2015. szeptember 6. vasárnap

szept. 6
0:06
Felkészülés: brazil örömfoci, egyetlen Hulk-góllal (She)
A brazil labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Costa Ricát felkészülési mérkőzésen, a találkozó egyetlen gólját Hulk szerezte, a 10. percben.
szept. 6
0:12
Az osztrák kancellár az új célpont (Behaviour)
Külügyi államtitkár: Faymann Magyarországon vezeti le dühét.
szept. 6
0:24
Női kézilabda NB I - Nyert a Győr (Infostart)
A legutóbb ezüstérmes Győr háromgólos különbséggel nyert a vendég Siófok ellen a női kézilabda NB I szombat esti mérkőzésén.
szept. 6
0:28
Ifj. Ocskay Gábor emléktorna - Döntős a Fehérvár (Infostart)
Magabiztos győzelemmel döntőbe jutott a Fehérvár AV19 csapata a hetedik ifj. Ocskay Gábor jégkorong-emléktornán.
szept. 6
1:00
US Open: Troicki kétszettes előnyről kapott ki; Azarenka nyert (She)
A US Open teniszverseny női egyesének harmadik fordulójában Viktorija Azarenka három szettben győzte le Anqelique Kerbert, míg a férfiaknál a szerb Viktor Troicki kétszettes előnyről kapott ki az amerikai Donald Youngtól.
szept. 6
7:18
Boksz: Brähmer megőrizte, Drezdában kapitulált a kihívó (She)
A német Jürgen Brähmer megőrizte a Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú világbajnoki címét, miután technikai K.O.-val nyert Konni Konrad ellen a drezdai gálán.
szept. 6
7:36
US Open: Wawrinka és Murray szettet sem veszített (She)
Szettveszteség nélkül nyert a US Open harmadik fordulójában a férfi egyesek mezőnyének harmadik, illetve ötödik kiemeltje. A brit Andy Murray brazil, a svájci Stan Wawrinka belga ellenfelét győzte le.
szept. 6
8:48
Jégkorong: a válogatott kapitánya Olaszországba igazolt (She)
A magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya, Vas Márton az olasz élvonalbeli HC Fassa együttesében folytatja pályafutását. A 35 éves bekk - aki támadóból lépett vissza a védősorba – egy évre szóló megállapodást írt alá a 12 csapatos Serie A előző idényében utolsó előtti helyen végző csapathoz.
szept. 6
9:06
Videó: ez nem De Gea hete volt, Fabregas is semmibe vette (She)
Úgy tűnik, hogy ez nem David De Gea hete volt. Az MU spanyol kapusának Real Madriddal kapcsolatos álmai szertefoszlottak, miután meghiúsult a megegyezés a két klub között. Ha ez nem lenne elég, a spanyol labdarúgó-válogatott ugyan 2–0-ra legyőzte Szlovákiát, azonban a találkozón a Chelsea-t erősítő Cesc Fabregas nem fogott kezet a kispadozó De Geával. (És ha már kispad: Iker Casillas egyelőre…
szept. 6
9:24
Felkészülés: nem bírt a Sopronnal az NB I meglepetéscsapata (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Haladás 3–3-as döntetlent játszott az NB II-es Sopronnal. Amíg a szombathelyiek messze a várakozáson felül teljesítenek eddig az NB I-ben – hét forduló után a második helyen állnak –, addig a soproniak visszafogottan kezdtek, jelenleg egy döntetlennel és négy vereséggel csak a 14. helyen szerénykednek.
szept. 6
9:42
Videó: ez nem De Gea hete volt, Fabregas is semmibe vette (She)
Úgy tűnik, hogy ez nem David De Gea hete volt. Az MU spanyol kapusának Real Madriddal kapcsolatos álmai szertefoszlottak, miután meghiúsult a megegyezés a két klub között. Ha ez nem lenne elég, a spanyol labdarúgó-válogatott ugyan 2–0-ra legyőzte Szlovákiát, azonban a találkozón a Chelsea-t erősítő Cesc Fabregas nem fogott kezet a kispadozó De Geával. (És ha már kispad: Iker Casillas egyelőre…
szept. 6
9:44
Északír–magyar: O’Neill szerint könnyebb lesz a hétfői meccs (She)
Észak-Írország feröeri 3–1-es győzelme egyfelől a csoport élére repítette a zöld-fehér együttest, másfelől az eddig sem csekély harci kedvet az egekig turbózta. A hétfői, mieink elleni belfasti összecsapásra úgy vonulhatnak ki a Windsor Park gyepére a sikerkapitány, Michael O'Neill tanítványai, hogy ha begyűjtik a három pontot, biztosan Eb-résztvevők – az ország történetében először.
szept. 6
9:51
Eb-selejtező: Akár el is szállhatnak a hollandok Törökországban (Agroinform)
Óriási bajba kerülhetnek Wesley Sneijderék, ha vasárnap kikapnak Törökországban.
szept. 6
10:36
Játékossors: Stieber András az NB II-ben folytathatja (She)
Továbbra sincs csapata a 23 esztendős középpályásnak, Stieber Andrásnak. A hírek szerint most az NB II-es FC Ajkával tárgyal, s a Nemzeti Sport úgy tudja, Jákli Péter vezetőedző számítana is rá, úgyhogy hétfőn eldőlhet az egyelőre együttes nélküli, ingyen igazolható játékos jövője.
szept. 6
10:38
Férfi kosárlabda: országon belül vált Trotter Obie (She)
Görögországon belül váltott klubot a magyar válogatott irányító, Trotter Obie.
szept. 6
10:54
Videó: mesterhármassal oktatott az új klubjában Drogba (She)
Didier Drogba három góllal vette ki a részét Montreal Impact 4–3-as győzelméből a Chicago Fire ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A Chelsea-ből egykori elefántcsontparti támadója négy perc alatt duplázott, így oktatott a találkozón. Drogbának ez volt az első mérkőzése, amelyen kezdőként lépett pályára az új csapatában.
szept. 6
11:12
Jürgen Brähmer megőrizte a WBA félnehézsúlyú vb-címét (Infostart)
A német Jürgen Brähmer megőrizte a Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú világbajnoki címét, miután technikai KO-val nyert Konni Konrad ellen a drezdai gálán.
szept. 6
11:12
Anglia: Remélem, hogy ezt is felül tudom múlni – Rooney (She)
Wayne Rooney megtiszteltetésnek veszi, hogy a válogatottban szerzett góljaival beérte az eddigi éllovast, Sir Bobby Charltont, és reméli: még ezt a gólszámot is sikerül túlszárnyalnia.
szept. 6
11:39
Tipp: Ibrahimovicék kicsinálhatják a sógorokat (Agroinform)
Svédország hazai pályán győzheti le a már biztos Eb-résztvevő Ausztriát kedden.
szept. 6
11:48
Északír–magyar: „Ez lesz a karrierünk legnagyobb meccse” (She)
Az északír labdarúgó-válogatott gólvágója, Kyle Lafferty nemes egyszerűséggel a játékosok karrierjének legnagyobb meccséről beszélt a hétfői, mieink elleni Európa-bajnoki selejtező előtt.
szept. 6
12:06
Horvátország: 56 ezer euró gólonként – nem érezte jól magát (She)
Távozik a Hajduk Split labdarúgócsapatából az ukrán légiós, Artem Milevszkij, aki nem túl fényes mérleget hagyott maga után: góljaiért 56 333 eurót fizetett a horvát klub. Ő viszont mégsem érezte jól magát.
szept. 6
12:09
Magyar-román - Öt gyanúsított bíróság elé kerül (Behaviour)
Harminchárom rendőrs sérült meg, többeket kórházban ápolnak.
szept. 6
12:24
F1: világcsúcs – 168 rajthelynyi büntetés, rajtsorrend (She)
Rekordnak számító 168 rajthelynyi büntetést osztottak ki az Olasz Nagydíj sportfelügyelői Monzában, ahol kialakult a hivatalos rajtsorrend.
szept. 6
12:24
Magyar-román - Öt gyanúsítottat gyorsított eljárásban bíróság elé állítanak (Infostart)
Gyorsított eljárásban öt embert állítanak hétfőn bíróság elé a péntek este megrendezett Magyarország-Románia válogatott labdarúgó mérkőzést biztosító rendőrök elleni támadásokkal összefüggésben - közölte a fővárosi főügyész vasárnap.
szept. 6
12:42
Vízilabda Bajnokok Ligája - Az OSC másodikként továbbjutó (Infostart)
Az A-Híd OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata másodikként jutott tovább csoportjából a Bajnokok Ligája első selejtezőköréből: a magyar együttes - amely korábban a német Hannoverrel és a francia Marseille-jel játszott döntetlent - a vasárnapi zárónapon 12 góllal győzte le a házigazda grúz Tbiliszit.
szept. 6
12:42
Bíróság elé állnak a focihuligánok a pénteki botrány miatt (Blikk)
Budapest - Gyorsított eljárásban öt embert állítanak hétfőn bíróság elé a péntek este megrendezett Magyarország-Románia válogatott labdarúgó mérkőzést biztosító rendőrök elleni támadásokkal összefüggésben - közölte a fővárosi főügyész vasárnap az MTI-vel.
szept. 6
12:42
Kamion Eb: Kiss Norbert vasárnap is pole pozícióban (She)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a szombati rajt-cél győzelme után a vasárnap délelőtti időmérő edzést is megnyerte a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló versenyhétvégéjén.
szept. 6
12:44
Kiss Norberté a vasárnapi pole is a Hungaroringen (Infostart)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a szombati után a vasárnap délelőtti időmérő edzést is megnyerte a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló versenyhétvégéjén.
szept. 6
12:44
Vízilabda: az OSC másodikként továbbjutó a BL-ben (She)
Az A-Híd OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata másodikként jutott tovább csoportjából a Bajnokok Ligája első selejtezőköréből: a magyar együttes – amely korábban a német Hannoverrel és a francia Marseille-jel játszott döntetlent – vasárnap 12 góllal győzte le a házigazda grúz Tbiliszit.
szept. 6
12:51
Tenisz: Bankrobbantás US Open-meccsekkel (Agroinform)
Kétszeres pénz ütheti a markod, ha megjátszod a hétvégi tenisz kombinkat.
szept. 6
13:00
Rövidpályás gyorskorcsolya ob - Liu Shaolin és Jászapáti nyert (Infostart)
A férfiaknál Liu Shaolin Sándor (MTK), a nőknél pedig Jászapáti Petra (Szegedi KE) nyert összetettben a rövidpályás gyorskorcsolyázók budapesti Gyakorló Jégcsarnokban rendezett országos bajnokságán.
szept. 6
13:00
Férfi kézi: a PSG az első trófeát megnyerte, Karabaticot elveszítette (She)
A PSG férfi kézilabdacsapata 29–27-re nyert a Saint-Raphaël ellen a Bajnokok Kupája elnevezésű torna döntőjében, ezzel az első trófeát begyűjtötte az új szezonban. A párizsiak öröme azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis megsérült a sztárjuk, Nikola Karabatic.
szept. 6
13:18
Rövid pályás gyorskorcsolya ob: Liu Shaolin és Jászapáti nyert (She)
A férfiaknál Liu Shaolin Sándor (MTK), a nőknél Jászapáti Petra (Szegedi KE) nyert összetettben a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságán, amelyet a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban rendeztek.
szept. 6
13:21
Juhász nem utazhat Belfastba (Metropol)
A válogatott védő mellett a sárga lapjai miatt eltiltott Tőzsér Dániel sem léphet pályára az északírek elleni hétfői Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 6
13:36
Juhász nem utazhat Belfastba (Infostart)
Juhász Roland, a magyar labdarúgó-válogatott védője sérülés miatt nem utazott el Belfastba, az északírek elleni hétfői Európa-bajnoki selejtezőre.
szept. 6
13:36
F1: Olasz Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A Ferrari és a Mercedes is új motorral érkezett Monzába, és a német gyártó megőrizte előnyét az olaszokkal szemben – az időmérőn láthattuk, hogy Lewis Hamilton első rajtkockájához tényleg szükség volt az új erőforrásra, a régit használó Nico Rosberg ugyanis kikapott Kimi Räikkönentől és Sebastian Vetteltől. Izgalmas verseny várható, kövesse folyamatosan frissülő cikkünkkel!
szept. 6
13:38
Eb 2016: Fejezzék be Piqué kifütyülését! – Iniesta (She)
Hiába a Szlovákia ellen aratott kétgólos győzelem a hazai Eb-selejtezőn és a helycsere a C-csoport élén, a spanyol labdarúgó-válogatott alapembere, Gerard Piqué szomorú volt az oviedói találkozót követően. Az ok: a spanyol nézők egy része mindegyik labdaérintésénél kifütyülte. E mellett a szövetségi kapitány és a társak sem mentek el szó nélkül.
szept. 6
13:54
Videó: CR a pilótafülkében parádézott – neki ezt is lehet?! (She)
A portugál válogatott szombaton repült Albániába, a hétfői Európa-bajnoki selejtezőre. A csapat két labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Ricardo Quaresma gondoskodott arról, hogy megtalálja a legjobb helyet a gépen – a pilótafülkében. Bár a szabályok tiltják, hogy idegenek tartózkodjanak ebben a helyiségben, CR-ék mégis bejutottak. A pilóták biztosan nem kapnak dicséretet és prémiumot ezért a…
szept. 6
13:54
Zöld lapot villanthatnak az olasz sporik (Blikk)
Már nem csak a szabálytalanságot fogják valamilyen színű kártyával viszonozni az olasz focibírók, a sportszerűségért zöld lap lesz a jutalom!
szept. 6
13:56
NB III: Pintér győztes mini örökrangadón debütált a Fradiban (She)
A Ferencváros második csapata nyerte meg az MTK elleni „mini örökrangadót” az NB III Nyugati csoportjában, ezzel pillanatnyilag az élre állt Lipcsei Péter csapata.
szept. 6
14:12
Brazília: Neymarnak nem tetszik a szerep, amit ráosztottak (She)
Neymar nem kifejezetten örült annak, hogy csupán nagyjából tíz percet tölthetett a pályán a brazil labdarúgó-válogatott vasárnap hajnalban lejátszott felkészülési mérkőzésén (Costa Rica, 1–0).
szept. 6
14:30
Paratriatlon: Boronkay Péter bronzérmes az edmontoni vk-n (She)
Boronkay Péter világbajnok paratriatlonista az előkelő harmadik helyen végzett az Edmontonban rendezett világkupán. Teljesítményével megerősítette helyét a riói kvalifikációs ranglistán.
szept. 6
14:33
Megérkezett Belfastba a magyar válogatott (Metropol)
Bernd Storck szövetségi kapitány csapata hétfőn a házigazda északírek ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 6
15:06
Videó: Räikönnen beragadt a rajtnál, később kishíján ütközött (She)
Kimi Räikkönen hiába szerezte meg a második pozíciót az időmérőn, csúnyán beragadt az Olasz Nagydíj rajtjánál, és visszaesett a mezőny végére. A 28. körben majdnem Roberto Merhivel ütközött, aki hatalmas fékezéssel úszta meg a balesetet.
szept. 6
15:08
Kamion Eb: újra rajt-cél győzelmet aratott a címvédő (She)
A szombati első futamhoz hasonlóan a vasárnapi első versenyen is a címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája győzött a Hungaroringen zajló kamion Európa-bajnokság magyarországi fordulóján, ezzel 113 pontra növelte az előnyét az összetettben.
szept. 6
15:24
Kamion Eb - Kiss újra rajt-cél győzelmet aratott a Hungaroringen (Infostart)
A szombati első futamhoz hasonlóan a vasárnapi első versenyen is a címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája győzött a Hungaroringen zajló kamion Európa-bajnokság magyarországi fordulóján, ezzel 113 pontra növelte az előnyét az összetettben.
szept. 6
15:24
F1: Hamilton nyert Monzában, Rosberg kiesett (She)
Az élről induló Lewis Hamilton nyerte meg a Formula–1-es világbajnokság Olasz Nagydíját. A monzai futamon Sebastian Vettel ért célba másodikként, a dobogóra még Felipe Massa állhatott fel, miután Nico Rosberg két körrel a vége előtt a harmadik helyről technikai hiba miatt kiesett.
szept. 6
15:42
Olasz Nagydíj - Hamilton karrierje negyvenedik futamgyőzelmét aratta (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte meg a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjat, ezzel 53 pontra növelte előnyét összetettben a most pont nélkül maradt csapattársával, a német Nico Rosberggel szemben.
szept. 6
15:42
Edzősors: „Topcsapatok?” – Klopp végre megtörte a csendet (She)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmundtól távozó német szakember elárulta, fogalma sincs, hol folytatja pályafutását, de nem kapkod, mivel egyelőre nem hiányzik az életéből a futball.
szept. 6
15:42
Amerikai óriás pózolt a kis Messivel - fotó! (Blikk)
Houston – Mint Stan és Pan: Lionel Messi (28), az argentin labdarúgó-válogatott csatársztárja Houstonban járt hazájával, ahol találkozott a helyi NFL-csapat, a Texans sztárjával, J. J. Wattal (26).

Keresés