2015. szeptember 15. kedd

szept. 15
17:30
Bundesliga: így várják Dárdai Pálék a migránsokat a hétvégén (She)
A német első és másodosztályú labdarúgócsapatok játékosai azzal fejezik ki együttérzésüket a menekültekkel, hogy a hétvégi bajnoki fordulóban „Segítünk, üdvözöljük a menekülteket” feliratú mezekben lépnek pályára.
szept. 15
17:30
Éden Levi cuccait is ellopták a monori focisták ölözőjéből (Blikk)
Monor – A hétfő esti edzés után döbbenten álltak az NB III-as Monori SE labdarúgói az öltözőben, amelyet valaki kifosztott. Erről a monoriak Facebook-oldala számolt be.
szept. 15
17:30
Toronto nem pályázik a 2024-es nyári olimpiára (Metropol)
John Tory polgármester szerint „pillanatnyilag nem a pályázat lenne a legjobb mód a város idejének és energiájának felhasználására”.
szept. 15
17:32
Olimpia 2024: egy riválist lehúzhatunk a listáról (She)
Toronto mégsem száll harcba a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok megrendezéséért.
szept. 15
17:48
Légiósok: fejsérülése után újra edzésben Köteles László – videó (She)
Ismét edzésre jelentkezett Köteles László, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk magyar kapusa azt követően, hogy a hétvégén fejsérülése miatt le kellett cserélni.
szept. 15
17:54
Bajnokok Ligája: Messi, Ronaldo vagy valaki más lesz a legjobb gólvadász? (Agroinform)
Utoljára 2008-ban volt olyan, hogy nem a két spanyol óriás játékosa adta a BL gólkirályát.
szept. 15
18:06
Futsal Eb: román–magyar pótselejtező élőben az NSO-n! (She)
A nagypálya után kispályán is összecsapnak egymással Románia és Magyarország legjobbjai. A magyar futsalválogatott kedd 18 órától Buzauban lép pályára, majd egy hét múlva Debrecenben fogadja ellenfelét az Európa-bajnokság pótselejtezőjén. Kövesse az első mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
szept. 15
18:08
Ökölvívás: „Egy ütés ölhet” – a sportág betiltását kérik (She)
Négy nappal utolsó mérkőzése után belehalt sérüléseibe Davey Browne Jr., 28 éves ausztrál ökölvívó. Az esetet követően a helyi orvosok szervezete a sportág betiltását kezdeményezte.
szept. 15
18:24
Németh bombáját a hét góljának jelölték Amerikában– Videó! (Blikk)
Kansas – Németh Krisztián (26) Orlando City ellen szerzett nagy gólt, s akár te is szavazhatsz, hogy az övé legyen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 28. játékhetében a legszebb találat.
szept. 15
18:24
Eb 2016: már nincs jegy az északír–görög mérkőzésre (She)
Észak-Írországban tombol a futball-láz, a válogatott Görögország elleni októberi Eb-selejtezőjére már nem lehet jegyet kapni.
szept. 15
18:42
MLSZ: az Újpestet kétmillióra, az FTC-t 50 ezerre büntették meg (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a szeptember 15-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.
szept. 15
18:48
Tenisz: Idén is Djokovics zárja világelsőként a szezont (Agroinform)
Még három hónap hátra van a 2015-ös tenisz szezonból, de már most biztossá vált a szerb klasszis év végi világelsősége.
szept. 15
19:00
U19-es női Eb: vereséggel kezdtük a selejtezősorozatot (She)
Az U19-es magyar női labdarúgó-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett Németországtól a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatának első mérkőzésén Szombathelyen.
szept. 15
19:18
MLSZ - Kétmilliós bírsággal és szektorbezárással büntették az Újpestet (Infostart)
Kétmillió forintos bírsággal és szektorbezárással büntette az Újpestet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
szept. 15
19:18
Massa: Alonso érkezésével minden megváltozott (Blikk)
A Forma–1-es Williams istálló brazil versenyzője, Felipe Massa (34) továbbra is úgy gondolja, jót tett neki, hogy a 2013-as évad végén elhagyta a Ferrarit, mert már semmi nem volt olyan, mint azelőtt.
szept. 15
19:18
Kétmilliós bírsággal és szektorbezárással büntették az Újpestet (Metropol)
A lila-fehér klubnak a Ferencváros elleni, szombati bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendbontások miatt kell bűnhődnie.
szept. 15
19:36
Férfi kézilabda NB I: a Szeged 38 gólig jutott Komlón (She)
A Mol-Pick Szeged 38–25-re nyert Komlón a férfi kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
szept. 15
19:38
Honvéd: Bundesligát is megjáró román csatárt tesztelnek – videó (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint román utánpótlás-válogatott csatárt tesztel a Bp. Honvéd: a 26 éves Alexandru Ionita legutóbb a ciprusi AEL Limassolban játszott.
szept. 15
19:54
BL: 16 év Malmőtől Malmőig: Ibra átváltozása képekben (She)
Zlatan Ibrahimovic kedd este nevelőegyesülete, a Malmö ellen lép pályára a Paris SG csatáraként a Bajnokok Ligája csoportkörében. A 107-szeres svéd válogatott csatár legjobb malmői idézetei mellett néhány képet is összegyűjtöttünk 16 évre visszamenőleg. Íme, a 17 éves Zlatantól a 33 éves Zlatanig!
szept. 15
19:56
Futsal Eb: a magyarok ikszeltek Romániával a pótselejtezőn (She)
A magyar futsalválogatott 2–2-es döntetlent játszott Romániával Bodzavásárban (Buzau), az Európa-bajnokság pótselejtezőjének első mérkőzésén. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor Debrecenben.
szept. 15
19:58
Liverpool: az Emírségekben is nevelik a jövő sztárjait (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hamarosan akadémiát indít az Arab Emírségekben.
szept. 15
20:12
Soling Eb - Egy ötödik és egy hetedik hellyel kezdtek Litkeyék (Infostart)
Egy ötödik és egy hetedik hellyel kezdte a berlini vitorlázó Soling Európa-bajnokságot a világbajnok Litkey Farkas és csapata.
szept. 15
20:12
BL: Bale, Benzema és CR rohamoz – kezdőcsapatok (She)
A Real Madrid teljes fegyverzetben várja a Sahtar Donecket a BL első játéknapján, a támadósorban Karim Benzema, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo is készen áll.
szept. 15
20:14
Barca: Xavi elárulta, Guardiola miatt nem ment a Bayernhez (She)
Xavi Hernández, a La Ligában szereplő Barcelona labdarúgócsapatának (már nem ott játszó) ikonja elismerte, 2008-ban a katalánok vezetősége el szerette volna adni, ám ő végül Pep Guardiola hatására maradt a gránátvörös-kékeknél.
szept. 15
20:30
Férfi kosárlabda Eb: elődöntőbe jutottak a spanyolok (She)
Elsőként a spanyol válogatott jutott be a férfi kosárlabda Európa-bajnokság elődöntőjébe, miután a 27 pontos Pau Gasol vezérletével 73–71-re legyőzte a görögöket.
szept. 15
20:48
Bravúros Juventus-győzelem, meglepő Man United-vereség (Infostart)
A Juventus 2-1-re győzött a Manchester City otthonában, a Manchester United ugyanezzel az eredménnyel kikapott a PSV pályáján. Mindhárom spanyol klub kapott gól nélkül győzte le ellenfelét.
szept. 15
20:48
BL: Real Madrid–Sahtar Doneck élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid hazai pályán kezdi meg a 2015–2016-os Bajnokok Ligája-idényt, az ellenfele a Sahtar Doneck. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 15
20:50
BL: Manchester City–Juventus élőben az NSO-n! (She)
Manchester City–Juventus rangadót rendeznek a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 15
20:52
DVSC: már nem tárgyalnak a korábbi gólkirállyal (She)
Az egyik debreceni portál értesülése szerint a DVSC-Teva labdarúgócsapata már nem tárgyal korábbi játékosával, Adamo Coulibalyval.
szept. 15
21:06
Repülőhollandi Eb - Gyengén kezdtek Majthényiék (Infostart)
A 11-szeres világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a 18. helyen áll a keddi versenynap után az umagi vitorlázó repülőhollandi Európa-bajnokságon.
szept. 15
21:06
Ifi BL: simán győzött az MU, nyolcat vágott a Benfica (She)
A 2015–2016-os Ifjúsági Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Paris Saint-Germainnek meglepetésre csak döntetlenre futotta erejéből hazai pályán a svéd Malmö ellen. A Real Madrid simán legyőzte a Sahtar Donecket, emellett a többi spanyol csapat, az Atlético Madrid és a Sevilla is sikerrel nyitotta a tornát. Az angol Manchester City 4–1-re nyert a mérkőzést kettős emberhátrányban…
szept. 15
21:08
Jégkorong MOL Liga - Háromgólos debreceni siker Újpesten (Infostart)
A Debrecen 4-1-re győzött az Újpest vendégeként a jégkorong MOL Liga keddi játéknapján.
szept. 15
21:42
BL: eltörhetett az MU védőjének a lába – erős idegzetűeknek! (She)
Horrorisztikus sérülést szenvedett a Manchester United labdarúgója, Luke Shaw a PSV elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Az angol játékost a hollandok védője, Héctor Moreno kaszálta el, akit nagyon megviselt az eset.
szept. 15
21:44
Mol Liga: tízgólos meccsen nyert a Fradi; sima UTE-vereség (She)
A jégkorong Mol Liga keddi játéknapján az UTE hazai jégen kapott ki a Debreceni HK-tól, míg a Fehérvári AV19 kétgólos hátrányból fordítva sem tudta megnyerni az összecsapást a Ferencvárosi TC ellen.
szept. 15
22:00
Horrorsérülést szenvedett! Csak a bőr tartotta a focista lábát! - Videó! (Blikk)
Eindhoven – Borzasztóan indult a Bajnokok Ligája Luke Shawnak (20), a Manchester United labdarúgójának. Alig mertek hozzányúlni a segítők.
szept. 15
22:54
BL: Griezmann kivégezte a Galatasarayt; kikapott az újonc (She)
A Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának első játéknapján a C-csoportban a spanyol Atlético Madrid idegenben győzte le könnyedén a török Galatasarayt, ezzel szemben a legrangosabb európai kupasorozatban először bemutatkozó kazah FK Asztana nem tudta megnehezíteni a portugál Benfica dolgát.
szept. 15
22:56
BL, B-csoport: a meccset és Shaw-t is elvesztette az MU (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának 1. fordulójában a PSV hazai pályán 2–1-re legyőzte a Manchester Unitedet, a Wolfsburg pedig 1–0-ra megverte a CSZKA Moszkvát.
szept. 15
23:12
BL, C-csoport: Griezmann kivégezte a Galatát; kikapott az újonc (She)
A Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának első játéknapján a C-csoportban a spanyol Atlético Madrid idegenben győzte le könnyedén a török Galatasarayt, ezzel szemben a legrangosabb európai kupasorozatban bemutatkozó kazah FK Asztana nem tudta megnehezíteni a portugál Benfica dolgát.
szept. 15
23:14
Férfi kosár Eb: jön az újabb francia–spanyol elődöntő (She)
A címvédő francia válogatott 84–70-re győzött Lettország ellen a férfi kosárlabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
szept. 15
23:30
BL: a keddi játéknap összes eredménye és jegyzőkönyve (She)
szept. 15
23:48
NS: Újpesten a játékosok gatyájában is lehet telefon, ha… – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés