2015. szeptember 4. péntek

szept. 4
0:42
Eb-selejtezők - Izland Amszterdamban győzte le a holland válogatottat! (Infostart)
Hazai verséggel debütált a holland labdarúgó-válogatott kispadján Danny Blind: az Oranje Amszterdamban 1-0-ra kapott ki az izlandi csapattól az Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki játéknapján.
szept. 4
0:45
Pénteki sportműsor: az Üllői úton fogadjuk Romániát (She)
Eljött a nagy nap, 20.45-től az Üllői úton játsszák a Magyarország–Románia Eb-selejtezőt. Az M4-en közvetített mérkőzés mellett a Sport2-n látható lesz a Feröer–Észak-Írország találkozó is. A Sport1 18 órától a Grúzia–Skócia, 20.45-től a Németország–Lengyelország mérkőzést közvetíti. Napi sportműsor, nem csak futballközvetítésekkel.
szept. 4
1:21
Eb 2016: Arjen Robben kihagyja a sorsdöntő meccset (She)
Lágyékhúzódás miatt kihagyja a törökök elleni vasárnapi, sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőt Arjen Robben, a holland labdarúgó-válogatott sztárja.
szept. 4
5:36
Válaszol: Gyulai Gábor, a Magyar Helsinki Bizottság menekültügyi programvezetője (Behaviour)
szept. 4
5:38
Szabadon engedték a brit újságírókat (Behaviour)
„Terroristatevékenységgel” és a Kurd Munkáspárt (PKK) segítésével vádoltak az újságírókat.
szept. 4
5:40
Ciprasz vesztésre áll (Behaviour)
Nem tudja megállítani pártja, a Sziriza népszerűségének zuhanását a volt miniszterelnök.
szept. 4
5:42
Lemondott a megvádolt guatemalai elnök (Behaviour)
szept. 4
6:45
Magyar–román: óriási balhé volt az éjszaka Budapesten (She)
Nagy balhé volt csütörtökről péntekre virradóra a Deák tér környékén Budapesten, a Lánchídig szinte minden le lett zárva, több száz rendőr vonult oda – az Index beszámolója szerint a péntek esti Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtezőre „melegítő” magyar ultrák akcióztak.
szept. 4
7:00
Huligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt (Infostart)
Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén. A rendőrség tizenhét személyt állított elő.
szept. 4
7:39
Huligánok randalíroztak a magyar-román meccs előtt (Metropol)
Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén.
szept. 4
7:54
Eb-selejtezők - Blind hazai vereséggel debütált a holland kispadon (Infostart)
Hazai verséggel debütált a holland labdarúgó-válogatott kispadján Danny Blind: az Oranje Amszterdamban 1-0-ra kapott ki az izlandi csapattól az Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki játéknapján.
szept. 4
7:57
Válogatott: nem lesz telt ház az északír–magyar meccsen (She)
Az északír labdarúgó-szövetség közleménye szerint biztosan nem lesz telt ház szeptember 7-én a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 4
7:59
Vb 2018: nem ért szép véget a tündérmese (She)
Nagy küzdelemben a favorit Szamoa harcolta ki az első helyet és a továbbjutást a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének Óceániai zónájában, az első selejtezőkör pénteken véget ért tongai négyes tornáján.
szept. 4
8:33
US Open: nem szakadt meg Federer 16 éves sorozata (She)
Roger Federer 6:1, 6:2, 6:1-re nyert a belga Steve Darcis ellen a US Open második fordulójában. A második kiemelt svájci klasszis 16 éve nem kapott ki belga játékostól.
szept. 4
9:09
Eb 2016: elnézést kért az olasz, olyan pofátlanul színészkedett (She)
Olaszország 1–0-ra legyűrte Máltát csütörtökön a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőjében, és Horvátország botlását kihasználva csoportja élére ugrott. Az olaszok megszenvedtek a három pontért Málta ellen, minden eszközt bevetettek, pedig egy jóval szerényebb képességű együttes ellen léptek pályára.
szept. 4
9:11
NB II: ismét képernyőre tűzte a ZTE meccsét a tv (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójára kiírt ZTE FC–Balmazújváros mérkőzést közvetíti a televízió, ezért a találkozó kezdési időpontja szeptember 13., vasárnap, 18.00 órára módosult – számolt be róla a balmazújvárosiak honlapja.
szept. 4
9:24
Élete versenyére készül a címvédő Kiss Norbert (Infostart)
Élete versenyének tartja a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen sorra kerülő hétvégi fordulóját a címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája, aki jelenleg is magabiztos előnnyel vezeti a pontversenyt.
szept. 4
9:27
Magyar–román: történelmi találkozó – szurkolók nélkül (She)
Ma este Eb-selejtezőn fogadjuk a román válogatottat, a két csapat huszonötödik alkalommal mérkőzik meg egymással. Háromrészes sorozatunk első két részében felidéztük az eddigi összecsapások legérdekesebb jeleneteit az első mérkőzéstől a legnagyobb győzelemig. Nem maradt más hátra, mint a legutóbbi budapesti találkozó góljai és hangulata, valamint Dzsudzsák Balázs remek szabadrúgásgólja…
szept. 4
9:29
F1: csak a Mercedes használja a legújabb fejlesztésű motort (She)
Az F1-ben szereplő Mercedes az összes fejlesztési zsetonját elhasználta új motorjához, amelyet az Olasz Nagydíjon vet be először, és csak a gyári csapat két pilótája használhatja.
szept. 4
9:31
Magyar–román: „A legkisebb kihágás pályabezárást hozhat” (She)
A legkisebb rendbontás is súlyos következményekkel járhat és beláthatatlan károkat okozhat, ha néhány magáról megfeledkező szurkoló miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága megint csak büntetést ró ki. A tavaly októberi román–magyar Eb-selejtezőn (1–1) történt nézőtéri rendbontás, illetve rasszista megnyilvánulások miatt visszaeső státusba kerültünk, így az UEFA árgus…
szept. 4
9:33
EURO 2016: Hajrá, Magyarország! Hajrá, Feröer-szigetek! (Agroinform)
Nem csak Romániát illene megvernünk, szurkolnunk kell a szigetlakóknak is, hogy reális esélyünk legyen a 2. helyre.
szept. 4
9:45
Magyar–román: Ön mit tenne Storck helyében? Állítsa össze a kezdőt! (She)
Ma 20.45-kor Magyarország–Románia Eb-selejtező az Üllői úton. Kérdés, megvan-e már Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány kezdőcsapata, vagy az utolsó pillanatig kivár. Mindenesetre játékra invitáljuk Önöket: állítsák össze a kezdőt elképzelésük szerint, a reálisan várható három felállásban (4–4–2, 4–2–3–1, 4–3–3)!
szept. 4
10:03
Magyar–román: történelmi találkozó – szurkolók nélkül (She)
Ma este Eb-selejtezőn fogadjuk a román válogatottat, a két csapat huszonötödik alkalommal mérkőzik meg egymással. Háromrészes sorozatunk első két részében felidéztük az eddigi összecsapások legérdekesebb jeleneteit az első mérkőzéstől a legnagyobb győzelemig. Nem maradt más hátra, mint a legutóbbi budapesti találkozó góljai és hangulata, valamint Dzsudzsák Balázs remek szabadrúgásgólja…
szept. 4
10:05
F1: Olasz Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton zárta az élen az Olasz Nagydíj első szabadedzését Monzában, a Mercedes brit pilótája fél másodperccel előzte meg Nico Rosberget. A harmadik helyezett Sebastian Vettel 1.6 másodperccel maradt el a vb-címvédőtől, akinek Mercedesében az új típusú Mercedes-motor dübörgött. Az edzést egy időre szüneteltetni kellett Carlos Sainz kicsúszása miatt. Folytatás 14 órakor a második edzéssel.
szept. 4
10:07
US Open: drón esett a lelátóra, félbeszakadt a meccs – videó (She)
Egy kisebb drón esett a lelátóra a helyi idő szerint csütörtökön este játszott Flavia Pennetta–Monica Niculescu mérkőzés alatt az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon.
szept. 4
10:18
US Open - Drón esett a lelátóra (Infostart)
Egy kisebb drón esett a lelátóra a helyi idő szerint csütörtökön este játszott Flavia Pennetta-Monica Niculescu mérkőzés alatt az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 4
10:21
Eb 2016: „Hülye volt” – Robben kiosztotta kiállított csapattársát (She)
Arjen Robben, a Bayern München sztárja keményen kritizálta a csütörtöki Hollandia–Izland (0–1) Európa-bajnoki selejtezőn kiállított Bruno Martins Indit.
szept. 4
10:23
Kosárlabda: Fűzy Ákos-Tapodi Péter emléktorna Győrben (She)
Vasárnap a győri egyetemi csarnokban rendezik meg a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzést, amelyen a házigazda CMB Cargo-UNI Győr női kosárlabdacsapata a szlovák MBK Ruzomberokkal találkozik.
szept. 4
10:42
Ezért áll le az e-matrica értékesítése (Behaviour)
Ebben az időszakban egyik értékesítési csatornán sem lesz lehetőség a vásárlásra.
szept. 4
10:44
Lezárul a Simon-ügy - Örök rejtély a százmilliós vagyon? (Behaviour)
Az ügyészség továbbra sem tudta kideríteni, honnan származtak a milliók.
szept. 4
10:45
Tipp: A fiatalság diadalmaskodhat a generációk csatájában (Agroinform)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság pénteki játéknapján a Belinda Bencic-Venus Williams ütközetből húznánk hasznot.
szept. 4
10:57
Chile: „vállalhatatlan” Vidal újra bajban – tagadja, hogy részeg volt (She)
Arturo Vidal csütörtökön elhagyta a chilei válogatott edzőtáborát. A helyi sajtó tudomása szerint fegyelmi okokból küldték el a Bayern München középpályását, aki ezt tagadja. Szerinte családi okok miatt utazott vissza Münchenbe.
szept. 4
11:15
Evezős vb: Csepregi és a négypárevezős is nyolcadik (She)
A könnyűsúlyú egypárban versenyző Csepregi Gábor és a Csiszár Péter, Szlovák Bence, Tamás Bence, Fiala Balázs összeállítású könnyűsúlyú négypárevezős is a nyolcadik helyen zárta a franciaországi Aiguebelette tavon zajló, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságot.
szept. 4
11:33
Hihetetlen - a Windows 95 szúrt ki a Real Madriddal! (Blikk)
Manchester – Brit lapértesülések szerint a Manchester United futballklubjának számítástechnikusai felelősek azért, hogy a spanyol gárda nem tudta megvenni David de Geát (24) az átigazolási utolsó pillanatiban.
szept. 4
11:51
F1: Hamiltont és Rosberget repítette az új motor (She)
Lewis Hamilton zárta az élen az Olasz Nagydíj első szabadedzését Monzában, a Mercedes brit pilótája fél másodperccel előzte meg Nico Rosberget. A harmadik helyezett Sebastian Vettel 1.6 másodperccel maradt el a vb-címvédőtől, akinek Mercedesében az új típusú Mercedes-motor dübörgött. Az edzést egy időre szüneteltetni kellett Carlos Sainz kicsúszása miatt. Folytatás 14 órakor a második…
szept. 4
11:51
Ronaldo, Mourinho és Lampard is Guiness-rekorder lett (Blikk)
Több sportoló is bekerült a Guiness World Record 2016-os kiadásába, Frank Lampard épp korábbi csapatának lőtt góljával, de a Chelsea menedzsere, José Mourinho is helyet kapott a vaskos kiadványban.
szept. 4
11:53
DVSC: Persze, lehetne edzőt váltani – Szima Gábor (She)
A DVSC első embere, Szima Gábor a héten interjút adott a Hajdú-bihari Naplónak. A beszélgetés első részét csütörtökön olvashatták, a második részben többek között szóba kerül a szakmai stáb munkája és jövője, az átigazolási politika és a klub kommunikációja is. Elöljáróban: Szima Gábor nem tartaná szerencsésnek a szurkolók által kritizált Kondás Elemér leváltását, már csak azért sem, mert „az…
szept. 4
11:55
Chelsea: a Juve 100 millióra igent, Pogba 12-re nemet mondott (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus augusztus végén elfogadta a Chelsea ajánlatát Paul Pogbáért, de a játékos nemet mondott az angol klubnak.
szept. 4
11:57
Vívás: megvan az új edző, Szilágyi Áron vele készül Rióra (She)
Mint megírtuk, hét évi együttes munka után – amelynek mesterműve a 2012-es londoni olimpián kivívott győzelem volt – Szilágyi Áron elköszönt Somlai Béla mesteredzőtől. A Vasas huszonöt éves sportolója a hivatalos közösségi oldalán osztotta meg, hogy a tízszeres magyar bajnok Decsi András irányítja a jövőben az egyéni felkészülését.
szept. 4
11:57
EURO 2016: Visszavágásra készülnek a németek (Agroinform)
Amennyiben a németek pénteken legyőzik a lengyeleket, úgy megelőzik legnagyobb riválisukat a D-csoportban.
szept. 4
12:06
Evezős vb - Csepregi és a négypárevezős is nyolcadik (Infostart)
A könnyűsúlyú egypárban versenyző Csepregi Gábor és a Csiszár Péter, Szlovák Bence, Tamás Bence, Fiala Balázs összeállítású könnyűsúlyú négypárevezős is a nyolcadik helyen zárta a franciaországi Aiguebelette tavon zajló, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságot.
szept. 4
12:27
Magyar–román: nagyon fájna – Dárdai a magányt választja (She)
Dárdai Pál Magyarországon nézi meg a nemrég még általa irányított magyar labdarúgó-válogatott Románia elleni Eb-selejtezőjét, de nem az Üllői úti stadionban.
szept. 4
12:27
Balhéznának az ultrák Szegeden - sajtóértesülés (Blikk)
Szeged – Elképzelhető, hogy a Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtezőt megelőzően Szegeden összecsapnak a román és a magyar ultrák.
szept. 4
12:33
NB I: Nem lesz változás, Kondás marad a Debrecen élén (Agroinform)
Hiába vették biztosra Kondás távozását a szurkolók, a tar mester marad a Loki élén.
szept. 4
12:42
Olasz Nagydíj - Hamilton volt a leggyorsabb az első gyakorláson (Infostart)
A világbajnoki címvédő, s a jelenlegi pontversenyben is éllovas Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
szept. 4
12:45
Női kosár NB I: meg kellett műteni a PEAC kulcsemberét (She)
Szerdán megoperálták Raksányi Krisztinát, a PEAC-Pécs válogatott kosárlabdázóját. A kórházból már kiengedték, de a felkészülést nem tudja végigcsinálni társaival – a bedobó öt hét múlva gyakorolhat teljes intenzitással.
szept. 4
12:45
Hamilton volt a leggyorsabb az első gyakorláson (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
szept. 4
12:47
Magyar–román: még ma is lehetett jegyet kapni az esti meccsre! (She)
A Nemzeti Sport Online munkatársa ma délelőtt a Bálnában meglepve tapasztalta, hogy még mindig kaphatók jegyek a 20.45-kor kezdődő Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtezőre.
szept. 4
12:48
"Freedom, freedom!" - Tovább tüntetnek a menekültek Bicskén (fotók) (Behaviour)
A röszkei hangárból több száz menekült tört ki, a Keletiből pedig elindultak a német nagykövetség felé.
szept. 4
12:49
Magyar–román: Pintér tiszta szívvel szurkol a válogatottnak (She)
Pintér Attila korábbi szövetségi kapitány tiszta szívvel szurkol a magyar labdarúgó-válogatott sikeréért a románok elleni Eb-selejtezőn.

Keresés