2015. augusztus 27. csütörtök

aug. 27
0:09
Csütörtöki sportműsor: Vidi–Lech és BL-sorsolás (She)
Miután kialakult a labdarúgó Bajnokok Ligájában a 32-es főtábla mezőnye, délután megtartják a csoportkör sorsolását. Estére már azt is megtudjuk, hogy ez Európa-ligában melyik klubok kerülnek be a csoportkörbe, és mire jutott a Videoton a székesfehérvári visszavágón a lengyel Lech Poznannal.
aug. 27
0:13
Angol Ligakupa: a Barnsley túlórára kényszerítette az Evertont (She)
Megszenvedett a továbbjutásért az angol Ligakupában az Everton, hiszen a 28. percben már 2–0-ra vezető Barnsley kiharcolta a hosszabbítást. A túlórát érő harmadik Everton-gólt szerző Romelu Lukaku aztán a hosszabbításban is betalált – miként Marc Roberts is –, így a végjáték már egyértelmű volt. Nem úgy, mint a mérkőzés nagy része.
aug. 27
5:33
Európa Liga - Huszonkét párharc a főtábláért (Infostart)
A Videoton és a három magyar futballistát - Lovrencsics Gergőt, Kádár Tamást és Holman Dávidot - foglalkoztató Lech Poznan találkozója mellett további 21 párharcban rendezik meg a visszavágót csütörtökön a labdarúgó Európa Liga negyedik fordulójában, amelyben már a főtáblára kerülés a tét.
aug. 27
7:21
Tenisz: a négyszeres bajnok és a címvédő is továbbjutott (She)
A címvédő cseh Petra Kvitová szetthátrányból felállva győzte le az amerikai Madison Keyst a New Havenben zajló kemény pályás női tenisztorna második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a lengyel Agnieszka Radwanska lesz az ellenfele. A négyszeres bajnok dán Caroline Wozniacki három meccslabdát hárítva verte meg az olasz Roberta Vincit.
aug. 27
7:39
FTC: Tőzsér Dániel közel hozzá, hogy aláírjon a zöldekhez (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint Tőzsér Dániel közel került ahhoz, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa legyen.
aug. 27
8:15
Liverpool: Bogdán elmondta, mi kell ahhoz, hogy ő védhessen (She)
Bogdán Ádám, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool kapusa tudja, hogy Simon Mignolet az első számú kapusa a csapatnak, de bízik benne, ha szeptemberben már több fronton (Európa-liga, Ligakupa) kell helytállnia a „vörösöknek”, neki is jut játéklehetőség.
aug. 27
8:51
Atlétikai vb - Kővágó Zoltán és Szabó Barbara is kiesett (Infostart)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán és a magasugró Szabó Barbara sem jutott döntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
8:51
Atlétikai vb: Kővágónak most sem sikerült döntőbe jutnia (She)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán és a magasugró Szabó Barbara sem jutott döntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
9:09
Cselgáncs-vb: Csoknyai László már a legjobb 32 között (She)
A 81 kilogrammos Csoknyai László bejutott a 32 közé az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság csütörtöki napján.
aug. 27
9:11
Újpest: Egy-két játékosra még szükségünk lenne – Vignjevics (She)
További játékosok megszerzésében gondolkodik Nebojsa Vignjevics, az NB I-ben ötödik helyen álló újpesti labdarúgók vezetőedzője. A szakember azt is elmondta: főképp védőket keresnek.
aug. 27
9:33
Európa Liga: A hihetetlen fordítás után következik a mészárlás? (Agroinform)
A Dortmund fantasztikus góllövő formájának a norvég Odd Grenland ihatja meg a levét.
aug. 27
9:45
PL: „Majd reggel…” – ez a válasz a Chelsea 4. ajánlatára (She)
Nem, nem, nem és nem. Bár angol sajtóhírek szerint a Chelsea labdarúgócsapata már a negyedik ajánlatát tette az Everton védőjéért, John Stonesért, a liverpooliaknak továbbra sem áll szándékában elengedni az angolt.
aug. 27
9:47
Jégkorong: „Lassan összeomlik a székelyföldi hoki” (She)
Vészharangot kongatnak a székelyföldi jégkorongkluboknál. A helyi utánpótlásból ugyanis már olyan mértékű az elvándorlás, hogy egész korosztályok lesznek lyukasak. Viszont az anyaegyesületnek nem jár semmi anyagi ellenszolgálgatás, mert a fiatalok iskolaváltás címén ingyen távoznak Erdélyből. A fő célállomás pedig Magyarország!
aug. 27
10:03
Átigazolások: a Bayern korábbi csatára visszatér Európába (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga mindenben megegyezett a mexikói Cruz Azullal Roque Santa Cruz kölcsönvételéről, így a paraguayi válogatott csatár visszatér Európába.
aug. 27
10:21
Csoknyai a 32 között a Cselgáncs-vb-n (Infostart)
A 81 kilogrammos Csoknyai László bejutott a 32 közé az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság csütörtöki napján.
aug. 27
10:21
Lengyelország: a Vidi El-riválisa elveszítheti egyik kulcsemberét (She)
Eltiltás miatt kihagyja a Videoton elleni ma esti El-találkozót Karol Linetty, a Lech Poznan válogatott labdarúgója azonban nem tölti tétlenül az idejét: lengyel sajtóértesülések a napokban a belga FC Bruges-nél köthet ki.
aug. 27
10:39
Cselgáncs-vb: Csoknyai után Krizsán is a legjobb 32 között (She)
A 81 kilogrammos Krizsán Szabolcs bejutott a 32 közé az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság csütörtöki napján, a 63 kilós Szabó Franciska viszont egy vereséggel, helyezetlenül zárt.
aug. 27
10:41
Videoton: Carrillo kiszemelt, de még nem tárgyaltak (She)
A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán tegnapi sajtótájékoztatóján megerősítette a Nemzeti Sport Online hétfői értesülését, mely szerint a nyár elején menesztett, a csapattal bajnokságot nyerő Joan Carrillo is szerepel a klub lehetséges edzőjelöltjei között. Úgy tudjuk azonban, hogy konkrét tárgyalásig még nem jutottak el a felek.
aug. 27
10:43
Videó: a szurkolók alázták, elsírta magát a Chelsea-kiszemelt (She)
Nem a legkellemesebb óráit élte meg John Stones, az Everton labdarúgója a Barnsley elleni Ligakupa-mérkőzés után. Az angol válogatott védőt az utóbbi napokban a teljes angol sajtó összeboronálta a Chelsea-vel, ez pedig rosszul érintette az Everton-szurkolókat. A következő felvételek erről tanúskodnak.
aug. 27
10:45
Sportfogadás: Remek tippekkel érkeztünk az EL visszavágóira! (Agroinform)
A szokásos Európa Liga-kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.
aug. 27
10:45
Liverpool: „Balotelli egyszer lesérült egy iPhone miatt…” (She)
Bár Mario Balotelli papíron már az AC Milan labdarúgócsapatának kölcsönjátékosa, még mindig érkeznek érthetetlen történetek liverpooli karrierjével kapcsolatban. Most az eddigi legszürreálisabb került elő.
aug. 27
10:57
Feszülő dresszek! Szuperszexi atléták a pekingi vb-n - Fotó! (Blikk)
Peking – Van látnivaló Pekingben, az atlétikai-világbajnokságon, s nemcsak az eredmények érdekesek, de a sportolónők is rendkívül szexik.
aug. 27
11:15
Milan: egy évre kölcsönvették Mario Balotellit – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan a hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvette egy évre Mario Balotellit a Liverpooltól.
aug. 27
11:17
BL: Rooney és a gyermeki öröm, előkerült a cumi – képek (She)
A Bayer Leverkusen meggyőző játékkal búcsúztatta a Laziót a Bajnokok Ligájából, miután a playoffkör hazai visszavágóján remek játékkal nyert. A Manchester United is feljutott a főtáblára – Wayne Rooney triplázott az FC Bruges elleni idegenbeli visszavágón –, miként a fehérorosz BATE, az orosz CSZKA Moszkva és a kazah Asztana is. Íme, a selejtezők legjobb képei!
aug. 27
11:19
Real Madrid: bemutatták, így néz ki az új 3. mez – képek (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján mutatta be új harmadik számú szerelését a 2015–2016-os idényre. A trikó a blancók hivatalos honlapján már megvásárolható, a felnőtt szerelés ára átszámolva 27 ezer forinttól indul.
aug. 27
11:39
Darts: Triplázhat Taylor (Agroinform)
Elérkeztünk az óceániai darts turné utolsó állomásához, péntektől Aucklandben csatáznak a világ legjobbjai.
aug. 27
11:51
Cselgáncs-vb: vereség a címvédőtől, Csoknyai helyezetlenül zárt (She)
A 81 kilogrammos Csoknyai László és Krizsán Szabolcs, illetve a 63 kilós Szabó Franciska is helyezetlenül zárt az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság csütörtöki napján.
aug. 27
11:51
Szexi vagy nem szexi Serena feneke? (Blikk)
A női tenisz-világranglistát toronymagasan vezető Serena Williams (33) a tükör előtt pózolt, kihangsúlyozva formás idomait. Nektek tetszik a látvány?
aug. 27
11:53
MU: 145 nap után újabb gól, Rooney négy év után triplázott (She)
Wayne Rooney mesterhármasára alapozva a Manchester United idegenben 4–0-ra megverte az FC Bruges-t a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörének visszavágóján, így kettős győzelemmel, 7–1-es összesítéssel feljutott a főtáblára. Az angol válogatott támadó 145 napos gólcsendjének vetett véget.
aug. 27
12:27
Bajnokok Ligája - íme a főtábla az esti sorsolás előtt (Infostart)
Kialakult a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának mezőnye, a sorsolás ma háromnegyed 6-kor kezdődik. A Manchester United a selejtező rájátszásában 7-1-es összesítéssel búcsúztatta a belga FC Bruges csapatát, a 4-0-ra megnyert visszavágón Wayne Rooney klasszikus mesterhármast ért el.
aug. 27
12:45
BL: elesett a biztonsági, megszólalt a „Gerrard, te vagy az?” (She)
Mint arról beszámoltunk, hazai pályán 3–1-re nyert a Manchester United az FC Bruges ellen a Bajnokok Ligája playoffkörének első mérkőzésén, majd az angolok a visszavágón még fölényesebben, 4–0-ra győztek. A találkozó azonban nem csak a gólokról szólt.
aug. 27
12:47
Juve: Llorente ingyen mehet, hamarosan aláír hazájában (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Juventustól minden bizonnyal távozó Fernando Llorente hamarosan átesik az orvosi vizsgálatokon a Sevillánál, majd aláír az andalúziai csapathoz.
aug. 27
13:03
Thiago hosszabbított a Bayern Münchennél (Infostart)
Két évvel, 2019-ig meghosszabbította szerződését klubjával, a Bayern Münchennel a spanyol válogatott labdarúgó, Thiago.
aug. 27
13:03
BL: Van Gaal nem nézi a sorsolást, fontosabb dolga van (She)
Csütörtökön 17.45-től Monacóban sorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörét. A Manchester United két év után jutott ismét főtáblára – miután a selejtezőben 7–1-es összesítéssel búcsúztatta a belga FC Bruges-t –, a monacói esemény azonban nem érdekli az angolok holland menedzserét, Louis van Gaalt.
aug. 27
13:05
UEFA: Ter Stegené a szezon legnagyobb védése – videó (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján szavazó szurkolók szerint Marc-André ter Stegen mutatta be az előző szezon legnagyobb védését. A jelöltekre az uefa.com-on lehetett szavazni. A Barcelona kapusa a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján Robert Lewandowski lövésébe bravúrral belekapott, majd a továbbcsorgó labdát még nagyobb védéssel paskolta ki a…
aug. 27
13:27
Európa Liga: Ezt a küldetést még Tom Cruise is megirigyelné (Agroinform)
Igazi Mission Impossible-nek tűnik a Videoton álma, vagyis továbbjutni háromgólos hátrányból a Poznan ellen.
aug. 27
13:39
El: szép búcsú? Bravúr? Csoda kell a Vidi továbbjutásához (She)
A labdarúgó Európa-liga playoffkörében az első mérkőzésen a Lech Poznan hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Videotont. A magyar csapat Székesfehérváron igyekszik kiharcolni a továbbjutást, azaz véghezvinni a csodát. Ha ez mégsem sikerül, azzal vigasztalhatjuk magunkat, hogy legalább három magyar labdarúgó biztosan a csoportkörbe jut.
aug. 27
13:57
Atlétikai vb: Baji Balázs nem jutott be a 110 m gát döntőjébe (She)
Nem jutott be a döntőbe 110 méter gáton Baji Balázs a Pekingben zajló atlétikai világbajnokságon. A magyar futó a harmadik középfutamban 13.51 mp-cel a hatodik helyen végzett.
aug. 27
13:59
Magyar-román: korábban, már 18 óra előtt nyitják a kapukat (She)
A szokásosnál korábban, már 17.45-kor kinyitják az Üllői úti stadion kapuit a Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt (szeptember 4.), amelyen telt ház várja majd a csapatokat.
aug. 27
14:15
Bp. Honvéd: Dusan Vasziljevics befutott, két évre írt alá (She)
Kétéves szerződést kötött a Bp. Honvéd labdarúgócsapatával Dusan Vasziljevics, számolt be róla a honvedfc.hu.
aug. 27
14:17
FTC: Otigbát elismerte Doll, Tőzsért Angliába várják (She)
A Ferencváros mai sajtóbeszélgetésén Thomas Doll vezetőedző az NSO kérdésére megerősítette tegnapi értesülésünket, mely szerint a Fradi érdeklődik a Heerenveenben szereplő, magyar U-válogatott védő, Otigba Kenneth iránt. A szakember azt is elmondta, hogy Tőzsér Dániel már nem készül velük. Úgy tudjuk, az angol másodosztályú QPR-nál várják orvosi vizsgálatra.
aug. 27
14:19
Man. City: Messinél is többet kereshet, ha átigazol? (She)
Egybehangzó angol és német lapértesülések szerint Kevin De Bruyne nagyon közel áll ahhoz, hogy a Manchester City játékosa legyen. Arról már hallottunk, mennyit fizetne a belgáért a Wolfsburgnak a manchesteri alakulat, most azonban a britek már azt is tudják, mennyit keresne a középpályás. Nem akarjuk lelőni a poént, de sokat.
aug. 27
14:33
Barca: elképesztő összegek keringenek Neymar kapcsán (She)
A Barcelona még ebben a naptári évben meghosszabbítaná Neymar szerződését, akinek a jelenlegi megállapodása 2018-ban jár le a katalán csapatnál. Az új szerződés értelmében a brazil kiválóság kivásárlási ára 250 millió euróra emelkedne, vagyis annyiba kerülne, mint Lionel Messi.
aug. 27
15:09
Úszás: Rasovszky Kristóf 6. lett 800 gyorson a junior vb-n (She)
Rasovszky Kristóf 6. helye jelentette a nap legfőbb eseményét magyar szemszögből a szingapúri junior úszó világbajnokságon. A Balatoni Úszó Klub versenyzője 800 gyorson zárt pontszerző helyen (8:00.76).
aug. 27
15:27
Atlétikai vb: Bolt a cél előtt már ünnepelve futott 19.55-öt (She)
Usain Bolt a 100 után csütörtökön 200 méteren is legyőzte Justin Gatlint, így második aranyérmét nyerte meg a pekingi atlétikai világbajnokságon.
aug. 27
15:45
Atlétikai vb - Bolt 200-on simán legyőzte Gatlint, tizedszer világbajnok (Infostart)
Usain Bolt a 100 után csütörtökön 200 méteren is legyőzte Justin Gatlint, így második aranyérmét nyerte meg a pekingi atlétikai világbajnokságon.
aug. 27
15:45
Mayweather hatalmas pénzköteggel készül a búcsúra (Blikk)
Las Vegas – Közeledik a veretlen Floyd Mayweather búcsúmeccse Andre Beto ellen. A „Pénz” becenévre hallgató bokszoló fényűző életéből mutatott meg egy nem is kicsi szeletet.
aug. 27
15:45
Bolt 200-on is legyőzte Gatlint (Metropol)
A hatszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter világ idei legjobbjával nyerte meg karrierje tizedik vb-címét.
aug. 27
15:51
Tipp: Gólzáport várunk hétvégén Nápolyban (Agroinform)
Vasárnap este a San Paolóban a Sampdoria vendégszerepel, mi pedig gólokat várunk mindkét oldalról.
aug. 27
16:03
Bundesliga: szólni akartak, hibázik, ha megy, kinyomta (She)
Egészen trükkös átigazolási hercehurca indult útjára Németországban. A Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának dél-koreai játékosa, Szon Hung Min könnyen lehet, hogy Angliában, a Tottenhamnél köt ki – ezt azonban nem nézik jó szemmel csapattársai.

Keresés