2015. október 3. szombat

okt. 3
22:34
NB I: újra győzött a Ferencváros, hiába vezetett a Honvéd (She)
A Ferencváros fordított odahaza a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I tizenegyedik fordulójának záró mérkőzésén, és így a zöld-fehérek három ponttal ünnepelték 3000. (vagy 3001.) bajnoki találkozójukat. Véget ért az újjászervezett bajnokság első harmada is ezzel a találkozóval: a zöld-fehérek elől igen nehéz lesz megszerezni ebben az idényben az aranyérmet.
okt. 3
22:36
La Liga: Halilovic-gól Barcelonában, nyert a Gijón (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság a 7. fordulóban a Sporting Gijón három pontot szerzett Barcelonában az Espanyol vendégeként.
okt. 3
23:06
Videoton: Remek felkészítésben volt részünk – Gyurcsó (She)
Hiába vezetett a 22. percben már 2–0-ra a bajnok Videoton otthonában a Puskás Akadémia, a fehérváriak megfordították a mérkőzést, és három gólt rúgva három pontot szereztek.
okt. 3
23:08
NB I: „Nem minden bajnoki ilyen, a Fradi más dimenzióban van” (She)
A Ferencváros fordított odahaza a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I tizenegyedik fordulójának záró mérkőzésén (2–1). A találkozó után a két szakvezető értékelt.
okt. 3
23:24
Rögbi-vb: elképesztő betli, Anglia házigazdaként kiesett! (She)
A rögbi-világbajnokságon a házigazda angol válogatott lett a halálcsoport áldozata, miután második rangadóját is elbukta. Ausztrália győzelmét Bernard Foley szállította, aki tíz pontért két célt vitt, illetve rúgásainál (3/3 bónusz, 4/4 büntető) egyszer sem hibázott, és így további 18 pontot tett bele a közösbe.
okt. 3
23:26
NB I: szezonrekordot hozott az FTC–Honvéd – nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A múlt heti negatív rekordok után a 11. forduló iránt már nagyobb érdeklődés mutattak a honi szurkolók, bár ez köszönhető annak is, hogy a listavezető Ferencváros hazai pályán játszott rangadót.
okt. 3
23:28
NS: újra nyert a Fradi; boldog karácsonyt, Herr Dárdai! – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Keresés