2015. szeptember 17. csütörtök

szept. 17
15:06
Kép: Hulkra rákötötték „a Titanicot elsüllyesztő jéghegyet” (She)
A Hulk mindennapjairól készült videók biztossá tették, hogy a Zenit brazil szélsője a világ legkeményebb futballistája. Bár a felvételek valós voltát illetően felvetődött egy-két kérdés, Hulk videós segítség nélkül is kőkemény tud maradni. Most épp egy egészen diszkrét jégtömböt kötöztek rá, miután szétrúgták a lábát a Valencia ellen 3–2-re megnyert meccsen. A legenda szerint ez az a jégtömb,…
szept. 17
15:06
Oszlik a szmog, talán mégis lesz F1-es futam (Blikk)
Szingapúr – Az elmúlt napokban javult a levegő minősége Szingapúrban, a hétvégi Forma-1-es futam helyszínén.
szept. 17
15:08
Válogatott: zárt kapus meccs? Így fellebbez és érvel az MLSZ (She)
Csütörtökön a Magyar Labdarúgó-szövetség közleményben tudatta, hogy az UEFA határozata alapján zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án a Magyarország-Feröer Eb-selejtező mérkőzést. Az MLSZ aránytalannak tartja az UEFA határozatát és fellebbez a döntés ellen. Alább az elküldött fellebbezésben részletezett indoklás olvasható.
szept. 17
15:10
Női válogatott: a Ferencváros stadionjában játszanak a mieink (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott a legfrissebb hírek szerint mégsem a felcsúti Pancho Arénában, hanem a Ferencváros új stadionjában fogadja a törököket Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 17
15:12
Európa Liga: Bogdán debütálhat, Nikolicstól gólt várnak (Agroinform)
Ha Bajnokok Ligájában nem is, a második számú európai sorozatban szoríthatunk magyar játékosokért.
szept. 17
15:24
Válogatott: Bukaresthez képest erős ez a büntetés – Juhász (She)
Az UEFA bejelentette, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer kvalifikációs mérkőzést. Az NSO Tv megkérdezte Király Gábor és Juhász Roland véleményét a döntésről.
szept. 17
15:24
Megbüntették a tilosban parkoló francia rögbiválogatottat (Blikk)
Croydon – Az angliai rögbivilágbajnokságra készülő francia válogatott nem várt problémával szembesült.
szept. 17
15:26
Hamburg: Stieber januárban váltani fog – sajtóhír (She)
A német Kicker szerint négy fordulóval a Bundesliga-idény rajtja után biztosra vehető, hogy a Hamburg a télen megválik Stieber Zoltántól és Ivica Olictól.
szept. 17
15:42
Női kézilabda: Szűcs Gabriella román válogatott lesz (She)
Októbertől a román női kézilabda-válogatottban szerepel Szűcs Gabriella, a magyar nemzeti csapat korábbi tagja, aki évek óta a román bajnokságban játszik.
szept. 17
15:44
Válogatott: Bukaresthez képest erős ez a büntetés – Juhász (She)
Az UEFA bejelentette, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer kvalifikációs mérkőzést. Az NSO Tv megkérdezte Király Gábor és Juhász Roland véleményét a döntésről.
szept. 17
16:00
El: „Nikolics góljával nyer egy nullára a Legia Dániában” (She)
A lengyel Super Express különleges személyt szólított meg az Európa-liga D-csoportjának Midtjylland–Legia Warszawa mérkőzése előtt: Arkadiusz Onyszko az egyetlen labdarúgó, aki mindkét csapatban pályára lépett tétmeccsen. S hogy ez miért érdekes nekünk? Mert a 41 éves exkapus azt mondta, ma Nemanja Nikolics góljával nyer 1–0-ra a Legia Dániában.
szept. 17
16:00
Roy Keane a horrorsérülésről: zseniális szerelés volt (Blikk)
Manchester – A volt ír Manchester United-középpályás a Luke Shawnak lábtörést okozó PSV-védő pártját fogta.
szept. 17
16:02
Davis-kupa: Nagy Péter kezd a Dimitrov nélküli bolgárok ellen (She)
A Nagy Péter–Dimitar Kutrovszki mérkőzéssel kezdődik meg pénteken Szófiában a Bulgária–Magyarország tenisz Davis-kupa-találkozó, amely az euro-afrikai zóna II-es csoportjának döntője.
szept. 17
16:04
Női kézi BL: Woltering visszatérhet a Buducsnoszthoz (She)
Montenegrói sajtóhírek szerint januárban visszatérhet a Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatához Clara Woltering, hogy segítsen a címvédőnek a Bajnokok Ligája újbóli megnyerésében.
szept. 17
16:18
Tizenhat csapattal indul a férfi vízilabda ob (Infostart)
A korábbi 14-gyel szemben 16 csapat kezdi meg a vetélkedést a 2015/16-os honi férfi vízilabda-bajnokság élvonalában, amely számára az első fordulót szerdára írta ki a szövetség, a tényleges rajtot azonban a szombatra előrehozott Kaposvár-BVSC mérkőzés jelenti.
szept. 17
16:18
Válogatott: A felelősök azok, akik cigányozni járnak a meccsekre – FARE-reakció (She)
Beszámoltunk róla, hogy az UEFA döntése értelmében a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer selejtezőt. A rasszista bekiabálásokat a FARE (Football Against Racism in Europe – Futball a Rasszizmus Ellen Európában) szervezet képviselői rögzítették, a videók nyilvánosságra is…
szept. 17
16:18
Ütős FIFA16-reklám, de mit keres benne Kobe Bryant? - Videó (Blikk)
Los Angeles – A napokon belül megjelenő konzoljátékot még egy olimpiai bajnok kosárlabdázó is népszerűsíti.
szept. 17
16:54
BL: ezért igazán értékes az Arsenal elleni horvát siker (She)
Nem csendesedik a futball-láz Horvátországban, s a szaklapok a jelenlegi örömmámoron is túlmutatnak a Dinamo Zagreb Arsenal felett aratott 2–1-es győzelmét követően: karnyújtásnyira van a horvát szövetség attól, hogy jövőre, fennállása során először, két klubot delegáljon a Bajnokok Ligájába.
szept. 17
17:30
Sakk: Lékó Péter remizett Girivel a világkupában (She)
Lékó Péter döntetlent játszott a negyedikként kiemelt Anish Girivel csütörtökön a legjobb 32 között az 1.2 millió dollár összdíjazású bakui sakk világkupán.
szept. 17
17:54
Sportfogadás: Ne értékeljük túl az első heti eredményeket az NFL-ben! (Agroinform)
Elérkeztünk az NFL második játékhetéhez. Lássuk, milyen mérkőzések várnak ránk ebben a fordulóban.
szept. 17
18:06
Brazília: Thiago Silva, Kaká és Neymar nincs, de visszatért Cafú (She)
Kihirdette keretét a brazil válogatott szövetségi kapitánya, Dunga, aki nem számol a Kaká, Thiago Silva duóval, míg Neymar eltiltása miatt hiányzik, behívót kapott ellenben Philippe Coutinho, a monacói védő, Fabinho és Roberto Firmino is.
szept. 17
18:08
NFL: Bradyék egyre közelebb a csúcshoz, de hol a Seahawks? – erősorrend (She)
Lezajlott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-ös idényének első fordulója. Néhány mérkőzésen bejött az előre jósolt papírforma, ám akadtak óriási meglepetések is – kikapott például a Seattle Seahawks, az Indianapolis Colts és a Philadelphia Eagles is. Szubjektív, megújuló erősorrendünkben a dobogós csapatok mellett a legérdekesebb eredményeket vesszük górcső alá.
szept. 17
18:10
Barcelona: Messiék előtt Tajti is szóhoz jutott a BL-meccsen (She)
Szerda este nemcsak Messiék, hanem a Barcelona U19-es labdarúgócsapata is az AS Romával mérkőzött meg a Bajnokok ligája-sorozatban. Az első csapathoz hasonlóan az ifjúságiak találkozója is döntetlennel végződött, Tajti Mátyás a 63. percben kapott lehetőséget.
szept. 17
18:12
Videó: meccs közben sörözött, súlyos árat fizetett érte (She)
Nem mindennapi jelenet játszódott le a University of Virginia–Virginia Commonwealth egyetemi jégkorongmeccsen. A harmadik harmadban a hazaiak már 7–0-ra vezettek, amikor a csapat másodéves kapusa, Jake Anderson egy időkérést kihasználva kiment a nézőkhöz, hogy igyon egy kis sört...
szept. 17
18:14
BL: legalább egy hónap kihagyás vár a kölcsönkapusra (She)
Várhatóan négy-hat hetet vesz igénybe Wojciech Szczesnynek, a Roma lengyel kapusának felépülése, aki a Barcelona elleni szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg.
szept. 17
18:16
Olaszország: a Serie D-ben folytatja a 24 éves exhonvédos (She)
Az olasz Serie D-ben szereplő Siracusában folytatja karrierjét Emanuele Testardi, a Honvéd korábbi csatára.
szept. 17
18:24
Barca: R. Carlos elmondta, hogy ki a jobb CR-nél és Messinél (She)
A világbajnok brazil balhátvéd, Roberto Carlos honfitársát, Neymart jobb labdarúgónak tartja mind a négyszeres aranylabdás argentin Lionel Messinél, mind pedig a háromszor a világ legjobbjának megválasztott portugál Cristiano Ronaldónál.
szept. 17
18:26
Juventus: Cáceres még egyszer odadöfött a Citynek (She)
A Premier League-ben hibátlanul rajtoló Manchester City hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Serie A-ban bukdácsoló Juventus ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, és az olaszok kőkemény védője, Martín Cáceres még odadöfött egyet az angoloknak, mondván, sokkal nehezebb dolga lesz a Juvének a hétvégén a Genoa elleni bajnokin,  mint volt a hétközi kupameccsen.
szept. 17
18:42
El: Bogdán a várakozásokkal ellentétben mégsem kezd (She)
Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere kijelölte a Bordeaux elleni Európa-liga-találkozóra a kezdő tizenegyet.
szept. 17
18:42
Neymar Ronaldónál és Messinél is jobb? (Metropol)
A világbajnok brazil balhátvéd, Roberto Carlos honfitársát, Neymart jobb labdarúgónak tartja mind Lionel Messinél, mind pedig Cristiano Ronaldónál.
szept. 17
18:44
Koronglövő-vb: nem lesz magyar korongos a riói olimpián (She)
Zsingor András a 118. helyen végzett a férfi skeetesek között a lonatói olimpiai kvalifikációs koronglövő-világbajnokságon, így biztossá vált, hogy nem lesz magyar koronglövő a jövő évi riói nyári játékokon.
szept. 17
19:00
FIFA: az egykori alelnök papíron szellemi fogyatékos volt (She)
A Svájcban őrizetbe került FIFA-korifeusok közül a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBOL) korábbi vezetőjét, az uruguayi Eugenio Figueredót is kiadnák a svájci hatóságok az Egyesült Államoknak.
szept. 17
19:02
MTK: szorosabbra fűzték az együttműködést a Kecskeméttel (She)
Az MTK és a Kecskeméti LC–KTE SI csütörtökön együttműködési megállapodást írt alá – adta hírül hivatalos honlapján a kecskeméti labdarúgóklub.
szept. 17
19:36
El: bombagóllal vezet a Napoli, übereli Florenziét? – videó (She)
Csütörtök este huszonnégy mérkőzéssel kezdődnek meg a labdarúgó Európa-liga főtáblájának küzdelmei. José Callejón bombagóljára csupán öt percet kellett várni a Napoli–Club Brugge találkozón. Ön szerint látványosabbra sikerült, mint Florenzi találata a szerdai Roma–Barcelona BL-mérkőzésen?
szept. 17
19:54
NB II: megműtötték, jó ideig harcképtelen a játékos (She)
Négy-öt hét kihagyás vár Kovács Dánielre, az NB II-es Ajka labdarúgójára, akit a héten operáltak meg.
szept. 17
19:56
MU: túl van a műtéten Shaw, meg is örökítette – kép (She)
Mint ismert, Luke Shaw, a Manchester United labdarúgócsapatának védője súlyos sérülést szenvedett a klub keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén a PSV ellen. A 20 esztendős játékos úgy döntött, hazautazik és csak Manchesterben műtteti meg a lábát, a sikeres beavatkozás után pedig egy képet is közzé tett. Vigyázat, megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!
szept. 17
20:12
Férfi röplabda NB I - Győzelemmel rajtolt a címvédő Kaposvár (Infostart)
A címvédő Fino Kaposvár idegenben győzte le a Dunaferrt a férfi röplabda NB I nyitófordulójának csütörtöki mérkőzésén.
szept. 17
20:12
MU: túl van a műtéten Shaw, meg is örökítette – kép (She)
Mint ismert, Luke Shaw, a Manchester United labdarúgócsapatának védője súlyos sérülést szenvedett a klub keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén a PSV ellen. A 20 esztendős játékost azóta megműtötték, a sikeres beavatkozás után pedig egy képet is közzé tett. Vigyázat, ennek megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!
szept. 17
20:14
MU: tőzsdén a klub, 400 millió dollár bevételre számítanak (She)
Négyszázmillió dollár bevételre számít a Manchester United labdarúgóklub tőzsdei részvények eladásából.
szept. 17
20:16
Videó: Xavi kényelmesen odahelyezte – első katari gólja (She)
Megszerezte első találatát Xavi Hernández az új klubjában. A korábbi Barca-klasszis a katari bajnokságban második tétmérkőzését játszotta és könnyedén gólt szerzett az Umm Salal ellen. A harmincöt éves labdarúgó nem bízta a véletlenre a dolgot, higgadtan helyezte a kapuba a labdát. Csapata 2–2-es döntetlenre végzett.
szept. 17
20:30
Manchester United: újabb műtét vár Shawra Hollandiában (She)
Súlyos sérülést szenvedett a Manchester United védője, Luke Shaw Eindhovenben egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és bár a játékos első műtétjét sikeresnek minősítették, újra kés alá kell feküdnie.
szept. 17
20:32
Vitorlázás: magyar nap az umagi Európa-bajnokságon (She)
Csak magyarok nyertek csütörtökön a repülő hollandi Európa-bajnokságon: az első futamon a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős volt utolérhetetlen, a másodikon a Süli András, Papp Dávid páros – Majthényiék továbbra is magabiztosan vezetnek az összetettben.
szept. 17
20:34
Serie A: applikáción keresztül is lehet majd meccseket nézni (She)
A rajongók a jövőben fordulónként három olasz bajnoki mérkőzést nézhetnek meg élőben a labdarúgó Serie A új online alkalmazásával.
szept. 17
20:48
El: laza csellel elfektette a kapust és bepasszolta – videó (She)
Csütörtök este huszonnégy mérkőzéssel kezdődnek meg a labdarúgó Európa-liga főtáblájának küzdelmei. Lucas Ocampos elfektette a Groningen kapusát, így szerezte meg a Marseille második találatát.
szept. 17
21:06
El: öngól okozta Nikolicsék vesztét, ikszelt a Liverpool (She)
A Liverpool idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Bordeaux-val, a Dortmund hazai pályán az utolsó pillanatokban szerzett góllal gyűrte le 2–1-re az FK Krasznodart a labdarúgó Európa-liga csoportkörének csütörtöki nyitányán. A magyar légiósoknak győzelem (Vanczák Vilmos, Mervó Bence – Sion), döntetlen (Bogdán Ádám – Liverpool) és vereség (Nikolics Nemanja – Legia) is jutott a csütörtöki első…
szept. 17
21:06
A Barcelona magyar focistája a BL-ben is debütált (Blikk)
Róma –Tajti Mátyás első nemzetközi mérkőzését játszotta a katalán csapatban.
szept. 17
21:24
El: Nikolicséknak a nemzetközi kupában sem megy (Blikk)
Varsó – Nemcsak a lengyel focibajnokságban, hanem az Európa-ligában sem megy a Legia Warszawának.
szept. 17
21:42
Brutális! A manchesteri védő megmutatta szétnyílt sebét (Blikk)
Eindhoven – Luke Shaw közvetlenül első műtétje után posztolt fotót a felnyitott lábáról.
szept. 17
22:18
FIFA: a balhé ismét éleződik, felmentették a főtitkárt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) csütörtök este közleményben tudatta, hogy felmentették pozíciójából Jerome Valckét, a szervezet főtitkárát.
szept. 17
22:18
Ezt látni kell! A világ 10 legőrültebb tizenegyese – videó! (Blikk)
Budapest – Egy magyar focistadionban történt eset is bekerült a legmeghökkentőbb büntetők közé.

Keresés