2015. augusztus 12. szerda

aug. 12
0:33
Tenisz: Serena Williams fordított, úton a 4. felé (She)
Serena Williams szetthátrányba került, de fordított az olasz Flavia Pennetta ellen a 2.5 millió dollár összdíjazású torontói kemény pályás női tenisztorna második fordulójában.
aug. 12
0:37
NS: Király többet kapott; önkritikus Bolonyai – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
aug. 12
0:41
Puskás Akadémia: hosszabbított a kulcsember (She)
A Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést hosszabbított középcsatárával, Tischler Patrikkal, aki így további három évig a PAFC futballistája lesz.
aug. 12
0:45
Szerdai sportműsor: ETO–Honvéd, pályán a Milan és az Inter (She)
Magyar Kupa, Magyar Kupa, Magyar Kupa. Gyakorlatilag a honi kupa első fordulója adja a vázát a szerdai sportműsornak. Emellett felkészülési mérkőzésen összecsap egymással az Inter és a Milan. A moszkvai úszó vk-versenyen ezúttal is szoríthatunk világbajnokunknak, Hosszú Katinkának. Íme, a mai kínálat!
aug. 12
3:33
Ezt nézd meg! Íme Dzsudzsák Balázs luxusautói - fotók! (Blikk)
Budapest – Imádja a luxusautókat Dzsudzsák Balázs (28).
aug. 12
3:37
Már 42 milliót keresett a Fradi az idei prémiumrendszerben (Blikk)
Budapest — A Ferencváros keresett eddig a legjobban azzal, hogy igyekszik betartani a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ettől a szezontól bevezetett iránymutatásait.
aug. 12
6:33
Európai Szuperkupa - Kilencgólos mérkőzésen győzött a Barcelona (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona nyerte meg a labdarúgó Európai Szuperkupát, mivel kedden hosszabbítás után 5-4-re legyőzte a Sevillát.
aug. 12
7:27
Vajda Attila: A riói kvóta a legfontosabb (Metropol)
Az olimpiai bajnok kenus a fárasztó alapozás után már az utolsó simításokat végzi a jövő heti milánói világbajnokság előtt.
aug. 12
7:45
Dinamo: újabb fordulat? A zöld-fehérek mára várják Dzsudzsákot – sajtóhír (She)
Törökországi hírek szerint – a bs16.com és az olay.com.tr, valamint a Bursa Hakimiyet is beszámolt róla – az előző bajnoki idényben hatodik helyen végző Bursaspornál mára várják Dzsudzsák Balázst, hogy a szerződtetésének részleteiről egyeztessenek vele. A szerda hajnalban felkerülő hírekben megemlítik, hogy a magyar labdarúgó már „kezet adott” a zöld-fehér klub vezetőinek, ami vélhetően a…
aug. 12
7:45
Kritizált egy azeri focistát, megölték (Metropol)
Szomorú történet sokkolta Azerbajdzsánt.
aug. 12
8:03
Barca: „Nem akarok távozni” – Pedro és a 115. perc története (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona hosszabbítás után 5–4-re megverte az Európa-liga-győztes Sevillát az európai Szuperkupáért rendezett mérkőzésen, ezzel ötödik alkalommal hódította el a trófeát, amivel utolérte az örökranglista élén álló Milant. A győztes gólt Pedro szerezte, aki lehet, hogy az utolsó meccsét játszotta a katalán csapatban, pedig nem szeretne távozni...
aug. 12
8:39
Videó: „Senki nem látja? B... meg!” – Piqué kiborult (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona hosszabbítás után 5–4-re megverte az Európa-liga-győztes Sevillát az európai Szuperkupáért rendezett mérkőzésen. A ráadás első felében Ciro Immobile, a Sevilla csereként beálló, akkor már sárga lappal játszó csatára könyökkel eltalálta Gerard Piquét, akinek eleredt az orra vére.
aug. 12
8:57
Dortmund: a Bundesliga nem felelt meg Immobile elvárásainak (She)
A Sevilla olasz futballistája, Ciro Immobile az El Paísnak adott interjúban beszélt a Borussia Dortmundban eltöltött, sikeresnek éppen nem nevezhető szezonjáról – szavai alapján egyáltalán nem tudott beilleszkedni a németországi közegbe.
aug. 12
8:59
FTC: „A fiúknál ugyanez volt, nem lehet felkészülni” (She)
A Ferencváros női labdarúgócsapata 2–0-s vereséget szenvedett a holland-belga közös bajnokság ezüstérmesétől, a Twentétől a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. A Fradi vezetőedzője, Dörnyei Balázs a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, alsóházi magyar csapatok ellen nem lehet megfelelően felkészülni a nemzetközi kupaküzdelmekre – ugyanezt tapasztalta meg…
aug. 12
9:15
FTC: „A fiúknál ugyanez volt, nem lehet felkészülni” (She)
A Ferencváros női labdarúgócsapata 2–0-s vereséget szenvedett a holland-belga közös bajnokság ezüstérmesétől, a Twentétől a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. A Fradi vezetőedzője, Dörnyei Balázs a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, alsóházi magyar együttesek ellen nem lehet megfelelően felkészülni a nemzetközi kupaküzdelmekre – ugyanezt tapasztalta meg…
aug. 12
9:17
MLS: „megkarmolták” Pirlóékat a pályán, utcai balhé lett belőle (She)
Az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) a New York Red Bulls 2–0-ra legyőzte a többek között Frank Lamparddal, Andrea Pirlóval és David Villával felálló városi rivális New York City FC-t. A Red Bulls drukkerei egy meglehetősen szemtelen molinóval „nyugdíjasnak” nevezték a 36 éves Pirlót és a 37 esztendős Lampardot, amit annyira zokon vettek a City szurkolói, hogy a…
aug. 12
9:19
Tenisz: egy brazil 111 percen át izzasztotta Djokovicsot (She)
A Montrealban zajló ATP-tenisztorna második fordulójában a brazil Thomaz Bellucci alaposan feladta a leckét Novak Djokovicsnak. A végén ugyan nem borult a papírforma, de a világelső szerb így is 111 percet töltött a pályán a két megnyert játszma során.
aug. 12
9:33
MTK: „Ha maradok, akkor a fővárosban vagy a DVTK-ban folytatom” (She)
Lejárt szerződésű labdarúgóként a 2015–2016-os bajnoki szezon négy meccsének egyikén sem lépett pályára és az MTK második csapatával edz a szabadon igazolható Pölöskei Zsolt. A labdarúgó légiósnak készült, viszont jelen állás szerint marad az NB I-ben. Méghozzá fővárosi együttesben vagy a DVTK-ban.
aug. 12
9:36
Premier League: Lebecsülik a bukik a Chelsea-t? (Agroinform)
Hétvégén csúcsrangadót rendeznek a Premier League-ben, mi pedig alaposan elcsodálkoztunk az oddsokon.
aug. 12
9:51
Rio 2016: nem lesz magyar gyorstüzelő pisztolyban (She)
Sidi Péter és Szabián Norbert sem jutott döntőbe a kisöbű szabadpuska hatvan lövéses fekvő számában az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupaversenyen, melyen biztossá vált, hogy gyorstüzelő pisztolyban nem lesz magyar a riói olimpián.
aug. 12
10:09
Szuperkupa: „Azt hiszik, a Barca biztosan nyer, de erről szó sincs” (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona hosszabbítás után 5–4-re megverte az Európa-liga-győztes Sevillát az európai Szuperkupáért rendezett mérkőzésen. A katalán együttes vezetőedzője, Luis Enrique szerint korántsem magától értetődő, hogy a Barca végül megnyerte a meccset, míg a Sevillát irányító Unai Emery büszke a háromgólos hátrányt ledolgozó játékosaira.
aug. 12
10:11
Videó: hasba rúgta a biztonsági őr a volt City-csatárt, mert… (She)
A Derby County, a West Ham és a Manchester City egykori támadója, Paulo Wanchope verekedésbe keveredett a Costa Rica–Panama U23-as olimpiai selejtező-mérkőzésen. Costa Rica korosztályos válogatottjának 39 éves edzője a biztonsági őrrel balhézott össze, miután nem engedték le őt a játéktérre. A felbőszült szakember először egy fiatalnak ment neki, majd egy jóval alacsonyabb securityssel találta…
aug. 12
10:13
WHU: a szurkolók vétózták meg a balhés Barton érkezését (She)
Hiába felelt meg az orvosi vizsgálaton és állapodott meg két évre szóló szerződésben Slaven Bilic menedzserrel, a szurkolók erőteljes ellenállása miatt mégsem lesz a West Ham United labdarúgója a balhéiról elhíresült Joey Barton.
aug. 12
10:15
Videó: Balotelli 25 lett, nem ilyen meglepetésre számított (She)
Mario Balotelli augusztus 12-én ünnepli a 25. születésnapját. A Liverpool balhés olasz támadóját már hajnalban meglepték a barátai, ám „SuperMario” nagy valószínűséggel nem erre számított, amikor azt mondta, pezsgőfürdőzne egyet.
aug. 12
10:45
Gyárfás: Hosszú Katinka a női Michael Phelps (Infostart)
Meg kell bízni az ötszörös világbajnok Hosszú Katinka és Shane Tusup döntésében a riói olimpia előtt is, ez egy álompáros - hangsúlyozta a Magyar Úszó Szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Gyárfás Tamás arról is beszélt, hogy a budapesti vizes vb rendezésénél több szempontból nem lehet a kazanyi szervezőkkel felvenni a versenyt, de ezt nem is kell, mert nekünk "új ízekkel" kell…
aug. 12
10:45
DVTK: Bekő elmondta, hányan jelentek meg a hétfői edzésen (She)
Bekő Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője az MTK-tól elszenvedett 5–0-s vereség után azt mondta, a hét elején csak az jelentkezzen edzésre, aki Diósgyőrben akar futballozni. A szakember elárulta, hányan jelentek meg a tréningen.
aug. 12
10:47
Szuperkupa: Messi precíz lövése a felső sarokba – képek (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona hosszabbítás után 5–4-re megverte az Európa-liga-győztes Sevillát az európai Szuperkupáért rendezett mérkőzésen. A katalánok első két gólját Lionel Messi szerezte, egyaránt szabadrúgásból. Tekintse meg a meccsen készült legjobb képeket!
aug. 12
10:49
Hertha: hét perc – Dárdai Pál győzelmet érő taktikája (She)
Dárdai Pál taktikájában a győzelem receptje az, hogy a Hertha labdarúgóinak hétpercenként kell(ene) helyzetet kialakítaniuk.
aug. 12
11:03
A Forma-1 továbbra is vonzza a feketézőket (Infostart)
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tapasztalatai szerint a Budapest belvárosi vendéglátóhelyek gyakrabban adnak nyugtát, mint egy évvel korábban, de a Forma-1 Magyar Nagydíj továbbra is vonzza a feketézőket.
aug. 12
11:03
Birkózás: Lévai Zoltán bronzérmes a junior vb-n (She)
Lévai Zoltán bronzérmet nyert a brazíliai Salvador de Bahíában zajló junior birkózó-világbajnokságon.
aug. 12
11:21
Nem lesz magyar az olimpián gyorstüzelő pisztolyban (Infostart)
Sidi Péter és Szabián Norbert sem jutott döntőbe a kisöbű szabadpuska 60 lövéses fekvő számában az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupaversenyen, melyen biztossá vált, hogy gyorstüzelő pisztolyban nem lesz magyar a riói olimpián.
aug. 12
11:21
Rio 2016: szennyezett a riói víz, a NOB vizsgálatot indít (She)
Komoly veszélyben vannak a delfinek a Rio de Janeiro melletti Guanabara-öbölben, ahol a jövő évi nyári olimpia vitorlásversenyeit rendezik majd meg.
aug. 12
11:23
PL: rizikós játékot űztek az öltözőben, két keréken gurultak (She)
A Southampton labdarúgói benne vannak a buliban. Bár úgy tűnik, olykor nagyobb kockázatot vállalnak, mint kellene, már ami a sérülésveszélyt illeti. Harrison Reed és José Fonte a csapat öltözőjében „vandálkodott” az idei nyár egyik legvágyottabb szerkentyűjével, egy ún. mini segway-jel.
aug. 12
11:24
Barcelona: Mindenki egyért - Pedro lett a hős (Agroinform)
Mindenki azt szeretné, hogy a Szuperkupa hőse maradjon, de ő több játéklehetőséget szeretne.
aug. 12
11:25
Alpesi sí: 6-8 hét kihagyás vár a férfi lesiklás világbajnokára (She)
Térdsérülés miatt hat-nyolc hetes kényszerpihenő vár Patrick Küng alpesi sízőre, aki februárban megnyerte a férfiak lesiklószámát az Egyesült Államokban rendezett világbajnokságon.
aug. 12
11:39
Máris elindult az új idény a pólóban (Infostart)
A hét elején elkészítették az első osztályú bajnokságok és a Magyar Kupa sorsolását is, ezzel elindult a férfi ob I következő szezonja a vízilabdában.
aug. 12
11:39
Olimpia 2024: Hamburg 70 százalékos támogatottságra számít (She)
Mintegy 70 százalékos lakossági támogatottságra számít a 2024-es olimpia rendezésére pályázni szándékozó Hamburg sporttanácsának elnöke.
aug. 12
11:41
Videoton: Szekeres engedéllyel tárgyalhat a kérőkkel (She)
Szekeres Adriánra nem számítanak a Videotonnál. Az U20-as vb-bronzérmes, 26 éves labdarúgó a fehérvári klub engedélyével és segítségével tárgyalhat az érdeklődőkkel.
aug. 12
12:15
Wolfsburg: Bayern, Real, Barca – ajánlat De Bruyne-ért (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg vezetőedzője, Dieter Hecking elárulta, a Manchester City mellett a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is bejelentkezett Kevin De Bruyne-ért.
aug. 12
12:51
Elhunyt Puskás Ferenc özvegye (Blikk)
Budapest — Fájó veszteség, újabb gyász a legendás Aranycsapat nagy családjában. Elhunyt Puskás Ferenc (†79) özvegye.
aug. 12
12:51
Úszás: folyamatosan javul Széles Sándor állapota (She)
Még az intenzív osztályon őrködnek felette, de folyamatosan javul az egészségi állapota Széles Sándor úszóedzőnek, akit először egy kazanyi kórházban vettek kezelésbe, majd hazaszállítása után immár a harmadik napja egy budapesti klinikán ápolják. Minderről Bernáth Csilla, az UTE szakemberének élettársa számolt be a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának, azt is jelezve, hogy Széles látogatását…
aug. 12
12:53
PL: hivatalos, megvan Anglia leggyűlöltebb csapata! (She)
A Daily Mirror hiánypótló felmérést készített – végre kiderült, melyik Anglia legutáltabb futballcsapata!
aug. 12
13:09
Elhunyt Puskás Ferenc özvegye (Infostart)
Életének 84. évében - keddről szerdára virradó éjszaka - elhunyt Puskás Ferencné, a legendás Aranycsapat kapitányának özvegye.
aug. 12
13:09
Gyász: elhunyt Puskás Ferenc özvegye (She)
Életének 84. évében – keddről szerdára virradó éjszaka – elhunyt Puskás Ferencné, a legendás Aranycsapat kapitányának özvegye.
aug. 12
13:11
Nem ülhet le többet a kispadra a Chelsea orvosnője? (Infostart)
Vélhetőleg többet nem ülhet majd le a kispadra a Chelsea labdarúgócsapatának orvosa, akit élesen kritizált Jose Mourinho vezetőedző az együttes szombati bajnoki mérkőzését követően.
aug. 12
13:45
Vizes vb: Bol-dog eltávozott – új kabalát keresnek (She)
A világbajnokság szervezőbizottsága, a Magyar Úszószövetséggel és a Magyar Vízilabda-szövetséggel közösen a 2017. évi vizes világbajnokság kabalájára pályázatot hirdet, amelynek feltételeit rövidesen közzéteszi – tette közzé a szövetség a Facebook-oldalán.
aug. 12
13:47
Finnország: svéd tv-s kommentátor a finn válogatott élén (She)
A svéd Hans Backe lett a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 12
13:48
Montreali tenisztorna: Szembe megyünk a bukikkal (Agroinform)
Nem értünk egyet az oddsmesterekkel, mi esélyesebbnek tartjuk a kanadai srácot a továbbjutásra, mint John Isnert.
aug. 12
13:49
Haladás: Thomas Wils hiányolta a szurkolókat Székesfehérváron (She)
Thomas Wils és testvére, Stef Wils a nyáron érkezett a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladáshoz Belgiumból. Mindkét játékos mesélt magyarországi élményeiről a haladas.hu-nak.
aug. 12
14:03
Finnország: svéd kommentátor a futballválogatott élén (She)
A svéd Hans Backe lett a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Keresés