2015. szeptember 10. csütörtök

szept. 10
0:24
Birkózó-vb - Lőrincz Viktor nem jutott a nyolc közé (Infostart)
A kötöttfogásúak 85 kilogrammos kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor a nyolcaddöntőben kikapott ukrán ellenfelétől, így már csak a vigaszági szereplésben reménykedhet a Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság szerdai napján.
szept. 10
0:24
Csütörtöki sportműsor: döntőzik a Veszprém, rajtol az NFL (She)
A férfi kézilabdázók nem hivatalos klubvilágbajnokságán csütörtökön döntőt játszik a Veszprém, amely a német Füchse Berlinnel csap össze a katari trófeáért. A női NB I-ben a bajnok Ferencváros a Debrecent fogadja. A kézi- és férfi kosár Eb-meccsek után a sportélet éjfél után pörög fel, a US Openen a női elődöntő mérkőzéseit játsszák negyed kettőtől, Las Vegasból a birkózó vb döntőit sugározza az…
szept. 10
6:06
Fa Nándor újabb transzatlanti verseny előtt (Infostart)
Jövő héten újra kihajózik az óceánra Fa Nándor, aki új társával, Perényi Péterrel készül az október 25-én rajtoló Transat Jacques Vabre vitorlásversenyre.
szept. 10
6:42
Birkózó-vb: Lőrincz Viktor 5. lett, megvan az olimpiai kvóta! (She)
A kötöttfogásúak közül utolsóként szőnyegre lépő Lőrincz Viktor elveszítette ugyan bronzmérkőzését a 85 kg-osok között a Las Vegas-i birkózó-vb-n, de így is megszerezte a kvótát a jövő évi riói olimpiára.
szept. 10
7:00
Lőrincz Viktor birkózó olimpiai kvótát szerzett (Infostart)
A kötöttfogásúak 85 kilogrammos kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor olimpiai kvótát szerzett a Las Vegas-i kvalifikációs birkózó-világbajnokságon, miután a vigaszágon két győzelemmel eljutott a bronzmérkőzésig.
szept. 10
7:00
US Open: Federer és Wawrinka egymás ellen tartogatta erejét (She)
Roger Federer és Stan Wawrinka is könnyedén nyert a US Open negyeddöntőjében, így a két svájci készülhet az egymás elleni elődöntőre. Federer a francia Richard Gasquet-t, Wawrinka a dél-afrikai Kevin Andersont verte meg három játszmában.
szept. 10
7:36
Két sztárirányító csatája indítja az NFL-szezont (Metropol)
Nehéz egyértelmű esélyest találni az idényrajt előtt.
szept. 10
7:54
MLS: egy kötény, egy bravúr, de Németh nélkül nincs gól (She)
A Németh Krisztián nélkül felálló Sporting Kansas City 0–0-s döntetlent játszott a Portland Timbers otthonában az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
szept. 10
8:30
Németország: ezért esett kútba a magyar játékos szerződtetése (She)
Nem sokon múlt, hogy a héten az NB II-es Ajkával szerződést kötő Stieber András a német harmadosztályban folytassa a pályafutását.
szept. 10
8:48
Kilenc csapattal indul a MOL Liga 8. idénye (Metropol)
Kétfrontos harcra kényszerülhet a két erdélyi gárda.
szept. 10
9:06
Real Madrid: a PSG megveheti Ronaldót, ennyi az ára (She)
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia a Paris Saint-Germain vezetőségének, ha meg akarja szerezni Cristiano Ronaldót a Real Madridtól – erre a királyi klub elnöke, Florentino Pérez hívta fel a francia csapat – és mindenki más – figyelmét.
szept. 10
9:06
Fogadási botrány vízilabdában! Saját meccsére fogadott a játékvezető (Blikk)
Budapest – A Magyar Vízilabda Szövetség 2015 júliusában jelzést kapott a Szerencsejáték Zrt-től arról, hogy az egyik élvonalbeli játékvezető több általa vezetett mérkőzésre is fogadásokat kötött.
szept. 10
9:42
US Open - Federer és Wawrinka sima győzelme (Infostart)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer és honfitársa, az ötödikként rangsorolt Stan Wawrinka is simán jutott be az elődöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 10
9:42
Nőfaló Hamilton! Őt vitte ágyba a Forma-1 királya? (Blikk)
London – Lewis Hamilton (30) egy csinos bombázóval mutatkozott legutóbbi közszereplésén, amikor is a Mercedes kétszeres Forma-1-es világbajnokát a GQ díjátadón az Év sportoló ikonjává választották.
szept. 10
9:48
EURO 2016: Alig fizet a Feröer-szigetek elleni kötelező győzelem (Agroinform)
Az első oddsok alapján toronymagas favoritok vagyunk a szigetországiak ellen.
szept. 10
10:24
Kézilabda: A világ trónjára ülhet fel a Veszprém (Agroinform)
Amennyiben a Veszprém legyőzi a Füchse Berlin gárdáját csütörtökön, úgy a világ urává válik.
szept. 10
10:36
Barca: zseniális gól lett a hét találata a La Masián – videó (She)
Az FC Barcelona minden héten kiadja az akadémia, a La Masia csapatainak legszebb góljait. Az előző héten az egyik U12-es játékos gyönyörű találata került az első helyre.
szept. 10
10:54
Real Madrid: „Beszéltem Wengerrel, érdekelte a klub” (She)
Ramón Calderón, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi elnöke elárulta, Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere közel állt ahhoz, hogy a spanyol klub vezetőedzője legyen.
szept. 10
11:12
FIFA 16: számolj rá, mint Messi! Itt az új játék összes gólöröme! (She)
A hivatalosan szeptember végén megjelenő FIFA 16 futballszimulációs játék gyártója, az EA Sports szerdán megmutatta a rajongóknak a legújabb kiadás gólörömeit. Hason csúszás, robottánc, kamerába üvöltés, ünneplés a cserékkel, kiütés és még sok-sok látványos ünneplés kapott helyet a FIFA 16-ban.
szept. 10
11:12
Megható fotóval jelentette be kislánya nevét a Forma-1-es sztár (Blikk)
Monte-Carlo – A Mercedes Forma-1-es csapatának német pilótája és neje különleges nevet adott kislányának.
szept. 10
11:30
Jótékonyság: olimpiai bajnokok a fogyatékos gyermekekért (She)
Szilágyi Áron több közismert személy – Puskás Péter, Horváth Éva, Kulcsár Edina – társaságában jótékonysági céllal vesz részt a 30. SPAR Budapest Maratonon. Olimpiai bajnok vívónk tíz kilométert lefutva jelentős összeggel támogatja a Csemete Alapítvány munkáját.
szept. 10
11:32
Gyorsaságimotoros-vb: négy év után újra magyar a legjobbak között (She)
Gyutai Adrián révén négy év után lesz újra magyar induló a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, amelynek hétvégi, misanói fordulójában a paksi versenyző a Moto3-as kategóriában áll rajthoz.
szept. 10
11:34
MU: első klubja elárulta, mennyibe került Schweinsteiger (She)
Első klubja megerősítette, hogy Bastian Schweinsteigerért jóval kevesebb pénzt kapott a Bayern München a Manchester Unitedtől, mint amennyiről a német és angol sajtóban cikkeztek.
szept. 10
11:36
MTK: Az ellenfél szurkolói inspirálnak engem – Torghelle (She)
A DVSC elleni találkozóra készülő MTK támadója, Torghelle Sándor elmondta, inspirálja, ha az ellenfél szurkolói vele foglalkoznak. Dragan Vukmir, a kék-fehérek védője 219 NB I-es mérkőzésén egyetlen gólt szerzett, éppen a debreceniek ellen, ám nem tervezi, hogy megismétli ezt szombaton.
szept. 10
11:48
Eb 2016: Schuster és Magath is a görögök kívánságlistáján (She)
Bernd Schuster és Felix Magath is szerepel a Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) kívánságlistáján mint jelölt a szövetségi kapitányi posztra.
szept. 10
11:50
Atlétika: új vesével készül a 110 gát olimpiai bajnoka (She)
Átesett a veseátültetésen az amerikai Aries Merritt, a 110 méter gát olimpiai bajnoka.
szept. 10
11:52
MU: 24 órán belül klubot válthat a csatár, elmondjuk, hogyan (She)
Bár már vége az átigazolási időszaknak, a Sky Sports információja szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United 24 órán belül kölcsönadja James Wilsont a Derby Countynak.
szept. 10
12:06
MK: 25 mérkőzést kezdenek egy időpontban a 2. fordulóban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kitűzte a Magyar Kupa második fordulójának kezdési időpontjait.
szept. 10
12:08
Videó: mankóval is úgy trükköznek, mint a legjobbak (She)
Ray Westbrook és TJ Yates a Portsmouth Amputee FC két játékosa, korábban mindkettőjük egyik lábát amputálni kellett. A két labdarúgó a Youtube-on tette közzé legújabb videóját. Ebben megmutatják, mankóval is rendkívül tehetségesek.
szept. 10
12:10
NB III: olyan díjat kapott a játékos, amit sportoló még soha (She)
A REAC labdarúgócsapatában elért sporteredményei, példás klubhűsége, példamutató szorgalma és emberi magatartása elismeréseként Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérmet kapott a XV. kerületi önkormányzattól Dinka Balázs, a REAC játékosa és edzője – értesült a Nemzeti Sport Online.
szept. 10
12:12
Tipp: Győzelemmel kezdhet a bajnokesélyes Colts (Agroinform)
A bukik kicsit túlbecsülik a Tyrod Taylor-vezette Buffalo csapatát, így mi lecsapunk Andrew Luckékra!
szept. 10
12:24
Videó: elvesztették egyik lábukat, így is mesterien trükköznek (She)
Ray Westbrook és TJ Yates a Portsmouth Amputee FC két játékosa, korábban mindkettőjük egyik lábát amputálni kellett. A két labdarúgó a Youtube-on tette közzé legújabb videóját. Ebben megmutatják, mankóval is rendkívül tehetségesek.
szept. 10
12:26
Zenit: kereshetnek új edzőt, Villas-Boas nem hosszabbít (She)
André Villas-Boas a klub honlapján megjelent interjúban elmondta, hogy az idény végén távozik a Zenit labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.
szept. 10
12:42
Már az uszodák is készülnek az úszó-világbajnokságra (Infostart)
A Császár-Komjádi uszoda fedett uszodájának felújítása még hónapokig eltarthat, addig is a szabadtéri medencében készül az új idényre a KSI vízilabda-csapata - mondta az olimpiai bajnok Szívós István, a klub szakosztályvezetője. "Azt gondolom, hogy egy ilyen szezonra nem lehet pihenés nélkül nekimenni" - vélte Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője.
szept. 10
12:42
Debrecen: napok kérdése lenne Coulibaly szerződtetése? (She)
Francia sajtóhírek szerint nem kell sokat várni arra, hogy Adamo Coulibaly egyéves szerződést kössön a Debreceni VSC-vel.
szept. 10
12:44
Négy év után újra magyar a legjobbak között (Infostart)
Gyutai Adrián révén négy év után lesz újra magyar induló a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, amelynek hétvégi, misanói fordulójában a paksi versenyző a Moto3-as kategóriában áll rajthoz.
szept. 10
12:44
US Open: öt rendőr verte bilincsbe a teniszsztárt (She)
Egyik pillanatról a másikra kellemetlen szituációban találta magát James Blake. A 2013-ban visszavonult amerikai teniszjátékost New Yorkban egy szálloda előtt öt rendőr teperte le a földre, és meg is bilincselték. Később kiderült, tévesen. Tolvajnak hitték, de nem ő volt az.
szept. 10
13:18
Videoton: „Évek óta napirenden volt, hogy a Vidiben folytatom” (She)
Pölöskei Zsolt az átigazolási időszak végén került a Videoton labdarúgócsapatához, ám nem érte váratlanul, hogy piros-kékbe öltözhetett.
szept. 10
13:20
Chelsea: kidőlt a belga, retteghetnek a pontos diagnózistól (She)
Térdsérülést szenvedett a Chelsea edzésén Thibaut Courtois, akinek az első diagnózisok után a szombati Everton elleni mérkőzést várhatóan mindenképpen ki kell hagynia, s könnyen előfordulhat, hogy több hétig harcképtelen lesz.
szept. 10
13:22
Kvíz: Brady, Watt, Rodgers és sokan mások – indul az NFL-szezon! (She)
Magyar idő szerint péntek hajnalban kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye! A jeles alkalomból tíz kvízkérdéssel készültünk olvasóinknak, szerencsés tippelgetést kívánunk! Ne felejtsék, este élő tudósítással jelentkezünk a New England Patriots–Pittsburgh Steelers összecsapásról!
szept. 10
13:36
US Open: Hollywood krémje is ott ül a lelátón – galéria (She)
Pénteken már az elődöntőket, a hétvégén a döntőket rendezik az amerikai teniszbajnokságon (US Open). A mérkőzéseken számos híresség, színész, modell és sportoló teszi tiszteletét, galériánkból a lelátó ismerős arcai közül szemezgethetnek olvasóink.
szept. 10
13:42
NFL: A Steelers lehet az első áldozata Bradyék bosszúhadjáratának (Agroinform)
A New England Patriots Tom Bradyvel a fedélzeten, a Pittsburgh Steelers ellen kezdi meg a címvédés felé vezető utat.
szept. 10
13:54
NB II: az M4 sorozatban harmadszor adja a ZTE meccsét (She)
Az M4 sorozatban harmadszor választotta ki a Zalaegerszeg mérkőzését közvetítésre az NB II-ből. A kék-fehérek Vác és Balmazújváros elleni találkozója után szeptember 20-án a Siófok elleni összecsapás kerül képernyőre.
szept. 10
14:12
PL: „A Liverpoolban játszol, ne nyald Rooney s.ggét!” (She)
Joe Gomez, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool 18 esztendős hátvédje Twitter-csatornáján gratulált a válogatottban 50. gólját szerző Wayne Rooneynak. Ám arra nem számított, hogy ezzel kivívja néhány liverpooli szurkoló haragját, mivel Rooney épp a rivális Manchester United támadója. Gomez nem sokkal később törölte a bejegyzést.
szept. 10
14:14
F1: Ecclestone bizalmasa szerint Monzában marad az Olasz GP (She)
Flavio Briatore szerint nem kell aggódniuk az F1 rajongóinak és szereplőinek a monzai Olasz Nagydíj jövője miatt. A korábbi F1-es csapatfőnök azt követően nyilatkozott hazája versenyéről, hogy a hét végén hosszasan elbeszélgetett erről jó barátjával, Bernie Ecclestone-nak, illetve az F1 vezetőjével tárgyaló olasz féllel.
szept. 10
14:16
Videó: Messiék lemásolták Götze vb-döntős gólját (She)
Magyar idő szerint szerda hajnalban az argentin labdarúgó válogatott Lionel Messi góljával mentette 2–2-es döntetlenre a Mexikó elleni felkészülési mérkőzését. 2014 nyaráról sokaknak ismerős lehetett a Barcelona sztárjának találata.
szept. 10
14:18
Újpest–FTC: a vendégek új igazolása a hétvégén debütálhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros csapatában éppen a hétvégi, Újpest elleni derbin debütálhat Pintér Ádám. Az FTC százszázalékos mérleggel várja az összecsapást, Thomas Doll vezetőedző amondó, ez sokkal jobb helyzet, mintha hét vereség után vágnának neki a mérkőzésnek…
szept. 10
14:30
Real Madrid: egy hónapra kidőlt a sérülten visszaérkező védő (She)
A csütörtöki vizsgálatok szerint saroksérülést szenvedett a jobb lábán Danilo, a Real Madrid brazil jobbhátvédje.
szept. 10
14:32
MU: a játékosok Van Gaal módszereit kifogásolták – sajtóhír (She)
Nem értenek egyet Louis van Gaal menedzser edzésmódszereivel és mérkőzéseken alkalmazott taktikai utasításaival a Manchester United labdarúgói. Csütörtökön több brit lap cikkezett arról, hogy a hollanddal szembeszálltak az öltözőben.
szept. 10
14:48
Maratoni kajak-kenu vb - Rekordszámú nevezés, pénteken rajt Győrben (Infostart)
Rekordszámú nevezés érkezett a pénteken rajtoló győri maratoni kajak-kenu világbajnokságra: 40 ország versenyzői szállnak vízre a hétvége során az Aranyparton. Csütörtökön bemutatkozott a magyar csapat, amelytől több aranyérmet is remél a szakvezetés.

Keresés