2015. szeptember 8. kedd

szept. 8
0:09
Ezer migráns érkezik Németországból Franciaországba (Behaviour)
Calais kikötővárosában mintegy háromezer külföldi tartózkodik illegálisan felállított sátortáborokban.
szept. 8
0:24
Eb 2016: Magyarországnak megint az maradt, hogy… – Dzsudzsák (She)
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs kifejezetten csalódott hangnemet ütött meg azt követően, hogy a nemzeti csapat 93. percben kapott gól után 1–1-re végzett Észak-Írországgal Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 8
1:00
Keddi sportműsor: angol–svájci, svéd–osztrák rangadó (She)
Az Európa-bajnoki selejtezők utolsó szeptemberi játéknapján Ausztria kijuthat az Európa-bajnokságra a Svédország elleni mérkőzésen, míg a nagyok közül Anglia Svájcot fogadja, Spanyolország pedig Macedóniába látogat. A férfi kézilabda Super Globe-on a Veszprém a fináléba jutásért játszik, a teniszezők US Openje a negyeddöntős meccsekkel folytatódik.
szept. 8
3:06
Eb 2016: Ha tíz emberrel sikerül még egyszer betalálnunk... – Király (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent ért el Belfastban Észak-Írország ellen. A mieink Guzmics Richárd góljával szereztek vezetést, az északírek emberhátrányban játszottak az utolsó percekben, mégis egyenlítettek: Kyle Lafferty a 93. percben vette be a kaput. A találkozó után Guzmics Richárd és Király Gábor értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 8
7:00
Eb 2016: Ha tíz ember ellen is sikerül betalálnunk... – Király (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent ért el Belfastban Észak-Írország ellen. A mieink Guzmics Richárd góljával szereztek vezetést, az északírek emberhátrányban játszottak az utolsó percekben, mégis egyenlítettek: Kyle Lafferty a 93. percben vette be a kaput. A találkozó után Guzmics Richárd és Király Gábor, valamint Kalmár Zsolt és Németh Krisztián értékelt az…
szept. 8
7:36
Eb 2016: romlott az esélyünk az egyenes ági kijutásra (She)
A magyar válogatott nagy lépést tehetett volna Belfastban afelé, hogy az Európa-bajnoki selejtezősorozat októberi hajrája előtt az élen álljon a csoportharmadikak összevetésében. A Kyle Lafferty 93. percben szerzett góljával 1–1-es döntetlenre végződő mérkőzés után azonban jelenleg ugyanúgy 12 ponttal áll, mint Horvátország és Ukrajna, ráadásul a keddi játéknapon Szlovákiában pályára lépő ukránok,…
szept. 8
7:36
Dzsudzsák: hatalmas lehetőséget szalasztottunk el (Metropol)
Dzsudzsák Balázs csapatkapitány szerint hatalmas lehetőséget szalasztott el a magyar labdarúgó-válogatott.
szept. 8
7:54
Eb 2016: csak Halepet ünnepelték a románok, Viagra kell nekik (She)
Belfast és Budapest után Bukarestben a görögök ellen is ikszelt a román válogatott a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőiben, a zsinórban harmadszor játszott gól nélküli döntetlen után már Anghel Iordanescu szövetségi kapitány sem volt elégedett – annak ellenére, hogy a románok tartják az egyenes ági továbbjutást érő második helyet.
szept. 8
8:12
US Open: Federer véget vetett Isner két nagy sorozatának (She)
Roger Federer kiharcolta a legjobb nyolc közé kerülést, ugyanez nem sikerült Andy Murraynek és Tomás Berdychnek a teniszezők amerikai nemzetközi bajnokságán (US Open) keddre virradóra.
szept. 8
8:30
Dzsudzsák: hatalmas lehetőséget szalasztottunk el (Infostart)
Dzsudzsák Balázs csapatkapitány szerint hatalmas lehetőséget szalasztott el a magyar labdarúgó-válogatott azzal, hogy hétfőn a 93. percben kapott góllal csak 1-1-es döntetlent ért el az Európa-bajnoki selejtezőcsoportot vezető Észak-Írország vendégeként.
szept. 8
8:30
Eb 2016: A második félidőre kell építenünk – Kalmár (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent ért el Belfastban Észak-Írország ellen. A mieink Guzmics Richárd góljával szereztek vezetést, az északírek emberhátrányban játszottak az utolsó percekben, mégis egyenlítettek: Kyle Lafferty a 93. percben vette be a kaput. A találkozó után Kalmár Zsolt és Németh Krisztián, valamint Király Gábor és Guzmics Richárd értékelt…
szept. 8
8:48
Eb 2016: Magunknak tettük nehézzé a helyzetet – Juhász (She)
A Románia elleni hazai Eb-selejtező első félidejében sérülés miatt lecserélt Juhász Roland szerint a válogatott nagyon nehézzé tette a saját helyzetét az Európa-bajnoki selejtezősorozatban azzal, hogy a románok után Észak-Írországgal is döntetlent játszott, és nem tudott közelebb kerülni csoportriválisaihoz.
szept. 8
9:06
Megszakadt Murray nagy sorozata (Infostart)
A harmadik helyen kiemelt Andy Murray nagy meglepetésre négy játszmában kikapott a dél-afrikai Kevin Andersontól az amerikai nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
szept. 8
9:06
Eb 2016: fél év alatt nagyot fordult a világ az FTC-játékossal (She)
Nagy Ádámmal nagyot fordult a világ. Egy éve még a futsal NB II-ben, fél éve a Ferencváros U21-es csapatában futballozott, aztán a Fradi kezdőjátékosa lett, hétfőn pedig a felnőttválogatottban is bemutatkozott. A középpályás úgy érzi, megnyert mérkőzést adtak ki a kezükből az északírek elleni, 1–1-es döntetlen alkalmával.
szept. 8
9:24
Eb 2016: fél év alatt nagyot fordult a világ az FTC-játékossal (She)
Nagy Ádámmal nagyot fordult a világ. Egy éve még a futsal NB II-ben, fél éve a Ferencváros U21-es csapatában futballozott, aztán a Fradi kezdőjátékosa lett, és hétfőn a felnőttválogatottban is bemutatkozott. A középpályás úgy érzi, megnyert mérkőzést adtak ki a kezükből az északírek ellen (1–1).
szept. 8
9:24
Ronaldo 150 millióért sem eladó (Metropol)
A Paris Saint-Germain sajtóhírek szerint 150 millió euróért megvette volna Cristiano Ronaldót, ám a Real Madrid nem fogadta el az ajánlatot.
szept. 8
9:26
Futsal NB I: 13 góllal köszönt be a címvédő Rába ETO (She)
A címvédő Rába ETO 13–1-es győzelemmel kapcsolódott be a futsal NB I 2015–16-os küzdelmeibe, ellenfele a Vasas Déli Futsal volt.
szept. 8
9:33
EURO 2016: A csehek kigolyózhatják a hollandokat (Agroinform)
Csehország eldöntheti, hogy Törökország vagy Hollandia játsszon-e pótselejtezőt novemberben.
szept. 8
9:42
Kosárlabda Eb: Parker minden idők legeredményesebbje (She)
Az Európa-bajnokságok történetének legeredményesebb játékosává lépett elő Tony Parker, a francia kosárlabda-válogatott irányítója.
szept. 8
10:00
Videó: Neymar és Marcelo megmutatta, mi fán terem a dekázás (She)
A brazil labdarúgó-válogatott edzéséről való az alább videó, amelyen Neymar és Marcelo félelmetes természetességgel dekázgat együtt.
szept. 8
10:02
Női kosár NB I: úgy tűnik, a PINKK megkapja a rajtengedélyt (She)
Úgy tűnik, minden akadály elhárult, és a PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapatának NB I-es nevezését második körben már elfogadja a szövetség, igaz, hivatalos döntés egyelőre nem született – írja a bama.hu.
szept. 8
10:18
Barca: megdöbbentő kiszemelt, Angliából jön Pedro utódja? (She)
Angol lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata váratlan transzferre készül, és az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City támadóját nézte ki a Chelsea-hez távozó Pedro helyére.
szept. 8
10:36
Tony Parker lett minden idők legeredményesebb kosarasa (Infostart)
Az Európa-bajnokságok történetének legeredményesebb játékosává lépett elő Tony Parker, a francia kosárlabda-válogatott irányítója.
szept. 8
10:36
Északír–magyar: lemaradt róla? Újraélné? – helyszíni videóink (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent játszott Belfastban Észak-Írországgal. A mieink Guzmics Richárd góljával szereztek vezetést, az északírek emberhátrányban játszottak az utolsó percekben, mégis egyenlítettek: Kyle Lafferty a 93. percben vette be a magyar kaput. Ha kíváncsi a találkozó részleteire a jegyértékesítéstől a meccset övező hangulatig, a…
szept. 8
10:38
Egri FC: háromszázmillió felett a tartozás, 2.6 millió a vagyon (She)
Háromszázmillió forintot meghaladó hitelezői kötelezettség áll 2.6 milliós vagyonnal szemben a fizetésképtelenné vált Egri Futball Club Kft. esetében – írja a heol.hu. A júniusban indult új felszámolási eljárást végző új felszámoló nem ígér sok jót a hitelezőknek.
szept. 8
10:45
Eb-selejtező: Csak az egyik félnek fontos igazán (Agroinform)
Anglia már kijutott az Európa-bajnokság, míg Svájcnak még szüksége van néhány pontra, hogy révbe érjen.
szept. 8
11:12
Magyar–román: a rendőrség újabb futballhuligánokat keres (She)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri, hogy a múlt pénteki Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtező előestéjén történt budapesti rendbontásban részt vevő személyeket kerítsen kézre.
szept. 8
11:21
Vélemény: Ezzel a hozzáállással ennyit érdemeltünk (Agroinform)
Alighanem elbúcsúzhatunk az Eb-álmoktól. De valóban Kyle Lafferty gólja az, ami a legfájóbb a selejtezősorozatban?
szept. 8
11:48
Videó: kirakta a Rubik-kockát dekázás közben a 11 éves fiú (She)
Úgy tűnik, hogy a többfeladatosság (multitasking) egyre természetesebb lesz a Z-generáció számára. Az alábbi videóban látható tizenegy éves fiú elképesztő precizitással rakta ki a világhírű Rubik-kockát, miközben folyamatosan a levegőben tartotta a labdát. Ön meg tudná csinálni?
szept. 8
11:57
US Open: Az év tutija! (Agroinform)
Teniszben ritkán mondhatjuk egy tippre, hogy tuti, főleg, ha lányokról van szó, de most akadt egy ilyen.
szept. 8
12:06
Északír-magyar: „az álmok megmentője”; „a talizmán” – Laffertyt ünneplik (She)
A brit sajtó az Észak-Írország–Magyarország (1–1) Eb-selejtező után kivétel nélkül a hazaiak egyenlítő gólját szerző csatárt, Kyle Laffertyt ünnepli.
szept. 8
12:06
Juhász Roland még bizakodik (Metropol)
Juhász Roland szerint még van esély arra, hogy a magyar labdarúgó-válogatott eléri az automatikus Eb részvételt jelentő második helyet.
szept. 8
12:08
FIFA 16: CR és Neymar a legjobbak között, Messi nem (She)
Már csak két hetet kell várni a FIFA 16 videojáték szeptember 24-i megjelenéséig. Az EA Sports újabb információkat szivárogtatott ki a játékról, amiből kiderül, Cristiano Ronaldo és Neymar a 30 legjobban cselező játékos között van, míg Messi képességei nem érik el az öt csillagot a készítők szerint – csakúgy, mint az előző évben. Íme, az összes játékos, aki a kanadai cég szerint megérdemli az…
szept. 8
12:10
F1: „magyaros” történet Monzában a kormánykerékkel (She)
Az Olasz Nagydíj hétvégéjén tolvajok elloptak egy kormánykereket a Force India monzai garázsából.
szept. 8
13:00
Franciaország: nagy a baj, és még a műtétet is halasztják (She)
A terv az volt, hogy Nabil Fekirt, a Lyon és a francia válogatott súlyosan sérült fiatal labdarúgóját kedden megoperálják, de egyelőre várni kell a beavatkozással.
szept. 8
13:00
Rosbergnek csoda kellene a címvédéshez (Metropol)
Saját bevallása szerint "kisebb csodára" lenne szüksége az idei Forma-1-es világbajnoki cím megszerzéséhez Nico Rosbergnek.
szept. 8
13:02
Real: ha így marad, megy – a Juve és a Man. City vinné? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint Isco, a Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása úgy érzi, nem jut elég játékidőhöz, így elhatározta, ha a helyzete nem változik az idény végéig, búcsút int a spanyol fővárosnak.
szept. 8
13:18
DVSC: egy kapust megműtöttek, további kettő sem egészséges (She)
Verpecz István porcműtéten esett át. A DVSC-Teva kapusa a jövő héten kezdheti a rehabilitációt folyamatos orvosi kontroll mellett – írja keddi hírében a debreceni labdarúgóklub hivatalos honlapja.
szept. 8
13:20
Videó: száguldott már kamionnal a Hungaroringen? Élje át! (She)
A hétévégén rendezték a kamionos Európa-bajnokság hungaroringi futamát, amelyen Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája két futamban is rajt-cél győzelmet aratott. Kíváncsi rá, hogy milyen a vezetőfülkéből látni, ahogy végigszáguld a Hungaroringen? Szálljon be René Reinert kamionjába!
szept. 8
13:36
Férfi vízi BL: az OSC és a Szolnok is nehéz csoportban (She)
Az OSC görög, olasz és francia, a Szolnok szerb, német és montenegrói csapattal került össze a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.
szept. 8
13:38
Barca: kidőlt a kapus, nem véd az Atlético elleni rangadón (She)
Vádlisérülést szenvedett Claudio Bravo, a bajnoki és kupa-, valamint Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona labdarúgócsapatának kapusa.
szept. 8
13:40
MU: Romero elmondta, mit gondol arról, hogy De Gea marad (She)
Sergio Romero, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United kapusa nem érzi úgy, hogy David de Gea maradásával rögtön elveszíti első számú pozícióját a csapatban.
szept. 8
13:42
Atlétika: nem kell megműteni Pars Krisztiánt (She)
Nem kell megműteni Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetőt.
szept. 8
13:45
Sportfogadás: Ezzel a kombival folytatnánk hétközi nyerőszériánkat (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal főleg Eb-selejtezők szerepelnek szelvényünkön.
szept. 8
13:54
33 éves lenne Marian Cozma (Blikk)
Veszprém – Kedden (szeptember 8-án) ünnepelné 33. születésnapját Marian Cozma, a Bajnokok Ligája-döntős Veszprém férfikézilabda-csapatának hajdani csillaga, akit hat éve, 2009. február 8-án gyilkoltak meg.
szept. 8
13:54
Északír–magyar: az egyik ok, amiért mumusunk gólt lőhetett (She)
Röviden már beszámoltunk róla, hogy Michael O'Neill, az északírek szövetségi kapitánya 0–0-nál eldöntötte: lecseréli Kyle Laffertyt. A meccs után a szakvezető elmondta, végül miért hagyta a pályán a holtfáradt gólzsákot, aki később, a 93. percben megszerezte az egyenlítő gólt – és a belfasti Eb-selejtező hazai hőse lett.
szept. 8
13:54
Kidőlt a Barcelona első számú kapusa (Metropol)
Vádlisérülést szenvedett Claudio Bravo, a bajnoki és kupa-, valamint Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona labdarúgócsapatának első számú kapusa.
szept. 8
14:30
Férfi vízi BL: az OSC Athénban, a Szolnok Hannoverben játszik (She)
Elkerülte egymást a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második csoportselejtezős körében az OSC és a Szolnok: előbbi gárda Görögországban, utóbbi pedig Németországban játszik szeptember 18. és 20. között a keddi sorsolás értelmében.
szept. 8
14:30
Kidőlt a Barcelona első számú kapusa (Infostart)
Vádlisérülést szenvedett Claudio Bravo, a bajnoki és kupa-, valamint Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona labdarúgócsapatának első számú kapusa.
szept. 8
14:48
Kiss Norbert: Életem versenye (Metropol)
Ezrek voltak kíváncsiak az Európa-bajnoki címvédő kamionosra a Hungaroringen.

Keresés