2015. szeptember 16. szerda

szept. 16
14:26
Az OSC és a Szolnok hétvégi BL-menetrendje (Infostart)
Péntektől vasárnapig Európa négy városában rendezik meg az idei BL-sorozat csoportselejtezőinek második körét. Az első két hely valamelyikén kell végezni a továbbjutáshoz. Az OSC és a Szolnok teljes hétvégi programja a vlv.hu információi alapján.
szept. 16
14:28
Bajnokok Ligája - Rómában a Barcelona, Pireuszban a Bayern (Infostart)
A címvédő FC Barcelona 102 nappal a berlini döntő megnyerését követően megkezdi szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015/16-os idényében: a legutóbbi szezonban triplázó, azaz a BL-trófea mellett a spanyol bajnoki és kupaelsőséget is begyűjtő katalán gárda szerdán az AS Roma otthonában lép pályára.
szept. 16
14:30
Kezdődik a BL - ők az esélyesek a győzelemre (Infostart)
Ma este elkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Dénes Tamás labdarúgó-szakújságíró, az InfoRádió munkatársa szerint a most kezdődő idényben a címvédő Barcelona és a Bayern München a két fő esélyes.
szept. 16
14:30
Új névadó szponzor a Ferencváros férfi vízilabdacsapatánál (Infostart)
A PQS International Hungary Kft. révén új névadó szponzora lett a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Ferencvárosnak, amely így mostantól FTC-PQS Waterpolo néven szerepel majd a bajnokságban.
szept. 16
14:30
Vasas: újabb csatár lesz már bevethető a hétvégén (She)
Megérkezett az ukrán-orosz kettős állampolgár Jevgenyij Pavlov tartózkodási és munkavállalási engedélye, így ha a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas szakmai stábja úgy dönt, pályára léphet a Debrecen elleni, szombati hazai mérkőzésen – írja a klub honlapja.
szept. 16
14:32
Férfi vízilabda ob I - Megerősített kerettel készül a Debrecen (Infostart)
A Debrecen hatodik élvonalbeli szezonjára készülő férfi vízilabdacsapata megerősített kerettel vág neki a jövő héten rajtoló ob I-nek.
szept. 16
14:34
MLSZ - Kétmilliós bírsággal és szektorbezárással büntették az Újpestet (Infostart)
Kétmillió forintos bírsággal és szektorbezárással büntette az Újpestet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
szept. 16
14:36
Soling Eb - Egy ötödik és egy hetedik hellyel kezdtek Litkeyék (Infostart)
Egy ötödik és egy hetedik hellyel kezdte a berlini vitorlázó Soling Európa-bajnokságot a világbajnok Litkey Farkas és csapata.
szept. 16
14:36
Premier League: Idén is feleslegesen szórta a pénzt a Newcastle - Carragher (Agroinform)
A Liverpool legendája szerint a Szarkáknál egymás után követik el a nagyobbnál nagyobb hibákat.
szept. 16
14:38
Bravúros Juventus-győzelem, meglepő Man United-vereség (Infostart)
A Juventus 2-1-re győzött a Manchester City otthonában, a Manchester United ugyanezzel az eredménnyel kikapott a PSV pályáján. Mindhárom spanyol klub kapott gól nélkül győzte le ellenfelét.
szept. 16
14:40
Repülőhollandi Eb - Gyengén kezdtek Majthényiék (Infostart)
A 11-szeres világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a 18. helyen áll a keddi versenynap után az umagi vitorlázó repülőhollandi Európa-bajnokságon.
szept. 16
14:42
Jégkorong MOL Liga - Háromgólos debreceni siker Újpesten (Infostart)
A Debrecen 4-1-re győzött az Újpest vendégeként a jégkorong MOL Liga keddi játéknapján.
szept. 16
14:44
Olimpia 2024: megvannak a hivatalos pályázók (Infostart)
A várakozásnak megfelelően öt város - Budapest, Hamburg, Los Angeles, Párizs és Róma - száll harcba a 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezéséért.
szept. 16
14:46
Olimpiai megvalósíthatósági tanulmány: középpontban a Duna (Infostart)
Harmincnyolc versenyhelyszínen lehetne megrendezni a 2024-es budapesti olimpiát, ezek közül 24 már most alkalmas vagy alkalmassá tehető a viadalok megtartására. A budapesti főhelyszín a Duna parti Kvassay-zsilip és környéke lenne. A lehetséges vidéki helyszínek: Debrecen, Szeged, Miskolc, Székesfehérvár, Balatonfüred, Veszprém, Szombathely, Győr, Göd és Dunakeszi-Alag - derül ki a…
szept. 16
14:48
Paralimpia 2016 - Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban (Infostart)
Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban a jövő évi riói paralimpiára a sydneyi sportlövő világkupa-versenyen, szerdán.
szept. 16
14:48
Repülőhollandi Eb - Majthényiék az élen (Infostart)
Két futamgyőzelemmel átvette a vezetést a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős az umagi vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.
szept. 16
14:48
FTC: Hrutka nem érti, miért bünteti az MLSZ az Újpestet (She)
Hrutka János, a Ferencváros korábbi válogatott védője nem érti, miért kellett kétmillió forintos büntetést kiszabnia a Magyar Labdarúgó-szövetségnek az Újpestre a szombati derbi után.
szept. 16
14:50
Januárban adják át az Aranylabdát és a Puskás-díjat (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán bejelentette, hogy január 11-én tartja díjátadó gáláját Zürichben, ahol kiosztják többek között a 2015-ös teljesítményért járó Aranylabdát és a Puskás-díjat.
szept. 16
15:06
Vitorlázás: Majthényiék az élen a repülőhollandi Eb-n (She)
Két futamgyőzelemmel átvette a vezetést a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős az umagi vitorlázó repülőhollandi Európa-bajnokságon.
szept. 16
15:06
Majthényiék az élre vitorláztak (Metropol)
Két futamgyőzelemmel átvették a vezetést a vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.
szept. 16
15:08
Videó: ittas vezetése ihlette a legújabb gólörömét (She)
David Limberskynek, a Viktoria Plzen labdarúgójának jó humorérzéke van. A játékost ittas vezetésen érte a rendőrség, majd az eset után három nappal gólt lőtt a Príbram elleni cseh bajnokin. A futballista gólörömében jelezte, nemcsak az autóját, hanem a csapatát is kiválóan elkormányozza.
szept. 16
15:27
Megindult a "vadászat" a határsértőkre - Támadják a kerítést Horgosnál (Behaviour)
Röszkénél a drótakadályon átmászva léptek magyar területre.
szept. 16
16:00
Elképesztő formában! Ronaldo két meccsen nyolc gólt szerzett (Blikk)
Madrid — Elképesztő formában kezdte a futballszezont Cristiano Ronaldo (30).
szept. 16
16:18
Brazília: elhunyt a válogatott 12. embere, a drukkerikon (She)
A rákkal való kilencéves csata végén elhunyt Clovis Acosta, a brazil labdarúgó-válogatott legnagyobb szurkolója. A 60 évet élt legenda arról (is) vált híressé, hogy az 1990-es világbajnokság óta minden egyes vb-n készíttetett egy fotót, amelyen a világbajnoki trófea másolatával volt látható.
szept. 16
16:36
Nagy Sportágválasztó: a szervezők 20-22 ezer érdeklődőre számítanak (She)
Olimpiai és világbajnokok népszerűsítik a sportot a XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztón, amelyet pénteken és szombaton rendeznek meg Kőbányán, a Maglódi úti Merkapt Sportközpontban.
szept. 16
16:38
Férfi kézi: a világhírű edző elmondta, mit vár a Veszprémtől (She)
A spanyol válogatottat korábban világbajnoki címig, a katarit pedig idén döntőig vezető Valero Rivera exkluzív interjút adott a handball-planet.com nemzetközi szakportálnak, és a beszélgetés során megemlítette a veszprémi csapatot is.
szept. 16
16:42
Sportfogadás: Nagyon fájt a bukiknak az NFL első hete (Agroinform)
Az Egyesült Államokban sokáig emlegetni fogják még az NFL idei szezonjának első vasárnapját.
szept. 16
16:54
NB II: módosult három mérkőzés kezdési időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága módosította három másodosztályú és két harmadosztályú mérkőzés kezdési időpontját.
szept. 16
16:56
NFL: trolltámadás a Seahawks ellen, Alonsóé az év jelenete? (She)
Elkezdődött a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye, ennek kapcsán pedig ismét elindítjuk a heti érdekességekből szemezgető sorozatunkat, a Red Zone-t, kissé felfrissített formában. Mémek, statok, videók, beszólások. No, azért a tippelgetések ezentúl sem maradnak el!
szept. 16
17:12
Női Eb-selejtező: a Bundesliga és az MTK? Jakabfi nem kertelt (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott pénteken a címvédő Németország vendégeként kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A Német Labdarúgó-szövetség honlapja a mérkőzés felvezetéseként a VfL Wolfsburg játékosával, Jakabfi Zsanettel készített interjút. A kétszeres német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes középpályás elmondta, teljesen fölösleges álmodoznunk, nem a pontszerzés…
szept. 16
17:14
Labdarúgás: az Eb-győztes hős az ausztrál félprofi ligába ment (She)
Az ausztrál Heidelberg Unitedben folytatja pályafutását Kosztasz Kacuranisz, a 2004-ben Eb-t nyerő görög labdarúgó-válogatott egyik kulcsembere.
szept. 16
17:48
Real: Bale egy hónapra kidőlt, Ramos is hagy ki meccset (She)
Sergio Ramos és Gareth Bale, a Real Madrid két labdarúgója megsérült kedden a Sahtar Doneck elleni BL-nyitányon. Rafa Benítez vezetőedző bízott ugyan abban, hogy egyikőjükről sem kell lemondania, jelen állás szerint azonban a spanyol védőre és a walesi szélsőre sem számíthat egy ideig.
szept. 16
17:48
Bale és Ramos is kidőlt (Metropol)
A világ- és Európa-bajnok spanyol védőnek kificamodott a válla, a walesi szélsőnek komolyabb a baja.
szept. 16
17:50
Női kosár: amerikai és ukrán légiós Szekszárdon (She)
Három új játékossal erősített a női kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű KSC Szekszárd, amely a hétvégén a 46. Sió-kupán folytatja felkészülését a következő idényre.
szept. 16
17:54
Bulvár: Ki akar sokat nyerni a világvégével? (Agroinform)
Szeptember 28-án halhatunk meg a legnagyobb valószínűséggel, de az októberrel is jól kereshetünk még.
szept. 16
18:06
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája - Nagy László az előzetes álomcsapatban (Infostart)
Nagy László, az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatának kapitánya is bekerült a Bajnokok Ligája 2015/16-os szezonjának előzetes álomcsapatába.
szept. 16
18:06
Kézilabda: ilyen sportcsarnok épül Mosonmagyaróváron! – fotó (She)
Mosonmagyaróváron húsz éve álom egy modern sportcsarnok megépülése. Az álomból viszont hamarosan valóság lesz: letették ugyanis az új csarnok alapkövét – számolt be róla a kisalfold.hu.
szept. 16
18:24
Videó: Beckham beégette tini fiát, a sarkon „dobta ki” (She)
David Beckham ismét kitálalt az egyik brit reggeli televízió-műsorban. Az egykori angol csapatkapitány kuncogva mesélt el egy újabb kínos történetet tinédzser fiáról.
szept. 16
18:24
Mi lett Haász Sándorral? (Blikk)
Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett ­Haász Sándor. A száznál több élvonalbeli bajnoki meccsen irányító futballedző csütörtökön ünnepli 70. születésnapját.
szept. 16
18:24
Nagy László a BL előzetes álomcsapatban (Metropol)
Az idény rajtja előtt minden edző leadhatta szavazatát, ebből állították össze a „világválogatottat”.
szept. 16
19:00
F1: váltás a Marussiánál, Rossi indul Szingapúrban (She)
Az amerikai Alexander Rossi versenyez majd a Marussia-Ferrari Formula–1-es csapatánál a hétvégi Szingapúri Nagydíjon a spanyol Roberto Merhi helyett.
szept. 16
19:18
Soling Eb - Már a második helyen Litkeyék (Infostart)
Egy-egy második és harmadik hellyel folytatta szereplését szerdán a berlini vitorlázó Soling Európa-bajnokságon a világbajnok Litkey Farkas és csapata.
szept. 16
19:36
Vitorlázás: Litkeyék már a második helyen a soling Eb-n (She)
Egy-egy második és harmadik hellyel folytatta szereplését szerdán a berlini vitorlázó soling Európa-bajnokságon a világbajnok Litkey Farkas és csapata.
szept. 16
19:38
Ifi BL: iksz a Roma–Barcán; az Arsenal nyert, a Bayern kikapott (She)
Az ifjúsági labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör első fordulójában gól nélküli döntetlent játszott egymással a Roma és a Barcelona korosztályos együttese. A Bayern München fiataljai kikaptak Görögországban, az Arsenal tehetségei viszont győztek Zágrábban.
szept. 16
19:54
BL: az MSN-trió rohamozza a Roma kapuját – kezdők (She)
Luis Enrique, a címvédő Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője Javier Mascherano helyett Jérémy Mathieu-nek szavazott bizalmat a védelem közepén a Roma elleni BL-csoportmérkőzésen, viszont a támadósorban a Messi, Suárez, Neymart triót dobja be kezdőként. A 20.45 órakor kezdődő BL-mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti, miként az Olympiakosz–Bayern München összecsapást is.
szept. 16
20:30
Férfi kosár Eb: az elődöntőbe jutó szerbek sokáig kínlódtak (She)
A papírformának megfelelően a szerb férfi kosárlabda-válogatott legyőzte Csehországot az Európa-bajnokság negyeddöntőjében, de ehhez nagyon sokat kellett dolgoznia. A szerbek ellenfele az Olaszország–Litvánia párharc továbbjutója lesz majd az elődöntőben.
szept. 16
20:48
BL élőben: Az Örök Városban kezd a Barcelona (Infostart)
Nyolc mérkőzést játszanak ma a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A rangadót Rómában a "farkasok" vívják a címvédő Barcelonával. Pályán a katalánok három csatársztárja, Neymar, Messi és Luis Suárez.
szept. 16
20:48
PL: Di María mezét cserélték le a legtöbben, de kiére? (She)
A nyári átigazolási időszak elmúltával a neves Carling sörgyártó cég úgynevezett mezamnesztiát hirdetett az angol szurkolók körében, akik ingyen lecserélhették a feliratot kedvenc csapatuk mezén. A Manchester United drukkerei voltak a leggyorsabbak, akik közül legtöbben „Ángel Di Maríától" kívántak megszabadulni „Bastian Schweinsteigerért" cserébe.
szept. 16
20:50
BL: Roma–Barcelona élőben az NSO-n! (She)
Elkezdi a Bajnokok Ligája idei szezonját a tavalyi győztes, az FC Barcelona is. Rómába látogatnak a katalánok, ahol Rudi Garcia csapatának kellene elkapnia a félelmetes MSN-nel felálló Barcelonát. Jellemző az esélyekre, hogy a legtöbb fogadóirodában szép pénzt lehet nyerni a római győzelemmel. Azt viszont tudjuk, hogy a csoportmeccsek elején még bármi megtörténhet, ebben bíznak a hazaiak is.…
szept. 16
20:52
BL: Olympiakosz–Bayern München élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának első körében az F-csoport egyik favoritja, a Bayern München az Olympiakoszhoz látogat. Kövesse velünk élőben a mérkőzést!

Keresés