2015. augusztus 31. hétfő

aug. 31
12:45
Szerdán jönnek a románok! (Blikk)
Bukarest – Hétfőtől készül együtt a román fociválogatott a magyarok (szeptember 4.) és a görögök (szeptember 7.) elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.
aug. 31
12:51
Vélemény: Értékelni az értékelhetetlent... (Agroinform)
Augusztus végére mind a négy csapatunk kiesett a nemzetközi kupákból. A mérleg egész egyszerűen nevetséges.
aug. 31
13:03
Bocsánatkérést követelnek a győri kézilabdacsapat vezetői (Blikk)
Győr – Mégsem felhőtlen a győriek öröme. A női kézilabdacsapat vezetői, tagjai boldogok lehetnének, hiszen a szombati Szuperkupa-meccsen sikerült 29-24-es győzelmet aratni a bajnoki címvédő ferencvárosiak felett, azonban ők még most is bosszankodnak.
aug. 31
13:21
Videó: tetőtől talpig végigmérte, leesett az álla Rooneytól (She)
Döbbenet ült ki az egyik játékoskísérő arcára a Swansea City-Manchester United (2-1) angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés előtt. A fiú izgatottan várt a kijáróban, hogy a pályára lépjen a legnagyobbakkal, amikor is a játékvezető hatására ráeszmélt, hogy egy legenda áll mellette.
aug. 31
13:23
US Open: teljessé vált a főtábla Flushing Meadowsban (She)
A selejtezőből feljutókkal kiegészült a ma kezdődő tenisz US Open egyes küzdelmeinek teljes ágrajza. Mint ismert, az egyetlen magyar induló, Babos Tímea az ausztrál Samantha Stosurral került össze.
aug. 31
13:25
DVSC: Kondás Elemér bocsánatot kért a szurkolóktól (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője eddig kitért a szurkolókkal való viszonyát firtató kérdések elől, azonban hétfő délelőtt a Debrecen Városi Televízió kamerája előtt azt kérte, ne haragudjanak rá.
aug. 31
13:27
US Open: Rafa Nadal a fogadók titkos favoritja (Agroinform)
A hölgyeknél magabiztosan vezet Serena, az uraknál viszont sokan fogadnak Rafa Nadal végső sikerére is.
aug. 31
13:39
Szelfiztek a világbajnok vágtózók - Fotó! (Blikk)
Peking – Még mondja azt valaki, hogy az atléták nem figyelnek a részletekre. A vasárnap zárult szabadtéri világbajnokságon nemcsak a legnagyobb sztárokat fotózták, hanem ők is kamerát ragadtak.
aug. 31
13:57
Dárdai: nem hozunk több játékost (Infostart)
Vedad Ibisevic hétvégi szerződtetésével befejeződött a futballcsapat megerősítése a német élvonalbeli Hertha BSC-nél.
aug. 31
13:57
Videó: 12 éves chelsea-s oktatott, csinálják utána! (She)
Lenyűgöző mozdulatokat mutatott be a Chelsea 12 éves labdarúgója. Ben Elliotton idősebb ellenfelei sem tudtak kifogni, a tini mesterien leiskolázta őket az edzésen. Elképzelhető, hogy néhány év múlva még találkozunk Elliott nevével a Premier League-ben, érdemes lesz rá figyelni!
aug. 31
13:59
Válogatott: Storck számít rá, de ez „még nem BL-győzelem” (She)
Nagy Ádámot nemcsak a bő, hanem a szűk keretébe is beválogatta Bernd Storck, a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya a Románia és az Észak-Írország elleni Eb-selejtezőre. A Ferencváros fiatal labdarúgója azonban nem szállt el magától. Az NSO Tv-nek beszélt arról, mit jelent számára ez a bizalom, valamint eddigi futsalos pályafutásáról is szó esett.
aug. 31
14:01
Heti program: jönnek a románok, megyünk Belfastba (She)
A héten szünetet tartanak a labdarúgó-bajnokságok (még az NB II is), a válogatottaké lesz a terep, a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjének két fordulóját is megrendezik. A magyar válogatott pénteken az Üllői úton Romániával találkozik, hétfőn pedig Észak-Írországban lép pályára. Jó esetben a két mérkőzésen bebiztosíthatja a csapat az első háromba kerülést, ami legrosszabb esetben is…
aug. 31
14:03
Hertha: „Nem hozunk több játékost”; 2019-ig marad a védő (She)
Vedad Ibisevic hétvégi szerződtetésével befejeződött a futballcsapat megerősítése a német élvonalbeli Hertha BSC-nél.
aug. 31
14:51
Kínos! Elírták a győri kéziedző nevét (Blikk)
Győr – Mégsem felhőtlen a győriek öröme. A női kézilabdacsapat vezetői, tagjai boldogok lehetnének, hiszen a szombati Szuperkupa-meccsen sikerült 29-24-es győzelmet aratni a bajnoki címvédő ferencvárosiak felett, azonban ők még most is bosszankodnak.
aug. 31
14:51
Magyar–román: „Jó eredményért megyünk, nem csipegetni” (She)
Elsősorban játékosai sérülései és mérkőzéshiánya miatt aggódik a pénteki budapesti Eb-selejtező előtt Anghel Iordanescu, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az említett okok miatt a júniusi, Észak-Írországban lejátszott találkozóhoz képest kilenc játékos maradt ki a keretből és hét új tűnt fel, köztük három olyan, aki még sohasem szerepelt a nemzeti együttesben.
aug. 31
14:53
Asztalitenisz: hihetetlen poén – 91 ütésig gyötörték egymást (She)
Hihetetlen asztaliteniszmeccset játszott egymással Adrien Mattenet és Pär Gerell az asztalitenisz World Tour cseh állomásán. A két sportoló a videón látható labdamenetben 91 ütésig küzdött.
aug. 31
15:09
Átigazolás: légiós- és NB I-es körkép – ők válthatnak még ma (She)
Zár a magyar, a spanyol, a német, az olasz és a francia piac, s bár az angoloknak még van egy napjuk, megnéztük, kik azok, akik válthatnak hétfőn.
aug. 31
15:27
Átigazolások: Dzsudzsák egyik menedzsere válaszol olvasóink kérdéseire - élő (She)
A Nemzeti Sport Online hétfőn, a nyári nemzetközi átigazolási piac utolsó napján chattel jelentkezik, melynek vendége Esterházy Mátyás játékosügynök, a Dzsudzsák Balázst is képviselő Stars and Friends menedzseriroda egyik munkatársa.
aug. 31
15:45
Újpest: az MTK-tól érkezik a Vidihez aláíró légiós utóda (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Nagy Tibor az átigazolási időszak utolsó napján az MTK-tól az Újpestbe igazol át.
aug. 31
15:45
Bernd Storck megtartotta első edzését (Blikk)
Budapest – A Dárdai Pált (39) váltó új szövetségi kapitány, Bernd Storck (52) hétfő délelőtt megtartotta első edzését a románok és északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar fociválogatott keretének.
aug. 31
15:47
MU: egy mezen az átigazolási időszak összes fájdalma – kép (She)
Az átigazolási időszak kiszámíthatatlan, az átigazolási időszak követhetetlen, az átigazolási időszak gonosz. A nyár utolsó napjaihoz közeledve egyetlen drukker sem érezheti biztonságban magát, és csak azért, mert egy „megbízható” brit lap azt állítja, biztos az üzlet, nem szabad bedőlni. Egy Manchester United-drukker egy mezzel bemutatta a transzferhajrá fájdalmát: ő elkövette azt a hibát, hogy…
aug. 31
15:49
F1: Nico Rosberg apa lett, a jövevény neve még titok (She)
Apa lett Nico Rosberg, a Formula–1-es Mercedes-csapat német pilótája. „Tegnap délután megszületett a kislányunk. Nagyon boldogok vagyunk” – írta hétfőn a Twitteren felesége, Vivian nevében is a 30 éves versenyző.
aug. 31
15:51
EURO 2016: A botrányos kupaszereplés hatására nő a magyarok szorzója (Agroinform)
A Videoton kiesését követően közel kéttizedet emelkedett a magyar győzelem szorzója Románia ellen.
aug. 31
16:03
MTK: Fradi? Nem! Újpest? Nem! A szélsőt csak a külföld érdekli (She)
A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Csiki Norbert, az MTK-tól távozó szélső nemet mondott az összes magyar ajánlatára, csak külföldön tudja elképzelni pályafutása folytatását.
aug. 31
16:03
Szponzorokra vadászik a Veszprém (Blikk)
Veszprém — Lekerült a szponzornevek többsége a Bajnokok Ligája-döntős Veszprém férfikézilabda-csapata játékosainak mezéről.
aug. 31
16:21
Nico Rosberg apa lett (Infostart)
Apa lett Nico Rosberg, a Forma-1-es Mercedes csapat német pilótája.
aug. 31
16:21
Válogatott: „Storckkal is el tudjuk érni azt, amit Dárdaival” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott megkezdte felkészülését a pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésére. A bizalmat kapók eltökéltek, Juhász Roland, Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő az NSO Tv-nek beszélt a várakozásairól.
aug. 31
16:21
Kiss Norbert növelte előnyét a hazai futam előtt (Blikk)
Most — Egy héttel a magyarországi forduló, a szombaton és vasárnap a Hungaroringen esedékes Shell Hungary Truck Fest (kamion-Eb és -fesztivál) előtt sikeres főpróbán jutott túl Kiss Norbert (30).
aug. 31
16:57
Real Madrid: megegyeztek De Geáról, de még tárgyalnak… (She)
A Marca információi szerint a Real Madrid és a Manchester United egyezségre jutott David de Gea átigazolási ügyében.
aug. 31
16:59
Schalke: Draxler nem megy a Wolfsburgba? Lebukott – kép! (She)
Horst Heldt, a Schalke 04 labdarúgócsapatának klubmenedzsere hétfő reggel még arról nyilatkozott, hogy a gelsenkircheni klubnak esze ágában sincs elengedni egyik legértékesebb futballistáját, Julian Draxlert a Wolfsburgba. Ehhez képest a játékost Lars Kaletta, a Bild fotósa „lebuktatta” egy képpel.
aug. 31
17:15
Magyar–román: Nem ezen a meccsen dől el a sorsunk, de… – Dzsudzsák (She)
A pénteki, Románia elleni Eb-selejtező előtt sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó–válogatott a telki edzőközpontban. A csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs – aki idáig egyedül talált be a románok kapujába a selejtezősorozatban – elmondta: nem ezen a meccsen dől el a sorsunk, de a győzelemmel nagy lépést tehetünk céljaink elérése felé, és megnyugtathatjuk magunkat.
aug. 31
17:17
Női vízilabda: Bíró Attila az új szövetségi kapitány (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség elnöksége hétfői ülésén úgy döntött, hogy Bíró Attila lesz női válogatottunk új szövetségi kapitánya. A szakember szeptember 1-jétől áll munkába, az utánpótlás szövetségi kapitány Faragó Tamás – adta hírül az MVLSZ hivatalos honlapja.
aug. 31
17:21
Tippjáték: Tippelj a magyar-románra és nyerj szurkolói sálat! (Agroinform)
Szeptember első hétvégéjén kulcsfontosságú Eb-selejtezőkre kerül sor, amelyekkel most szurkolói sálat is nyerhetsz.
aug. 31
17:33
Kinevezték a női vízilabda-válogatott új szövetségi kapitányát (Infostart)
Szeptember elsejétől Bíró Attila lesz a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 31
17:33
Magyar–román: Minden napot élvezek Liverpoolban – Bogdán (She)
A magyar labdarúgó-válogatott megkezdte felkészülését a pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésére. A hétfői első edzés előtt sajtótájékoztatót tartott a csapat Telkiben.
aug. 31
17:51
Wolfsburg: klubrekordért, vb-elsővel pótolják De Bruyne-t (She)
A német élvonalbeli Wolfsburg labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a Schalke egyik legnagyobb értéke, Julian Draxler. A Schalke kevéssel a német átigazolási határidő 18.00-s lejárta előtt hivatalos közleményben jelentette be a klubváltást.
aug. 31
17:53
Magyar–román: Hat pontot akarunk szerezni – Lovrencsics (She)
A magyar labdarúgó-válogatott megkezdte felkészülését a pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtezőre. A hétfői első edzés előtt sajtótájékoztatót tartott a csapat Telkiben.
aug. 31
18:09
Dortmund: kölcsönvették az MU támadóját – hivatalos (She)
A napokban még csak pletyka volt, az átigazolási időszak utolsó óráiban viszont már tény: Adnan Januzaj az előttünk álló szezonban a Borussia Dortmundot erősíti.
aug. 31
18:09
Dzsudzsák ígéri: Mindenkiért küzdünk a románok ellen - videó! (Blikk)
Budapest - Utánpótlás válogatott focistákkal játszik felhozó meccset a magyar labdarúgó-válogatott hétfőn este, amely az F-csoportot vezető Romániát fogadja Európa-bajnoki selejtezőn.
aug. 31
18:09
Bíró Attila a női vízilabda-válogatott új kapitánya (Metropol)
Szeptember elsejétől Bíró Attila lesz a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 31
18:27
Magyar–román: Telkin kívül mindenki izgatott – Storck (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Románia elleni Eb-selejtező előtt elmondta: Telkin kívül mindenhol érzi a fokozott várakozást a péntekkel kapcsolatosan, a főhadiszállásra ellenben a nyugalom a jellemző.
aug. 31
18:29
Magyar–román: Nem véletlen, hogy a románok vezetnek – Storck (She)
Bernd Storck nyilatkozata a magyar–román labdarúgó Eb-selejtező előtt a telki sajtótájékoztatón.
aug. 31
18:33
Logibet: Nem sikerült szépen zárni a nyarat (Agroinform)
A bukik nyerték a küzdelmet a 35. héten - minimális mínuszban zártak legjobbjaink.
aug. 31
19:03
Vuelta: olasz szakaszsiker, Dumoulin előnye megmaradt (She)
Az olasz Kristian Sbaragli nyerte meg a spanyol országúti kerékpáros-körverseny tizedik szakaszát hétfőn, míg az összetettben a most 26. helyen célba érő holland Tom Dumoulin változatlan előnnyel vezet.
aug. 31
19:21
Kép: az MU-kiszemelt titka a FIFA 15-ből derült ki (She)
Francia lapértesülések szerint az AS Monaco tehetséges támadója, Anthony Martial már mindenben megegyezett a Manchester Uniteddel, de a két klub még alkudozik egymással. Ha pedig valóban aláír, kell majd egy kicsit magyarázkodnia…
aug. 31
19:27
Taktikai Zóna: Monk oktatta Van Gaalt (Agroinform)
A Swansea zsinórban harmadszor verte az MU-t, Van Gaalt ezúttal taktikából okították.
aug. 31
19:39
Magyar–román: a legértékesebb védő aligha játszik (She)
Romániai források szerint minimálisra csökkent annak az esélye, hogy Vlad Chiriches pályára lép a pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtezőn.
aug. 31
19:39
Storck kapitány az év meccsén debütál (Metropol)
Az 52 éves Bernd Storcknak a pénteki, románok elleni Üllői úti csata lesz az első meccse a nemzeti együttes kispadján.
aug. 31
19:57
Magyar-román - Bernd Storck alig várja a meccset (Infostart)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya alig várja a románok elleni pénteki, illetve a három nappal később sorra kerülő északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőt, azonban a megszerezhető pontokról egyelőre nem beszélt.
aug. 31
19:57
Egy. Államok: Maldini klubjában olasz legenda lett az edző (She)
A Miami FC labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződtette vezetőedzőnek a világbajnok olasz hátvédet, Alessandro Nestát.

Keresés