2015. október 2. péntek

okt. 2
0:54
Rögbi-vb: Franciaország és Wales még hibátlan (She)
Franciaország továbbra is hibátlan az angliai rögbi-világbajnokságon, miután Milton Keynes-ben 41–18-ra legyőzte Kanadát. Az irányító Frédéric Michalak 14 pontot szerzett, ezzel Franciaország legeredményesebb játékosa lett a vb-történelemben. Wales szintén hibátlan maradt, 23–13-ra győzött Fidzsi ellen, igaz, nem sikerült bónuszpontos sikert aratnia. Az angolok szombaton a Twickenham…
okt. 2
6:36
Férfi vízilabda Eurokupa-selejtező - Egy győzelem, egy döntetlen az FTC mérlege (Infostart)
A Ferencváros csütörtöki második mérkőzését döntetlennel zárta a férfi vízilabda Eurokupa budapesti selejtezőcsoportjában: a házigazda zöld-fehérek az esti programban az olasz Acquachiara együttesével végeztek 9-9-re a Népligetben.
okt. 2
7:36
Nikolicsék nem bírtak a Napolival (Metropol)
A magyar válogatott csatára a második félidőben, 1-0-s olasz vezetésnél állt be.
okt. 2
7:48
El: nem csak hosszú kések éjszakája volt Rómában (She)
A római rendőrség kisebb fegyverarzenált foglalt le néhány vendégszurkolótól a csütörtöki Lazio–Saint-Étienne Európa-liga-mérkőzés előtt.
okt. 2
7:50
NFL: a csoportrivális Steelers ellen nyert először a Ravens (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) negyedik fordulójának csütörtök esti rangadóján a Baltimore Ravens hosszabbítás után 23–20-ra legyőzte a csoportrivális Pittsburgh Steelerst.
okt. 2
8:06
Asztalitenisz Eb: a Li Xuét legyőző Póta nyolcaddöntős (She)
Póta Georgina 4:1-re legyőzte a francia színekben versenyző Li Xuét a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon, ezzel női egyesben bejutott a legjobb 16 közé.
okt. 2
9:00
Válogatott: Nem játszottam még együtt Bödével, de… – Nikolics (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörében a magyar válogatott szűkített keretében helyet kapó Nikolics Nemanja csak csereként lépett pályára a Legia Warszawában az olasz Napoli ellen. A csatár a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, miért nem kezdett a csütörtöki kupameccsen, s arról is beszélt, milyen lenne Böde Dániellel, a Ferencváros gólvágójával együtt szerepelni a nemzeti…
okt. 2
9:18
Mekkora siker Németh Krisztián amerikai kupagyőzelme? (Infostart)
Ahogyan korábban az inforadio.hu is beszámolt róla, Németh Krisztián csapata, a Sporting Kansas City - részben a magyar játékos szép góljának is köszönhetően - elnyerte az Egyesült Államok országos labdarúgó-kupáját, az úgynevezett Lamar Hunt Trophyt. Annak eredtünk utána, mekkora siker is ez egy magyar játékos pályafutásában.
okt. 2
9:18
BL: az olaszok közelebb kerültek az angolokhoz (She)
Olaszország ezen a héten közelebb került ahhoz, hogy Angliát megelőzve újra négy csapatot indíthasson a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
okt. 2
9:24
Az éllovas MAC a DVTK-t fogadja (Metropol)
Egykor bajnoki döntőt vívott a Dunaújváros és a Ferencváros, most szerényebbek a célok,
okt. 2
9:30
Sportfogadás: Mennyit számít a pihenő az NFL-ben? (Agroinform)
A negyedik héten már lesznek bye weekes csapatok, így érdemes megvizsgálni a pihenőnapokkal kapcsolatos számokat.
okt. 2
9:54
Videó: biztos, hogy nők? Íme, az 5 legnagyobb iráni gól! (She)
Mint arról beszámoltunk, hatalmas botrányt kavart világszerte, amikor az iráni női ligához közel álló vezető közölte, nyolc férfi játszott a női válogatottban. A női futsalosok között is hasonló problémák vetődtek fel, a Marca pedig ennek kapcsán összeszedte az öt legnagyobb gólt, amit az irániak szereztek. Nők vagy férfiak? A döntést már Önökre bízzuk…
okt. 2
9:56
Baseball: Óbudán rendezik a döntő első két mérkőzését (She)
Az Óbudai Baseball Arénában kerül sor szombaton és vasárnap a magyar bajnokság döntőjének első két mérkőzésére, amelyet a házigazda Óbuda Warriors és a Reds Sleepwalkers vív egymással.
okt. 2
10:12
Férfi kézi BL: Nem heverték ki Karabatic távozását – Balogh (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát erősítő Balogh Zsolt szerint a Barcelona még mindig esélyként lép pályára a világ összes csapata ellen, bár Nikola Karabatic távozását nem heverte ki. A Tisza-parti gárda vasárnap 17 órától BL-meccset játszik hazai pályán a katalánokkal.
okt. 2
10:48
Női röpi: De Brandt maradna, de a családja a legfontosabb (She)
A magyar női röplabda-válogatottat irányító Jan De Brandt szerződése október közepén lejár, és bár szívesen maradna nálunk szövetségi kapitány, még nem tudja, mit hoz a jövő.
okt. 2
10:50
Barcelona: Neymar ezért lett kopasz; a szponzorok kiakadtak (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsatának fanatikusait is megdöbbentette Neymar, miután a katalánok Las Palmas elleni bajnokijára a korábbi hajkoronáját lecserélve kopaszon érkezett meg. A spanyolok most elárulták, hogy zajlott a nagy stílusváltás.
okt. 2
11:00
BL: Bye-bye, Arsenal? (Agroinform)
A fogadóirodák szerint innen már hatalmas meglepetés lenne, ha továbbjutnának az Ágyúsok.
okt. 2
11:06
FIFA-Aranylabda: 7-7 barcás és realos – kiszivárgott az 59 fős jelöltlista (She)
A Mundo Deportivo spanyol napilap állítja, megszerezte az 59 labdarúgó nevét tartalmazó listát, amelyről kikerül a 2015-ös év aranylabdása. A legtöbb jelöltet a Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona, illetve a Real Madrid adja.
okt. 2
11:08
Férfi kézi: Ötven-ötven százalék – Ilics még nem döntött (She)
Bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy Momir Ilics lemondta a válogatottságot, a Veszprém férfi kézilabdacsapatának klasszis átlövője a januári Európa-bajnokság honlapjának most úgy nyilatkozott, még nyitott a kérdés.
okt. 2
11:24
Eb 2016: 180 másodperc alatt elfogytak a jegyek (She)
Az eredetileg piacra dobott belépők után plusz 1500 jegy vált elérhetővé az Észak-Írország–Görögország Eb-selejtezőre, és az Északír Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint az összes elfogyott, mégpedig 180 másodperc alatt.
okt. 2
11:42
A Vasas is elkezdte a bajnokságot (Infostart)
A Vasas férfi vízilabda-csapata még alakulóban van, ha minden játékos bevethető lesz, akkor a tavalyi nyolcadik helynél is előrébb végezhet az együttes - mondta a Vasas vezetőedzője a KSI vendégeként elért 14-8-as győzelem után. Földi László kiemelte, hogy komoly gondot okoz nekik a Komjádi-Császár uszoda felújítása.
okt. 2
11:48
Muhammad Ali újabb elismerése (Metropol)
Sportolói örökség díjat neveztek el róla.
okt. 2
12:00
Arsenal: Cech amputált lábú játékosok ellen védett – videó (She)
Petr Cech, Theo Walcott és Aaron Ramsey amputált lábú labdarúgók edzésén vett részt. Az Arsenal triója csodálattal nézte, ahogyan a fizikai nehézségekkel küzdő sportolók kezelik a labdát, majd maguk is beálltak a játékba.
okt. 2
12:02
Szkander-vb: Ivánfi Brigitta ezüstérmes, bal kézzel (She)
Ivánfi Brigitta ezüstérmes lett a 70 kilogrammos nők mezőnyében a Kuala Lumpurban zajló szkander-világbajnokságon.
okt. 2
12:18
Magyar–feröeri: három alapember is hiányzik majd (She)
Eltiltás miatt a feröeri labdarúgó-válogatott három játékosa sem játszhat a Magyarország elleni budapesti Eb-selejtezőn jövő csütörtökön.
okt. 2
12:30
Tenisz: Harc a világbajnokságért (Agroinform)
Négyen hátradőlhetnek, négy hely viszont még kiadó az év végi londoni World Tour Finals-re.
okt. 2
12:36
David Beckham visszatér a futballpályára (Infostart)
Két évvel a visszavonulása után a novemberi UNICEF-gálamérkőzésen ismét pályára lép a Manchester United és az angol válogatott korábbi labdarúgója, David Beckham.
okt. 2
12:36
Katonai világjátékok: vodkáztak az oroszok, menniük kellett (She)
Kilenc oroszt – sportolókat, edzőket, újságírókat – küldtek haza Dél-Koreából, miután ittas állapotban randalíroztak a repülőgépen.
okt. 2
12:54
Futsal Eb: a rekordbajnok és Ukrajna vár a mieinkre (She)
Spanyolországgal és Ukrajnával került egy csoportba a magyar futsalválogatott a 2016-os Európa-bajnokságon.
okt. 2
13:12
Görög–magyar: azt hitte, vége a világnak, most ellenünk készül (She)
Kosztasz Canasz, a görög labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Észak-Írország és Magyarország elleni Eb-selejtezőre.
okt. 2
13:14
Chelsea: Mourinho ezt a 3 játékost hibáztatja, ellene fordultak? (She)
A Chelsea menedzsere, José Mourinho nehéz napokat él át. A „kékek” a bajnoki tabellán csak a 14. helyet foglalják el, ráadásul a BL-ben a Porto is megtréfálta az együttest. Mourinho pedig sajtóhírek szerint megnevezte a bűnbakokat…
okt. 2
13:24
Aranylabda: Cristiano Ronaldo esélytelen Messivel szemben? (Agroinform)
A bukik szerint szinte elképzelhetetlen, hogy ne az argentin csillag nyerje meg az idei Aranylabdát.
okt. 2
13:48
Profi boksz: Klicsko november végén összecsap Batmannel (She)
A nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok Vladimir Klicsko november 28-án, Düsseldorfban csap össze a brit Tyson Furyval.
okt. 2
14:06
Asztalitenisz Eb: csak a nők jutottak tovább, a férfiak kiestek (She)
Póta Georgina a román Elizabeta Samara oldalán, valamint a Madarász Dóra, Pergel Szandra duó bejutott a legjobb 16 közé párosban a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon. A két magyar férfipáros ugyanakkor búcsúzott a főtábla első fordulójában.
okt. 2
14:24
Vasas: a volt pécsi védő már nincs Angyalföldön (She)
A Vasas még szeptemberben adta hírül, hogy az NB I-es labdarúgócsapattal készül a legutóbb Pécsen futballozó horvát Danijel Romic, ám úgy tűnik, a védőt nem szerződteti a fővárosi klub.
okt. 2
14:30
"Közmunkatanácsot" hozna létre Tarlós (Behaviour)
Források bevonása és összehangolása érdekében tervszerződést kötnének a kormánnyal.
okt. 2
14:42
Érvényben marad Neymar eltiltása (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) fellebbezését, így Neymarnak, a Barcelona sztárjának ki kell hagynia a jövő héten kezdődő világbajnoki selejtezősorozat első két mérkőzését.
okt. 2
15:06
Érvényben marad Neymar eltiltása (Metropol)
A támadót nyáron a Copa Americán a Kolumbia elleni, 1-0-ra elveszített csoportmérkőzést követően állította ki a játékvezető.
okt. 2
15:18
Kiszivárgott a FIFA-Aranylabdára jelöltek listája (Infostart)
Egy spanyol lap pénteken nyilvánosságra hozta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Aranylabda-szavazásának 59 jelöltet tartalmazó névsorát.
okt. 2
15:18
Asztalitenisz Eb: Pótáék a negyeddöntőben, Madarászék kiestek (She)
Póta Georgina a román Elizabeta Samarával bejutott a legjobb nyolc közé női párosban a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon. A Madarász Dóra, Pergel Szandra duó ugyanakkor búcsúzott a főtábla második fordulójában.
okt. 2
15:20
Hertha: a szombati ellenfél kapusa Dárdait magasztalja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójában Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC Stieber Zoltán klubját, a Hamburgot fogadja. A HSV kapusa, Jaroslav Drobny elismerően beszélt a magyar szakemberről.
okt. 2
15:24
Kiszivárgott az Aranylabda-jelöltek listája (Metropol)
A spanyol El Mundo Deportivo című lap tette közzé az 59-es listát. A legnagyobb esélyesek között persze nincs meglepetés.
okt. 2
15:30
La Liga: Gólparádét ígér a Barcelona rangadója (Agroinform)
A Barcelonának Messi és Iniesta nélkül kell helytállnia a gyengélkedő Sevilla ellen. Gólfesztivál készülőben?
okt. 2
15:36
Videó: megkérte a medvét, ne egye meg a kajakot. Nem hallgatott rá (She)
Mary Maley kajakos mindent megtett – még a paprikaspray-t is bevetette –, hogy eltántorítsa a felé tévedő, sportkedvelő medvét, hogy megegye a kajakját, az állat azonban nem hallgatott a kétségbeesett hölgyre.
okt. 2
15:38
Videó: 53 méterről az év gólját lőtte a magyar tini (She)
Szécsi Patrik, az Erzsébeti Farkasok tizenöt éves jégkorongozója nem mindennapi gólt lőtt a magyar serdülőbajnokságban. A fiatal sportoló emberhátrányban vette be a Miskolci Jegesmedvék kapuját. A jegkorongblog.hu felvétele.
okt. 2
16:12
Tenisz: Babos a selejtezőben búcsúzott a pekingi tornán (She)
Babos Tímea a selejtező első fordulójában búcsúzott a pekingi kemény pályás tenisztorna női versenyében.
okt. 2
16:18
Két kenyai atlétát tiltották el doppingolásért (Metropol)
Mindkettőjük a norandroszteron nevű anabolikus szteroiddal bukott meg.
okt. 2
16:30
Szabadidősport: a budapesti kongresszuson mutatkozik be egy magyar találmány (She)
Október 14. és 18. között Budapesten rendezik meg a szabadidősport legjelentősebb nemzetközi szervezetének (TAFISA) a világkongresszusát. A Vigadóban lebonyolítandó eseményen több száz nemzetközi szakember vesz majd részt. A kongresszus egyik magyar előadója Patonai Ágnes lesz, aki egy olyan hazai kezdeményezésű rendszert mutat be, amely a  szabadidősport-rendezvényekre vonatkozó…
okt. 2
16:32
Atlétika: két kenyai versenyzőt tiltottak el doppingolásért (She)
Doppingolás miatt az utcai futó Josephine Jepkoech Jepkorirt és a 800-as Agatha Jeruto Kimaswait is eltiltotta a Kenyai Atlétikai Szövetség.
okt. 2
16:34
Hamburg: Stieber nem utazott el a csapattal Berlinbe (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójában a HSV a Hertha otthonába látogat – az együttes magyar játékosa, Stieber Zoltán nélkül.

Keresés