2015. szeptember 13. vasárnap

szept. 13
15:24
Dalra fakadt Lewis Hamilton - Videó! (Blikk)
Egy héttel monzai futamgyőzelme után ismét dobogóra állt a Forma-1-es világbajnokság címvédője, Lewis Hamilton (30).
szept. 13
15:26
Bursaspor: 15/15 – hamar eldőlt, hogy Dzsudzsák végzi el a 11-est (She)
A török bajnokság negyedik fordulójában megszerezte első győzelmét a Bursaspor, méghozzá Dzsudzsák Balázs vezérletével: két góllal vette ki részét a vendég Genclerbirligi 3–2-es legyőzéséből. Az elsőt tizenegyesből szerezte, a másikat pedig nyolc méterről.
szept. 13
15:42
Kettesfogathajtó-vb - Lázár Vilmos és a magyar csapat is megvédte címét (Infostart)
Lázár Vilmos, továbbá a Lázár Zoltánnal és ifj. Dobrovitz Józseffel kiegészülő csapat is megvédte címét a Fábiánsebestyénben rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
szept. 13
15:42
BL: Lisztes, lődd már be!!! – 20 éves a Fradi legendás meccse (She)
Ma húsz éve történt. Egy legendás meccs, egy legendás kommentátorral. A Ferencváros 1995. szeptember 13-án Zürichben 3–0-ra legyőzte a Grasshopperst. Ez volt az első BL-meccse magyar csapatnak, egyben az első (sajnos mindmáig az utolsó) győzelme is.
szept. 13
15:44
Kerekesszékesvívó-vb: Osváth és Krajnyák is a ranglista élén (She)
Két magyar, Krajnyák Zsuzsanna és Osváth Richárd is a világranglista vezetőjeként várja az egri kerekesszékesvívó-világbajnokság jövő pénteki rajtját.
szept. 13
15:46
Kettesfogathajtó-vb: Lázár és a csapat is megvédte címét (She)
Lázár Vilmos, továbbá a Lázár Zoltánnal és ifj. Dobrovitz Józseffel kiegészülő csapat is megvédte címét a Fábiánsebestyénben rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
szept. 13
16:18
Rekordlétszám a 30. budapesti félmaratonon (Infostart)
Több mint 16 ezren indultak el vasárnap a budapesti 30. Wizz Air Budapest Félmaratonon.
szept. 13
16:18
Ligue 1: a Real-játékos csere volt, 8 helyes Monaco-ugrás (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójában a 2015–2016-os idényben bukdácsoló AS Monaco kiizzadta a sikert az újonc Gazélec Ajaccio ellen – 1–0-ra nyert Leonardo Jardim együttese.
szept. 13
16:36
Premier League: a Spurs győzött a nyeretlenek csatájában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League vasárnap kora délutáni találkozóján a Tottenham 1–0-ra győzött a forduló előtt sereghajtó Sunderland otthonában.
szept. 13
16:36
Rekordlétszám a 30. jubileumi Wizz Air Budapest Félmaratonon (Metropol)
A tavalyi 13 500-ról 16 134-re nőtt a nevezések száma, egyéniben 11 100 futó versenyzett.
szept. 13
16:54
Maratoni kajak-kenu vb - Aranyérmes a Boros, Solti kajakos duó (Infostart)
A Boros Adrián, Solti László duó ritkán látható izgalmas hajrá után aranyérmet szerzett a férfi kajakosok párosversenyében a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján, a viadalt záró futamban.
szept. 13
16:54
Maratoni kajak-kenu vb: aranyérmes a Boros, Solti duó (She)
A Boros Adrián, Solti László duó aranyérmet szerzett a férfi kajakosok párosversenyében a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján, a viadalt záró futamban.
szept. 13
16:56
Tájfutó ob: a Tabáni Spartacus csapata győzött (She)
A Tabáni Spartacus vegyes csapatának sikerét hozta a tájfutók egyéni rövid távú országos bajnoksága vasárnap Szegeden.
szept. 13
16:58
MotoGP: 92 ezer ember, dráma, fehér zászló és Márquez-siker! (She)
Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíját a királykategóriában, méghozzá őrült futamon. Gyutai Adrián, a TVR Vitali magyar versenyzője 26. lett a Moto3-asok mezőnyében.
szept. 13
17:00
Férfi kosárlabda Eb: Csehország és Szerbia is a nyolc között (She)
A cseh válogatott 21 ponttal legyőzte a horvát csapatot a férfi kosárlabda Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében Lille-ben, míg a szerb együttes a finn válogatottat múlta felül 13 ponttal.
szept. 13
17:12
Videó: „nehéz” kérdés – milyen sportágat lát a felvételen? (She)
Egészen lehetetlen körülmények között rendezték meg a brazil másodosztályú labdarúgó-bajnokságban az Oeste–Boa mérkőzést (2–1). Illetve, mégiscsak lehetséges feltételekkel, hiszen a játékvezető engedélyt adott a futballra. Jól tette?
szept. 13
17:12
Mayweather visszavonult! 171 milliárddal jobb Rockynál (Blikk)
Las Vegas — Rekordbeállítással ért véget Floyd Mayweather (38) gyümölcsöző ökölvívó pályafutása.
szept. 13
17:14
Serie A: egy meccs elmaradt, helyette jött 12 gól szinkronban (She)
Egy találkozóval kevesebbet rendeztek meg az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójában, a Sampdoria–Bologna bajnokit ugyanis elmosta az eső – ezt hétfőn pótolják a tervek szerint. A többiek pedig ragaszkodtak a 2–2-höz.
szept. 13
17:30
Sakk: Lékó után Balogh is továbbjutott a világkupán (She)
Lékó Péter után Balogh Csaba is a 64 közé jutott az 1.2 millió dollár összdíjazású baki sakkvilágkupán, amelynek döntősei világbajnokjelöltek lesznek.
szept. 13
17:32
Hollandia: Otigba beállt egy félidőre, de kikaptak (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, az Eredivisie 5. fordulójában a Heerenveen 3–1-re kikapott a Groningen otthonában. A szünetben már 2–0-s  hátrányban lévő vendégek a második félidőre csereként pályára küldték a magyar utánpótlás-válogatott védőt, Otigba Kennethet, de a vereséget nem kerülhették el.
szept. 13
17:34
Bundesliga: Szalaival továbbra sem számolnak, még egy percet sem játszott (She)
Szalai Ádámot ezúttal sem nevezte még a kispadra sem a Hoffenheim, amely a Bundesliga 4. fordulójában 3–1-es vereséget szenvedett a Werder Brementől.
szept. 13
18:06
Videó: így ünnepelte CR anyukája a Real ászának ötösét (She)
Cristiano Ronaldo emberfeletti teljesítménye és öt gólja nem maradt elismerés nélkül, a Real Madrid klasszisát korábban játékostársai ünnepelték, most pedig a portugál édesanyja mutatta meg, milyen boldog.
szept. 13
18:06
Húsz éve nyert BL-meccset a Fradi - Videó! (Blikk)
Budapest – Akár úgy is felfogható a Ferencváros focistáinak szombat esti bajnoki győzelme (2-1 az Újpest ellen a Megyeri úti Szusza Ferenc stadionban), hogy ezzel köszöntötték a neves elődöket.
szept. 13
18:08
Maratoni kajak-kenu vb: aranyérmes a Boros, Solti duó (She)
A Boros Adrián, Solti László duó ritkán látható izgalmas hajrá után aranyérmet szerzett a férfi kajakosok páros versenyében a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján, a viadalt záró futamban.
szept. 13
18:08
Böde duplázott! Újabb két góllal üzent Storcknak - Videó (Blikk)
Budapest — Ha nincs Böde Dániel (28), akkor talán a Ferencváros sem tudja legyőzni az Újpestet a hazai focibajnokság legnagyobb rangadóján.
szept. 13
18:10
La Liga: a Bilbao duplával és fejessel legyőzte Megyeriéket (She)
Az Athletic Bilbao 3–1-re legyőzte a Getafét hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. A vendégek magyar kapusa, Megyeri Balázs a kispadról nézte végig az összecsapást. Aduriz duplázott a hazaiaknál, míg Raúl García nagyszerű fejes gólt szerzett.
szept. 13
18:12
NBA: elhunyt a liga történetének egyik legendás játékosa (She)
Hatvanéves korában vasárnap elhunyt Moses Malone, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének kiemelkedő játékosa.
szept. 13
18:14
Eurofoci: a Vanczák nélküli hármas a 3. helyet érte (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super League) 8. fordulójában a Vanczák Vilmos nélkül felálló Sion 3–0-ra legyőzte a sereghajtó Luganót, és feljött a tabella harmadik helyére.
szept. 13
18:42
Női kézilabda BL - Főtáblára jutott a Győr (Infostart)
A 16-os főtáblára jutott a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a házigazda norvég Glassverket legyőzésével megnyerte a drammeni selejtezőcsoportot.
szept. 13
18:42
Női kézi BL: legyőzte norvég ellenfelét is, főtáblán az ETO (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája-selejtező döntőjében a Győri Audi ETO KC 30–21-re legyőzte a norvég Glassverket, és a BL főtáblájára jutott!
szept. 13
18:44
Videó: így kell berúgni a szabadot – 55 méterről (She)
Hihetetlen góllal biztosította be a győzelmet a Pogon Szczecin a Piast Gliwice elleni lengyel bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A Pogon a 82. percben 2–1-re vezetett, amikor a saját térfeléről szabadrúgáshoz jutott. Jaroslaw Fojut állt a labda mögé…
szept. 13
18:46
Megyei foci: pécsi henger, volt fradista triplája Kaposváron (She)
Szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. Hétvégi meccskörkép Pápától Kecskemétig.
szept. 13
19:00
NB III: Fradi-parádé, NB I-es gólszerzők Pakson és Kispesten (She)
A Ferencváros, a Honvéd és a Paks második csapata győzni tudott vasárnap a labdarúgó NB III-ban, a DVSC-DEAC viszont döntetlent ért el, a Békéscsaba pedig kikapott.
szept. 13
19:18
MLS: Németh segítséggel alszik; magyarokat akar Amerikába (She)
Németh Krisztián egy pillanatra sem áll meg. Miután a magyar csatár a Románia és az Észak-Írország elleni Eb-selejtezőn is pályára lépett a magyar válogatottal, máris visszautazott az Egyesült Államokba, ahol máris számítanak rá a Sporting Kansasnél.
szept. 13
19:20
Videó: alighanem ez minden idők leggazdaságosabb csele (She)
Riyad Mahrez, a Leicester City játékosa egyszerre három embert csapott be cselével az Aston Villa elleni angol bajnokin.
szept. 13
19:22
Premier League: 1. Man. City, 2. Leicester, 3. MU... (She)
A Leicester City 2–0-s hátrányba került, de 3–2-re fordított az Aston Villa ellen a Premier League 5. fordulójában. Claudio Ranieri együttese ezzel továbbra is veretlen, ráadásul visszavette második helyét a bajnoki tabellán.
szept. 13
19:36
Koronglövő-vb : Pongrátz Bianka nem szerzett olimpiai kvótát (She)
Pongrátz Biankának nem sikerült olimpiai kvótát érő helyen végeznie női skeetben az olaszországi koronglövő-világbajnokságon, Lonatóban.
szept. 13
19:38
Bundesliga: Huntelaar – kihagyott 11-es és győztes gól (She)
Klaas-Jan Huntelaar a mérkőzés elején kihagyott egy tizenegyest, később mégis ő szerezte csapata, a Schalke győztes találatát a Mainz elleni Bundesliga-mérkőzésen a 4. fordulóban.
szept. 13
19:54
Atlétika: a BHSE-UTE nyerte meg a csapatbajnokságot (She)
Szoros küzdelemben a BHSE-UTE nyerte az atlétikai csapatbajnokságot, amelynek Székesfehérvár adott otthont.
szept. 13
19:56
Röplabda: aranyszettben nyerte az Európa-ligát a női válogatott (She)
Vasárnap este Izmirben játszották le a női röplabda Európa-liga visszavágóját a török és a magyar válogatott között. A mieink az első meccsen 3:0-ra legyőzték ellenfelüket, így a visszavágón két nyert szett is elég lett volna a sikerhez. A mieink vezettek is 1:0-ra, ám a törökök fordítani tudtak, s 3:1 után következett az úgynevezett aranyjátszma, amelyet a mienk óriási csatában 15:13-ra…
szept. 13
20:12
NB II: a ZTE győzött, és megelőzte a Gyirmót-verő Budaörsöt (She)
A Zalaegerszeg 2–0-ra legyőzte a Balmazújvárost hazai pályán a labdarúgó NB II hatodik fordulójában. Csank János csapata a három pont begyűjtésével a második helyre jött fel a tabellán, jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzve a tegnap a Gyirmótot megverő Budaörsöt.
szept. 13
20:14
Serie A: a milánói 9 perc alatt duplázott – Lazio-sikert ért (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójában a Lazio az AC Milantól kölcsönvett Alessandro Matri kilenc perc alatt összehozott duplájával magabiztosan nyert az Udinese ellen.
szept. 13
20:16
La Liga: a szigetlakók megmutatták, érdemes a végsőkig küzdeni (She)
A Celta Vigo 3–3-as döntetlent játszott a Las Palmassal hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 13
20:30
Női röplabda Európa Liga - Aranyszettben győzött a magyar válogatott (Infostart)
A magyar női röplabda-válogatott nyerte az Európa Ligát. Jan de Brandt együttese a törökök elleni finálé vasárnapi visszavágóján Izmirben 3-1-re kikapott, így - mivel csütörtökön Érden 3-0-ra nyert - mindent eldöntő aranyszettre került sor, amelyben 15-13 arányban diadalmaskodott.
szept. 13
20:30
Férfi kézi NB I: elhitték, hogy nagyon jók – nagy pofon a Fürednek (She)
A férfi kézilabda NB I 5. fordulójában a Balatonfüred hazai pályán 23–22-es vereséget szenvedett a Balmazújvárostól.
szept. 13
20:48
Vuelta: Aru győzött, Degenkolbé az utolsó szakasz (She)
A várakozásoknak megfelelően az olasz Fabio Aru nyerte meg a vasárnap zárult 70. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt.
szept. 13
20:50
US Open: Gálfi megcsinálta, magyar nyerte a junior döntőt! (She)
Gálfi Dalma magabiztos játékkal két szettben legyőzte az amerikai Sofia Kenint az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) junior egyesének döntőjében!
szept. 13
20:52
Serie A: Internazionale–AC Milan derbi élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája jövő heti nyitánya miatt Európa élklubjainak többsége már szombaton lejátszotta hét végi bajnokiját, mégis maradt egy csúcsmeccs vasárnap estére. Olaszországban az európai porondról lemaradó Inter, Milan páros csap össze a milánói derbin, kövesse a rangadót velünk!
szept. 13
21:06
Eurofoci: Köteles „esélytelenül” remekelt, lecserélték (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a jóval esélytelenebb Genk Köteles László vezérletével 0–0-s döntetlent játszott az Anderlechttel, a magyar kapus azonban nem játszotta végig a meccset.
szept. 13
21:06
Gálfi Dalma nyerte a US Open-t a junior lányok között (Metropol)
A 17 éves magyar teniszező a vasárnapi fináléban mindössze 77 perc alatt győzte le a hazai közönség előtt szereplő Sofia Kenint.

Keresés