2015. szeptember 18. péntek

szept. 18
14:48
Életmentő műtét: Leszakadt a lépe a csepeli focistának (Blikk)
Budapest – Majdnem tragédia történt egy magyar utánpótlás labdarúgó-mérkőzésen. A Csepel U19-es együttesében szereplő Maafi Dáriuson ugyanis életmentő műtétet kellett végrehajtani – adta hírül a csepeli klub Facebook-oldala.
szept. 18
15:06
Szingapúri Nagydíj - Rosberg nyerte az első szabadedzést (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája autózta a leggyorsabb köridőt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
szept. 18
15:06
Kézi BL: minden eddiginél nagyobb kihívás előtt a Szeged (She)
Vasárnap 16.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B-csoportjának első fordulójában a Mol-Pick Szeged a lengyel bajnok KS Vive Tauron Kielcét fogadja. Juan Carlos Pastor vezetőedző mellett Piotr Wyszomirski latolgatta az esélyeket az NSO Tv-nek.
szept. 18
15:06
Rosberg nyerte az első szabadedzést Szingapúrban (Metropol)
Rosberg mögött csapattársa, a világbajnoki címvédő Hamilton végzett.
szept. 18
15:24
Férfi kézi: a Veszprém Aréna és Dujsebajev is a legjobb lett (She)
Az előzetes álomcsapat után a legjobb edzőt és a legjobb hangulatú arénát is megválasztották a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő együttesek trénerei.
szept. 18
15:42
Légiósok: „Még kicsit rozsdás, de rengeteg van Tőzsérben” (She)
Chris Ramsey klubmenedzser hiszi, hogy az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő QPR két szerzeménye, Tőzsér Dániel és Gabriele Angella bebizonyítja, jó igazolások voltak.
szept. 18
15:44
Magyar–román: újabb huligánt ítéltek el a balhé miatt (She)
Újabb férfit ítéltek el a szeptember 4-ei magyar–román futballmérkőzést biztosító rendőrök elleni támadások miatt. A Budapesti Nyomozó Ügyészség pénteken újabb terheltet állított bíróság elé gyorsított eljárásban hivatalos személy elleni erőszak minősített bűntette miatt.
szept. 18
16:00
U19-es Eb-selejtező: négygólos sikerrel rajtoltunk (She)
Négygólos győzelemmel kezdett a magyar U19-es válogatott a korosztályos Európa-bajnokság horvátországi selejtezőjében. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Kazahsztán emberhátrányban fejezte be a találkozót.
szept. 18
16:18
Bayern: elhunyt a sikerkovács, a német futball legendája (She)
Kilencvenéves korában csütörtökön az otthonában elhunyt a német labdarúgás és a Bayern München történetének kiemelkedő alakja, Dettmar Cramer – tudatta a bajor klub és a Német Labdarúgó-szövetség pénteken.
szept. 18
16:36
FTC: Böde Dániel megint igent mondott a Fradinak (She)
Kiváló formában futballozó támadónk, Böde Dániel szerződést hosszabbított a Ferencvárossal – adta hírül a zöld-fehér klub hivatalos honlapja péntek délután.
szept. 18
16:36
Jó hír a fradistáknak! Böde hosszabbított (Blikk)
Budapest – Böde Dániel aláírta új szerződését a Ferencváros labdarúgócsapatával, így a következő években is a Fradiban rúghatja a gólokat.
szept. 18
16:42
La Liga: Idén is kinéz egy kilences a Granadának? (Agroinform)
A Real Madrid az előző szezonban két meccsen 13 gólt szerzett a Granada ellen. Idén is kiütés várható.
szept. 18
16:54
Magyar-román: felfüggesztett börtönbüntetést kapott a focihuligán (Blikk)
Budapest – Újabb férfit ítéltek el a szeptember 4-ei magyar-román Eb-selejtezőt biztosító rendőrök elleni támadások miatt.
szept. 18
17:12
F1: orosz éllovas, nincs Mercedes az első háromban (She)
A Szingapúri Nagydíj második szabadedzésén egyik Mercedes sem került be az első háromba, Lewis Hamilton a 4., Nico Rosberg a 7. helyen zárta a 90 perces villanyfényes tréninget. Az élen Danyiil Kvjat zárt a Red Bull-Renault-val, megelőzve a ferraris Kimi Räikkönent és a másik Red Bull-lal száguldó Daniel Ricciardót. Az első nyolcban Fernando Alonso is befért a McLaren-Hondával, csupán bő nyolc…
szept. 18
17:12
Olcsón megúsztuk Csányi szerint (Blikk)
Budapest — Olcsón megúsztuk a Románia elleni (0-0) Európa-bajnoki selejtezőt? Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében válogatottunknak a következő, Feröer-szigetek elleni mérkőzést zárt kapuk mögött kell játszania, és 70 ezer eurót (21,8 millió forint) kell befizetnie a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ).
szept. 18
17:14
PSG: Ibra kibérelte Malmö főterét, valami nagyot tervez… (She)
Zlatan Ibrahimovic imádja Malmőt, és büszke a városra, ahonnan útjára indult karrierje. A Paris Saint-Germain svéd klasszisa most egy tökéletes gesztussal mutatta meg, mennyire tiszteli szülővárosát.
szept. 18
17:30
EJ: az azeriek 900 millió dollárt költöttek rá, de ilyen többé nem lesz (She)
Az Európai Olimpiai Bizottság (EOB) 500 millió dollárban maximalizálja a jövőben sorra kerülő Európa Játékok költségvetését.
szept. 18
17:30
2-0-ra vezetünk a bolgárok ellen a Davis Kupában (Metropol)
Fucsovics Márton legyőzte Dimitar Kuzmanovot a Szófiában zajló Bulgária-Magyarország tenisz Davis Kupa-találkozó második meccsén.
szept. 18
17:32
Sakk: Lékó kikapott, ezzel búcsúzott a baki világkupán (She)
Lékó Péter vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt Anish Giritől pénteken, így nem jutott a legjobb 16 közé az 1.2 millió dollár összdíjazású baki sakk világkupán.
szept. 18
17:48
Davis Kupa: nyert Fucsovics Márton (Infostart)
Fucsovics Márton három szettben legyőzte Dimitar Kuzmanovot pénteken a Szófiában zajló Bulgária-Magyarország tenisz Davis Kupa-találkozó második meccsén, így a magyarok már 2-0-ra vezetnek az euro-afrikai zóna II-es csoportjának döntőjében.
szept. 18
17:48
Davis-kupa: menesztették a francia válogatott kapitányát (She)
Menesztették Arnaud Clément-t, a tavaly Davis-kupa-döntős francia teniszválogatott kapitányát.
szept. 18
17:48
Szingapúri Nagydíj: Kvjat nyerte a második szabadedzést (Metropol)
A világbajnoki címvédő és az összetettben vezető brit Lewis Hamilton negyedikként zárt.
szept. 18
17:50
MLS: nagy fölénnyel Németh Krisztiáné a hét legszebb gólja (She)
Nagy fölénnyel Németh Krisztián gólját választották meg a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) a hét legszebb találatának.
szept. 18
17:52
Eb 2016: hivatalosan is –1 pont rasszizmusért a horvátoknak (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága fenntartotta az első fokon meghozott döntést, így életben marad a Horvátországgal szemben alkalmazott, egy pont levonásáról szóló szankció az Eb-selejtezőkön.
szept. 18
17:54
Premier League: Mourinho visszavághat Wengernek (Agroinform)
Furcsa helyzet állt elő: ezúttal José Mourinhónak van törleszteni valója Arséne Wengerrel szemben.
szept. 18
18:06
Női Eb-selejtező: gombócból is sok – 12-t kaptunk a németektől (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott kiütéses, 12–0-s vereséget szenvedett a címvédő Németországtól az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitányán. A bokasérüléséből lábadozó Marozsán Dzsenifert nélkülöző házigazdák már negyven perc után hét góllal vezettek, és a második félidőben sem kímélték a mieinket.
szept. 18
18:08
Röplabda: megvan a magyar szövetség új elnöke (She)
Kovács Ferenc lett a Magyar Röplabdaszövetség új elnöke.
szept. 18
18:10
Kecskemét: részletezték, miért jó együttműködni az MTK-val (She)
Az MTK és a Kecskemét csütörtöki egyezségéből a KLC-KTE utánpótlása és felnőttcsapata is profitálhat – erről beszélt Török László, a kecskeméti labdarúgóklub utánpótlás-igazgatója a kesport.hu-nak.
szept. 18
18:24
Davis-kupa: előnyben a britek és a belgák az elődöntőben (She)
Az első mérkőzések után a hazai pályán játszó Nagy-Britannia és Belgium áll jobban a teniszezők Davis-kupájának elődöntőjében.
szept. 18
18:26
NB III: Wittrédi megint duplázott, száguld az éllovas (She)
A Középcsoportban éllovas Kozármisleny idegenben 3–0-ra legyőzte a Szentlőrincet a labdarúgó NB III 8. fordulójának pénteki mérkőzésén.
szept. 18
18:42
Hamilton lebőgött a második szabadedzésen (Blikk)
Szingapúr – Danyiil Kvjat (21), a Red Bull orosz pilótája volt a leggyorsabb a Forma–1-es Szingapúri Nagydíj második szabadedzésén.
szept. 18
18:42
Végső nyugalomra helyezték Puskás Ferencnét (Metropol)
Az Aranycsapat egykori világklasszis csatárának özvegye augusztus 12-én, 83 éves korában hunyt el.
szept. 18
18:48
Férfi kézilabda BL: Tesz közé ötöt a Veszprém? (Agroinform)
Szombaton a tavalyi finalista Veszprém a lengyel ezüstérmes Wisla Plock otthonába látogat a BL nyitókörében.
szept. 18
19:00
FTC: súlyosan beteg társuknak üzentek a hokisok (She)
A Ferencváros jégkorongozói csapatképen kívántak gyógyulást súlyosan beteg társuknak, Hardi Richárdnak.
szept. 18
19:18
Videó: így dob gólt a világ egyik legjobb balszélsője (She)
Látványos gólt dobott csapata edzésén Uwe Gensheimer, a Rhein-Neckar Löwen és a német férfi kézilabda-válogatott kapitánya. A szélső korábban a lehetséges klubváltásáról is beszélt, azonban az alábbi jelenet után nem lenne meglepő, ha a Löwen erősen lobbizna a kézis szerződés-hosszabbításáért.
szept. 18
19:54
Férfi vízi BL: lassú kezdés után bekeményített a Szolnok (She)
A csoportelsőségre törő Szolnoki Dózsa 19–5-re legyőzte a montenegrói Budvát a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, a hannoveri négyes torna pénteki nyitányán.
szept. 18
19:56
Női kézi NB I: a Dunaújváros Debrecenben kapott ki először (She)
A Siófok KC idegenben 31–27-re legyőzte a negyedik vereségét elszenvedő Mosonmagyaróvárt a női kézilabda NB I negyedik fordulójában. A játéknap másik mérkőzésén a DVSC két góllal megverte a Dunaújvárost, amely először kapott ki ebben a bajnokságban.
szept. 18
20:12
Férfi vízilabda BL - Simán verte a Budvát a Szolnok (Infostart)
Fölényes győzelemmel kezdte szereplését a Szolnok férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, a Hannoverben zajló tornán.
szept. 18
20:12
Férfi kézi NB I: balmazújvárosi bravúr, legyőzték a Tatabányát (She)
A férfi kézilabda NB I hatodik fordulójának pénteki játéknapján a Balmazújváros hazai pályán meglepetésre 24–18-ra megverte a Tatabányát, amely az első félidőben csak hat gólt szerzett. A Mezőkövesd saját közönsége előtt győzte le a PLER-t, míg a Cegléd és a Balatonfüred megosztozott a pontokon.
szept. 18
20:12
Az UEFA kétmillió euróval segíti a menekült gyerekeket (Metropol)
A pénzt a márciusban létrehozott saját, gyermekeket támogató alapítványán keresztül juttatja el a migránsokhoz.
szept. 18
20:14
Arsenal: felveti a pénz a csapatot, hol a látszatja? (She)
Nyilvánosságra hozták az Arsenal labdarúgócsapatának pénzügyi mérlegét: a 2015. május 31-ével zárult kimutatás közel kétszázmillió angol fontos tartalékról számol be.
szept. 18
20:30
Németh Krisztián lőtte a hét gólját – videó! (Blikk)
Kansas City – A válogatott csatár parádésan tért vissza a csapatához, s remek teljesítményét a szurkolók is elismerték.
szept. 18
20:32
Nácibotrány miatt bűnhődnek a horvátok (Blikk)
Nyon – Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elutasította a horvátok fellebbezését, marad a kiszabott egypontos büntetés.
szept. 18
20:34
Így vertek szét egy kávézót a futballhuligánok - videó! (Blikk)
Groningen – Az Európa-liga-meccsre érkező Marseille-drukkerek a holland település belvárosban randalíroztak megrémítve a járókelőket.
szept. 18
20:36
Újra szerelmes! Ő Ronaldo új barátnője? (Blikk)
Madrid – A Real Madrid futballsztárja egy feltűnően csinos hölggyel randizott a spanyol fővárosban, s a légyottot megörökítette egy lesifotós.
szept. 18
20:48
Torna: öt újabb finálé az eszéki világkupa-versenyen (She)
Szenzációsan szerepeltek a magyar tornászok az eszéki világkupa-verseny második selejtezőnapján, öt fináléba jutottak be, az olimpikon Böczögő Dorina ráadásul két szer döntőjében is érdekelt lesz.
szept. 18
20:50
Bundesliga 2.: Kalmárék megint ponttal utaznak haza (She)
Kalmár Zsolt csapata, az idegenben továbbra is veretlen RB Leipzig 1–1-es döntetlent játszott a Heidenheim vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 7. fordulójának pénteki játéknapján. Az éllovas Bochum és üldözője, a Freiburg egyaránt parázs hajrájú mérkőzésen játszott döntetlent.
szept. 18
21:24
Érvényesítette a papírformát az OSC (Infostart)
A Szolnokhoz hasonlóan az OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata is sima győzelemmel rajtolt a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.
szept. 18
21:24
Liverpool: a francia védő hosszú távú szerződést írt alá (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool új, hosszú távú szerződést kötött Mamadou Sakhóval. A 25 éves középhátvéd sajtóhírek szerint 2020-ig kötelezte el magát a Mersey-parti csapathoz.
szept. 18
21:26
Törökország: megsemmisítő vereséget szenvedtek Futácsék (She)
A Mersin Idmanyurdu képtelen kilábolni a hullámvölgyből: Futács Márkó csapata péntek este hazai pályán 4–0-ra kikapott az újonc Osmanlisportól, és továbbra is utolsó a török labdarúgó-bajnokság tabelláján.

Keresés