2015. szeptember 6. vasárnap

szept. 6
16:00
Barcelona: Neymar az MU-ban? Döbbenetes válasz jön – sajtóhír (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége angol lapértesülések szerint egy szempillantás alatt a világ legjobban kereső játékosává tenné Neymart, akit így hosszú időre magukhoz láncolnának a katalánok.
szept. 6
16:03
Hamilton nyerte a monzai futamot (Metropol)
A Mercedes brit pilótája pályafutása negyvenedik futamgyőzelmét aratta, s ezzel 53 pontra növelte előnyét összetettben csapattársával, a német Rosberggel szemben.
szept. 6
16:18
Magyar bronzérmes az edmontoni világkupán (Infostart)
Boronkay Péter világbajnok paratriatlonista az előkelő harmadik helyen végzett az Edmontonban rendezett világkupán. Teljesítményével megerősítette helyét a riói kvalifikációs ranglistán.
szept. 6
16:18
F1: „A csapathoz kirendelt Pirelli-mérnök elégedett volt” (She)
A Mercedes-istálló szerint nem lehetett rossz Lewis Hamilton és Nico Rosberg keréknyomása az Olasz Nagydíj rajtjánál, a Pirelli csapathoz kirendelt mérnöke ugyanis elégedett volt az értékekkel, amikor felfújták a kerekeket. A monzai győztes Hamiltont vizsgálják, s ha vétkesnek találják a csapatot, időbüntetést kaphat, de ki is zárhatják.
szept. 6
16:54
Alpesi sí: nagyon messze készül a magyar versenyző (She)
Miklós Edit ezúttal a déli féltekén, Chilében készül az elkövetkező szezon versenyeire. Az MTK alpesi sízője szeptember 17-ig edz a fővárostól, Santiagótól 60 kilométerre, 3000 méter magasan található La Parvában.
szept. 6
16:56
Videó: Suárez a hasonmásaival végeztette el a munkát (She)
Úgy tűnik, Luis Suárez, az FC Barcelona támadója megtalálta a legjobb módját annak, hogyan hasznosítsa színészi képességét. Most újabb uruguayi reklámban vállalt humoros szerepet, amelyben egy internetes céget promotál. A labdarúgó mosolyogva, ravasz tervvel áll elő, miszerint a hasonmásaival végezteti el az unalmas munkát. A cég szlogenje: „Mi dupla annyit dolgozunk, hogy megkönnyítsük az Ön…
szept. 6
17:12
F1: a Williams szerint ki kell zárni Hamiltont (She)
A Williams-istálló műszaki vezetői szerint mindenképpen ki kell zárni Lewis Hamiltont az Olasz Nagydíjról, miután az előírtnál laposabb gumival rajtolt, és úgy nyert.
szept. 6
17:30
PSG: „Jó itt, de ez lesz az utolsó idényem Párizsban!” (She)
Ezequiel Lavezzi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának argentin szélsője elárulta, bár jól érzi magát Párizsban, az idény végén nagy valószínűséggel búcsút int a francia fővárosnak.
szept. 6
17:48
Magyar–román: már hétfőn gyorsított bírósági eljárás (She)
Intézkedések a Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtező körüli rendbontások miatt: az ügyészség hét személy előzetes letartóztatását javasolja, további öt személyt hétfőn gyorsított eljárással bíróság elé állítanak – derült ki Dr. Ibolya Tibor fővárosi főügyész vasárnapi sajtóközleményéből.
szept. 6
17:50
Kamion Eb: Kiss második hellyel zárta a mogyoródi hétvégét (She)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája második lett a kamion Európa-bajnokság Hungaroringen rendezett versenyhétvégéjének utolsó, vasárnapi második futamán.
szept. 6
17:52
Északír–magyar: Kalmár videoüzenetben biztatja társait (She)
Kalmár Zsolt, az RB Leipzig labdarúgócsapatának magyar légiósa rövid videoüzenetben kívánt sok sikert a nemzeti tizenegynek a válogatott hétfői, Észak-Írország elleni összecsapásához, valamint ama lipcsei klubtársainak, akikre szintén vár Eb-selejtező.
szept. 6
17:54
Rg-vb: sokk az oroszoknak, három magyarral jön a dráma az olimpiáért (She)
Hétfőn megkezdődik a 2015-ös, olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokság Stuttgartban, és az oroszok máris egy sokkot emésztenek: vissza kellett léptetniük az egyik szertől kétszeres egyéni összetett világbajnokukat, a bokasérüléssel küszködő Jana Kudrjavcevát – ha nem így tesznek, akkor kérdésessé válik az egyik olimpiai helyük. A nyitány előtt végre sikerült tisztázni az…
szept. 6
18:06
Északír-magyar: nekünk a győzelem érne sokat (Infostart)
A hétfői északír-magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésnek mindkét csapat számára komoly tétje van: a hazaiak győzelmükkel kijutnak a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra, míg a magyarok csak akkor maradnak reálisan versenyben az automatikus részvételt jelentő első két helyért, ha nyernek.
szept. 6
18:06
Vuelta: Rodríguez egy másodpercre feljött Arura (She)
A hazai környezetben versenyző Joaquim Rodríguez nyerte meg a Vuelta a Espana kerékpáros-körverseny 15. szakaszát, és egy másodpercre faragta a hátrányát az összetett versenyben vezető olasz Fabio Aruval szemben.
szept. 6
18:08
Eb 2016: a vasárnapi meccsek eredményei és jegyzőkönyvei (She)
A 2016-os Eb-selejtezősorozat nyolcadik fordulója vette ma kezdetét. Az A-csoportban Hollandia igen nagy bajba került, miután kikapott a törökök vendégeként, míg Csehország egy győzelemmel, Izland pedig egy döntetlennel biztosította helyét a jövő évi tornán. Belgium Hazard hajrában szerzett góljával nyert, Wales viszont hazai pályán nem bírt Izraellel, de továbbra is vezeti csoportját. A norvégok…
szept. 6
18:10
F1: nincs büntetés, Hamilton megtarthatja a győzelmét (She)
Nem büntették meg Lewis Hamiltont és a Mercedes-istállót az Olasz Nagydíjon, így a világbajnoki címvédő megtarthatta győzelmét.
szept. 6
18:24
NB II: Mezőkövesdről érkezett kölcsönjátékos Kisvárdára (She)
A Mezőkövesd fél évre kölcsönadta Izing Martint a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdának.
szept. 6
18:45
Kamion Eb: Kiss egy második hellyel zárta a mogyoródi hétvégét (Metropol)
A 30 éves szombathelyi pilóta így 119 pontra növelte az előnyét összetettben a német Jochen Hahnnal szemben.
szept. 6
19:18
Videó: estélyiben és magas sarkúban szörfözik a szexbomba (She)
Maud Le Car-t rendkívül tehetséges, fiatal szörfösként tartják számon világszerte, a hölgy pedig minden bizonnyal elveszthetett egy fogadást, legutóbb ugyanis rövid, fekete estélyi ruhában és magas sarkú szandálban ment szörfözni – a videó alapján ez egyáltalán nem jelentett nehézséget a szépségnek!
szept. 6
19:21
Nem büntették meg Hamiltont a guminyomás miatt (Metropol)
A futam után felmerült, hogy autójának kerekei a rajtnál az előírtnál alacsonyabb értéket mutattak, ezért utólagos időbüntetést kaphatott volna.
szept. 6
19:36
Birkózó-vb: nem kapott vízumot az orosz szövetség elnöke (She)
Nem kapott amerikai vízumot, így nem tudott elutazni a Las Vegasban hétfőn kezdődő világbajnokságra Mihail Mamjasvili, az Orosz Birkózó Szövetség elnöke.
szept. 6
19:54
Videó: élő adásban dobták fejen vízbombával a riportert (She)
Nem sült el túl jól egy szaúd-arábiai labdarúgó-mérkőzést követő interjú, miután a szerencsétlen riportert élő adásban találták fejen egy vízbombával. Az adásnak viszont mennie kellett tovább.
szept. 6
19:56
NB III: rettenetes bányásznap Tatabányán Rocchiékkal (She)
Tommaso Rocchi bemutatkozása ellenére katasztrofálisra sikeredett a bányásznapi mérkőzés Tatabányán: a hazaiak 4–0-ra kikaptak a Puskás Akadémia második csapatától a labdarúgó NB III 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 6
19:57
Nem kapott vízumot az orosz birkózószövetség elnöke (Metropol)
Az Egyesült Államok illetékes hatósága nem indokolta meg, hogy Mihail Mamjasvilit miért nem engedik be az országba.
szept. 6
19:58
Atlétika: Baji Balázs harmadik lett a berlini versenyen (She)
Baji Balázs harmadik lett 110 méter gáton vasárnap a Berlinben rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
szept. 6
19:59
Storck szerint nem játszhatunk döntetlenre Belfastban (Metropol)
Az északírek elleni találkozót magyar idő szerint hétfőn 20.45 órától rendezik a belfasti Windsor Parkban.
szept. 6
20:12
Nem büntették meg Hamiltont (Infostart)
Nem büntették meg alacsony guminyomás miatt a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíj győztesét, Lewis Hamiltont.
szept. 6
20:30
US Open: 23 ásszal a legjobb nyolc között a címvédő (She)
A címvédő Marin Cilic jutott be elsőként a negyeddöntőbe a US Open férfi egyesében, miután négy szettben legyőzte Jérémy Chardyt.
szept. 6
20:32
Női kézi NB I: idegenben nyert az Érd, a Fradi és az Újváros (She)
A női kézilabda NB I második fordulójában idegenben nyert a Ferencváros, a Dunaújváros és az Érd is.
szept. 6
20:33
Törökországban is kikaptak a hollandok (Metropol)
A világbajnoki bronzérmes rendkívül nehéz helyzetbe került, két fordulóval a selejtezősorozat vége előtt mindössze negyedik helyen áll csoportjában.
szept. 6
20:48
Baji Balázs harmadik a berlini atlétikai versenyen (Infostart)
Baji Balázs harmadik lett 110 méter gáton vasárnap a Berlinben rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
szept. 6
21:06
Jégkorong: kikapott a Volán az Ocskay-emléktorna döntőjében (She)
A Fehérvár AV19 a második helyen végzett az ifj. Ocskay Gábor-emléktornán, miután a vasárnap esti fináléban szétlövésben kikapott a Moser Medical Graz 99ers legénységétől.
szept. 6
21:09
Madarász Viktória 18 éves gyaloglócsúcsot döntött meg (Metropol)
Az eddigi rekordot (44:13,76 perc) Urbanikné Rosza Mária állította fel 1997-ben, ezt javította meg több mint egy perccel, 43:11.89-es idejével Madarász szombaton.
szept. 6
21:24
Atlétika: Madarász 18 éves gyaloglócsúcsot döntött meg (She)
Madarász Viktória 18 éves országos csúcsot döntött meg 10 000 méteres gyaloglásban az atlétikai Magyar Szuperliga debreceni döntőjében.
szept. 6
21:24
Törökországi vereségükkel negyedik helyen a hollandok (Infostart)
A világbajnoki bronzérmes holland labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott Törökországban a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 6
21:26
Golf: Rózsa Csilla nélkül zajlott az izgalmas végjáték (She)
Nem sikerült a selejtezőszint teljesítése Rózsa Csillának a profi golfozók európai női körversenyének (LET) hétvégi svédországi viadalán, a 250 000 euró összdíjazású Helsingborg Openen.
szept. 6
22:00
Női röplabda Európa Liga - Döntőbe jutott a magyar válogatott (Infostart)
A magyar női röplabda-válogatott 3-1-re győzött a görög csapat ellen az Európa Liga elődöntőjének második, szombathelyi mérkőzésén, így kettős győzelemmel bejutott a sorozat fináléjába.
szept. 6
22:00
Férfi kézi BL: norvég csapattal lett teljes a főtábla mezőnye (She)
A norvég Elverum 28–25-re legyőzte az osztrák  Alpla HC Hardot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-selejtező döntőjében, ezzel feljutott a főtáblára.
szept. 6
22:02
Birkózó-vb - Nem kapott vízumot az orosz szövetség elnöke (Infostart)
Nem kapott amerikai vízumot, így nem tudott elutazni a Las Vegasban hétfőn kezdődő világbajnokságra Mihail Mamjasvili, az Orosz Birkózó Szövetség elnöke.
szept. 6
22:18
Videó: Higuita és a skorpiórúgás – 20 év után, vízbe ugorva (She)
René Higuita, a kolumbiai labdarúgó-válogatott korábbi bohém kapusa napra pontosan húsz évvel ezelőtt, az angolok elleni felkészülési mérkőzésen mutatta be híres skorpiórúgását. A mozdulat még mindig megy neki, amit az alábbi videó bizonyít.
szept. 6
22:54
Eb 2016: Besicet a rágója miatt állították ki, Izland kijutott (She)
Belgium eldöntötte, Wales ma még nem ünnepelhet. A belgák ugyanis 1–0-ra legyőzték az Eb-selejtezők B-csoportjában Ciprust, így pedig Gareth Bale-ék matematikailag még nem biztosították be helyüket Franciaországban. A csoport másik meccsén – melyen egy érdekes páros kiállítás is fűszerezte a találkozót – Bosznia-Hercegovina könnyedén, 3–0-ra legyőzte Andorrát, az A-jelű négyesben pedig Izland…
szept. 6
22:56
Eb 2016: újabb 1–0-s olasz siker, közel a cél (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban harmadszor nyert 1–0-ra, ezúttal Bulgária ellen hazai pályán, így kétpontos előnnyel vezeti a csoportot, és közel jár a továbbjutáshoz.
szept. 6
22:58
US Open: jöhet az újabb Williams–Williams csata (She)
Venus Williams és Serena Williams is sikerrel vette a nyolcaddöntőt a US Openen, így a két testvér egymás ellen lép majd pályára a negyeddöntőben. Eugenie Bouchard visszalépett az egyéni küzdelmektől is.
szept. 6
23:00
Németország: két forduló után csak a topcsapatok hibátlanok (She)
A Bajnokok Ligája-győztes 1. FFC Frankfurt idegenben 1–0-ra legyőzte a Hoffenheimet a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában. A vendégeknél Marozsán Dzsenifer, a házigazdáknál a magyar válogatott Zeller Dóra hagyta ki a találkozót bokasérülés miatt.
szept. 6
23:12
Storck szerint nem játszhatnak döntetlenre Belfastban (Infostart)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem játszhatnak döntetlenre hétfőn a Európa-bajnoki selejtezőcsoportban éllovas északírek otthonában.

Keresés