2015. augusztus 20. csütörtök

aug. 20
0:27
Cincinnati tenisztorna - Babos búcsúzott (Infostart)
Babos Tímea a második fordulóban búcsúzott az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna női versenyében.
aug. 20
1:03
Csütörtöki sportműsor: a Vidi az El-csoportkörért játszik (She)
Az edzőváltáson átesett Videoton labdarúgócsapata csütörtök este a Lech Poznan otthonában lép pályára az Európa-liga-selejtező playoffkörének első mérkőzésén. A fehérváriak számára a csoportkör a tét, míg Cincinnatiben a világ legjobb teniszezői már a negyeddöntőért küzdenek. Éjfél után, azaz péntek hajnalban a Cleveland Browns a Buffalo Billst fogadja az NFL előszezonjában.
aug. 20
7:03
MLS: rengett a föld Németh Krisztiánék vereségétől (She)
Az elmúlt időszak eredményei alapján meglepően súlyos vereséget szenvedett a Sporting Kansas City az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban: Németh Krisztián csapata hazai pályán 5–0-ra kapott ki a San Jose Earthquakestől.
aug. 20
8:15
Arsenal: a Real elfogadta a megaajánlatot Benzemáért – sajtóhír (She)
Lehet, hogy igaznak bizonyulnak azok a korábbi híresztelések, melyek szerint az angol élvonalbeli Arsenal megvásárolná Karim Benzemát, a spanyol első osztályú Real Madrid francia labdarúgóját. Sajtóhírek szerint a londoni együttes ajánlatát elfogadta a királyi gárda.
aug. 20
8:39
Darts: A hazaiak kedvence ellen fogadunk (Agroinform)
Két tippel indulunk harcba a bukik ellen a Sydney Darts Masters első fordulójában.
aug. 20
8:51
Díjazás: Fábiánné és Kamuti is állami kitüntetést kapott (She)
Augusztus 20. alkalmából több jeles sportember állami kitüntetésben részesült, köztük Fábiánné Rozsnyói Katalin, Kamuti Jenő és Palotai Károly is.
aug. 20
9:27
Babos párosban győzött a második fordulóban Cincinnatiben (Infostart)
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal mérkőzést nyert az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna női párosversenyében.
aug. 20
9:27
PL: 3 probléma volt az új igazolással – az egyik Borat (She)
Hosszú hónapokig tartó huzavona után a Newcastle labdarúgócsapata szerdán bejelentette: megszerezte a Marseille francia szélsőjét, Florian Thauvint. A „szarkák” új támadója épp hogy kitette a lábát a repülőből, máris belekötöttek az angolok.
aug. 20
9:29
La Liga: szilveszterkor is lesznek bajnokik az Eb miatt (She)
Az idén rendhagyó módon december 30-án és 31-én is rendeznek bajnoki mérkőzéseket Spanyolországban, így a 2015–2016-os klubidény korábban fejeződik be, s a franciaországi Európa-bajnokságra hangoló válogatottnak több ideje lesz felkészülni.
aug. 20
9:30
Babos párosban negyeddöntős Cincinnatiben (Metropol)
A magyar játékos szerdán egyesben búcsúzott, miután vereséget szenvedett a nyolcadik helyen kiemelt cseh Karolina Pliskovától.
aug. 20
9:33
Európa Liga: Csak a csoda segíthet a Vidin (Agroinform)
Hatalmas a fejetlenség a Videotonnál, a csapatnak nem megy, avagy borítékolható a vereség a poznani EL-selejtezőn.
aug. 20
10:03
Videó: ollózós gólja után a szögletszászlót is lerúgta (She)
Emlékeznek Demba Bára, a Chelsea és a Newcastle United korábbi támadójára, aki arcba rúgta ellenfelét a Kuangcsou Evergrande–Sanghaj Senhua (2–2) kínai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen? Többek meglepetésére a vendégek szenegáli labdarúgójának szabálytalansága csupán sárga lapot ért a játékvezetőnél, azonban akadt még egy jelenet a találkozón, amely mellett kár lenne elmenni szó nélkül. Demba Ba…
aug. 20
10:05
PAFC: Jarni tüzet, akaratot, szenvedélyt ígér a Vasas ellen (She)
Az NB I 6. fordulójában a Vasast fogadó Puskás Akadémia eddig csak egy győzelmet aratott a bajnokságban, de szombaton Robert Jarni áttörést akart elérni együttesével, amelytől tüzet, akaratot és szenvedélyt követel a 18 órakor kezdődő találkozón.
aug. 20
10:07
MU: Egy rossz meccsem volt, és mindenki ezzel foglalkozik – Rooney (She)
Wayne Rooney nem kezdte kirobbanó formában az idényt, de a Manchester United csatára nem aggódik, szerinte „a gólok jönni fognak”.
aug. 20
10:21
Haladás: tavasszal Sopronban játszhatnak otthon – sajtóhír (She)
Könnyen előfordulhat, hogy a Haladás tavasszal Sopronban, Zalaegerszegen vagy Pápán játssza hazai mérkőzéseit – közölte a nyugat.hu.
aug. 20
10:45
Sportfogadás: Ezzel a szelvénnyel kaszálnánk az Európa Ligában (Agroinform)
A szokásos Európa Liga kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.
aug. 20
11:15
Manchester City: öt évre aláírt az argentin védő – hivatalos (She)
A Manchester City hivatalos honlapján jelentette be, hogy ötéves szerződést kötött Nicolás Otamendivel, a Valencia argentin válogatott középhátvédjével.
aug. 20
11:17
Bayern: „Átverés volt!” – ennyiért ment Schweini? (She)
Német beszámolók szerint a sajtóhírekkel ellentétben a Manchester United nem 21 millió euróért vásárolta meg a Bayern Münchentől Bastian Schweinsteigert, az árat csupán a bajorok „fújták fel”.
aug. 20
11:19
Videó: rést talált és kegyetlenül beakasztotta a léc alá (She)
Carli Lloyd szerdán nem mindennapi szabadrúgást akasztott be a Costa Rica-i női labdarúgó-válogatott kapujába. Az amerikai középpályás megtalálta a rést a sorfalban – ráadásul lövése irányt változtatott az egyik védőn –, ezzel a 7. percben megszerezte a vezetést a csapatának. A két együttes egy héten belül másodjára találkozott egymással, vasárnap 8–0-ra, míg szerdán 7–2-re győztek az amerikaiak.…
aug. 20
11:21
Újpest: Kabát a Standardnál készül a visszatérésre (She)
Tompa fájdalmai miatt Belgiumba utazott, és a Standard Liege-nél a belga klub orvosi stábjának felügyelete mellett edz abban a reményben, hogy hamarosan teljesen gyógyultan térhet vissza a Megyeri útra.
aug. 20
11:23
Barcelona: végleg Londonba kerülhet a középpályás (She)
Minden jel arra mutat, hogy távozik Alex Song, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona kameruni labdarúgója.
aug. 20
11:51
Videó: Nyilasi visszatért a lilákhoz, a szurkolók éltették (She)
Nyilasi Tibor visszatért egykori klubjához, az Austria Wienhez. Az egyik legismertebb osztrák labdarúgó, Herbert Prohaska 60. születésnapjára kérték fel a korábbi magyar válogatott támadót meglepetésvendégnek, aki videoüzenete mellett személyesen is gratulált az ünnepeltnek, majd Prohaska igazi vezérként mozgatta meg az Austria Wien táborát. Az MLSZ Tv felvétele.
aug. 20
11:53
Real Madrid: mit keres CR ügynöke Manchesterben? (She)
Az As spanyol napilap tudósítása szerint Manchesterben tárgyal Jorge Mendes. A szuperügynök – aki többek között Cristiano Ronaldo, Diego Costa, Ángel Di María, Radamel Falcao, James Rodríguez képviseletét is ellátja – a hírek szerint nem csak Nicolás Otamendi átigazolásának elsimítása (a Valenciából a Manchester Citybe) végett utazott a városba…
aug. 20
11:57
La Liga: Ketten egy ellen - letaszítja-e valamelyik fővárosi gárda a Barcelonát a trónról? (Agroinform)
A bajnokság egyértelműen háromesélyes, habár a nagy álmokat szövögető Barcelonát nagyon nehéz lesz megállítani.
aug. 20
12:27
Fogadási csalás: a harmadik ligába száműzték a Cataniát (She)
Folytatódik a fogadási csalások utáni nyomozás Olaszországban: a legújabb fejlemények szerint a legutóbbi szezonban a Serie B-ben szereplő Cataniát a harmadik ligába (Lega Pro) száműzte a bíróság, ráadásul a szicíliai együttes 12 pontos hátránnyal kezdi a szezont.
aug. 20
12:29
Tájékozódási búvárúszó-vb: Gurisatti Lilla újabb aranyérme (She)
Gurisatti Lilla arany-, Berekméri Dóra pedig bronzérmes lett a tájékozódási búvárúszók felnőtt világbajnokságán és junior Európa-bajnokságán, a csehországi Liberecben.
aug. 20
12:45
Mexikó: fél órával a meccs előtt lemondott az olasz világbajnok (She)
Mauro Camoranesi, a mexikói másodosztályú Coras de Tepic olasz vezetőedzője fél órával a Chivas Guadalajara elleni kupamérkőzés előtt bejelentette lemondását.
aug. 20
12:47
Juventus: a brazil hátvéd megérkezett az orvosira – fotó (She)
Ahogy azt korábban előrejeleztük, Alex Sandro minden bizonnyal a Juventusban folytatja pályafutását. A Porto labdarúgója csütörtökön reggel megérkezett Torinóba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és aláírja szerződését. A brazil hátvédről egy fotót közölt a Juventus hivatalos Twitter-oldala, amint épp a kórház felé veszi az irányt.
aug. 20
13:09
Cincinnati tenisztorna: Lesz meglepetés vagy tovább menetel a nagy négyes? (Agroinform)
A cincinnati tenisztorna csütörtöki játéknapján a nyolcaddöntős küzdelmekre kerül sor.
aug. 20
13:21
Baseball: MLB-sztárok jönnek az MK négyes döntőjére (She)
Az Óbudai Baseball Arénában rendezik szombaton és vasárnap a baseball Magyar Kupa négyes döntőjét, s az aranyéremért zajló csata a korábban az észak-amerikai bajnokságban (MLB) is szereplő profik dobópárbaja is lehet.
aug. 20
13:23
Atlétika: Egyedül nem tudom megmenteni a sportágat – Bolt (She)
A hatszoros olimpiai és nyolcszoros világbajnok jamaicai sprinter, Usain Bolt szerint ő egyedül nem tudja megmenteni az atlétikát, ugyanakkor hiszi, hogy ha az eddiginél keményebben büntethetnék a doppingolókat, biztosan kevesebb lenne a csaló.
aug. 20
13:39
Kajak-kenu vb - Remek magyar rajt, Takácsék már döntősök (Infostart)
Hat futamgyőzelemmel remekül rajtoltak a magyarok a milánói, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. A csütörtök délelőtti előfutamokból a Takács Kincső, Lakatos Zsanett 500 méteres kenupáros egyből a döntőbe jutott, a többiek a délutáni középfutamban folytatják.
aug. 20
13:39
Átigazolások: Berbatov nagyra törő olasz klubnál folytathatja (She)
Sajtóértesülések szerint az olasz élvonalbeli (Serie A) Sampdoria labdarúgócsapata ajánlatot tett Dimitar Berbatovnak. A jelenleg szabadon igazolható támadó a hét végéig ígért választ a nagyra törő klubnak.
aug. 20
13:42
Bolt aggódik az atlétikáért (Metropol)
A hatszoros olimpiai és nyolcszoros világbajnok jamaicai sprinter szerint ha keményebben büntethetnék a doppingolókat, kevesebb lenne a csaló.
aug. 20
14:15
Öttusa Eb - Hatvankét fős férfi mezőny küzd a döntőért (Infostart)
Két csoportban 62-en versenyeznek a 36 döntős helyért a férfiak hagyományos küzdelmének csütörtöki selejtezőjében az angliai öttusa Európa-bajnokságon.
aug. 20
14:15
Tereptriatlon ob: Mester Bálint és Szöllősi Boglárka nyert (She)
Mester Bálint és Szöllõsi Boglárka nyerte a tereptriatlon országos bajnokságot Felsõtárkányban.
aug. 20
14:17
Chelsea: bejelentették Pedro szerződtetését a Barcától (She)
A Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, amit már napokkal ezelőtt tudni lehetett: a londoni klub szerződtette Pedrót a Barcelonától. A spanyol válogatott játékos négyéves szerződést írt alá új csapatával.
aug. 20
14:19
F1: Egy-két évvel előbb váltanom kellett volna – Alonso (She)
Fernando Alonso szerint a szoros versenyfutásban elbukott 2012-es F1-es szezon után el kellett volna hagynia a Ferrarit, amelynél túl sok időt töltött el.
aug. 20
14:33
Barca: Pedro távozásával változás jön, de nem náluk (She)
Melyik együttes a legboldogabb Pedro átigazolásával? A Chelsea? A Barcelona? A választ a spanyol negyedosztályban kell keresni.
aug. 20
15:09
Kézi: kihagyja a Szuper Kupát a Győr holland irányítója (She)
Lábfejsérülés miatt nem léphet pályára a jövő szombati Szuper Kupán a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának holland irányítója, Nycke Groot.
aug. 20
16:03
Tájékozódási búvárúszó-vb - Gurisatti Lilla második aranyérme (Infostart)
Gurisatti Lilla arany-, Berekméri Dóra pedig bronzérmes lett a tájékozódási búvárúszók felnőtt világbajnokságán és junior Európa-bajnokságán, a csehországi Liberecben.
aug. 20
16:03
Bayern: Nincs az az ember, aki 100 milliót érne – Müller (She)
Thomas Müller, a Bayern München labdarúgója exkluzív interjút adott a német Sport1-nek, amelyben beszélt többek között a Manchester Unitedről, Bastian Schweinsteigerről és új szerepéről a klubnál.
aug. 20
16:05
Barca: újabb játékos távozik, a Real ellen debütálhat (She)
Alen Halilovic ügynöke bejelentette, hogy a Barcelona horvát játékosa egy évre a Sporting Gijónhoz kerül kölcsönbe. Ha pénteken megállapodik egymással a két klub, a 19 éves középpályás vasárnap bemutatkozhat új csapatában – a Real Madrid ellen.
aug. 20
16:21
Bajnokok Ligája - Kétgólos előnyben a Valencia (Infostart)
A Valencia 3-1-re nyert a vendég Monaco ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik selejtezőkörének szerdai első mérkőzésén, így megnyugtató előnnyel várja a jövő heti visszavágót.
aug. 20
16:21
Real: visszafordították Kovacicot, az első napján eltévedt − videó (She)
Mint megírtuk, mindenben megegyezett egymással a spanyol Real Madrid és az olasz Internazionale Mateo Kovacic átigazolásáról. A horvát válogatott középpályás már a blancóknál van, azonban az első napján eltévedt, amin csak mosolyogni tudott.
aug. 20
16:24
Pedro a Barcelonából a Chelsea-be igazolt (Metropol)
A Bajnokok Ligája-győztes, bajnok és Spanyol Kupa-győztes Barcelonából érkező 28 esztendős támadó négyéves szerződést írt alá.
aug. 20
16:39
Játékossors: pénteken aláír új klubjához az exfradista támadó (She)
Leonardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi támadója a Facebook-oldalán tette közzé, hogy pénteken aláír új csapatához.
aug. 20
16:57
Kajak-kenu vb - Kugler Attila kiesett, nem szerezhet kvótát (Infostart)
Kugler Attila nem jutott be a szombati A döntőbe a kajak egyesek 1000 méteres versenyében a milánói, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, ezzel pedig egy kvótaszerzési esélye elúszott a magyar válogatottnak.
aug. 20
16:57
UEFA: a „mágikus magyarokról” emlékezett meg a szövetség (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is megemlékezett az államalapítás ünnepéről, ennek keretében hivatalos honlapján összeszedte az európai kupasorozatok „mágikus magyarjainak” legjeit.
aug. 20
16:59
Videó: CR furcsa nyögésekkel regenerálódott a meccs után (She)
Cristiano Ronaldo megmutatta rajongóinak, hogyan regenerálódik a mérkőzések után. A terápia részeként jéghideg medencében mártózott meg, ami a felvétel tanúsága szerint kezdetben érzékenyen érintette.

Keresés