2015. szeptember 16. szerda

szept. 16
0:06
MU: negyedóra után kettős lábtörés az első BL-meccsén (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának honlapja megerősítette, hogy Luke Shaw kettős lábtörést szenvedett a PSV elleni idegenbeli BL-mérkőzésen.
szept. 16
0:06
Juventus-siker Manchesterben (Metropol)
A Juventus egygólos hátrányból fordítva nyert a Manchester City otthonában a keddi játéknap rangadóján. A többi találkozón a hazai csapat örülhetett.
szept. 16
0:09
Pusztított az "év erdőtüze": több száz lakóház égett porrá (Behaviour)
30 ezer hektáros terület kapott lángra az évek óta súlyos szárazság sújtotta államban.
szept. 16
1:00
Szerdai sportműsor: Roma–Barca, Érd–Győr (She)
Szerdán nyolc mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei. A férfi kosárlabda Eb-n kialakul az elődöntő párosítása, míg a női kézilabda NB I-ben a Győr Érden, a Ferencváros Békéscsabán vendégeskedik. Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) egy bajnokit rendeznek, a Tőzsér Dánielt foglalkoztató QPR a Blackburnt fogadja.
szept. 16
6:42
NB I: az Üllői úton Szőts, a Vidi–Újpesten Solymosi fúj (She)
Az MLSZ kijelölte a szombati 9. forduló játékvezetőit az NB I-ben. A Ferencváros–Békéscsaba mérkőzésen Szőts Gergely, az Újpest székesfehérvári vendégjátékán Solymosi Péter fújja a sípot.
szept. 16
7:18
BL: Shaw sírva érkezett az öltözőbe – Van Gaal (She)
Luke Shaw sírva érkezett az öltözőbe kettős lábtörését követően a PSV–Manchester United (2–1) mérkőzésen – árulta el Louis van Gaal, az MU holland menedzsere, aki szerint tizenegyes és piros lap járt volna Héctor Moreno becsúszásáért. A PSV játékosa a pályán maradt, egyenlítő gólt szerzett, ezzel fontos szerepet játszott az egyenlítés kiharcolásában. A Manchester City–Juventus (1–2) meccs után…
szept. 16
7:36
Honvéd: ezért nem kezdett Kemenes Szabolcs a hétvégén (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szombaton Kemenes Szabolcs nélkül vágott neki a Vasas elleni bajnokinak. A kispestiek kapuját nagy meglepetésre Horváth András védte, kiderült, miért.
szept. 16
8:30
Enrique visszatér Rómába (Metropol)
A címvédő Barcelona Tottiék ellen kezdi az idei BL-sorozatot.
szept. 16
8:48
BL: Benítez Bale miatt aggódik; kimondta, mit gondol CR-ről (She)
Rafael Benítez, a Real Madrid spanyol vezetőedzője csapata Sahtar Doneck elleni 4–0-s BL-győzelmét követően elmondta, nem súlyos Raphaël Varane és Sergio Ramos sérülése, de Gareth Bale esete bonyolultabb. A spanyol szakember a BL-rekordot döntő Cristiano Ronaldóról is beszélt.
szept. 16
8:48
Serena Williams új pasit és szexi domborulatokat villantott – Fotók! (Blikk)
New York – A világelső amerikai teniszező megmutatta új barátját azon a divatbemutatón, ahol Serena saját ruhakollekcióját prezentálták.
szept. 16
8:48
Mínusz egy olimpiai nevező (Metropol)
Boston korábban jelezte, hogy mégsem indul majd, Toronto polgármestere pedig tegnap délelőtt jelezte: a kanadai város is visszalép.
szept. 16
8:50
Újpest: Tőlem a gatyájában is kiviheti… – Vignjevics a Diagne-szelfi után (She)
Visszanézte az Újpest–Ferencváros (1–2), drámai befejezésű bajnokit Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője, így vannak új meglátásai a találkozóval kapcsolatban. A szerb szakember Mbaye Diagne gólöröméről is elmondta a véleményét, aki szelfit készített a telefonjával a találata után…
szept. 16
9:06
Ő az igazi amerikai ninja - Videó! (Blikk)
Los Angeles – Egy ninják ügyességét igénylő akadályversenyen először sikerült egy amerikainak végigmennie.
szept. 16
9:24
Olimpia 2024: hivatalos – Budapestnek négy ellenfele lesz (She)
Thomas Bach NOB-elnök szerdán telefonos konferencián bejelentette, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elfogadta Budapest pályázatát a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
szept. 16
9:24
Laza! Szakadt farmerben ünnepelt Cristiano Ronaldo - fotóval (Blikk)
Madrid – A Real Madrid magabiztos 4-0-s sikerrel kezdett a Bajnokok Ligájában, a mesterhármast szerző Cristiano Ronaldo a madridi éjszakában ünnepelt.
szept. 16
9:48
Bajnokok Ligája: Vajon ismét elkeni a Roma száját a Barca? (Agroinform)
A felkészülési szezonban a katalánok 3-0-ra nyertek az olaszok ellen. Messiék a BL-ben is simán átlépnek a Román?
szept. 16
10:00
Olimpia 2024: megvannak a hivatalos pályázók (Infostart)
A várakozásnak megfelelően öt város - Budapest, Hamburg, Los Angeles, Párizs és Róma - száll harcba a 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezéséért.
szept. 16
10:00
El: Bogdán Ádám felkészült rá, hogy debütáljon a Liverpoolban (She)
Angol sajtóértesülés szerint Brendan Rodgers, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere azt tervezi, hogy csütörtökön a kezdőcsapatban ad lehetőséget Bogdán Ádámnak az Európa-ligában.
szept. 16
10:18
FTC: Böde Dánielt szerződtetné a Lech Poznan – sajtóhír (She)
Az eurosport.onet.pl szerint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő, Kádár Tamást, Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot is foglalkoztató Lech Poznan szerződtetné Böde Dánielt, a Ferencváros csatárát.
szept. 16
10:20
HSV: Nem tesz boldoggá, ha otthon ücsörgök, és felszedem a pénzt – Stieber (She)
Stieber Zoltán, a német Hamburger SV labdarúgócsapatának magyar válogatott légiósa perifériára szorult klubjában, a 2015–2016-os idényben még nem kapott lehetőséget. A Hamburger Morgenpostnak elmondta: ha nem változik a helyzet, a télen lépnie kell.
szept. 16
10:22
Légiósok: 2, 3, 7, 9 – Dzsudzsák a legjobb, övé a török bal! (She)
Mint arról beszámoltunk, a török bajnokság 4. fordulójában megszerezte első győzelmét a Bursaspor, méghozzá Dzsudzsák Balázs vezérletével: két góllal vette ki részét a vendég Genclerbirligi 3–2-es legyőzéséből. A magyar szélső teljesítményével bekerült a török forduló álomcsapatába, ő volt a legjobb a bal szélen.
szept. 16
10:54
Videó: szép magyar gól a románok ellen az Eb-selejtezőn (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar futsalválogatott 2–2-es döntetlent játszott Romániával Bodzavásárban (Buzau), az Európa-bajnokság pótselejtezőjének első mérkőzésén. A románok már 2–0-ra vezettek, de sikerült egyenlíteni. Különösen a második magyar találat lett szép. Most nézze meg a gólokat!
szept. 16
10:54
Hosszú Katinka közös programot tervez LeBron Jamesszel (Blikk)
Budapest - A világ legjobb női úszójának megválasztott Hosszú Katinka közös programot tervez az NBA egyik legnagyobb csillagával.
szept. 16
10:56
Íme Németh Krisztián csodagóljai - videó! (Blikk)
Kansas City – Németh Krisztián 9. bajnoki gólját a hét találatának jelölték az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. A Sporting Kansas City támadója az Orlando ellen talált be. Ez volt a Major League Soccerben a legszebb gólja? Segítünk eldönteni, összegyűjtöttük az összes eddigi MLS-ben szerzett gólját.
szept. 16
11:00
Tipp: Az újonc titán tovább folytathatja szárnyalását (Agroinform)
Marcus Mariota Tennessee-je simán győzhet Johnny Manziel Clevelandje ellen az NFL második hetén.
szept. 16
11:30
FTC: hiába a Lech érdeklődése – Böde hajlik a hosszabbításra (She)
Beszámoltunk róla, hogy lengyel sajtóértesülések szerint Böde Dánielt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros csatárát szerződtetné a Lech Poznan, ám a Nemzeti Sport Online információja szerint a zöld-fehérek már tárgyalnak az új szerződésről a támadóval, aki hajlik a hosszabbításra.
szept. 16
11:30
Djokovics szervával tesztelte Amerikai Kapitány pajzsát - videó! (Blikk)
New York – Roger Federer elleni győztes döntőjével megnyerte az amerikai nemzetközi teniszbajnokságot Novak Djokovics, a szerb világelső a finálé után a Stephen Colbert éjszakai showban vendégszerepelt.
szept. 16
11:48
Horrorsérülést szenvedett a MU védője (Metropol)
Hordágyon, oxigénmaszkban kellett levinni a pályáról. Kettős lábtörést szenvedett Luke Shaw.
szept. 16
12:06
Női kézi: reformokat vezetnek be a győriek a sérülések ellen (She)
Az előző szezonban több súlyos sérülés is sújtotta a Győri Audi ETO KC-t, míg az új idényben Tóth Gabriella szenvedett keresztszalag-szakadást. Kelecsényi Ernő klubelnök a Kisalföldnek a hosszú távú terveket illetően elmondta, utánpótlásreformokat vezetnek be azért, hogy a jövőben ez a tendencia ne folytatódjon.
szept. 16
12:24
Olimpiai megvalósíthatósági tanulmány: középpontban a Duna (Infostart)
Harmincnyolc versenyhelyszínen lehetne megrendezni a 2024-es budapesti olimpiát, ezek közül 24 már most alkalmas vagy alkalmassá tehető a viadalok megtartására. A budapesti főhelyszín a Duna parti Kvassay-zsilip és környéke lenne. A lehetséges vidéki helyszínek: Debrecen, Szeged, Miskolc, Székesfehérvár, Balatonfüred, Veszprém, Szombathely, Győr, Göd és Dunakeszi-Alag - derül ki a…
szept. 16
12:30
Bajnokok Ligája: Courtois, Welbeck, Robben - lássuk a mai hiányzókat (Agroinform)
A Bayern Münchennek ismét több sztárját kell nélkülöznie, de a Barcelona is küzd hiányzókkal.
szept. 16
13:00
Lech: Lovrencsicsék egy ideig nem kapnak fizetést és bónuszt (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Ekstraklasa) címvédőként pocsékul kezdő Lech Poznan ideiglenesen nem fizeti ki játékosainak béreit, valamint – amíg nem jönnek a megfelelő eredmények – felfüggeszti az Európa-ligás bónuszok teljesítését is.
szept. 16
13:00
Hosszú Katinka újabb könyvet ír (Blikk)
Budapest – Hosszú Katinka nem ismeri a pihenést, ha nem a Komjádi-uszodában ússza a hosszokat, akkor mindig valamin töri a fejét, mostanában ráadásul nem is egy dolgon.
szept. 16
13:18
FIFA 16: Messi az 5., realos nincs a top 10-ben, török az élen (She)
Nem kell sokat várni, szeptember 24-én már a kezükbe vehetik a virtuális futball kedvelői a FIFA 16-ot, addig azonban az EA Sports kihasználja a lehetőséget, és folyamatosan csöpögteti az infókat az új játékról. Most épp azt tudhattuk meg, ki a tíz legjobb szabadrúgáslövő a kanadai cég szerint.
szept. 16
13:20
BL: megműtötték Shaw törött lábát, Hollandiában lábadozik (She)
A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos honlapján rövid közleményben tudatta, hogy még kedd éjszaka megműtötték Eindhovenben a PSV elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen lábtörést szenvedett Luke Shaw-t.
szept. 16
13:22
BL: a City-drukkerek fura bűnbakot találtak; CR a Sevillába vágyik? (She)
Cristiano Ronaldo kedden már megint megdöntött néhány rekordot: mesterhármasok, tizenegyesek, BL-gólok, a portugál az idén is megállíthatatlannak tűnik. Manchesterben viszont nem megy, a Citynél elképesztő szurkolói reakció utalt arra már a meccs előtt, hogy a Bajnokok Ligája arrafelé reménytelen eset. Bastian Schweinsteiger valószínűleg ugyanerre döbbent rá a Unitednél.
szept. 16
13:36
Paralimpia 2016 - Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban (Infostart)
Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban a jövő évi riói paralimpiára a sydneyi sportlövő világkupa-versenyen, szerdán.
szept. 16
13:36
Videó: a bunkóság netovábbja az amerikaifutball-meccsen (She)
A sportolók védelmét szolgáló sisak okozott fájdalmat egy gimnáziumi amerikaifutball-mérkőzésen. A csata hevében a Linden játékosa nemes egyszerűséggel levette az ellenfél sisakját, majd ezt követően jól fejbe is verte vele. Az „áldozatot” egy közeli kórházba vitték, ahol tíz öltéssel varrták össze a sebét. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.
szept. 16
13:38
BL: Di María máris a fináléról beszél; Ibrahimovic álomvilága (She)
A Paris Saint-Germain hazai pályán 2–0-ra megverte a Malmőt a Bajnokok Ligája A-csoportjának 1. fordulójában. A találkozó után az első gólt szerző Ángel Di María már a döntőbe jutásról beszélt, míg Zlatan Ibrahimovic az álmáról, valamint arról, sajnálja, hogy nem talált be honfitársainak kapujába.
szept. 16
13:54
Januárban adják át az Aranylabdát és a Puskás-díjat (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán bejelentette, hogy január 11-én tartja díjátadó gáláját Zürichben, ahol kiosztják többek között a 2015-ös teljesítményért járó Aranylabdát és a Puskás-díjat.
szept. 16
14:12
Női kézilabda BL - Szkopjéban kezd a főtáblára jutott Győr (Infostart)
A hétvégi selejtezőt sikerrel vevő Győri Audi ETO KC a macedón Vardar Szkopje otthonában kezd október 17-én a női kézilabda Bajnokok Ligája 16-os főtábláján.
szept. 16
14:12
Tokió 2020: már tervezik az új logót a plágiumvád után (She)
A 2020-as tokiói olimpia szervezői szerdán előkészítő bizottságot állítottak fel, amely kidolgozza majd a játékok új logójának kiválasztási elveit.
szept. 16
14:12
Bringázás közben tört el a Forma-1-es pilóta keze (Blikk)
Woking – A McLaren autóversenyzője szerencsétlenül esett a kétkerekűvel ezért nem ülhet a négykerekűbe.
szept. 16
14:14
Kvóta nélkül maradtak a magyarok férfi dupla trapban (Infostart)
Nem sikerült olimpiai kvótát érő helyen végezniük hétfőn a magyar versenyzőknek férfi dupla trapban az olaszországi koronglövő-világbajnokságon, Lonatóban.
szept. 16
14:14
Női kézilabda: a Vác edzője lett a szlovén kapitány (She)
A Szlovén Kézilabda-szövetség Uros Bregart, a női kézilabda NB I-ben szereplő Vác vezetőedzőjét nevezte ki a női válogatott szövetségi kapitányává.
szept. 16
14:16
Agüero nem játszhat a Juventus ellen (Infostart)
Sérülés miatt kihagyja a Juventus elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést Sergio Agüero, a Manchester City labdarúgója.
szept. 16
14:18
Baráth: a győri vb sikersorozata megkoronázta a szezont (Infostart)
Összesen 27 érmet, ebből 12 aranyat szereztek a magyar kajakozók és kenusok a győri maraton világbajnokságon. Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke szerint ez az esemény tette fel a koronát a magyarok idei sikerszériájára.
szept. 16
14:20
Djokovic negyedszer lesz világelső év végén (Infostart)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság vasárnapi döntőjének győztese, Novak Djokovic negyedszer lesz első év végén a férfi teniszezők világranglistáján.
szept. 16
14:22
Jégkorong MOL Liga - Otthon győzött a MAC (Infostart)
A MAC Budapest hazai pályán 3-2-re legyőzte a HSC Csíkszeredát a jégkorong MOL Liga hétfői játéknapján.
szept. 16
14:24
A Dallas Cowboys a legértékesebb NFL-klub (Infostart)
A Dallas Cowboys a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) legértékesebb klubja a Forbes gazdasági magazin szerint.

Keresés