2015. október 3. szombat

okt. 3
17:36
Serie A: Balotelliéken is átgázol a parádézó Napoli? (Agroinform)
A lehető legrosszabbkor jön a piros-feketéknek a Napoli elleni derbi.
okt. 3
17:42
Videó: elképesztő – Agüero 5 gólt szerzett 20 perc alatt! (She)
Az alábbi összeállításban a Manchester City–Newcastle United angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg!
okt. 3
18:00
PL: az 5. ötös – Agüero-rekord a City-mészárláson (She)
A Manchester City egy elképesztő, hétgólos meccsen 6–1-re legyőzte a Newcastle-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában. Sergio Agüero 20 perc alatt öt gólt szerzett.
okt. 3
18:02
NB I: DVTK–Haladás mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 3
18:04
NB I: Videoton–Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Puskás Akadémia (Tv: M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 3
18:06
NB I: Vasas–Paks mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Vasas-Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 3
18:08
NB I: DVSC–Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 3
18:10
La Liga: a Sevilla a Juvéval nem bírt, a Barcelonát legyőzte (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 7. fordulójában a Sevilla hazai pályán 2–1-re legyőzte a Barcelonát, így visszavágott az európai Szuperkupában elszenvedett vereségért.
okt. 3
18:12
NB I: Békéscsaba–MTK mérkőzés – élőben az NSO-n! (She)
Békéscsaba–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 3
18:18
Bajnokverés volt Sevillában (Infostart)
Az Európa Ligában címvédő, a Primera Divisiónban ugyanakkor eddig gyengélkedő Sevilla legyőzte a bajnok és Bajnokok Ligája-nyertes FC Barcelonát a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának szombati rangadóján.
okt. 3
18:30
Sportfogadás: Csúcsrangadókra csúcstippek dukálnak! (Agroinform)
A vasárnapi szuperrangadók alkalmából szerkesztőink és tippmestereink összeállították a legjobb szelvényt.
okt. 3
18:36
NB III: 10/10 a Nyíregyházának; mesternégyes Kazincbarcikán (She)
A Nyíregyháza tíz mérkőzés után is százszázalékos a labdarúgó NB III-ban: Mátyus János csapata szombaton hazai pályán 4–1-re legyőzte a Somos SE-t, és továbbra is vezeti a Keleti csoport tabelláját. Üldözője, a Kazincbarcika Farkas János vezérletével 6–0-ra megverte a REAC-ot, és ugyancsak hatot vágott a Középcsoport középmezőnyében meghúzódó Dabas is Szekszárdon (6–1). Nyugaton megszerezte…
okt. 3
18:54
Videó: Willian 30 méterről csavart gólt a Chelsea-ben (She)
Willian góljával a Chelsea megszerezte a vezetést a Southampton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) nyolcadik fordulójában. Íme, a találat!
okt. 3
19:00
Döntőben a Póta, Samara kettős (Metropol)
Póta Georgina és Elizabeta Samara bejutott a vasárnapi fináléba női párosban a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 3
19:12
Sencseni tenisztorna - Elnapolták az elődöntős mérkőzéseket (Infostart)
Vasárnapra halasztották az elődöntő mérkőzéseit a kínai Sencsenben zajló, 607 ezer dollár (170,9 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.
okt. 3
19:12
Asztalitenisz Eb: Póta és egyesbeli legyőzője párosban döntős (She)
Póta Georgina és Elizabeta Samara bejutott a vasárnapi fináléba női párosban a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar, román duó a szombati elődöntőben a kínai származású holland, illetve lengyel színekben versenyző Li Jie és Li Qian ellen nyert hat szettben.
okt. 3
19:30
NB I: a Fradi három védővel kezd a Honvéd ellen (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője három védőt jelölt a Bp. Honvéd elleni találkozó kezdőjébe. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a német tréner szerkezetileg is változtat, és a középpályáról valakit egy sorral hátrébb vezényel.
okt. 3
19:48
Kamion Eb - Kiss Norbert megvédte címét (Infostart)
Címét megvédve megnyerte a kamion Európa-bajnokság idei szezonját Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a sorozat spanyolországi állomásának szombati napján.
okt. 3
19:48
Női kézi NB I: a Dunaújváros pontot szerzett Fehérváron (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 7. fordulójában a Dunaújváros pontot szerzett Fehérváron, míg az Érd és a Vác otthon magabiztosan nyert a Debrecen, illetve a Budaörs ellen.
okt. 3
19:50
Bundesliga: Az előadás vége már ünnepi volt – Dárdai (She)
Noha csapata, a Hertha 3–0-ra győzött a Hamburg ellen a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) szombati játéknapján, Dárdai Pál vezetőedző elégedetten, de visszafogottan értékelt.
okt. 3
20:06
Bundesliga - Győzelmével már a negyedik helyen áll Dárdai csapata (Infostart)
Magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Hertha BSC szombaton a német labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
okt. 3
20:06
Tenisz: Babos páros partnere is kiesett Pekingben (She)
A selejtező első fordulójában búcsúzó Babos Tímea után páros társa, a francia Kristina Mladenovic is kiesett a 4.75 millió dollár (1.3 milliárd forint) összdíjazású pekingi kemény pályás tenisztorna női versenyében.
okt. 3
20:08
Férfi kézi BL: a Kiel rangadót nyert a Veszprém csoportjában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján, a Veszprém csoportjában ma három meccset játszottak (a negyedik a Veszprém zágrábi fellépése lesz). A Wisla Plock Celjében jutott fontos pontokhoz, miután a szünetre elhúzott hét góllal, és hármat megtartott előnyéből. A PSG Törökországban nyert, a francia csapatban Mikkel Hansen tíz, a Karabatic testvérek, Nikola és Luka hat-hat gólt jegyeztek. A…
okt. 3
20:10
Férfi kézi NB I: a Tatabánya ikszelt Orosházán, nyert a Komló (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 8. fordulójában a Tatabánya ikszelt Orosházán, a PLER négygólos vereséget szenvedett a Komló vendégeként.
okt. 3
20:12
NB II: a ZTE és a Dunaújváros is minimális különbséggel nyert (She)
A labdarúgó NB II 9. fordulójában a ZTE Daru Bence góljával 1–0-ra győzte le a Rokszin Ádám kiállítása miatt a hajrában megfogyatkozó Szolnokot, míg a Dunaújváros ugyanilyen különbséggel verte meg hazai pályán a Szeged 2011-t.
okt. 3
20:14
Férfi röpi NB I: nyert a Dág és a Kazincbarcika (She)
A Dág négy szettben nyert a vendég Kecskemét ellen az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokságban, a Kazincbarcika három játszmában győzött a PTE-PEAC otthonában.
okt. 3
20:16
Férfi kézi BL: PDD Zagreb–MVM Veszprém élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában az előző kiírásban döntőző MVM Veszprém az egyedüliként hibátlanul álló horvát PDD Zagreb otthonában lép pályára. Kövesse az összecsapást folyamatosan frissülő tudósításunk segítésével.
okt. 3
20:18
NB I: a fővárosban szerezte első idegenbeli sikerét a Paks (She)
A Paks 2–1-es győzelmet aratott a Vasas vendégeként a labdarúgó NB I 11. fordulójában, ezzel megszerezte első idegenbeli győzelmét a 2015–2016-os bajnoki szezonban. A mérkőzés első félidejében megsérülő Nagy Gergőt (a Vasas kapusát) kórházba kellett szállítani.
okt. 3
20:20
NB I: egy ponttal távozott Diósgyőrből a Haladás (She)
Bár az első félidőben úgy tűnt, hogy akár sokgólos meccs is kerekedhet a DVTK és a Haladás találkozójából a labdarúgó NB I 11. fordulójában, a csapatok behúzták a kéziféket, és döntetlen lett a vége.
okt. 3
20:22
Videoton: „Nem kell a Pintér” – szurkolói üzenet Garancsinak (She)
A Videoton–Puskás Akadémia NB I-es labdarúgó-mérkőzésen a szurkolók egy csoportja rigmusokban világosan elmondta, szeretnék-e látni Pintér Attilát a csapat vezetőedzőjeként.
okt. 3
20:24
La Liga: az első granadai pont otthon, három vereség után (She)
Három hazai vereség után először szerzett pontot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Granada otthon, a 7. fordulóban a Deportivo La Corunával ikszelt. A mérkőzés első félidejében a vendégek szereztek vezetést, majd a házigazdák a 66. percben egyenlítettek. A Depor negyedik idegenbeli bajnokiját követően is veretlen: ez volt a második döntetlenje.
okt. 3
20:26
Serie A: történelmi siker húzta keresztül a Torino 1. helyét (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának nyitó mérkőzésén a Carpi 2–1-re legyőzte hazai pályán a Torinót, amely így elszalasztotta a lehetőséget, hogy a tabella élére álljon. Az újonc csapatnak ez volt története első sikere az élvonalban.
okt. 3
20:30
Az utolsó pillanatban mentett pontot a Békéscsaba (Metropol)
A sereghajtó Békéscsaba hazai pályán az utolsó pillanatban egyenlítve játszott 1-1-es döntetlent az MTK együttesével szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában.
okt. 3
20:32
Nem bírt egymással a Diósgyőr és a Haladás (Metropol)
A Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent ért el szombaton a Diósgyőr stadionjában a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában.
okt. 3
20:34
A Videoton nagy csatában legyőzte a Puskás Akadémiát (Metropol)
A címvédő Videoton kétgólos hátrányból felállva legyőzte a vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 3
20:36
Első idegenbeli sikerét aratta a Paks (Metropol)
Szezonbeli első idegenbeli győzelmét aratta a Paks, amely 2-1-re nyert az újonc Vasas otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.
okt. 3
20:38
Egy pontot vitt el Debrecenből az Újpest (Metropol)
Az Újpest 1-1-es döntetlent ért el a Debrecen vendégeként szombat este a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában.
okt. 3
20:40
Az FTC legyőzte a Szegedet és csoportelső (Metropol)
A vendéglátó Ferencváros nyert a Szeged ellen a férfi vízilabda Eurokupa selejtezőcsoportjában, ezzel csoportelsőként biztosította továbbjutását.
okt. 3
20:42
Férfi vízi Ek: az FTC a Szegedet legyőzve csoportelső (She)
A vendéglátó Ferencváros csoportelsőként jut tovább a férfi vízilabda Európa-kupa budapesti selejtezőjéből, miután a hétcsapatos népligeti torna hatodik fordulójában egy góllal nyert a Szeged ellen. A Szeged – szintén továbbjutóként – a második helyről várhatja a vasárnapi zárókört, amelyben a zöld-fehérek már nem szállnak vízbe.
okt. 3
20:44
NB I: Komoly tartása van a Videotonnak – Pető (She)
Pető Tamás és Robert Jarni értékelte a 3–2-es hazai győzelemmel záruló Videoton–Puskás Akadémia NB I-es labdarúgó-mérkőzést az M4-nek.
okt. 3
21:06
Az OSC nyert Nagyváradon (Metropol)
Az OSC férfi vízilabdacsapata győzelemmel kezdte Nagyváradon a helyi Oradea elleni párharcát, amelyet a Bajnokok Ligájában vívnak a felek a főtáblára jutásért.
okt. 3
21:18
Anglia: Tőzsérék elképesztő mérkőzést nyertek meg (She)
Jay Emmanuel-Thomas 94. percbeli lövésével győzte le 4–3-ra Tőzsér Dániel csapata, a QPR a Boltont az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 10. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 3
21:24
Harmadik lett a férfi tornászválogatott Bukarestben (Metropol)
A omán-norvég-spanyol-magyar csapatverseny résztvevői az október 24-én kezdődő glasgow-i vb-re készülnek.
okt. 3
21:36
Női röpi Eb: Hollandia–Oroszország döntőt rendeznek (She)
Hollandia–Oroszország döntőt rendeznek a női röplabda Európa-bajnokságon, amelyen a szombati elődöntőben a hollandok a törökök ellen győztek három szettben, míg este az oroszok négy játszmában jobbnak bizonyultak Szerbiánál.
okt. 3
21:38
Mol Liga: Mihály Árpád győztes gólt lőtt a Fradinak (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a brassóiak Mihály Árpád góljával győztek a Ferencváros vendégeként. A házigazda zöld-fehérek hiába kerültek kétszer egygólos előnybe, az ellenfél mindkétszer egyenlített, majd az 50. percben a győztes találatot is megszerezte.
okt. 3
21:54
Férfi kézi BL: bravúros Veszprém-siker Zágrábban (She)
Az előző kiírásban döntőző MVM Veszprém remek hajrával 21–20-ra győzött az eddig hibátlan horvát PPD Zagreb otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján. A magyar csapat győztes gólját Gasper Marguc lőtte az utolsó percben.
okt. 3
21:56
Videó: Pekár hatalmas gólt lőtt, de fordított a Videoton (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton 3–2-re legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 11. fordulójában. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
okt. 3
22:12
Eurofutball: Guzmicsék nem tudták megállítani az éllovast (She)
Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków 1–0-ra kikapott a listavezető Piast Gliwicétől a lengyel labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 3
22:30
Debrecen: Így is felszálló ágban van a Loki – Tisza (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Debrecen hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Újpesttel.
okt. 3
22:32
Chelsea: Ha kirúgnak, a klub legjobbját rúgják ki – Mourinho (She)
José Mourinho számol azzal, hogy a szombaton elszenvedett újabb vereség (Southampton, 1–3) után menesztik a Chelsea menedzseri székéből, de ő nem adja fel.

Keresés