2015. szeptember 24. csütörtök

szept. 24
0:24
NS: keretszűkítésre várva; futsal: el sem hiszik... – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
szept. 24
0:28
Liverpool: így védte ki Bogdán a három 11-est – videó (She)
A Liverpool labdarúgócsapata 1–1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3–2-re legyőzte hazai pályán a negyedosztályú Carlisle Unitedet az angol Ligakupában. Bogdán Ádám három büntetőt fogott meg a tizenegyespárbajban, nézze meg a mérkőzés összefoglalóját, és a magyar kapus védéseit!
szept. 24
0:32
Angol Ligakupa: nem lesz nagy rangadó a nyolcaddöntőben (She)
A legnagyobb esélyesek elkerülték egymást a labdarúgó Angoli Ligakupa nyolcaddöntőjének sorsolásán.
szept. 24
1:18
Csütörtöki sportműsor: F1 és NFL várja az éjszakázókat (She)
Csütörtökön a spanyol, az olasz és a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban is játszanak egy mérkőzést, de a röplabda NB I, a rögbi-vb és több tenisztorna is a képernyőre kerül. Az NFL-, illetve F1-rajongók ideje éjfél után, péntek hajnalban jön el.
szept. 24
5:27
Magyar Kosárlabdázás Napja negyedszer (Infostart)
Negyedszer rendezik meg a Magyar kosárlabdázás napját, amelynek szombaton a fővárosi Városligeti Műjégpálya ad otthont.
szept. 24
7:18
Liverpool: Hihetetlen este volt, amire emlékezni fogok – Bogdán (She)
Az angol Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool tizenegyesrúgásokra kényszerült a negyedosztályú Carlisle United ellen. A „vörösök” hőse, Bogdán Ádám volt, aki a „szétlövés” során három tizenegyest is hárított.
szept. 24
7:54
MLS: kikapott a Kansas City, Németh nem játszott (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City 1–0-s vereséget szenvedett a Houston Dynamo vendégeként. Vermes Péter, a vendégek vezetőedzője a mérkőzésre nem nevezte Németh Krisztiánt.
szept. 24
8:30
Futsal: a sportág Dzsudzsákja már 50-szer visszanézte gólját (She)
Dróth Zoltán eksztázisban játszotta végig a Románia elleni futsal Eb-selejtezőt, amelynek utolsó másodpercében „kifejelte” Magyarországot a kontinenstornára. Madarász János, 195-szörös válogatott futsalos szerint a Győri ETO kulcsembere a kispályás labdarúgás Dzsudzsák Balázsa.
szept. 24
8:48
DVSC: beszakadt izom, herpesz a háton – ezért hiányzik Szakály (She)
Kondás Elemér, a Debreceni VSC-Teva vezetőedzője talán már megálmodta a Paks elleni kezdőcsapatot, ugyanakkor azt is tudja, Szakály Péter legfeljebb a lelátóról szurkolhat a társainak. A Loki 29 esztendős csapatkapitánya egészségesen kihagyhatatlan lenne a kezdő tizenegyből, ám hosszú ideje nem számíthat rá trénere.
szept. 24
8:48
Bogdán bravúrjaival nyolcaddöntős a Liverpool (Metropol)
A magyar válogatott kapus Bogdán Ádám három 11-est is hárított a negyedosztályú Carlisle United ellen.
szept. 24
8:50
Súlyemelés: Aján Tamás évente négy Grand Prix-t szeretne (She)
Minden idők legnagyobb díjazású súlyemelő Grand Prix-jét rendezte meg Kína a hét első három napján Fucsou városában, ahol négy kontinens meghívottjai vetélkedtek a kategóriagyőzelemért és az összesen 160 ezer dollárért, amelyet a tíz súlycsoport dobogósai között osztottak fel.
szept. 24
9:06
ETO: megszüntették Tarsoly előzetes letartóztatását (She)
Megszüntette a Quaestor-ügy három gyanúsítottjának előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság – erősítette meg az MTI értesülését Papp Gábor ügyvéd szerda este.
szept. 24
9:08
Röplabda: Ludvig Zsolt a szövetség új főtitkára (She)
Az eddigi megbízott elnök, Ludvig Zsolt lett a Magyar Röplabdaszövetség (MRSZ) főtitkára.
szept. 24
9:10
Futsal: sokba kerülhet a kudarc – kirúghatják a román kapitányt (She)
Jakab Zoltánnak, a román futsalválogatott szövetségi kapitányának állásába kerülhet a keddi, debreceni Eb-pótselejtezőbeli kudarc. Mint ismert, Magyarország a Bodzavásárban elért 2–2-es döntetlent követően itthon, a Főnix Csarnokban a hosszabbítás utolsó másodpercében szerzett találattal 4–3-ra diadalmaskodott, így a mienk jutottak ki a 2016-os szerbiai kontinensviadalra.
szept. 24
9:12
Serie A: „Az arcom festve…” – a Juve „rémálmának” titka (She)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus ikszelt a Frosinonéval a Serie A 5. fordulójának szerdai játéknapján. A vendégek gólszerzője most elárulta, miért volt igazán különleges ez a találat számára.
szept. 24
9:21
Bogdán bravúrjaival nyolcaddöntős a Liverpool (Infostart)
A magyar válogatott kapus Bogdán Ádám három 11-est is hárított a negyedosztályú Carlisle United ellen, így a Liverpool bejutott a nyolcaddöntőbe az angol labdarúgó Ligakupában.
szept. 24
9:24
Tenisz: Fucsovicsék Izraellel kezdenek jövőre a Dk-ban (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség elkészítette a 2016-os Davis-kupa sorsolását. Az euro-afrikai zóna I-es csoportjába feljutott magyar válogatott Izrael ellen kezdi meg szereplését az osztályváltás után.
szept. 24
9:24
Davis Kupa: Izraellel találkozik a magyar válogatott (Metropol)
A magyarok lesznek a pályaválasztók a március 4. és 6. közötti sorra kerülő párharcban.
szept. 24
9:30
Sportfogadás Suli: A Trixie-től a Goliathig - milyen kombikra fogadhatunk a Tippmixprón? (Agroinform)
Bemutatunk néhány kombinációs fajtát, melyekkel még élvezetesebbé tehetjük fogadásainkat a Tippmixprón.
szept. 24
9:42
Liverpool: Brendan Rodgers nem jelent meg a sajtótájékoztatón (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool tizenegyesrúgásokra kényszerült a negyedosztályú Carlisle United ellen. Bár a „vörösök” továbbjutottak, Brendan Rodgers menedzseren nem csökken a nyomás.
szept. 24
10:15
Női röplabda Eb - 28 év után újra magyarokkal indul a torna (Infostart)
Huszonnyolc év után szerepel újra Európa-bajnokságon a magyar női röplabda-válogatott: a nemzeti együttes a holland-belga közös rendezésű, 16 csapatos Eb-n Antwerpenben játszik majd, egy csoportban a házigazda belga, valamint a török és az azeri válogatottal.
szept. 24
10:18
Liverpool: „Bogdán mentette meg Rodgerst” – 10 komment Angliából (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool tizenegyesrúgásokra kényszerült a negyedosztályú Carlisle United ellen. A „vörösöket” Bogdán Ádám mentette meg, aki azonnal elnyerte a Pool-drukkerek szimpátiáját. Íme, 10 komment a Liverpool Facebook-oldaláról, avagy így látják az angolok szurkolói!
szept. 24
10:20
Chelsea: „Ha elmondanám a véleményem a Costa-ügyben, eltiltanának” (She)
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere nincs kibékülve az angol Labdarúgó-szövetség (FA) legutóbbi döntésével, hogy a bizottság három mérkőzésről eltiltotta Diego Costát a „kékek” Arsenal elleni összecsapásán történt affér miatt.
szept. 24
10:36
558 milliós vita miatt távozik a Vikingvezér a csapattól - videó (Blikk)
Minneapolis – A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings 21 év után kabalája, Ragnar nélkül vonul ki a pályára a meccseire.
szept. 24
10:38
Elképesztő: mint két tojás, úgy hasonlít Ronaldo és fia (Blikk)
Madrid – A háromszoros aranylabdás portugál futballsztár közösségi oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogyan nézett ki annyi idősen mint most a gyermeke.
szept. 24
10:54
Videó: Falcao először kezdett, rettenetes szabadrúgást lőtt (She)
Radamel Falcao először lépett pályára kezdőként a Chelsea-ben, azonban nem sikerült jó formát nyújtania a Walsall elleni idegenbeli angol Ligakupa-mérkőzésen. Bár a találkozót 4–1-re megnyerte a Chelsea, Falcao nem lehetett elégedett, hiszen több lehetőséget is elszalasztott, majd borzalmas szabadrúgást mutatott be – a 93. percben lecserélték.
szept. 24
10:54
Schumacher vészesen fogy, már csak 45 kiló! (Blikk)
Gland – A világhírű sportoló még 2013 december 29-én a franciaországi Méribelben szenvedett síbalesetet, amelynek következében súlyos koponya- és agyi sérülései vannak. Több műtét és több hónapnyi mesterséges kóma után tavaly szeptemberben hazatért, de a hírek szerint nem halad jól a rehabilitációja.
szept. 24
11:00
Taktikai Zóna: Tényleg egy angol kiscsapat fogja megújítani a futballt? (Agroinform)
A Brentford mindent meg akar cáfolni, amit eddig a futballról gondoltunk, és már Dániában is vannak hídfőállásaik.
szept. 24
11:30
Bayern: Lewandowski ügynöke Manchesterről, Madridról (She)
Robert Lewandowski fantasztikus, ötgólos produkciója után ügynöke, Cezary Kucharski volt a lengyel TVN24 televíziós csatorna vendége, és a menedzser válaszolt a csatár jövőjét firtató kérdésekre is.
szept. 24
11:30
Szétszedték a piás drukkerek a Tottenham stadionját – videó! (Blikk)
London – Nem maradt el botrány nélkül a két ősi rivális fővárosi klub összecsapása az angol Ligakupában. A vendégek szimpatizánsai a lelátón randalíroztak a biztonsági őröknek és a rendőröknek kellett megfékezniük őket.
szept. 24
11:32
Újra sétálhat Talmácsi exmenedzsere a horrorbaleset után (Blikk)
Budapest – A közismert sportmenedzsert – akinek segítségével többek között a gyorsasági motoros-világbajnok, Talmácsi Gábor (34) is a csúcsra jutott – még augusztus elején elgázolták az utcán. Most végre lekerült a gipsz a lábáról.
szept. 24
11:48
Arsenal: balhé a Spurs-meccs után, vizsgálódik az FA (She)
Vizsgálatot indított az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a Premier League-ben szereplő Arsenal ellen, miután a csapat néhány szurkolója a klub szerdai, Tottenham elleni Ligakupa-mérkőzése után rongálni kezdett a Spurs stadionjában.
szept. 24
11:48
Csernus dokival küzdenek a női pólósok az olimpiáért (Blikk)
Budapest – A világbajnokságon csak a 9. helyen végzett a női vízilabda válogatott, ezért váltásra volt szükség. A régi szakvezető, Merész András (52) lemondott, a helyére Bíró Attila (49) érkezett. Aki hamarosan bemutatja a stábját, amelyben szerepet kap lelki segélyt nyújtó dr. Csernus Imre (49) is.
szept. 24
11:50
Risztov hajnali ötkor kezdte első edzését (Blikk)
Budapest – Az olimpiai bajnok visszatért a fővárosba edzeni és nagyon motivált, még az sem zavarja, hogy korán kell kelnie a tréning miatt.
szept. 24
12:00
Aján Tamás évente 4 Grand Prix-t szeretne (Infostart)
Minden idők legnagyobb díjazású súlyemelő Grand Prix-jét rendezte meg Kína a hét első három napján Fucsou városában, ahol négy kontinens meghívottjai vetélkedtek a kategóriagyőzelemért és az összesen 160 ezer dollárért, amelyet a tíz súlycsoport dobogósai között osztottak fel.
szept. 24
12:06
Arsenal: fiatal juventusossal frissítenének a kereten (She)
A Calciomercato szerint az Arsenal labdarúgócsapata a Juventustól erősítené meg keretét a téli átigazolási időszakban. A londoniak a hírek szerint 13 millió fontos ajánlatot készülnek tenni a torinóiaknak Daniele Ruganiért.
szept. 24
12:06
Vidám fotók! Így ünnepelték Djokovicsék a házassági évfordulójukat (Blikk)
Belgrád – A tízszeres Grand Slam-győztes szerb klasszis igazi mókamester ezt most is megmutatta kedvesével, hiszen vicces fotót töltöttek fel a közösségi oladalára.
szept. 24
12:12
Barcelona: Nem érdemeltünk ekkora verést - Busquets (Agroinform)
A katalánok középpályása szerint jobbak voltak az első félidőben, így irreális végeredmény született.
szept. 24
12:24
F1: Nem tudom, mi történt, nem akarom látni – Philippe Bianchi (She)
A hét végi Japán Nagydíjra árnyékot vet Jules Bianchi egy évvel ezelőtti balesete, amelyet azóta sem nézett meg az édesapja. Philippe Bianchi és családja számára megrázó hetek következnek, hiszen egy éve beszéltek utoljára a hosszú kóma után júliusban elhunyt versenyzővel.
szept. 24
12:24
Még mindig fáj Berki Krisztián műtött válla (Blikk)
Budapest – Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt még márciusban operálták meg azonban még mindig rakoncátlankodik a sérült testrésze, nem biztos, hogy részt vehet a szombathelyi magyar Grand Prix-n.
szept. 24
12:42
F1: Nem tudom, mi történt, nem akarom látni – Philippe Bianchi (She)
A hét végi Japán Nagydíjra árnyékot vet Jules Bianchi egy évvel ezelőtti balesete, amelyet azóta sem nézett meg az édesapja. Philippe Bianchi és családja számára megrázó hetek következnek, hiszen egy éve beszéltek utoljára a hosszú kóma után júliusban elhunyt versenyzővel.
szept. 24
13:00
Labdarúgás: a Stoke-edző hazánkba jön, tőle tanulhatnak a magyarok (She)
A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén is háromnapos szemináriumot szervez a Coerver Coaching magyarországi ágazata. Október elején Székesfehérváron várják a labdarúgóedzőket, szakvezetőket és érdeklődőket, akik Scott Wrighttól, a jelenleg a Stoke City alkalmazásában lévő szakembertől ismerhetik meg világhírű utánpótlás-képzési rendszer alapjait.
szept. 24
13:02
Barca: még meg sem szokta Angliát, máris elvinnék? (She)
Meglepő hírrel állt elő a Mundo Deportivo, a spanyolok állítják, az FC Barcelona labdarúgócsapata a Newcastle nyáron szerződtetett szélsőjét, Florian Thauvint szemelte ki.
szept. 24
13:04
Videó: Messiéket idézte a Veszprém; Mikler gavallér volt (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának főszereplésével a veszprémi kézilabdát népszerűsítő videót osztott meg a klub. A felvételeken Miklerék a város különböző pontjain a legkülönfélébb szerepekben mutatkoznak, akárcsak Lionel Messiék a Barcelona és a Quatar Airways közös projektjében. Nézze meg, hogyan sikerült a veszprémi változat!
szept. 24
13:06
MU: Nem értem, miért játszik valaki hosszú hajjal – Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United korábbi menedzsere hamarosan megjelenő, „Leading" című könyvében sok kényes témát boncolgat. Az egyik fejezetben például a játékosok hajviseletével kapcsolatos aggályait ecseteli.
szept. 24
13:06
NFL: Hamar kudarcba fulladhat Eli Manningék szezonja (Agroinform)
Az NFC East péntek hajnali csoportrangadóján Eli Manning és csapata nem szenvedhet vereséget.
szept. 24
13:18
F1: Pérez nemet mondott a Renault-nak, marad a Force Indiánál (She)
Az F1-ben szereplő Force India-istálló bejelentette, hogy Nico Hülkenberg után Sergio Pérezzel is szerződést hosszabbított, így 2016-ban is a mexikói lesz a német csapattársa.
szept. 24
13:20
Galéria: Fogd meg, Ádám! – Bogdán nyakában a liverpooliak (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool tizenegyesrúgásokra kényszerült a negyedosztályú Carlisle United ellen. A „vörösöket” Bogdán Ádám mentette meg, aki ezen a mérkőzésen debütált a „vörösöknél” – nézze meg galériánkat fókuszban a válogatott kapussal!
szept. 24
13:22
Atlétika: nincs világcsúcs, csalódott a 105 éves sprinter (She)
A japán Mijazaki Hidekicsi történelmet írt, miután 105 évesen lefutotta a száz métert. A veterán atléta 42.22 másodperc alatt tette meg a távot, amellyel korántsem elégedett, saját világcsúcsától ugyanis messze elmaradt.
szept. 24
13:48
Mainzba utazik a Bayern, Frankfurtba a Hertha (Infostart)
A címvédő, egyben listavezető Bayern München a kilencedik helyen álló Mainzhoz látogat a német labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában, melyben a Dárdai Pál irányította Hertha BSC az Eintracht Frankfurt vendégeként lép pályára.

Keresés