2015. szeptember 7. hétfő

szept. 7
12:24
PMFC: nem kell félniük a koporsótól a pécsieknek (She)
Mint arról beszámoltunk, a Pécsi MFC első hazai meccsén a hétvégén 4–1-re legyőzte a Sellye VSK-t a megyei I. osztályban. A pecsma.hu videós riporttal jelentkezett a mérkőzésről, amelyben a szurkolók is elmondták a véleményüket és várakozásaikat az új szezonról, mi pedig annak jártunk utána, hogy mi lett a koporsóval, amelyet a Nyíregyháza elleni utolsó élvonalbeli meccsen a szurkolók által…
szept. 7
12:26
NB I: a játékos és a Vasas is sajnálja, hogy szakítottak (She)
Mint beszámoltunk róla, a Vasas és az NB II-es Vác megállapodott, hogy az angyalföldi nevelésű Görgényi Dávid a Duna-parti város csapatában játszik a jövőben. A döntés a játékossal egyetértésben született meg – írja a Vasas FC hivatalos honlapja.
szept. 7
12:28
Rali: hétre nőtt a spanyol targédia áldozatainak száma (She)
Hétre nőtt a szombati, spanyolországi raliverseny halálos áldozatainak száma. A tragédia akkor történt, amikor egy autó lesodródott az útról.
szept. 7
12:30
Északír–magyar: mi történt velük? Nem ezt szoktuk meg (She)
Az északír labdarúgó-válogatott három fordulóval a vége előtt vezeti az Eb-selejtezők F-csoportját, és lehet, hogy csoportelsőként jut ki a jövő évi kontinenstornára. Sok előjele nem volt hétfői ellenfelünk remeklésének, az utóbbi selejtezősorozatokban legalábbis nem kényesztették el a szurkolóikat.
szept. 7
12:42
Rali: hétre nőtt a spanyol tragédia áldozatainak a száma (She)
Hétre nőtt a szombati, spanyolországi raliverseny halálos áldozatainak a száma. A tragédia akkor történt, amikor egy autó lesodródott az útról.
szept. 7
12:44
Északír–magyar: mi történt velük? Nem ezt szoktuk meg (She)
Az északír labdarúgó-válogatott három fordulóval a vége előtt vezeti az Eb-selejtezők F-csoportját, és lehet, hogy csoportelsőként jut ki a jövő évi kontinenstornára. Sok előjele nem volt hétfői ellenfelünk remeklésének, az utóbbi selejtezősorozatokban legalábbis nem kényeztették el a szurkolóikat.
szept. 7
12:45
Már előzetesben van Bukarest főpolgármestere (Behaviour)
Oprescut tetten érték 25 ezer eurónyi kenőpénz átvételekor.
szept. 7
12:46
Északír–magyar: már most piros betűs ünnep van ma Belfastban (She)
Észak-Írország napra pontosan tíz évvel ezelőtt, 2005. szeptember 7-én, 14 ezer néző előtt nyert Belfastban vb-selejtezőt Anglia ellen. (David Healy góljával győzött 1–0-ra.) A vesztessel ellentétben lemaradt ugyan a németországi vb-ről, ám a napot azóta is piros betűs sportünnepként emlegetik. Eddig 41-szer találkozott egymással a két rivális, és csupán négyszer sikerült győzniük az…
szept. 7
12:47
Merkel: büszkék lehetnek magukra a németek (Behaviour)
A kancellár emlegette Orbán Viktort is.
szept. 7
12:48
Heti program: derbi Pesten; együtt hangol a Barca és az Atlético (She)
Az Eb-selejtezők után Újpest–Ferencváros slágermérkőzéssel folytatódik a honi élvonalbeli bajnokság, de lesz rangadó a topligákban is. Az első fordulók esti meccsei után a szokásos időpontokra visszaálló Serie A-ban milánói derbivel zárul a forduló, Spanyolországban az Atlético Madrid és a Barcelona egymás ellen hangol a jövő heti BL-nyitányra, míg Angliában a Liverpool a Manchester Unitedot…
szept. 7
12:49
Baleset az M7-esen, lezárták a balatonőszödi lehajtót (Behaviour)
Két sérültet mentenek.
szept. 7
12:50
Barcelona: Tajti Mátyás rossz hírt kapott, nincs utazás (She)
Tajti Mátyás nem lesz ott az U19-es magyar labdarúgó-válogatott következő Eb-selejtezőjén, mert klubja, a Barcelona csak a mérkőzésekre engedte volna el, az azt megelőző edzőtáborra nem – így pedig a válogatott illetékesei lemondtak róla.
szept. 7
12:51
EURO 2016: Egy pont Belfastban Eb-t érhet a mieinknek? (Agroinform)
Matematika, forgatókönyvek, variációk 0, 1 és 3 pont esetén. Úgy tűnik, győzelemmel valóra válhat az álom.
szept. 7
13:00
F1: Grosjean az újonchoz menekülhet a Lotustól (She)
Könnyen előfordulhat, hogy nem várja meg a Lotus és a Renault házasságát Romain Grosjean, hanem a biztosat választva inkább elfogadja az F1-ben jövőre bemutatkozó amerikai Haas-istálló ajánlatát.
szept. 7
13:02
Serie A: Aki nem ugrál, laziós! – az elnök mikrofont ragadott (She)
Massimo Ferrero, a Sampdoria labdarúgócsapatának elnöke ismét hallatott magáról – a szó szoros értelmében. A 64 éves úriember egy római koncerten egyszer csak megjelent a színpadon, és „énekelni” kezdett…
szept. 7
13:18
Videó: az izraeli elátkozta a labdát, ezért rúgta fölé Bale? (She)
Egészen zseniális apróságra bukkantak a Twitteren a Wales–Izrael találkozó visszajátszásait böngészve a közösségi oldalak felhasználói. Mint kiderült, a vendégek egyik játékosa, Tal Ben Haim elátkozta a labdát Gareth Bale szabadrúgásánál. A 12-es számú, fehér mezes játékost kell figyelni…
szept. 7
13:18
Bogdán és klubedzője miatt lesz pikáns az északír meccs (Blikk)
Belfast – Nem csak a továbbjutás kiharcolása adja az esti északír–magyar találkozó pikantériáját. Bogdán Ádám (27), a válogatott kapusa nyár óta a Liverpool labdarúgója, ahol Brendan Rodgers (42) személyében északír menedzser a főnöke.
szept. 7
13:36
F1: a Renault jönne, de a pénzét követeli Ecclestone-tól (She)
A Renault állítólag mindenben megegyezett a Lotusszal az istálló többségi tulajdonának felvásárlásáról, a francia gyár vezetősége már csak Bernie Ecclestone-nal egyezkedik a csapatnak az F1-es bevételből járó pluszjuttatásokon.
szept. 7
13:54
Férfi kézilabda: a brazilok ráijesztettek a Veszprémre (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata 27–24-re nyert a brazil Esporte Clube Taubaté ellen a klubcsapatok nem hivatalos világbajnokságának tekinthető Super Globe negyeddöntőjében, Dohában.
szept. 7
13:56
Hosszútávúduatlon-vb: Orbán Csaba aranyérmes (She)
Orbán Csaba aranyérmes lett a hosszútávú duatlonosok világbajnokságán a látássérültek között, a PT5-ös sérültségi kategóriában a németországi Zofingenben.
szept. 7
14:15
Edzés közben halt meg egy válogatott vízilabdázó (Metropol)
A 22 éves Vlagyiszlav Tyimakov klubja, a Szintez Kazany edzőtáborában éppen úszott, amikor rosszul lett, és az életét már nem tudták megmenteni.
szept. 7
14:21
Tenisz: Eszmecsere a US Open első hete után (Agroinform)
Oldalunk két tenisz fanatikusa, Cesc18 és habakukk ismét klaviatúrát ragadott és kérdésekkel bombázta egymást.
szept. 7
14:30
Super Globe kézilabdatorna - Elődöntős a Veszprém (Infostart)
Bejutott az elődöntőbe az MVM Veszprém a katari rendezésű Super Globe elnevezésű férfi kézilabdatornán, miután hétfőn 27-24-re legyőzte a brazil Taubaté csapatát.
szept. 7
14:30
F1: a Manor lehet a nagy motoros körtánc nyertese (She)
A Ferrari továbbra is szívesen szállítana motort a Red Bullnak és a Toro Rossónak 2016-tól, állítja Maurizio Arrivabene, az olasz F1-es istálló főnöke. Ha így lesz, a gyári Ferrari mellett a Sauber, a Haas, a Red Bull és a Toro Rosso is az olasz erőforrásokat használja, és könnyen lehet, hogy a Manornak Mercedesre „kell” váltania.
szept. 7
14:48
Dárdai idén már nem számíthat tunéziai csatárára (Infostart)
Januárig harcképtelenné vált Sami Allagui, a német élvonalbeli Hertha BSC tunéziai labdarúgója.
szept. 7
14:48
Tömegsport: tíz év alatt 4.5 millió km-t futottak (She)
A vasárnapi Családi Mozgásfesztiválon ünnepelte 10. születésnapját a Coca-Cola Testébresztő, amely indulása óta ötven sportágban több mint hárommillió embert mozgatott meg. A program és a ma kezdődő Európai Sporthét is az aktív életmód népszerűsítését szolgálja – mondta el Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosa az évforduló…
szept. 7
15:06
Muszáj győznünk ma este az északírek ellen (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott ma este a csoportelső északírek otthonában lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozót 20 óra 45 perctől rendezik a belfasti Windsor Parkban.
szept. 7
15:24
Újpest–FTC: milyen eredményt hoz a derbi? – szavazás (She)
Szombat 20.30 órától játsszák az Újpest–Ferencváros derbit. Mire megy egymással a két csapat? Szavazzon!
szept. 7
15:26
Utánpótlás: magyar atléták sikere a varsói viadalon (She)
Varsóban tizedik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Gyermek Atlétikai Játékok, amelyen – hasonlóan az eddigi évekhez – idén is a Magyar Diáksport-szövetség válogatottja vett részt. Magyarországot 18–18, 2002 és 2004 között született leány és fiú képviselte, akik az elmúlt három évhez hasonlóan az összesített eredménytábla élén végeztek, a lengyel és a szlovák fiatalok előtt.
szept. 7
15:42
Vasas: nem tört el a fiatal középpályás szárkapocscsontja (She)
Vida Máté lábtörés nélkül megúszta az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtezőjét – adta hírül a Vasas honlapja.
szept. 7
16:18
Mosolygós sétán van túl a válogatott Belfastban - videó! (Blikk)
Belfast – Az esti meccs előtt a kora délután a kikapcsolódást szolgálta, s egy helyi vendég is akadt, aki közös képet szeretett volna a magyar labdarúgó-válogatottal.
szept. 7
16:36
Blog: tudunk élni a Platinitől kapott eséllyel? (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának témája Michel Platini lehetséges FIFA-elnöksége és az Európa-bajnokság.
szept. 7
16:45
EURO 2016: Íme, így látják az esélyeket tippmestereink (Agroinform)
Vajon nyerünk vagy kikapunk? Íme, így gondolják szerkesztőink és tippmestereink!
szept. 7
16:54
Videoton: Burcsa hívására került a klubhoz, most távozik (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a Videoton a továbbiakban nem tart igényt Nagy Mihály utánpótlás-igazgató munkájára. A székesfehérvári klub a hivatalos honlapján megerősítette az információnkat.
szept. 7
16:54
A hajrában elúszott a győzelem: Észak-Írország-Magyarország 1-1 (Blikk)
Belfast – Elkezdődött az Észak-Írország–Magyarország labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező. A ha az északírek nyernek, továbbjutnak, ha a mieink, akkor marad esély a közvetlen kvalifikációra.
szept. 7
16:56
Botrány! Részegen menekítették Piquét a buliból - Videó! (Blikk)
Ovideo – A spanyol futballválogatott világ-és Európa-bajnok védője a két selejtező között bulizni ment, s az őt kifejezetten utáló szurkolók megtalálták és kapott hideget-meleget.
szept. 7
17:12
Atlétika: Bolt az idén már nem versenyez, készül az olimpiára (She)
Az augusztusi pekingi atlétikai világbajnokságon három aranyérmet szerző Usain Bolt az idén már nem versenyez, inkább arra koncentrál, hogy minél jobban felkészüljön a jövő évi riói olimpiára.
szept. 7
17:14
Rg-vb: jó magyar kezdés, már „csak” meg kell ismételni (She)
Vass Dóra a 28., Kiss Boglárka a 61. helyről várja a folytatást az első nap után a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon. A csapatversenyben Magyarország a 19. helyen áll. Labdával (és összetettben) a sérülten versenyző összetett címvédő orosz Jana Kudrjavceva vezet, karikával az ukrán Hanna Rizatdinova, csapatban az oroszok. Az egyéni összetett döntőhöz a három…
szept. 7
17:15
Bolt idén már nem versenyez (Metropol)
Behúzta a vb-t, most pihen, de Rióban ott lesz.
szept. 7
17:30
Elszálltak Nico Rosberg világbajnoki esélyei? (Blikk)
Monza — Elbukta a világbajnoki cím megszerzésének esélyét Nico Rosberg (30)?
szept. 7
17:30
Magyar–román: letöltendő börtönbüntetés a huligánoknak (She)
Mind az öt vádlottat bűnösnek találták a Magyarország–Románia labdarúgó mérkőzés során rendőrökre támadó elkövetők ügyeiben – derül ki a Fővárosi Ügyészség sajtóközleményéből.
szept. 7
17:32
Videó: sétával hangolt az esti mérkőzésre a válogatott (She)
Hétfő délután könnyed sétával hangolódott a magyar labdarúgó-válogatott az Észak-Írország elleni Eb-selejtezőre Belfastban.
szept. 7
17:34
Mol Liga: biztató előjelek – a Fradinál a rájátszás a cél (She)
A jégkorong Mol Liga rájátszásába, azaz az első hat közé szeretne jutni az FTC, amely új edzővel vág neki a héten rajtoló szezonnak.
szept. 7
17:48
Higuita megismételte legendás skorpiórúgását a 20. évfordulón (Blikk)
Napra pontosan 20 éve, hogy René Higuita (49), a kolumbiai labdarúgó-válogatott kapusa Anglia ellen bemutatta az skorpiórúgásként elhíresült védést.
szept. 7
17:48
F1: Hamilton mindenkit leeresztett – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sajtó főként a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton újabb sikerét taglalta azt követően, hogy a Mercedes brit pilótája idei hetedik futamgyőzelmét aratta vasárnap az Olasz Nagydíjon. A verseny után kiderült, hogy Hamilton és csapattársa, a versenyt motorhiba miatt feladó Nico Rosberg autójának egyik kereke a rajtnál az előírtnál laposabb volt, ezért utólagos büntetést kaphatott…
szept. 7
17:50
Milan: Balotelli ígérete egy hétig tartott, itt az újabb balhé! (She)
Mario Balotelli, az AC Milan kölcsöncsatára büszkén közölte, igazi profi lett, lehiggadt, és többé már nem kell tartani tőle, megváltozott. Ez volt egy hete…
szept. 7
17:57
Logibet: Juniorjaink vitték a prímet az elmúlt héten (Agroinform)
Remek hetet zárt junior csoportunk, így aki velünk tartott, bőséges pluszra tehetett szert.
szept. 7
18:06
Az északír csapat kapitánya karrierje csúcsára érhet (Infostart)
Karrierje csúcspontjaként értékelné Steven Davis, ha csapatkapitányként hétfő este, a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőt követően a kijutást ünnepelhetné az északír labdarúgó-válogatottal.
szept. 7
18:06
Eb 2016: a hétfői meccsek eredményei és jegyzőkönyvei (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódott ma a 2016-os Eb-selejtezősorozat nyolcadik fordulója. A mieink közel álltak ahhoz, hogy legyőzzék idegenben Észak-Írországot, ám be kellett érniük egy ponttal, miközben a románok és a görögök ikszeltek, Finnország pedig odahaza legyőzte Feröert. Lengyelország csúnyán elbánt Gibraltárral, a skótok pedig kétszer is egyenlítettek a németek ellen, mégis kikaptak Glasgow-…
szept. 7
18:09
Ételmérgezést kapott a luxemburgi válogatott (Metropol)
Elmaradhat a fehéroroszok elleni eb-selejtezőjük, majdnem az összes focistájuk kidőlt.

Keresés