2015. szeptember 24. csütörtök

szept. 24
13:54
F1: kizárták a Lotust, elázott és pizzát rendelt Szuzukában (She)
Az Olasz Nagydíj után újabb erőltetett menet vár a Lotus-istálló dolgozóira Japánban, ahová a csapat tartozásai miatt csak késve, helyi idő szerint csütörtök délután érkezett meg az istálló felszerelése Szingapúrból. Mivel az istálló motorhome-ját sem adták át, a szerelők és a pilóták pizzát rendeltek, illetve más csapatoknál bújtak meg a szuzukai eső elől.
szept. 24
13:54
Legendák közt említik Bogdán Ádám nevét - videó! (Blikk)
Liverpool – Első tétmérkőzésén máris meghódította a Liverpool futballcsapatának drukkereit Bogdán Ádám (27). A kapus három próbálkozást is megfogott a tizenegyes párbajban, főszerepet játszott csapata ligakupabeli továbbjutásában. Nem csoda, hogy megszerették a szurkolók, s igazi klasszisokkal említik együtt a nevét.
szept. 24
13:56
Kép: két gyerek és Gera 15 éve, ma csapattársak. Kik ők? (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa, Gera Zoltán agytornára hívta rajongóit hivatalos Facebook-oldalán. A zöld-fehérek ikonja egy 15 évvel ezelőtti képet túrt elő az archívumból, melyen két fiatallal pózol, akik azóta a csapattársai lettek. A kérdés: kik ők? A megoldásokat a hozzászólások között várjuk.
szept. 24
13:58
„Szétszed minket a média” – a sikerkapitányt Romániába vinnék (She)
Hősiesen, drámai módon az utolsó másodpercben szerzett góllal harcolta ki Románia ellen a magyar futsalválogatott az Európa-bajnoki részvételt. Drucskó Zoltán, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) futsalbizottságának elnöke (aki egyben a Győri ETO ügyvezetője is) a Nemzeti Sport Online-nak értékelte a látottakat. Beszélt a játékosokról, a szurkolókról, az Eb-re készülésről, valamint arról, mi lesz…
szept. 24
14:00
Bundesliga: Kizárt, hogy bajnok legyen a Dortmund - Magath (Agroinform)
A volt Bayern-edző elmondta aggályait a Bundesliga hanyatlásával kapcsolatban is.
szept. 24
14:12
Liverpool: Rodgerset osztották Instagramon – Balotelli lájkolta (She)
Negatív hangulat uralkodik a Premier League-ben szereplő Liverpool háza táján, miután Brendan Rodgers csapata az angol Ligakupában csak tizenegyespárbajt követően jutott tovább a Carlisle United ellen. A „vörösök” egyre több szurkolója követeli Brendan Rodgers menedzser menesztését, és rengetegen adnak hangot aggodalmuknak a közösségi csatornákon. Egy rajongó például Instagramon gúnyos…
szept. 24
14:12
11 milliárdból épül a Videoton stadionja (Blikk)
Székesfehérvár – Miután a december végén induló bontással jövő tavaszra végeznek, 2016 áprilisában elkezdődik az új Sóstói Stadion építése Székesfehérváron, és 2017 nyarára befejeződik a kivitelezés.
szept. 24
14:14
Topligák: ebben a bajnokságban a legdrágábbak a jegyek (She)
A OneFootball magazin felmérése szerint a 25 legerősebbnek tartott labdarúgó-bajnokság közül az angol élvonalban a legdrágábbak a belépők, míg ár-érték arányban a német pontvadászat a legjobb.
szept. 24
14:30
NB II: már edzhet a támadó, akit hordágyon vittek le a pályáról (She)
Hordágyon hagyta el a pályát a Gyirmót elleni szombati NB II-es labdarúgó mérkőzésen Rácz Ferenc, a Mezőkövesd csatára. A borsodiak támadója a második félidő 75. percében kapott hátulról egy kemény rúgást, a sérülés súlyosnak is tűnt, de a gyógykezelésnek hála a játékos azóta már könnyített edzésen vehetett részt – értesült a Nemzeti Sport Online.
szept. 24
14:42
Gerendás segíti Benedek munkáját a férfi vízilabda-válogatottnál (Infostart)
Gerendás György segíti a jövőben - Dabrowski Norbert helyett - Benedek Tibor munkáját a férfi vízilabda-válogatottnál.
szept. 24
14:48
Férfi kézi BL: itt a vége? 2018-tól jöhet a világliga! (She)
A német Sport Bild beszámolója szerint előrehaladott háttérmunka és tárgyalássorozat zajlik arról, hogy a közeljövőben elinduljon egy, a világ legjobb klubjait tömörítő férfi kézilabdaliga.
szept. 24
14:48
Gerendás segíti Benedek munkáját (Metropol)
A 61 esztendős Gerendás, aki jelenleg a Ferencváros szakmai igazgatójaként dolgozik, 19 év után tér vissza a nemzeti együtteshez.
szept. 24
14:50
F1: Verstappen szereti a rossz fiú szerepét játszani – Sainz (She)
Carlos Sainz Jr. szerint Max Verstappen eddig is szerette a rossz fiú szerepét játszani a Toro Rossón belül, Szingapúrban pedig mindenki előtt nyilvánvalóvá vált, hogy képes szembemenni az istálló vezetőségével. A spanyol ugyanakkor leszögezte, ő nem veszi át csapattársa módszerét.
szept. 24
15:06
Videó: hátborzongató – így szólt a himnusz a futsalosok diadala után (She)
Hősiesen, drámai módon az utolsó másodpercben szerzett góllal harcolta ki Románia ellen a magyar futsalválogatott az Európa-bajnoki részvételt. A diadal után a magyar szurkolók és játékosok együtt énekelték a Himnuszt – még videón is elképesztő a jelenet!
szept. 24
15:24
BL: az összes főtáblás csapat összes meze egy képen (She)
Az UEFA gondol a mezfetisisztákra is: összegyűjtötte, és egy képen közzétette a Bajnokok Ligája összes mezét, amelyet láthatunk a 2015–2016-os kiírás mérkőzésein. A 32 csapat többségénél a hazai és idegenbeli mez mellett harmadik számú garnitúra is van, kivétel ez alól a Sahtar, az Asztana, a BATE, a Dinamo Zagreb, a Dinamo Kijev, a Zenit és a Lyon. A „táblázaton” a kapusok első, második és…
szept. 24
15:39
Torna-vb: mamutmezőny Rióért, itt a magyar nevezési lista (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) közzétette a nevezési listát a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra (október 23.-november 1.). A torna-világbajnokságok történetében még sosem nevezett ennyi versenyző, a szervezők 615 indulót várnak.
szept. 24
16:00
Van, aminek Kabát Péter a góloknál is jobban örül (Blikk)
Hosszú ideig tartó sérülése után először játszott végig meccset Kabát Péter, az Újpest 37 éves csatára, aki szerdán a Celldömölk elleni Magyar Kupa-mérkőzésen négy góllal vette ki a részét csapata 9-0-s sikeréből.
szept. 24
16:06
NFL: Melyik csapat nyeri a káosz divízióját? (Agroinform)
Két játékhetet követően egészen kaotikus állapotok uralkodnak az NFC Eastben. Érdemes fogadni az esélytelenre?
szept. 24
16:33
F1: nem sok esélyük volt a szumózó Red Bull-pilótáknak (She)
Daniel Ricciardo és Danyiil Kvjat nem tévedt el, nem is váltott sportágat, mindössze szerette volna kipróbálni a szumót. A Formula–1 mezőnye a hétvégén Japánban versenyez, ez pedig jó alkalmat kínált a Red Bull ausztrál és orosz pilótájának, hogy belekóstoljon ebbe a sportba is.
szept. 24
16:51
Három fronton bizonyít! Szécsi Zoltán edzőként is helytáll Kaposváron (Blikk)
Kaposvár — Egyszerre három szerepben kell helytállnia Szécsi Zoltán (37) vízilabdakapusnak.
szept. 24
17:09
NB I: telt ház Felcsúton, a hazai szektor zöld-fehérben tiltott zóna (She)
Minden jegy elkelt a szombaton 18 órakor kezdődő Puskás Akadémia–Ferencváros bajnokira – közölte a felcsúti klub.
szept. 24
17:09
Az Újpest is támogatja a leukémiával küzdő Lázár Bence gyógyulását! (Blikk)
Budapest – Az újpestiek is csatlakoznak ahhoz a kezdeményezéshez, amellyel korábbi focistájuk, a súlyos beteg Lázár Bence gyógyulását kívánják segíteni. A tavaly visszavonuló csatár leukémiával küzd, a fővárosi Szent László kórházban kezdték meg a kezelését.
szept. 24
17:27
Videó: a bíró gólt fejelt az amerikaifutball-meccsen (She)
Nem mindennapi jelenet az egyik középiskolai amerikaifutball-mérkőzésről: a Midland Lee rúgója, Luis Aranda az extrapont-kísérletét szó szerint bírói segítséggel érvényesítette.
szept. 24
17:29
NFL: Bulls=Pats, Rodman=Brady, Pippen=Edelman, Jordan=Gronk (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye kapcsán ismét elindítjuk a heti érdekességekből szemezgető sorozatunkat, a Red Zone-t, kissé felfrissített formában. Mémek, statok, videók, beszólások. No, azért a tippelgetések ezentúl sem maradnak el!
szept. 24
17:30
Ma este megbukunk (Behaviour)
Ami elromolhat, az el is romlik, ami összeomolhat, az össze is omlik.
szept. 24
17:32
Dízelbotrány - Vizsgálják a Franciaországban forgalmazott márkákat (Behaviour)
"A fogyasztók felé bizonyítékokkal kell szolgálni."
szept. 24
17:34
Meghalt Váradi Katalin (Behaviour)
A karmester életének 68. évében szeptember 24-én súlyos betegség után hunyt el.
szept. 24
17:45
Kerékpár: visszatérhet a hererák miatt műtött kiválóság (She)
Újra nyeregbe szállhat Ivan Basso országúti kerékpáros, alig két hónappal azután, hogy hererákot diagnosztizáltak a szervezetében.
szept. 24
17:47
PL: égő hibának indult, majd csavart hozott a mezmizéria (She)
Az európai topkluboknál nem ritka, hogy vendégül látnak egy-egy klasszist más sportágakból, így népszerűsítve csapatukat. A Tottenham Hotspur most Wayne Gretzkyt vendégelte meg, de – finoman szólva – ebből nem jött ki jól.
szept. 24
18:21
Videó: tetszhalott állapot után Európa legjobbjai között (She)
A magyar női röplabda-válogatottnak 1987 óta először sikerült kvalifikálnia magát az Európa-bajnokságra. A csapat a sportág jelenlegi helyzetéről és az Eb-célokról nyilatkozott az NSO Tv-nek.
szept. 24
18:24
Orbán Viktor uniós barátai és ellenfelei (Behaviour)
Fontos döntések születtek az EU-csúcson – Angela Merkel volt főszerepben.
szept. 24
18:26
Nem népszavazhatunk a népszavazásról - Döntött az NVB (Behaviour)
szept. 24
18:28
A "migránsokra" hivatkozva módosít a büdzsén a kormány (Behaviour)
Az MTVA 47,2 milliárdos adósságkonszolidációja is benne van a pakliban.
szept. 24
18:48
Bulvár: Még a Volkswagen-botrányra is fogadhatunk! (Agroinform)
A bukik jelentős visszaesést prognosztizálnak a német autógyártó eladásaiban.
szept. 24
19:15
Serie A: Juve-drukker ritkán okoz ekkora fájdalmat csapatának (She)
Továbbra is csak szenved a címvédő Juventus az olasz labdarúgó Serie A-ban: a szezont rosszul kezdő rekordbajnok szerdán a Frosinonéval játszott 1–1-es döntetlent hazai pályán. Hogy még egy kicsit fájdalmasabb legyen az újonc ellen elért iksz: a vendégek egyenlítő gólját az óriási Juve-drukker Leonardo Blanchard szerezte a 92. percben.
szept. 24
19:15
Balhé a stadionban! Pályán vett elégtételt a sérült focista - Video! (Blikk)
Osnabrück – Furcsa pillanatok szemtanúi lehettek, akik végignézték az Osnabrück–Münster német harmadik ligás focibajnokit.
szept. 24
19:17
Heerenveenből kap mezt Lázár Bence (Blikk)
Heerenveen – A holland Heerenveen focistája, Kenneth Otigba (23) a Facebookon biztosította támogatásáról a leukémiás Lázár Bencét (24), az újpestiek korábbi labdarúgóját.
szept. 24
19:33
Eurofoci: Barca, Real, PSG, City? Fradi, Aberdeen, Skënderbeu! (She)
Az Inter szerdai, Verona elleni 1–0-s győzelmét követően a tuttomercatoweb.com összeszedte azokat az európai együtteseket, amelyek még hibátlanul állnak hazájuk élvonalában. Spoiler: nincs belőlük sok.
szept. 24
19:35
Videó: Ambros Martín magyarul értékelte a Győr győzelmét (She)
Mint arról beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC 14–14-es első félidő után 13 góllal győzött Vácon a női kézilabda NB I-ben. A meccs után a győriek vezetőedzője, Ambros Martín magyarul értékelte a csatát.
szept. 24
19:51
Liverpool: a szurkolók a Villa ellen Bogdánt látnák a kapuban (She)
Egy szavazás szerint a Liverpool-szurkolók többsége a belga Simon Mignolet helyett inkább Bogdán Ádámot látná szívesebben a „vörösök” kapujában.
szept. 24
19:53
Bayern: 100 millió euró fölött lesz a rekord; egy játékos nem eladó (She)
A német rekordbajnok Bayern München labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a Bildnek adott interjújában elmondta, biztos abban, hogy a közeljövőben megdől és 100 millió euró fölé kerül az átigazolási világrekord. A Bayern egy játékosa viszont biztosan nem eladó, bármennyit is ajánlanak érte.
szept. 24
19:55
Videó: jelentkezzen, aki látott már ilyen gólt kidobásból! (She)
Meglehetősen furcsa körülmények között született egy gól a Necaxa–Zacatepec (1–3) labdarúgó-mérkőzésen Mexikói Kupában. A 48. perc végén a Zacatepec kapusa kidobáshoz készülődött. A rutin mozdulat után pillanatokon belül megállt benne az ütő. A gólszerző Rodrigo Prieto volt.
szept. 24
20:09
Férfi röplabda NB I: egyórás mérkőzéssel rajtolt az idény (She)
A legutóbb bronzérmes Kazincbarcika a szezon első bajnoki mérkőzésén három szettben, mindössze egy óra alatt legyőzte a vendég Szolnokot csütörtökön a férfi röplabda NB I-ben.
szept. 24
20:27
Dicsérik Stiebert, mégis mellőzik (Blikk)
Hamburg – A német bajnokság élvonalában szereplő Hamburg focistájáról, Stieber Zoltánról nagyon szép véleményt formált edzője, Bruno Labbadia (49). De a magyar válogatott nem sokra megy a dicsérő szavakkal, mert nem jut neki játéklehetőség.
szept. 24
21:03
Labdarúgás: Djibril Cissé nem erőlteti tovább, visszavonult (She)
A korábbi 41-szeres francia válogatott támadó, Djibril Cissé bejelentette, felhagy az aktív labdarúgással.
szept. 24
21:05
Ligue 1: a Monaco 0–2-ről, 95. perces büntetővel nyert (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 7. fordulójában a Monaco kétgólos hátrányból felállva, egy 95. perces büntetővel nyert a Montpellier otthonában.
szept. 24
21:06
A Mercedes a Japán Nagydíj kérdőjele (Metropol)
A péntek reggel Szuzukában talán a legfontosabb pillanata lehet Lewis Hamilton idei szezonjának.
szept. 24
21:07
Női kézi: Tóth Gabriella túl a műtéten, minden rendben ment (She)
Túl van térdoperációján Tóth Gabriella, a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának válogatott irányítója.
szept. 24
21:39
Edzősors: a korábbi Real-edző a kínai másodosztályban folytatja (She)
A kínai Hszinhua hírügynökség arról számolt be, hogy a korábban Real Madridot is edző brazil Vanderlei Luxemburgo 2016-tól a kínai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tiencsin Szungcsien gárdáját irányítja majd.
szept. 24
21:41
Jégkorong-vb: a magyarokat is érintheti az új kiesési rendszer (She)
Változhat a kiesési, illetve az ehhez kacsolódó feljutási rendszer a jövő évi jégkorong-világbajnokságon, mivel az azt követő évben, 2017-ben Franciaország és Németország közösen lesz házigazda, és a nemzetközi szövetség (IIHF) e két ország válogatottja számára védettséget biztosít.

Keresés