2015. szeptember 13. vasárnap

szept. 13
21:24
Videó: Xavi gólpasszának nem sokan örültek a stadionban (She)
Xavi első gólpasszát adta az al-Szaddban az al-Meszaimer elleni idegenbeli mérkőzésen a katari élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Stars League) 1. fordulójában. A Barcelona korábbi játékosa szépen ívelt Li Jung Szu fejére, hozzásegítve csapatát az első gólhoz. Ezt még három követte, tehát az al-Szadd 4–0-ra győzött. Más kérdés, hogy nézőt nem nagyon lehetett felfedezni a lelátón.
szept. 13
21:24
Elhunyt Moses Malone, az NBA legnagyobb játékosa (Blikk)
Hatvanéves korában vasárnap elhunyt Moses Malone, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének egyik legkiemelkedőbb játékosa.
szept. 13
21:42
Ausztrál Nagydíj - Melbourne 2023-ig rendez futamot (Infostart)
A Forma-1-es világbajnokság Ausztrál Nagydíjának 2023-ig Melbourne ad otthont.
szept. 13
21:42
Mol Liga: a DVTK és az Újpest is szétlövéssel nyert (She)
A DVTK Jegesmedvék és az Újpest is szétlövéssel nyert a jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján, előbbi a Fehérvár AV19, utóbbi a Csíkszereda együttesét múlta felül. A Ferencváros ugyan leadta háromgólos előnyét Dunaújvárosban, de végül 5–3-ra győzött.
szept. 13
21:44
Volán: kettőből kettő – Hetényi különleges meccse (She)
A Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 1–0-ra legyőzte hazai pályán az Innsbruckot az osztrák bajnokság (EBEL) alapszakaszának 2. fordulójában. Ryan Martinelli, Hetényi Zoltán és Sikorcin Ladislav értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 13
22:06
US Open: Megint nem sikerült Federernek, Djokovics másodjára nyert New Yorkban (Agroinform)
Djokovics négy szettben győzött Federer ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság döntőjében.
szept. 13
22:18
Hertha: Ez egy betegség, mintha a patikába mennénk… - Dárdai (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC 2–1-re legyőzte a VfB Stuttgartot a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójának szombati játéknapján. A találkozó után a magyar szakember elégedett volt, de nem teljesen…
szept. 13
22:36
La Liga: a Málaga nem bírt az Eibarral hazai pályán (She)
A Málaga gól nélküli döntetlent játszott az Eibarral hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 13
22:38
Németország: kilenc gól a Bayer meccsén; a Bayerné a rangadó (She)
A címvédő Bayern München 1–0-ra legyőzte a Jakabfi Zsanettet ismét nélkülöző Wolfsburgot a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának rangadóján, ezzel megőrizte százszázalékos mérlegét. A bajorok győztes gólját a svájci válogatott csapatkapitánya, Carolina Abbé szerezte az első félidőben.
szept. 13
22:40
NFL: kikapott a Colts és a Seahawks a meglepetések fordulójában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös alapszakaszának első fordulójában az idény előtt még bajnokesélyesként emlegetett Indianapolis Colts simán kikapott a Buffalo Bills otthonában. A Green Bay Packers a Chicago Bears ellen nyert, míg a Seattle Seahawks a St. Louis Ramstől, hosszabbítás után kapott ki 34–31-re. A Denver Broncos Peyton Manning-TD nélkül is legyőzte a…
szept. 13
22:54
Serie A: Guarín góljával az Inter nyerte a városi derbit (She)
Fredy Guarín jól eltalált lövésével az Internazionale nyerte az AC Milan elleni derbit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 13
23:12
Ligue 1: csak otthon megy a Marseille-nek, ott viszont… (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójában a Marseille 4–1-re legyőzte a Bastia-t hazai pályán. Az OM ezzel a 2015–2016-os idényben otthon már tíz rúgott gólnál jár, idegenben azonban továbbra sem tudta megzörgetni a csapat a hálót.
szept. 13
23:12
Történelmi rajtot produkált a Ferencváros az Újpest elleni győzelemmel - Videó! (Blikk)
A Ferencváros 2-1-re győzött Újpesten a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában, szombaton, ezzel klubtörténeti jelentőségű rajtot produkált a bajnokságban.
szept. 13
23:48
NS-ajánló: Böde boldogsága; valószínűtlen röpibravúr – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés