2015. szeptember 4. péntek

szept. 4
13:03
Felkészülés: négy gólt kapott borsodi ellenfelétől a DVTK (She)
A DVTK 4–2-re kikapott az NB II-es Mezőkövesdtől a két borsodi labdarúgócsapat péntek kora délután véget ért felkészülési mérkőzésén.
szept. 4
13:39
Bursaspor: 27-én felavatják Dzsudzsákék „krokodilját” (She)
Recep Altepe, Bursa polgármesterének elmondása szerint hamarosan átadják a Bursaspor labdarúgócsapatának új otthonát, a Timsah – azaz Krokodil – Arenát. Az elnevezés mellett az együttes becenevére utal az új stadion különleges külseje is, hiszen a létesítményt egy óriási krokodil öleli körbe.
szept. 4
13:45
Taktikai Zóna: Kockázat nélkül nincs rizikó - beharangozó, Magyarország-Románia (Agroinform)
A győzelem érdekében komoly kockázatokat kellene vállalni a kivárásra játszó románok ellen. Vajon megéri?
szept. 4
13:54
Megyei foci: a legelészésnek vége, 12 év után meccs lesz! (She)
Csapat híján legelőnek használták a pályát hosszú évekig, de vasárnap újra tétmeccset láthat a helyi publikum: a Taktaharkány a Füzért fogadja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó-bajnokság harmadosztályában. A Taktaközben fekvő településen tizenkét évnyi szünet után rendeznek újra bajnoki mérkőzést – írja a Borsod Online.
szept. 4
13:56
F1: Olasz Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Mercedes az Olasz Nagydíj első szabadedzésén nem hagyott kétséget afelől, hogy új motorjának köszönhetően az eddiginél is hatalmasabb az előnye riválisaival szemben. Az idei fejlesztési lehetőségeit ezzel kimerítő német vállalat nem a lóerőkre hajtott rá, de a motor stabilizálásával automatikusan együtt jár, hogy Lewis Hamilton és Nico Rosberg az eddigieknél is bátrabban nyomhatja a gázt.…
szept. 4
14:30
Decsi András lett Szilágyi Áron új edzője (Infostart)
Decsi András irányításával folytatja pályafutását Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó.
szept. 4
14:30
Topligák: melyik Európa legdrágább kerete? A Barca nincs a top 5-ben! (She)
A Nemzetközi Sporttudományi Központ futballal foglalkozó kutatócsoportjának (CIES Football Observatory) legfrissebb tanulmánya szerint az FC Barcelona játékoskerete nincs ott Európa öt legdrágábbja között a  játékosokra költött pénzmennyiséget tekintve. A Liverpool kerete több pénzbe került, mint a Bayern Münchené.
szept. 4
14:30
Vidal kaszinóbotrányba került a válogatott meccs előtt (Blikk)
München – Újabb botrányt okozott Arturo Vidal, a Bayern München chilei középpályása, aki hazatért a válogatottja edzőtáborából.
szept. 4
14:39
US Open: Vajon ismét Fognini okozza Nadal vesztét? (Agroinform)
Az idei negyedik felvonása következik a Fabio Fognini-Rafael Nadal csatának, 2-1-re az olasz fenegyerek vezet.
szept. 4
14:48
Amerikai sportok: a Trash Talk péntekre költözik (She)
Pénteken 16 órakor elstartol a Trash Talk című amerikai talkshow harmadik évada. A 2015–2016-os szezontól már nem csütörtökön, hanem pénteken láthatják a Sport1-en.
szept. 4
14:57
EURO 2016: Kikapott, mégis óriási mákja volt Hollandiának (Agroinform)
Lettország utolsó perces gólja Eb-szereplést érhet a borzalmasan gyenge hollandoknak.
szept. 4
15:06
Chelsea: José Mourinho ötszörös Guinness-rekorder lett! (She)
José Mourinho hatalmas elismerésben részesült, a Chelsea menedzsere öt különböző kategóriában is bekerül a 2016-os Guinness Rekordok Könyvébe. A rekordokat tanúsító oklevelek a portugál szakember irodájának falára is felkerültek.
szept. 4
15:06
Indul a magyar-román! A szurkolók már melegítenek (Blikk)
Budapest - Pénteken este a magyar labdarúgó-válogatott Románia ellen lép pályára Európa-bajnoki-selejtezőn.
szept. 4
15:24
Kézilabda: a PSG szerződtetné a német válogatott szélsőt (She)
A német élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő Rhein-Neckar Löwen sajtósa hivatalosan is elismerte, hogy a francia Paris Saint-Germain élénken érdeklődik Uwe Gensheimer iránt.
szept. 4
15:42
MLSZ-kampány: Szurkoljatok békésen! (Infostart)
Veletek az ország! Szlogennel a Magyar Labdarúgó Szövetség kampányt indított a Magyarország-Románia mérkőzés előtt. Az MLSZ felkérésére neves közéleti személyek állnak ki a válogatott, a békés szurkolás és a szép futball mellett.
szept. 4
15:42
F1: a második edzés is Lewis Hamiltoné Monzában (She)
Az Olasz Nagydíj első szabadedzése után a másodikon is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, akárcsak délelőtt, délután is Nico Rosberg előtt. A harmadik helyen megint Sebastian Vettel zárt a Ferrarival, ezúttal a hátrányát megfelezte az első 90 perchez képest, 1.6 másodpercről 8 tizedre faragta.
szept. 4
16:00
Fogadási csalás: elítélték a korábbi diósgyőri támadót (She)
Háromévi, végrehajtásában négy évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte ma a Specializált Büntetőbíróság Rák Róbert korábbi élvonalbeli labdarúgót Szlovákiában – számolt be róla a pozsonyi Új Szó.
szept. 4
16:02
Újpest–FTC: a hazaiaknak hétfőtől, a vendégek szombattól vehetnek jegyeket (She)
Szeptember 12-én rendezik meg a szezon első derbijét az Újpest és a Ferencváros között. Az NB I 8. fordulójára kiírt összecsapásra a Szusza Ferenc Stadionban kerül sor, és hétfőtől lehet elővételben jegyet vásárolni a hazai szimpatizánsoknak. Mivel kiemelt mérkőzésről van szó, így a Megyeri úti pénztárak nem tartanak nyitva, csak a Mildenberger utcai jegypénztáraknál lehet belépőhöz jutni –…
szept. 4
16:09
Tipp: A dánok megálljt parancsolhatnak az albánoknak (Agroinform)
Sorsdöntő meccset nyerhet Dánia Albánia ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat I-csoportjában.
szept. 4
16:18
"Párbeszéd-rendőrök" lesznek a vendégszektorban a magyar-román meccsen (Infostart)
Úgynevezett párbeszéd-rendőrök teljesítenek szolgálatot a vendégszektorban az esti magyar-román futballmérkőzés idején - mondta újságírói kérdésre válaszolva Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.
szept. 4
16:18
Északír–magyar: a BL-döntő játékvezetője vezet nekünk (She)
Felix Brych után újabb, világbajnokságot megjáró játékvezetőt jelölt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a magyar válogatott selejtezőjére: az Észak-Írország elleni idegenbeli meccset Cüneyt Cakir vezeti.
szept. 4
16:21
Hamilton nyerte a második szabadedzést is (Metropol)
A Mercedes brit pilótája mögött újfent csapattársa, a német Nico Rosberg autózta a második legjobb időt.
szept. 4
16:27
EURO 2016: Hogyan látják tippmestereink az esélyeket? (Agroinform)
Vajon nyerünk vagy kikapunk? Íme, így gondolják szerkesztőink és tippmestereink!
szept. 4
16:54
Újpest–FTC: „Érthetetlen, ésszerűtlen és provokatív a helyszínválasztás” (She)
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését a vénaszkenner miatt a Ferencváros mérkőzéseit bojkottáló szurkolók helyszínválasztása miatt. A napokban felröppent hírek szerint a zöld-fehérek szimpatizánsai a Megyeri út és a Váci út kereszteződésénél – a pálya közvetlen szomszédságában – kívánják kivetítőről nézni az Újpest–Ferencváros derbit.
szept. 4
16:56
Magyar–román: ön élt már ennél a gólnál? – videó (She)
Zidanekrisz a közelmúltban játszott Magyarország–Románia labdarúgó-mérkőzésekből válogatott az összeállításába. Az eddigi utolsó győzelmünk 1981-es. Ma este jön az újabb?
szept. 4
16:58
Magyar–román: „Álomszerű lenne, ha Románia nyerne” (She)
A mieinkkel azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő északír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Michael O’Neill bízik benne, hogy a románok pénteken elviszik a három pontot Budapestről.
szept. 4
17:30
Kerékpár: három távon túráznak Gemenc térségében (She)
Gemenc térségében három távon rendeznek vezetett kerékpáros teljesítménytúrát az első Bajai Bringa Fesztivál alkalmával szeptember 5-én. A versenyközpontot a halászléről népszerűvé vált Baján alakítják ki a szervezők, ahol kísérőprogramok is várják a résztvevőket.
szept. 4
17:51
A meccs előtt is balhéztak a drukkerek (Metropol)
Magyar futballszurkolók randalíroztak, petárdákat dobálnak a főváros több pontján is.
szept. 4
18:06
Férfi vízi BL: háromgólos előnyről ikszelt az OSC (She)
Az A-Híd OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata döntetlent játszott a Hannoverrel a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének Tbilisziben zajló tornáján.
szept. 4
18:24
Döntetlennel kezdte a selejtezőt az OSC (Infostart)
Az A-Híd OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata döntetlent játszott a Hannoverrel a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének Tbilisziben zajló tornáján.
szept. 4
18:24
Real: fáj olvasni… Kiszivárgott, mennyit ér egy betű CR-től (She)
Megdöbbentő összeállítással készült az As: a spanyolok megtudták, mennyit fizet átlagosan egy szponzor Cristiano Ronaldo Twitter-oldalán egy hirdetésért.
szept. 4
18:42
Magyar–román: Urbán nagyon durván beszólt Storcknak (She)
Urbán Flóriánnak nem tetszett Bernd Storck nyilatkozatának azon része, hogy Románia ellen elégedett lenne egy döntetlennel. A korábbi újpesti futballista a Facebook-oldalán kelt ki a magyar válogatott szövetségi kapitányának mentalitásával szemben.
szept. 4
19:00
Magyar–román: „Meglesz a 3 pont, küzdelemben” – ezt várjuk (She)
Az esti magyar–román Európa-bajnoki selejtező (20.45, tv: M4) előtt a Nemzeti Sport Online szavazásban kérdezte meg olvasóit, mit várnak a mérkőzéstől. A hét válaszadási opció közül a többi közül kimagaslott a „Meglesz a három pont, de nagy küzdelemben. Vagy szerencsével…”, amelyre a voksolók 41 százaléka kattintott. Azaz az összecsapás előtt elmondható, Dárdai Pál távozása ellenére a közhangulat…
szept. 4
19:18
Bayern: Robben hetekre kidőlt, a bajnoki rangadón sem játszhat (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy lágyékhúzódás miatt kihagyja a törökök elleni vasárnapi, sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőt Arjen Robben, a holland labdarúgó-válogatott sztárja. Azóta kiderült, a Bayern München szélsője négy hétig nem léphet pályára.
szept. 4
19:20
Videó: megérkeztek a románok az Üllői úti stadionba (She)
Így érkezett meg a román válogatott és a szurkolók csapata az Üllői úti stadionba.
szept. 4
19:36
Magyar–román: Kádár Tamás édesanyja elárulta fia „titkait” (She)
Kádár Tamás édesanyja mondja el, hogy mit vár az esti Magyarország–Románia Eb-selejtezőtől.
szept. 4
19:54
Eb 2016: Leandro és Szalai is játszik – a kezdőcsapatok (She)
Megvannak a Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtező kezdőcsapatai. A magyar válogatottban Leandrót és Szalai Ádámot is a kezdőbe jelölte a felnőtteknél debütáló Bernd Storck szövetségi kapitány.
szept. 4
19:56
Magyar–román: Miriuta nem akarta elmondani, kinek szurkol (She)
Megkérdeztük Miriuta Lászlót, hogy kinek szurkol az esti Magyarország–Románia Eb-selejtezőn. Íme, a válasza!
szept. 4
20:12
Kémkedtünk a román válogatott szállodájában! (Blikk)
Budapest - Munkatársunk bejutott néhány órával a Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzése előtt a vendégcsapat főhadiszállására. A vendégcsapat játékosain egyáltalán nem érződött a mérkőzés súlya, közvetlenek, kedvesek voltak mindenkivel. Merthogy a Blikken kívül néhány szerencsés román focirajongó is bebocsátást nyert a lezárt szállodába.
szept. 4
20:12
Magyar–román: a Marca már tudja az eredményt, nem örülünk majd? (She)
A spanyol Marcánál is követik az Európa-bajnoki selejtezőket, ennek kapcsán pedig a magyarok csoportját, az F jelűt is. Egy apróbb malőr azonban becsúszott a rendszerbe, hiszen míg a Feröer–Észak-Írország és a Görögország–Finnország meccsnél a 20.45-ös kezdés látható, a Magyarország–Romániánál már befejezett meccset írnak, 0–1-es végeredménnyel. Reméljük, nem lesz igazuk a spanyoloknak...
szept. 4
20:15
Storck két csatárral kezd (Metropol)
Nikolics Nemanjával és Szalai Ádámmal áll fel a magyar labdarúgó-válogatott a románok ellen.
szept. 4
20:39
EURO 2016: Nem hozott gólt az év mérkőzése (Agroinform)
Ikszeltünk hazai pályán Romániával, de Észak-Írország győzelmével úgy tűnik, elúszott a második hely.
szept. 4
20:48
Egy lépés legalább a pótselejtező felé (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 0-0-s döntetlent játszott a román csapat ellen a budapesti Európa-bajnoki selejtezőn. Miután az északírek nyertek a Feröer-szigeteken, a finnek pedig Görögországban, a magyarok továbbra is a harmadik helyen állnak. Bernd Storck együttese hétfőn Belfastban játszik.
szept. 4
20:48
Magyar–román: verekedés a vendégszektorban (She)
Verekedés tört ki a román drukkerek szektorában a 20.45-kor kezdődő, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt.
szept. 4
20:48
Magyarország-Románia 0-0 (Blikk)
Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott pénteken este Románia ellen lép pályára Európa-bajnoki-selejtezőn.
szept. 4
21:24
Kajak-kenu: Kárász és a Szabó, Kozák duó a riói mezőny előtt (She)
A pénteken megrendezett elő- és középfutamokból minden magyar egység döntőbe került a Rio de Janeiróban zajló olimpiai kajak-kenu tesztversenyen.
szept. 4
21:42
Videó: így hangzott a magyar himnusz a stadionban (She)
Így hangzott a magyar nemzeti himnusz az Üllői úti stadionban a Magyarország–Románia Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzés előtt.
szept. 4
21:44
Videó: Carvalho súlyos sérülése, elöntötte arcát a vér (She)
A Portugália–Franciaország felkészülési labdarúgó-mérkőzésen Ricardo Carvalho arcát elöntötte a vér, amikor egy ütközés után a földre került.
szept. 4
22:00
Videó: Szalai nagyon közel járt a gólhoz a románok ellen (She)
Az alábbi összeállításban a Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtező legfontosabb jeleneteit nézheti meg.
szept. 4
22:36
Magyar–román: a stadion mellett balhéztak a szurkolók (She)
A magyar–román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező szünetében is összecsaptak a rendőrökkel a huligánok a Ferencváros stadionja mellett, a Könyves Kálmán körúton.

Keresés