2015. szeptember 18. péntek

szept. 18
0:06
Férfi röplabda NB I: győzelemmel kezdte a bajnok az idényt (She)
A bajnoki címvédő FINO Kaposvár dunaújvárosi vendégjátékával kezdődött a férfi röplabda NB I 2015–2016-os idénye. A somogyi csapat végül háromjátszmás győzelmet aratott a Dunaferr ellenében.
szept. 18
0:10
NS-ajánló: a fradista nem dől hátra; Kabátban lobog - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
szept. 18
0:42
Pénteki sportműsor: Angliában rögbi-vb, Szingapúrban F1 (She)
A heti BL- és El-dömping után sincs megállás, máris kezdődik a Bundesliga, a La Liga és a Ligue 1 hétvégi fordulója. Németországban a Mainz–Hoffenheim meccset régebben Szalai Ádám miatt fokozott érdeklődéssel figyeltük, de a korábbi mainzi csatárnak nincs esélye bekerülni a Hoffenheimbe. Szingapúrban és az M4-en F1-es hétvége, Angliában és a DIGI-n rögbi-vb kezdődik, az EBEL-ben újra játszik a…
szept. 18
6:24
Négyszázmillió dollár tőzsdei bevételre számít a Manchester United (Infostart)
Négyszázmillió dollár bevételre számít a Manchester United labdarúgóklub tőzsdei részvények eladásából.
szept. 18
6:42
Európa Liga - Kádárék nem bírtak a Belenensesszel (Infostart)
A három magyar labdarúgót a keretében tudó Lech Poznan gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Belenensesszel az Európa Liga csütörtöki nyitókörében.
szept. 18
6:44
Felfüggesztették a FIFA-főtitkárt (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azonnali hatállyal felfüggesztette tisztségéből Jerome Valcke főtitkárt, akit visszaélésekkel vádoltak meg a 2014-es világbajnokság jegyeladásaira kötött szerződések miatt.
szept. 18
7:36
Játékossors: Vadócz Krisztián visszatérhet Spanyolországba (She)
Spanyol labdarúgócsapat szerződtetné Vadócz Krisztiánt, a 40-szeres magyar válogatott középpályást.
szept. 18
7:54
NFL: két TD az utolsó percben, óriásit fordított a Denver (She)
A Denver Broncos hétpontos győzelmet aratott a Kansas City Chiefs vendégeként a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának második fordulójában.
szept. 18
8:12
Még az Eb előtt új vezetőt akar az UEFA, ha Platini FIFA-elnök lesz (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) még a jövő évi Európa-bajnokság előtt új vezetőt akar a szövetség élére, amennyiben a jelenlegi elnököt, a francia Michel Platinit február végén megválasztják a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) élére.
szept. 18
8:30
Zártkapus büntetést kaptunk a magyar-román meccs miatt (Infostart)
A szeptember 4-i Magyarország-Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt a magyar válogatott zárt kapuk mögött fogadja a Feröer-szigetek együttesét október 8-án, egy olyan találkozón, amely kulcsfontosságú az Eb-kvalifikációban.
szept. 18
8:30
Getafe: eljött Megyeri ideje? Este bemutatkozhat a kapus (She)
A Marca című spanyol sportnapilap szerint Megyeri Balázs megkaphatja az esélyt a bizonyításra a Getafe péntek esti, Málaga elleni bajnokiján. A magyar labdarúgó úgy nyilatkozott, hogy felkészült a felelősségteljes feladatra, edzője viszont a rossz szezonrajt ellenére azt mondta: nem tervez drasztikus változásokat.
szept. 18
8:30
Kádárék nem bírtak a Belenensesszel (Metropol)
A három magyar labdarúgót a keretében tudó Lech Poznan 0-0-át játszott az EL-nyitókörében. További eredmények a cikkben.
szept. 18
8:32
Videó: amikor a pirotechnika nem bűn, hanem művészet (She)
Az Ultras World YouTube-csatorna hétről hétre összegyűjti az adott időszak legjobbnak vélt szurkolói megnyilvánulásait. Az e heti összeállításban elutazhatunk többek között Marokkóba, ahol az Ultras Los Matadores csoport „egész pályás" lélegzetelállító pirotechnikai show-val ünnepelte meg fennállásának tízéves évfordulóját.
szept. 18
8:54
Utánpótlás: Kötelező három pont előtt az U19-esek (Agroinform)
Az oddsok alapján az első körben sima meccs elé nézünk. De vajon tényleg az lesz?
szept. 18
9:06
Atlétika: a Gyulainál csak a Gyémánt Liga-versenyek jobbak (She)
A világ legjobb egynapos atlétikai versenye lett a Gyulai István Memorial a Gyémánt Liga-viadalok után.
szept. 18
9:42
Videó: törtek-zúztak a francia huligánok az étteremnél (She)
FC Groningen–Olympique Marseille mérkőzést is rendeztek a labdarúgó Európa-ligában csütörtök este. A találkozót megelőzően a vendégek kemény magja „városnézésre" indult. Nem volt benne köszönet...
szept. 18
9:44
Arsenal: az ügynök váratlan nyilatkozata – itt köthet ki Özil (She)
Mesut Özil távozásáról sok pletyka szólt a nyáron, ám akkor senki sem vette igazán komolyan ezeket a híreket, az Arsenal drukkerei biztosak voltak benne, kedvencük marad Londonban. Most azonban a német középpályás ügynöke is megszólalt…
szept. 18
10:00
Férfi kézilabda BL - "Lengyel" hétvégén a Veszprém és a Szeged (Infostart)
Kezdésnek nehéz lengyel ellenfelekkel találkozik a hétvégén az MVM Veszprém és a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
szept. 18
10:00
FTC: Gera a szakkommentátori teljesítményét is értékelte (She)
Gera Zoltán az M4 Sport szakértőjeként tevékenykedett kedden a Manchester City–Juventus Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. A válogatott középpályás erről, az Újpest elleni múlt heti, valamint a szombati, Békéscsabával szembeni mérkőzésről is beszélt.
szept. 18
10:24
Davis Kupa: Murray vezérletével döntőbe juthatnak a britek (Agroinform)
Nagy-Britannia-Ausztrália és Belgium-Argentína elődöntőket rendeznek a Davis Kupában.
szept. 18
10:36
FTC: ezért nem jött össze Otigba ügylete – nem rajta múlt (She)
Bár a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szerette volna magához csábítani Otigba Kennethet, és a védő is szívesen lett volna a zöld-fehérek játékosa, az ügylet végül kútba esett. A nigériai-magyar labdarúgó elárulta, miért.
szept. 18
11:18
Premier League: Ez az elmúlt tíz év legrosszabb Liverpoolja - Redknapp (Agroinform)
A QPR korábbi mestere szerint ezért viszont nem feltétlenül Brendan Rodgers, sokkal inkább a játékospolitika hibás.
szept. 18
11:30
Csányi: az UEFA szabályai felülvizsgálatra szorulnak (Infostart)
Az európai szövetség (UEFA) hatályos szabályai felülvizsgálatra szorulnak Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint, ugyanakkor hozzátette, még szerencse, hogy nem került sor pontlevonásra a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen tapasztalt szabálytalanságok miatt.
szept. 18
11:30
Bursaspor: majd’ 1600 napos sorozatot törne meg Dzsudzsák klubja (She)
Dzsudzsák Balázs klubja, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Bursaspor majd’ 1600 napos sorozatát törné meg a hétvégén a Fenerbahce otthonában.
szept. 18
11:32
Válogatott: Szerencse, hogy nem vontak le pontot – Csányi (She)
Az európai szövetség (UEFA) hatályos szabályai felülvizsgálatra szorulnak Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke szerint, ugyanakkor hozzátette, még szerencse, hogy nem került sor pontlevonásra a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen tapasztalt szabálytalanságok miatt.
szept. 18
11:34
Porto: Soha nem mondtam rosszat a Realról – Casillas (She)
A Papel című spanyol kiadvány – az El Mundo napilap vasárnapi melléklete – 14 oldalas interjút közöl Iker Casillasszal, a Porto és a spanyol válogatott labdarúgójával. A viszontagságos madridi két év után nevelőegyesületét 25 év után elhagyó kapus megtörve az eddigi csendet több őt érintő kényes témában mondta el őszintén a véleményét.
szept. 18
11:36
FTC: Doll esélyt ad a mellőzött játékosoknak a Csaba ellen (She)
„Mindenki játszani akar” – mondta Thomas Doll a FradiMédiának a Békéscsaba elleni szombati mérkőzésről a labdarúgó NB I-ben. A csapat vezetőedzője a felkészülésről beszélt, és arról, hogy focizni mindenki tud az NB I-ben.
szept. 18
11:48
Kásás Zoltán: minden lehetséges, közel vannak egymáshoz a csapatok (Infostart)
Nem szabad a kazanyi vb tapasztalatai alapján leírni a magyar felnőtt válogatottakat - hangsúlyozta az InfoRádiónak Kásás Zoltán, a magyar szövetség képzési és szakmai igazgatója.
szept. 18
11:48
Porto: Sohasem mondtam rosszat a Realról – Casillas (She)
A Papel című spanyol kiadvány – az El Mundo napilap vasárnapi melléklete – 14 oldalas interjút közöl Iker Casillasszal, a Porto és a spanyol válogatott labdarúgójával. A viszontagságos madridi két év után nevelőegyesületét 25 év után elhagyó kapus, az eddigi csendet megtörve, több őt érintő kényes témában mondta el őszintén a véleményét.
szept. 18
11:48
Csányi: az UEFA szabályai felülvizsgálatra szorulnak (Metropol)
Az MLSZ elnöke annak viszont örül, hogy nem vontak le pontot a válogatottól. Felfüggesztették a jegyértékesítést Feröer ellen.
szept. 18
11:50
F1: szmog, bringás Button, pacsizó Alonso – képgaléria (She)
A hétvégén a Szingapúri Nagydíjjal folytatódik a Formula–1-es világbajnokság 2015-ös idénye. Szmog, bringás Button, pacsizó Alonso, szelfi Hamiltonnal – a futam előtti legjobb képekből készült galériánkat a fotóra kattintva érheti el!
szept. 18
12:06
F1: Szingapúri Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Az indonéziai erdőtüzek miatt Szingapúr felé érkező füstfelhő pénteken nem korlátozta a látási viszonyokat, így a Szingapúri Nagydíj első napján mindkét szabadedzést megtartják – abban a reményben, hogy szombaton és vasárnap is marad ez az állapot. A tavalyi Szingapúri Nagydíjat műszaki hiba miatt feladó Nico Rosberg tudja, itt le kell győznie Lewis Hamiltont, ha versenyben akar maradni a…
szept. 18
12:08
FTC: a távozó csatár bejelentette, nem folytatja (She)
A legutóbb a Ferencvárosban futballozó Benjamin Lauth bejelentette, nem folytatja tovább labdarúgó-pályafutását.
szept. 18
12:10
Videoton: januárban kezdődik a Sóstói Stadion bontása (She)
Januárban kezdődik meg a székesfehérvári Sóstói Stadion bontása, erről a város közgyűlése hozott döntést zárt ülésén pénteken.
szept. 18
12:42
Magyar-feröeri - Felfüggesztették a jegyértékesítést (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azonnali hatállyal felfüggesztette a jegyértékesítést a válogatott következő, október 8-án esedékes Feröer-szigetek elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére.
szept. 18
12:42
Puskás Öcsi mellett nyugszik szerető felesége (Blikk)
Budapest - Örök nyugalomra helyezték Puskás Ferencnét a Szent István Bazilikában.
szept. 18
12:48
Tenisz: Górcső alá vettük a US Opent (Agroinform)
Véget ért a szezon utolsó Grand Slam-tornája, két tenisz fanatikus szerkesztőnk pedig kivesézte a történteket.
szept. 18
13:00
Labdarúgás: életmentő műtéten esett át a fiatal csepeli (She)
Életmentő műtéten esett át Maafi Dárius, a Csepel U19-es csapatának labdarúgója. A Gödöllő elleni bajnokin súlyos sérülést szenvedő játékos az ellenfél kapusával ütközött. Erről a csepeli klub Facebook-oldala számolt be.
szept. 18
13:02
FIFA 16: még ki sem jött az új játék, máris itt egy nagy baki (She)
A FIFA 16 csak szeptember 24-én kerül a polcokra, a demó megjelenése után azonban már sikerült a lelkes játékosoknak találniuk egy méretes hibát. Mint kiderült, a tizenegyeseknél ugyanis a kapusok, jelen esetben Joe Hart, képesek kitáncolni a helyükről, méghozzá váratlanul laza stílusban.
szept. 18
13:18
Este kiderül, élesítette-e magát az OSC (Infostart)
Ezen a hétvégén rendezik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörét. Az első fordulóban péntek este a Szolnok a montenegrói Budvával küzd meg Hannoverben, míg az OSC a francia Montpellier együttesével csap össze Athénban.
szept. 18
13:18
Magyar–feröeri: felfüggesztették a jegyértékesítést (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) azonnali hatállyal felfüggesztette a jegyértékesítést a válogatott következő, október 8-án esedékes Feröer elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére.
szept. 18
13:20
Kerékpár: Cavendish nem indul a világbajnokságon (She)
Vállsérülése miatt nem indul a vasárnap kezdődő richmondi országúti kerékpáros-világbajnokságon a britek kiváló sprintere, Mark Cavendish.
szept. 18
13:36
Barca: Nem kell új szerződés, a fiam marad – Neymar apja (She)
Neymar édesapja a Deportes Cuatro című lapnak úgy nyilatkozott: semmi szükség arra, hogy a Barcelona meghosszabbítsa fia 2018 júniusában lejáró szerződését, hiszen nem áll szándékában elhagyni a katalán klubot.
szept. 18
13:38
Vízilabda-világliga: a férfiak a görögökkel egy csoportban (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Görögországgal, Romániával és Grúziával került egy csoportba a 2015–2016-os világliga selejtezőjében.
szept. 18
13:54
Chelsea: „K…a anyádat!” – öt meccset kaphat ezért Mourinho (She)
Ötmérkőzéses eltiltást kaphat José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, miután egy felvételen jól hallható, hogy a Swansea elleni bajnokin Eva Carneirónak, az együttes orvosának édesanyját szidta.
szept. 18
13:54
Vb-2018: rajt 1000 nap múlva (Metropol)
"Az előkészületek megfelelő ütemben zajlanak mind a 11 városban, amelyeket az a megtiszteltetés ért, hogy rendező lehet" - mondta Putyin.
szept. 18
14:30
Kézilabda: egymást csépelte a két klasszis a BL-meccsen (She)
Nagy bunyó tört ki a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában csütörtök este játszott PPD Zagreb–THW Kiel (29–22) meccsen. A hazaiak csapatkapitánya, Zlatko Horvat és a vendégeknél játszó René Toft Hansen csépelte egymást igen nagy erővel, de végül csak Horvatot zárták ki piros lappal.
szept. 18
14:30
Vízilabda világliga: a férfiak a görögökkel egy csoportban (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Görögországgal, Romániával és Grúziával került egy csoportba a 2015/16-os világliga selejtezőjében.
szept. 18
14:36
Nemzetközi foci: City, Dortmund, Juve - ideje váltani? (Agroinform)
Ha szeretsz szériákra vagy éppen szériák ellen fogadni, Neked ajánljuk ezt a cikket.
szept. 18
14:38
Tipp: Újpest bevételére készül a Fehérvár II. (Agroinform)
A MOL Liga alapszakaszában a Fehérvár II. az Újpest ellen szerezheti meg első rendes játékidőben aratott győzelmét.

Keresés