2015. szeptember 4. péntek

szept. 4
22:38
Videó: kőkemény párbaj a rendőrök és a szurkolók között (She)
A Magyarország–Románia labdarúgó-mérkőzés alatt a népligeti szurkolók és a rendőrök között heves párbaj alakult ki.
szept. 4
22:54
US Open - Cilic megszenvedett a továbbjutásért (Infostart)
A címvédő, ezúttal kilencedikként rangsorolt horvát Marin Cilic csak öt játszmában tudta legyőzni a kazah Mihail Kukuskint az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában.
szept. 4
22:54
Eb 2016: Észak-Írország idegenben megverte Feröert (She)
Észak-Írország nekirontott Feröernek, és korán megszerezte a vezetést, de a lelkes hazaiak még az első félidőben egyenlítettek. A második félidőben Feröer jobban játszott, Edmundsson kiállítása után azonban összeomlott, így a vendégek biztosan nyertek.
szept. 4
22:56
Eb 2016: a németek visszavágtak a lengyeleknek (She)
A német labdarúgó-válogatott hazai környezetben kétgólos győzelmet aratott Lengyelország felett az Eb-selejtezők hetedik fordulójában. A két együttes helyet cserélt egymással a D-csoport élén: a győztes németek kétpontos előnnyel állnak a vereséggel második helyre csúszó lengyelek előtt. A Gibraltár ellen három pontot begyűjtő írek megelőzték a Grúziában vereséget szenvedő skótokat.
szept. 4
22:58
Eb 2016: Dánia ikszelt, így nem tudta megelőzni Portugáliát (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők I-csoportjában Dánia hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott Albániával, így nem tudta megelőzni Portugáliát, és maradt a második helyen.
szept. 4
23:00
Magyar–román: Örülök az egy pontnak, elégedett vagyok – Storck (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott Romániával az Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjában. A mieinket irányító Bernd Storck elégedetten értékel az M4 kamerája előtt.
szept. 4
23:12
Magyar–román: Szalai? Guzmics? Ki volt a legjobb? – szavazás (She)
Bernd Storck döntetlennel mutatkozott be a magyar labdarúgó-válogatott kispadján: a nemzeti csapat 0–0-ra végzett az Üllői úton Romániával. A találkozón kevés volt a kiemelkedő egyéni teljesítmény, Ön kit látott a legjobbnak? Szavazzon!
szept. 4
23:14
Magyar–román: Értékes pont – Király; Nem lehetünk elégedettek – Dzsudzsák (She)
A gól nélküli döntetlennel véget érő Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtező után a játékosok közül Király Gábor, Nikolics Nemanja, Stieber Zoltán és Dzsudzsák Balázs értékelt az M4-nek.
szept. 4
23:15
Tovább tart az átok a románok ellen (Metropol)
Gól nélküli döntetlent játszott a válogatott Románia ellen, egy kevés helyzetet hozó mérkőzésen. Folytatódtak a balhék a meccs után is.
szept. 4
23:30
Magyar–román: Ha néhány nappal később van a meccs… – Tőzsér (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott Romániával az Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjában. A mieink középpályása, Tőzsér Dániel szerint ha néhány nappal később lett volna a meccs, nem biztos, hogy ugyanez az eredmény születik.
szept. 4
23:32
Magyar–román: továbbra sem tágító ultrák, újabb balhék (She)
Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Népligetben a rohamrendőrök és a magyar futballultrák között. Előbbiek a nemzetközi buszvégállomás előtt helyezkednek el és könnygáz, valamint vízágyú segítségével próbálják meg feloszlatni a délután óta randalírozó tömeget.
szept. 4
23:48
Szombati sportműsor: pályán az angolok és a spanyolok (She)
Spanyol–szlovák, svájci–szlovén, orosz–svéd, sőt San Marinó-i–angol meccsel is folytatódik az Európa-bajnoki selejteződömping a Sport televízióban. Rajtok a férfi és női kézilabda NB I, illetve a férfi kosárlabda Eb, de az autósport szerelmesei sem panaszkodhatnak, ha bírják, délelőtt 11-től egészen estig a tévé előtt ülhetnek, és nézhetik a négykerekűeket. Aki viszont a Volán hokisaira kíváncsi,…

Keresés