2015. szeptember 15. kedd

szept. 15
0:06
Keddi sportműsor: Real–Sahtar, Man. City–Juve – kezdődik a BL (She)
Kedden nyolc mérkőzéssel megkezdődnek a Bajnokok Ligája 2015–2016-os szezonjának csoportküzdelmei. A játéknap slágermeccsén a Manchester City a Juventust látja vendégül, míg a Real Madrid a Sahtar Donecket fogadja. A magyar futsalválogatott Romániában játszik Európa-bajnoki pótselejtezőt, a Mol Ligában a Ferencváros a Fehérvár AV 19-cel csap össze. Íme, a keddi sportműsor!
szept. 15
8:30
Ma este kezdődik a BL csoportköre (Metropol)
A 2015–16-os csoportkör rögvest rangadóval kezdődik. A D jelű „halálcsoportban” a Juventust látja vendégül a Manchester City.
szept. 15
9:24
NB I: Pekárt élőben, Bödét tv-n – őket látta Storck (She)
Bernd Storck szövetségi kapitány a románok (0–0) és az északírek (1–1) elleni Európa-bajnoki selejtező alapos elemzése után a hétvégét már az NB I bűvöletében töltötte, az 52 esztendős tréner a Puskás Akadémia FC–Haladás párharcot választotta magának, az Újpest–Ferencváros derbire megfigyelőt küldött.
szept. 15
9:26
Real: Benítez meccs közben puszilt be egy szendvicset (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának mesterét, Rafa Benítezt sokat piszkálják a súlya miatt, állítólag a spanyolt kemény diétára fogták a blancók. Az már más kérdés, hogy előkerült egy videó, amelyen tisztán látszik, az Espanyol ellen 6–0-ra megnyert bajnokin a királyiak mestere olyan éhes volt, hogy betolt egy szendvicset, és a szalvétának sem kegyelmezett…
szept. 15
9:28
Videó: légifoci – ilyen bombagólt sem sokat látni (She)
Egy egyszerű felíveléssel indult, hogy aztán a forduló talán legszebb gólja legyen belőle, miközben a labda nyolc másodpercig nem érintette a talajt! Mindez az észt labdarúgó-bajnokságban történt a Viljandi Tulevik–Tammeka Tartu (3–2) mérkőzés 71. percében.
szept. 15
9:30
Chelsea: Mourinho elvinné a Man. United kapusát (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Chelsea kölcsönvenné a rivális Manchester United spanyol válogatott kapusát, Víctor Valdést.
szept. 15
9:30
Bajnokok Ligája: Hatalmasat kaszálhatunk a Uniteddel! (Agroinform)
Hiába vette meg a MU a PSV legjobbját, a bukiknál nem számítanak egyértelmű esélyesnek a Vörös Ördögök Hollandiában.
szept. 15
9:42
Újpest: Böde ilyen formában van, én beválogatnám – Kabát (She)
Kabát Péter, az Újpest labdarúgója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának a vendége volt. A támadó az előző idényt sérülés miatt jóformán teljesen kihagyta, ezúttal viszont ismét egészséges. Ennek ellenére a Ferencváros elleni bajnokira a keretbe sem nevezték. A rutinos játékos beszélt az elbukott derbiről, de arról is, hogy a duplázó Böde Dánielt ő bizony beválogatta volna.
szept. 15
10:18
Képgaléria: Djokovics trófeával a fején pózolt a felhőkarcolók előtt (She)
A hagyományoknak megfelelően az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) idei két győztese, a szerb Novak Djokovics és az olasz Flavia Pennetta is a New York-i felhőkarcolók árnyékában pózolt a GS-trófeával. A férfiaknál a világelső mókamester ezúttal sem hazudtolta meg magát: koronaként rakta a fejére a kupát. Tekintse meg a győztesek fotózásáról készített képgalériánkat!
szept. 15
10:18
Veszélyben Mourinho állása (Blikk)
London – Az angol lapok szerint nem betlizhet a Chelsea labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában, különben repülhet a portugál szakvezető.
szept. 15
10:18
Új BL-szakértők az M4-en (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott három játékosával és egy stábtagjával egészül ki az M4 Sport szakkommentátori csapata.
szept. 15
10:54
BL: a Juventus alapembere is kihagyja a keddi rangadót (She)
Előreláthatólag újabb harminc napra harcképtelenné vált Claudio Marchisio, a Juventus középpályása, aki így a mai, Manchester City elleni mérkőzésre sem utazott el torinói társaival.
szept. 15
10:56
Vasas: korábbi pécsi védőt tesztelnek az angyalföldiek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasasnál van próbajátékon a 22 éves horvát védő, Danijel Romic.
szept. 15
11:00
Bajnokok Ligája: Rooney, James, Marchisio - a játéknap hiányzói (Agroinform)
Már az első játéknapon fontos hiányzók lesznek, sztárját nélkülözi a Real és a két manchesteri csapat is.
szept. 15
11:12
MU: nem túl magabiztos Van Gaal az első BL-meccs előtt (She)
A Manchester United egy szezon szünet után ismét a Bajnokok Ligájában futballozhat. Louis van Gaal azonban nem ront ajtóstul a házba, még nem tudja, mire lehet képes csapata az európai kupaporondon.
szept. 15
11:30
Az OSC és a Szolnok hétvégi BL-menetrendje (Infostart)
Péntektől vasárnapig Európa négy városában rendezik meg az idei BL-sorozat csoportselejtezőinek második körét. Az első két hely valamelyikén kell végezni a továbbjutáshoz. Az OSC és a Szolnok teljes hétvégi programja a vlv.hu információi alapján.
szept. 15
11:30
Edzősors: Bayern helyett meglepetés – itt folytatja Klopp? (She)
Egybehangzó német lapértesülések szerint Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund korábbi vezetőedzője egy válogatottat vehet át a közeljövőben.
szept. 15
11:32
Bajnokok Ligája - Rómában a Barcelona, Pireuszban a Bayern (Infostart)
A címvédő FC Barcelona 102 nappal a berlini döntő megnyerését követően megkezdi szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015/16-os idényében: a legutóbbi szezonban triplázó, azaz a BL-trófea mellett a spanyol bajnoki és kupaelsőséget is begyűjtő katalán gárda szerdán az AS Roma otthonában lép pályára.
szept. 15
11:48
BL: a legkínzóbb kérdéssel tesztelték Van Persie-éket (She)
A túlnyomó többség szerint Cristiano Ronaldo és Lionel Messi a futballvilág jelenlegi két legjobbja. Így hát a BT Sport készített egy videót, amelyben feltette a klasszikus kérdést: melyikük a jobb? Olyan, jelenlegi és egykori világklasszis labdarúgók válaszoltak erre, mint Steven Gerrard és Robin van Persie.
szept. 15
11:48
Száguld a magyar kamionos Amerikában (Blikk)
Hastings – Az öt futamból hármat, közte a dupla pontokért rendezett ötödiket is megnyerte Szabó Krisztián (23), az egyesült államokbeli Champ Truck World Series kamionverseny-sorozat egyetlen magyar szereplője a nebraskai állomásán.
szept. 15
11:50
Autósport: újabb Piquet lépett a hódítás útjára (She)
A korábbi háromszoros Formula–1-es világbajnok Nelson Piquet 17 éves fia, Pedro Piquet a második brazil bajnoki címét szerezte meg a hazai F3-as kategóriában, miután a 12 viadalból a tizediket nyerte meg.
szept. 15
11:52
NB III: edzés közben kirabolták az öltözőt, mindent elvittek (She)
A hétfő esti edzés biztosan sokáig emlékezetes marad az NB III-as Monori SE labdarúgói számára, mivel a foglalkozás végén meglepődve tapasztalták, hogy kifosztották az öltözőjüket. Erről a monoriak Facebook-oldala számolt be.
szept. 15
12:06
Barcelona: Tajti gólját a második legszebbnek választották meg (She)
Az FC Barcelona minden héten összegyűjti a korosztályos labdarúgócsapatainak legszebb góljait. A legutóbbi játékhét válogatásában a Juvenil A-ban szereplő Tajti Mátyás pazar találata is helyet kapott.
szept. 15
12:08
Chelsea: vicces? Nem! Mourinho fura szabályt vezetett be? (She)
Egészen borzalmas formában futballozik a Chelsea. José Mourinho együttese öt forduló alatt csupán egyetlen meccset nyert meg, és visszacsúszott a tabella 17. (!) helyére. A londoniak menedzsere most kitalálta, mi a baj.
szept. 15
12:30
Sportfogadás: Ezek lehetnek a legjobb tippek a keddi BL-játéknapra (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.
szept. 15
12:42
NB II: agyrázkódás, szédülés, térdsérülés a bajnoki mérlege (She)
„Nem mennék bele szakmai értékelésbe, jobban aggódom a sérült játékosainkért” – ezt mondta a Nemzeti Sportnak a szombati, Szeged 2011 elleni bajnoki után Szamosi Tamás, a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima megbízott edzője. A szakmai stáb nincs könnyű helyzetben, hiszen a három sérült labdarúgó közül várhatóan kettő nem játszhat a hétvégi, Kisvárda elleni találkozón, és egy eltiltottat is…
szept. 15
12:42
Kézis sztár lenne Kasza Tibi hasonmása? (Blikk)
Veszprém – A válogatott és a Veszprém kézilabdakapusa meglepő dologra jött rá, egy fotón úgy néz ki, mint a népszerű zenész-tévés.
szept. 15
12:44
Gyász: legendás játékosuktól búcsúztak a nyíregyháziak (She)
Legendás alakját gyászolja a nyíregyházi labdarúgás: hétfőn eltemették a 90 éves korában elhunyt Pokrovenszki Pált, aki játékosként, majd edzőként is szép sikereket ért el a szabolcsi megyeszékhelyen. A szomorú hírről a nyíregyházi klub honlapja számolt be.
szept. 15
13:18
Kezdődik a BL - ők az esélyesek a győzelemre (Infostart)
Ma este elkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Dénes Tamás labdarúgó-szakújságíró, az InfoRádió munkatársa szerint a most kezdődő idényben a címvédő Barcelona és a Bayern München a két fő esélyes.
szept. 15
13:18
Kép: a Barca ásza egy mondattal bukott majdnem 5 millió eurót (She)
Gerard Piqué talán az egyik legaktívabb FC Barcelona-játékos a közösségi oldalakon. Most a spanyol egy „apró” játékra hívta rajongóit, amelyből kis híján nagyon rosszul jött ki.
szept. 15
13:20
Férfi vízilabda ob I - Megerősített kerettel készül a Debrecen (Infostart)
A Debrecen hatodik élvonalbeli szezonjára készülő férfi vízilabdacsapata megerősített kerettel vág neki a jövő héten rajtoló ob I-nek.
szept. 15
13:42
Bajnokok Ligája: Melyik sztárújságíró BL-álomcsapata a legjobb? (Agroinform)
Cox, Hunter, Horncastle és Marcotti, négy sztárújságíró összeállította a saját BL-álomcsapatát. Melyiküké a legerősebb?
szept. 15
13:54
Videó: nagy helyzetben buktatta csapattársát a rangadón (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Boca Juniors ellen célozhatta volna meg a kaput Tabaré Viudez – ám amikor lövésre lendítette a lábát, saját csapattársa felbuktatta. A fatális gáncsolás után nem is szereztek gólt a házigazdák, 1–0-ra nyert a Boca Juniors a River Plate otthonában.
szept. 15
14:12
Bayern: bíznak abban, hogy Ribéry még az idén visszatér (She)
A Bayern Münchennél bíznak abban, hogy Franck Ribéry, a csapat francia labdarúgója teljesen felépül hosszú ideje húzódó térdsérüléséből, és még ebben az évben visszatér a pályára.
szept. 15
14:14
Férfi vízilabda ob: megerősített kerettel készül a Debrecen (She)
A Debrecen hatodik élvonalbeli szezonjára készülő férfi vízilabdacsapata megerősített kerettel vág neki a jövõ héten rajtoló ob I-nek.
szept. 15
14:30
Képek: Szalai Ádám végre megmutatta barátnőjét! (She)
Szalai Ádám szeret titkolózni, ha a magánéletéről van szó. A magyar válogatott és a Hoffenheim csatára kapcsolatairól sem mondott soha semmi, most azonban villantott egy képet a Facebook-oldalán, a fotón barátnője látható.
szept. 15
14:48
Chelsea: Kattintson a Google-ra, és ne kérdezzen hülyeségeket! – Mourinho ideges lett (She)
A címvédő Chelsea szörnyen kezdte az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League), öt forduló után mindössze négy ponttal a tizenhetedik helyen áll. José Mourinhót, a londoniak menedzserét a gyenge szezonkezdetről, csapata formájáról és saját pozíciójáról is kérdezték. A portugál igencsak hosszú monológba kezdett…
szept. 15
15:06
Légiósok: Németh bombáját is jelölték a hét góljának (She)
Németh Krisztián Orlando City ellen szerzett nagy góljára is lehet szavazni, mint a hét legszebb találatára az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 28. játékhetében. A Sporting Kansas City támadója a chicagói David Accammal, a dallasi Tesho Akindele-lel, a New England-i Diego Fagúndezzel és a seattle-i Obafemi Martinsszal versenyez magyar idő szerint péntek reggel 8:59-ig.
szept. 15
15:06
Ribéry talán még idén visszatérhet (Blikk)
München – A Bayern Münchennél bíznak abban, hogy Franck Ribéry (32), a csapat francia labdarúgója teljesen felépül hosszú ideje húzódó térdsérüléséből és még ebben az évben visszatér a pályára.
szept. 15
15:24
Szombathelyi Haladás: Ugrai Roland Münchenbe utazott (She)
Ugrai Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás támadója a magyar válogatott és az 1860 München mellett dolgozó fizioterapeutához, Fehér Józsefhez utazott.
szept. 15
15:30
Sportfogadás: Parádés longterm tippet találtunk a Bajnokok Ligájára! (Agroinform)
A B-csoport egyértelmű favoritja a Manchester United, amely gárda pontjaira is fogadhatunk az egyik bukinál.
szept. 15
15:42
Kézi: 607 meccs – elképesztő rekord a spanyol kapustól (She)
A hétvégén 607. alkalommal lépett pályára a spanyol kézilabda-bajnokságban, ezzel új rekordot állított fel José Javier Hombrados, a Ciudad Real (később Atlético Madrid) korábbi, a Guadalajara jelenlegi kapusa.
szept. 15
15:42
A német futballisták a mezükön üdvözlik a menekülteket (Metropol)
A német első és másodosztályú labdarúgócsapatok játékosai azzal fejezik ki együttérzésüket a migránsokkal, hogy a hétvégi bajnoki fordulóban "Segítünk, üdvözöljük a menekülteket" feliratú mezekben lépnek pályára.
szept. 15
15:45
Gyurcsányt kizárták - nem engedik vissza Szerbiából? (fotók) (Behaviour)
A DK-elnök Röszkére látogatott párttársaival, de a vagonzár miatt az országon kívül ragadt.
szept. 15
16:00
Így állnak ki a német focicsapatok a menekültek mellett (Blikk)
Berlin – A német első és másodosztályú labdarúgócsapatok játékosai azzal fejezik ki együttérzésüket a migránsokkal, hogy a hétvégi bajnoki fordulóban „Segítünk, üdvözöljük a menekülteket” feliratú mezekben lépnek pályára.
szept. 15
16:18
Fogadási csalás: 23 vádlott februárra várhatja az ítéletet (She)
Kedden a tanúk meghallgatásával folytatódott a fogadási csalás ügy diósgyőri, illetve siófoki szála, amelyben február elejére várható ítélet.
szept. 15
16:20
Arsenal: megműthetik a sztárt, hónapokat hagyhat ki (She)
Jack Wilshere-nek, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal középpályásának a lábát a hírek szerint lehet, hogy meg kell műteni, emiatt az idén már nem léphetne pályára.
szept. 15
16:22
Serie A: mint Szombathelyen, az erkélyről jobb a kilátás – fotó (She)
Egyelőre óriási az érdeklődés a bajnokságot három vereséggel kezdő Frosinone hazai meccsei iránt a Serie A-ban: az olasz élvonal újonca második otthoni fellépésén is telt ház előtt fogadta ellenfelét. Sőt a meccset többen nézték élőben, mint amennyi a stadion befogadóképessége…
szept. 15
16:36
NB I: a Fradi és a Vidi után már a Loki sem opció a csatárnak (She)
Nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC játékosa Adamo Coulibaly, a debreceniek ugyanis már nem tárgyalnak vele.
szept. 15
16:54
Videó: micsoda grafika! Ilyen a FIFA 15-tréning a valóságban (She)
Aki játszott már valaha a FIFA 15-tel, jól ismeri a meccsek kezdése előtti tréningeket. Most két MLS-csapat, a Columbus Crew és a Németh Krisztiánt is foglalkoztató Sporting Kansas City játékosa próbálta ki magát a FIFA-edzésen. Viszonylag kevés sikerrel. De legalább a grafika jó…

Keresés