucsovics Márton viszont kiesett a nagyszombati challengertornán.
szept. 25
14:48
Úszó vk: Hosszú Katinka öt aranyérmet nyert Hongkongban (She)
Hosszú Katinka öt számban győzött az úszó világkupa-sorozat hongkongi állomásának első napján. Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen nyert.
szept. 25
15:00
Görög–magyar: már árulják a jegyekre váltható utalványokat (She)
Elkezdődött a belépőjegyek árusítása a magyar labdarúgó-válogatott október 11-én sorra kerülő utolsó, görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyet Pireuszban rendeznek meg.
szept. 25
15:18
Profi boksz: Klicsko „megijedt” Batmantől, nem lesz címmeccs (She)
Vladimir Klicsko vádlisérülése miatt elmarad a Tyson Fury elleni, október 24-ei címmérkőzés.
szept. 25
15:18
Sabaténak nyerni kell a Veszprémmel (Blikk)
Veszprém — Nehéz feladat előtt áll az MVM Veszprém! Carlos Ortega (44) vezetőedző hétfői kirúgása után eddigi segítőjének, Xavier Sabaténak kellene győzelemre vezetnie a csapatot szombaton a Flensburg ellen (Sport1, 17.30) a férfikézilabda-Bajnokok Ligájában.
szept. 25
15:36
Bayern: „Kérem a következő kérdést” – Guardiola elviharzott (She)
A vártnál hamarabb véget ért a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola pénteki sajtótájékoztatója. A spanyol szakembert a szerződéshosszabbítási tárgyalásokról, valamint az angol szövetségi kapitányi posztról kérdezték, amire nem volt hajlandó válaszolni, inkább faképnél hagyta a média képviselőit.
szept. 25
15:36
Egy „áldozata” már van a 2020-as olimpiának (Blikk)
Tokió – Belebukott a japán sportminiszter a 2020-as tokiói olimpia megnövekedett költségeibe.
szept. 25
15:38
Hosszú Katinka: csillagos ötös! (Blikk)
Hongkong – Hosszú Katinka öt számban győzött az úszó világkupa-sorozat hongkongi állomásának első napján. Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen nyert.

Keresés