2015. szeptember 7. hétfő

szept. 7
0:06
Férfi kosár Eb: a görögök jöttek ki jól a thrillerből (She)
Görögország az utolsó pillanatokig izgalmas meccsen győzte le a férfi kosárlabda Európa-bajnokságon Horvátországot, és maradt a C-csoport egyetlen hibátlan tagja. A horvátok tíz ponttal is vezettek a negyedik negyedben, ám a görögök óriási hajrával fordítottak, és ugyan a Krunoslav Simonnak labdája volt az egyenlítéshez az utolsó másodpercben, célt tévesztett, így a kék-fehérek örülhettek.
szept. 7
0:24
NS: északír–magyar – három pont kell – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
szept. 7
0:42
Hétfői sportműsor: Belfastban a győzelemért játszunk (She)
A románok elleni pénteki Eb-selejtező után hétfőn újabb fontos találkozó vár a magyar válogatottra, ezúttal Belfastban. A nemzeti csapatunkat négy ponttal megelőző szigetországiak győzelmükkel biztosítanák szereplésüket a 2016-os Eb-n, mi viszont közelebb lopóznánk hozzájuk. Románia Görögországot, Finnország Feröert fogadja a csoportban. Az US Open a végjátéka felé közeledik New Yorkban, és a…
szept. 7
1:00
US Open: Gálfi és Stollár is győzelemmel kezdett (She)
A junior lányok versenyében induló Gálfi Dalma és Stollár Fanny is győzelemmel kezdett a teniszezők US Openjén. A második kiemelt Gálfi szetthátrányból fordítva nyert az amerikai Alexandra Sanford ellen, míg a 11. helyen rangsorolt Stollár az algériai Inesz Ibbut győzte le két játszmában.
szept. 7
4:36
Az izlandi labdarúgó válogatott történelmi sikere (Infostart)
A kazahokkal az Európa-bajnoki selejtezőben vasárnap odahaza gól nélküli döntetlent játszó izlandi válogatott története során először jutott ki Eb-re vagy vb-re.
szept. 7
5:12
Északír-magyar - Idegenben hibátlan a mérleg (Infostart)
Eddig háromszor játszott a magyar labdarúgó-válogatott hétfői ellenfelével, Észak-Írországgal Belfastban, s minden alkalommal győzött.
szept. 7
5:48
Williams-testvérharc a US Open negyeddöntőjében (Infostart)
A világelső Serena és nővére, Venus Williams egymás ellen játszik a női negyeddöntőben az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 7
7:00
US Open: megizzasztották Djokovicsot, gratulált is hozzá (She)
Novak Djokovics négy játszmában győzött a spanyol Roberto Bautista-Agut ellen az Egyesült Államokban zajló US Open nyolcaddöntőjében, és készülhet a Feliciano López elleni negyeddöntőre.
szept. 7
7:18
Kajak-kenu: Rióban négy érem és hasmenés a magyar termés (She)
A magyar kajak-kenu válogatott egy arany- és három ezüstéremmel zárta a Rio de Janeiróban rendezett olimpiai tesztversenyt.
szept. 7
7:21
US Open: Williams-testvérharc a negyeddöntőben (Metropol)
A két nővér 27. találkozójára készül, kettejük különpárharcában Serena vezet 15-11-re.
szept. 7
7:57
"Budapest-Bécs konvoj" (Behaviour)
Este 50 autó akadálytalanul átért Ausztriába. Az osztrák aktivisták nem tartottak a büntetéstől. Sőt.
szept. 7
8:15
Vége a Nadal-sorozatnak (Metropol)
A tizennégyszeres GS-bajnok az elmúlt tíz évben egyetlen szezonban sem maradt Grand Slam-trófea nélkül. Ez a széria szombatra virradó éjjel lezárult.
szept. 7
8:17
A klub-vb-n vághat vissza a Veszprém a Barcelonának (Metropol)
A tornát 1997-ben hívták életre, és Bécsben a CB Cantabria sikerével zárult az első esemény.
szept. 7
8:30
Szexi! Ilyen formás Hosszú Katinka popsija - Fotó! (Blikk)
Budapest – Hosszú Katinka (26), a Vasas világbajnok úszóklasszisa a vasárnapi edzés előtt megmutatta Instagram-oldalán, hogy kiváló formának örvend minden téren.
szept. 7
8:30
Birkózó-vb: Bácsi kolumbiaival, Kiss B. régi „barátjával” kezd (She)
Magyar szempontból kiemelt fontosságú lesz a Las Vegas-i birkózó-világbajnokság hétfői nyitó napja, hiszen három kötöttfogású klasszisunk is szőnyegre lép. Struhács György szövetségi kapitány a magyar idő szerint hétfő hajnali sorsolást követően azt nyilatkozta: nem lesz könnyű dolga olimpiai kvótára ácsingózó tanítványainak...
szept. 7
8:48
US Open - Djokovic a negyeddöntőben (Infostart)
A világelső Novak Djokovic bejutott a negyeddöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 7
8:48
Északír–magyar: nincs Juhász és Tőzsér, hogy álljunk fel? Jelölje ki a kezdőt! (She)
Hétfő 20.45-kor Észak-Írország–Magyarország Eb-selejtező lesz Belfastban. Bernd Storck szövetségi kapitány a románok elleni 0–0 után azt mondta, több poszton változás várható a csapat összetételében, ami már csak azért is biztos, mert Tőzsér Dániel eltiltás (sárga lapok), Juhász Roland sérülés (kiújult a lovaglóizom-fájdalma) miatt nem állhat rendelkezésre. Ott van ugyanakkor a keretben az…
szept. 7
8:50
Férfi kézilabda: Gensheimer gyors választ ígért a PSG-nek (She)
Uwe Gensheimer, a Rhein-Neckar Löwen és a német férfi kézilabda-válogatott kapitánya elismerte, hogy érdeklődik iránta a Paris Saint-Germain.
szept. 7
8:51
Négyből négy dobogó (Metropol)
Kiss Norbert a 8. helyről indulva a dobogó második fokára verekedte fel magát. Még több kamion Katona László képgalériájában.
szept. 7
8:52
Videó: „Részeg vagy!” – Piqué dülöngélve menekült a buliból (She)
Gerard Piqué nem tartozik a spanyol drukkerek kedvencei közé. Az FC Barcelona védőjét rendre kifütyülik a nemzeti csapat fanatikusai, éppen ezért nem meglepő, hogy a hátvédnek is kellett egy kis kikapcsolódás két Eb-selejtező között. A szurkolók azonban mindenhol ott vannak és mindenre figyelnek…
szept. 7
9:15
Heti műsor: Sorsdöntő meccs vár a Storck-csapatra (Agroinform)
Amennyiben nem nyerünk Észak-Írországban, úgy szinte borítékolható, hogy egyenes ágon nem jutunk ki az Eb-re.
szept. 7
9:24
Továbbjutott az Újbuda vízilabdacsapata (Infostart)
Az OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata másodikként jutott tovább csoportjából a Bajnokok Ligája első selejtezőköréből.
szept. 7
9:24
Magyar–román: Szalai pirosat érdemelt volna – Hoban (She)
Ovidiu Hoban, a román labdarúgó-válogatott középpályása a lábán viseli a magyarok elleni Eb-selejtező (0–0) nyomát. Azt állítja, hogy Szalai Ádám piros lapot érdemlően megtaposta.
szept. 7
9:26
Távlövőíjász-vb: négy világcsúccsal zárt a magyar (She)
Mónus József már a nyitó napon diadalmaskodott, majd  négy világcsúcsot állított fel a távlövő íjászok világbajnokságán, amelyet a Utah állambeli Wendover körzetében rendeztek meg.
szept. 7
9:42
Északír–magyar: az ember, akire nagyon kell figyelni (She)
Eddig Kyle Lafferty az északírek legeredményesebb játékosa a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjében, s mivel a Norwich labdarúgója minden bizonnyal ott lesz hétfő este a kezdő tizenegyben, a mieinknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az őrzésére. A hazaiak remélik, a Budapesten is a kapuba találó Lafferty megint kifog rajtunk.
szept. 7
9:45
Orbán: igenis örülünk, hogy a körútjainkon kebabosok vannak (Behaviour)
Európa tutyimutyi, Magyarországot "légmentesen" kell lezárni.
szept. 7
9:47
"Nem adjuk a Budai Campust!" - Flashmobbal tiltakoztak (Behaviour)
Ma délre tüntetést hirdettek a beolvasztási tervek miatt.
szept. 7
10:00
Vízilabda: Benedek fejében meg sem fordult a lemondás (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Benedek Tibor a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában értékelte a nyári világbajnoki szereplést. Elmondta, nem gondolkodott a lemondáson, ugyanakkor ő kérte az elnökséget, hogy foglaljon állást a személyével kapcsolatban.
szept. 7
10:02
Real Madrid: 160 millió CR-ért, már tudni, mikor vált? (She)
Cristiano Ronaldo megszerzéséről továbbra sem mondott le a Paris Saint-Germain, és annak ellenére, hogy a blancók a nyáron visszautasították a párizsiak 160 millió eurós ajánlatát, már tudni, mikor vált a portugál klasszis – írja a globoesporte.com.
szept. 7
10:18
Távlövő íjász vb - Mónus József négy világcsúccsal zárt (Infostart)
Mónus József négy világcsúcsot állított fel a távlövő íjászok világbajnokságán, amelyet a Utah állambeli Wendover körzetében rendeztek meg.
szept. 7
10:18
Játékossors: a Fradi volt védőjét NB I-es klub kereste (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a jelenleg szabadon igazolható korábbi FTC-védő, Hidvégi Sándor iránt a labdarúgó NB I-ből és a másodosztályból is érdeklődnek.
szept. 7
10:36
Videó: részegen hajléktalanokat vert „poénból” a rögbis (She)
Nem is olyan rég Filimaua Laalaait nevét még a legnagyobb rögbitehetségek közt emlegették Ausztráliában, egy novemberi esett miatt azonban nem a sportolói karrierje miatt beszél róla a világ.
szept. 7
10:38
Eb 2016: a holland játékosok „saját magukat lőtték lábon” (She)
A holland média szerint a világbajnoki bronzérmes labdarúgó-válogatott vasárnapi, törökországi vereségével elvesztette az esélyt arra, hogy kijusson a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra.
szept. 7
10:40
Északír–magyar: pikáns, Bogdán az edzőjével is párbajozik (She)
Bogdán Ádám nyár óta a Liverpool labdarúgója, ami kölcsönöz némi pikantériát a hétfő esti Észak-Írország–Magyarország Eb-selejtezőnek: Bogdán tagja a magyar keretnek, liverpooli edzője, Brendan Rodgers ellenben északír – azaz a ma esti meccs alkalmából „szimbolikus párbajt” vívnak egymással.
szept. 7
10:45
Eb-selejtező: Könnyed siker előtt a németek (Agroinform)
A múlt heti produkciók és eredmények alapján a Skóciának még hazai pályán sincs esélye Németország ellen.
szept. 7
10:54
Videó: a mémek után szoknya- és harisnyadivat lett Bradyből (She)
Mint ismert, a polgári bíróság törölte Tom Brady négymérkőzéses eltiltását, amelyet a januárban kirobbant Deflategate-botrány miatt szabtak ki rá. A huzavona a mémgyárosokat is megihlette, akik bizarr divatot csináltak Jane Rosenberg vázlatából, amelyet a tárgyalóteremben készített Bradyről. Ennek köszönhetően az interneten láthatjuk a sportolót az Edvard Munch által megfestett Sikolyként…
szept. 7
10:54
Vidal mégsem kamuzott fia műtétjéről (Blikk)
München – Úgy tűnik, Arturo Vidal (28), a chilei válogatott középpályása mégis engedéllyel utazott haza Münchenbe fiához, a lapok szerint viszont kaszinózás és piálás miatt küldték haza.
szept. 7
11:12
Olasz Nagydíj: Hamilton nyert, Raikkönen lefulladt (Infostart)
A címvédő angol Lewis Hamilton nyerte a Formula-1-es Olasz Nagydíjat, és 53 pontra növelte előnyét összetettben csapattársával, a német Nico Rosberggel szemben. A verseny után vizsgálták a túl alacsony guminyomást a Mercedes autóiban, de felmentették a csapatot. A második helyen a német Sebastian Vettel, a harmadikon a brazil Felipe Massa ért célba.
szept. 7
11:12
Werder: a liga leggólerősebb külföldi labdarúgója visszatér (She)
Visszatér a Werder Bremenhez a perui Claudio Pizarro, a német Bundesliga történetének leggólerősebb külföldi labdarúgója.
szept. 7
11:14
Anglia: Welbeck a térdsérülése miatt lemaradhat az Eb-ről? (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Roy Hodgson szerint Danny Welbeck lemaradhat a jövő évi Európa-bajnokságról, mivel térdsérülése miatt várhatóan fél év kihagyásra kényszerül.
szept. 7
11:30
Videó: a mémek után szoknya- és harisnyadivat lett Bradyből (She)
Mint ismert, a polgári bíróság törölte Tom Brady négymérkőzéses eltiltását, amelyet a januárban kirobbant Deflategate-botrány miatt szabtak ki rá. A huzavona a mémgyárosokat is megihlette, akik bizarr divatot csináltak Jane Rosenberg vázlatából, amelyet a tárgyalóteremben készített Bradyről. Ennek köszönhetően az interneten láthatjuk a sportolót az Edvard Munch által megfestett Sikolyként…
szept. 7
11:32
Videó: a nógrádi megye I-ből ered a szédülős büntető? (She)
Csak mondákat lehet hallani arról, hogy honnan ered a manapság főként az angoloknál igen népszerű szédülős tizenegyesrúgó-párbaj, de az biztos, hogy a Salgótarjáni BTC-nél már „régen” ismerik ezt a mókás játékot. Az NSO Tv stábja 2014 januárjában az SBTC-nél forgatott. Akkor kissé más kivitelezésben mutatták be, de lényegében ugyanazzal a hatásfokkal. Ön szerint ez a játék is a magyarok nevéhez…
szept. 7
11:34
F1: Hamilton, a szőke ciki; Vettel félti a szívét; Räikkönen elaludt? (She)
Az új frizurája miatt (is) kellemetlen perceket átélő Lewis Hamilton futamgyőzelmét hozta a 2015-ös Olasz Nagydíj Monzában. A pályán sima volt a brit sikere, de a futam után azért izgulhatott a pontokért. Rendkívül boldog volt a másik két dobogós, Sebastian Vettel és Felipe Massa is, miközben az elátkozott hétvégét záró Nico Rosberg világbajnoki címről dédelgetett álmai vélhetően elfüstöltek – a…
szept. 7
11:39
US Open: Az első komoly teszt előtt Federer (Agroinform)
Nyolc éve Isner szettelőnyben volt Federer ellen, vajon ismét sikerül az amerikainak megszorongatnia a svájcit?
szept. 7
11:48
Pizarro visszatér a Bayern Münchentől a Werder Bremenhez (Infostart)
Visszatér a Werder Bremenhez a perui Claudio Pizarro, a német Bundesliga történetének leggólerősebb külföldi labdarúgója.
szept. 7
11:48
Vajda Attila focimeccset nézett Brazíliában (Blikk)
Rio de Janeiro – Az olimpiai bajnok kenus Brazíliában szerepelt egy tesztversenyen a jövő évi ötkarikás játékok helyszínén. A viadal után elment a Maracana Stadionba.
szept. 7
11:48
Eb 2016: Ne villogj, Cristiano, különben Messire szavazok! (She)
Az albán labdarúgó-válogatottat irányító Giovanni De Biasi vicces fenyegetéssel próbálta elérni, hogy Cristiano Ronaldo ne vegye be a kapujukat a portugálok elleni Eb-selejtezőjükön.
szept. 7
11:50
F1: Hamilton örülhet, a Mercedes nem ad motort a Red Bullnak (She)
Egyre szorultabb helyzetbe kerül a Red Bull-istálló, a Mercedes ugyanis sajtóhírek szerint az Olasz Nagydíj hétvégéjén úgy döntött, korábbi ígéretével ellentétben mégsem látja el erőforrásokkal az osztrák riválist, amelynek viszonya visszafordíthatatlanul megromlott jelenlegi partnerével, a Renault-val. A Ferrari maradt az utolsó lehetőség, de az olaszok csak egyéves motort adnának a Red Bullnak.
szept. 7
11:52
Gyász: 24 évesen, edzés közben elhunyt egy orosz pólós (She)
Az orosz vízilabda-válogatott tagja, Vlagyiszlav Tyimakov életét vesztette csapata, a Szintez Kazany bulgáriai edzőtáborában.
szept. 7
12:06
Eb 2016: Modric kissé morcos, ellentmond dühös kapitányának (She)
A Norvégiában vasárnap elszenvedett 2–0-s vereség utáni horvát nyilatkozatokból az olvasható ki, hogy nem enyhül a feszültség Niko Kovac szövetségi kapitány és a válogatott klasszis labdarúgója, Luka Modric között.

Keresés