2015. szeptember 28. hétfő

szept. 28
15:36
Elhunyt Puskás volt csapattársa (Infostart)
Hetvenhat éves korában elhunyt Ignacio Zoco, aki az 1960-as években négy esztendőn keresztül volt Puskás Ferenc klubtársa a Real Madrid labdarúgócsapatánál.
szept. 28
15:36
MU: a szörnyű lábtörés után Shaw már ennek is örül - fotó (She)
Az Instagramra feltöltött fotó tanúsága szerint Luke Shaw rehabilitációja új fejezetéhez érkezett – a Manchester United labdarúgója már ennek is tud örülni.
szept. 28
15:36
Saját csapatával háborúzik Alonso és Button (Blikk)
Woking — Története egyik legrosszabb idényét produkálja a Forma—1-ben a McLaren-istálló, utolsó előtti helyen áll a konstruktőri pontversenyben, két világbajnok pilótája, a spanyol Fernando Alonso (34), illetve a brit Jenson Button (35) is a távozás gondolatával foglalkozik.
szept. 28
15:54
Plagányi Zsolt: Cseh Lacival ketten dolgozunk egy célért (Infostart)
Cseh Lászlónak nem titkolt célja, hogy olimpiai arany kerüljön a nyakába, és minden bizonnyal jövő augusztusban Rióban teljesülhet ez utoljára. Edzője, Plagányi Zsolt azonban nem érez emiatt terhet.
szept. 28
15:54
Videó: 52 másodpercnyi repülés, amitől eláll a lélegzet (She)
Egy egészen döbbenetes videó járja az internetet. Az úgynevezett „wingsuittal”, azaz szárnyas repülőruhával száguldó adrenalinőrült, Graham Dickinson, művésznevén „The Great Dario" a sziklákat súrolva repült át az erdőn. Íme, 52 másodpercnyi száguldás, melytől eláll a lélegzet.
szept. 28
16:30
Videó: zseniális – négy védőt fűzött be, mielőtt gólt lőtt (She)
Gyönyörű szóló után lőtt gólt Ben Arfa a Saint-Étienne–Nice (1–4) francia élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek egykori Newcastle-középpályása duplázott a találkozón, a második góljánál hihetetlen látványosan iskolázta le ellenfeleit.
szept. 28
16:32
F1: A rajt szimbolizálta az egész idényt – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sajtó szerint a címvédő Lewis Hamilton Japán Nagydíjon aratott 41. futamgyőzelme után a zsebében érezheti harmadik világbajnoki címét. A McLaren pilótáinak jövője viszont még nyitott kérdés.
szept. 28
16:42
Olasz foci: Egy "szakmai barbár" a Serie A tetején (Agroinform)
A Fiorentina vasárnap este 4-1-re legyőzte a Internazionalét a San Siróban, így a Paulo Sousáék átvették a vezetést.
szept. 28
16:48
NB II: kiengesztelés – a játékosok fizetik a szurkolók belépőjét (She)
A Szigetszentmiklósi TK a hétvégén 4–0-s vereséget szenvedett Soroksáron a labdarúgó NB II 8. fordulójában. A játékosok a súlyos zakó után lépésre szánták el magukat: azzal szeretnék kiengesztelni a csapat szurkolóit, hogy a következő két hazai mérkőzésre megvásárolják a drukkerek belépőit.
szept. 28
17:06
Női röpi Eb: Azerbajdzsán–Magyarország – élőben az NSO-n! (She)
Sorsdöntő összecsapás vár a magyar női röplabda-válogatottra. A belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon az Azerbajdzsán elleni találkozón a továbbjutás lesz a tét. Kövesse a találkozót élő közvetítésünk segítségével!
szept. 28
17:08
Videó: Zidane fia a fejét fogta, hatalmas helyzetben hibázott (She)
Mint ismert, Zinedine Zidane a fiát nevezte ki az általa irányított Real Madrid Castilla csapatkapitányának a szezonra. Úgy tűnik, hogy Enzónak még hosszú utat kell megtennie, hogy megfeleljen édesapjának és a szezon elején kapott bizalomnak. Az ifjú Zidane az Amorebieta elleni spanyol harmadosztályú labdarúgó-mérkőzésen (1–1) kihagyott egy ígéretesnek tűnő lehetőséget, így egyelőre egy gólnál jár…
szept. 28
17:24
A világ legidősebb ötkarikás bajnoka is támogatná a budapesti olimpiát (Infostart)
Az 1936-os berlini olimpián a magyar vízilabda-válogatottal aranyérmet nyert 102 éves Tarics Sándor, a világ legidősebb ötkarikás bajnoka is támogatja Budapest 2024-es olimpiai pályázatát.
szept. 28
17:24
Bundesliga: a Gladbach az Augsburg edzőjét csábítja - sajtóhír (She)
A Kicker című lap értesülései szerint az edzőt kereső Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapata Markus Weinzierlt szeretné megszerezni.
szept. 28
17:42
M. City: De Bruyne négyszer annyit keres, mint Wolfsburgban (She)
Klaus Allofs, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg sportigazgatója szerint mindent megpróbáltak, hogy megtartsák Kevin De Bruynét, de nem volt rá esélyük.
szept. 28
17:44
FIFA: Nyomoznak utánam? Nem baj, maradok! – Blatter (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke hétfőn vezetői értekezletet tartott, amelyen kijelentette: hiába indult elleni hivatalos vizsgálat Svájcban, ő a posztján marad.
szept. 28
18:00
BL-főpróba: a Bayern és a Barca csoportja 100 százalékos (She)
Két csoportban is százszázalékosan sikerült a csapatok főpróbája a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi és szerdai játéknapjára.
szept. 28
18:02
Asztalitenisz Eb: a magyar hölgyek a 9. helyért játszhatnak (She)
Második alsó ági mérkőzését is megnyerte a magyar női csapat, így a kilencedik helyért játszhat majd a Jekatyerinburgban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 28
18:04
Chile: meccsen kapott infarktust a 67-szeres válogatott védő (She)
Infarktust kapott egy bolíviai barátságos mérkőzésen Pablo Contreras, a chilei labdarúgó-válogatott korábbi válogatott játékosa.
szept. 28
18:18
BL: Enrique elárulta, változtat-e a taktikán Messi hiánya miatt (She)
Természetesen tudja azt Luis Enrique, a Barcelona edzője is, hogy a pótolhatatlant nem lehet pótolni, hát próbálkozni sem érdemes vele, de a sérült Lionel Messi hiánya miatt nem akar változtatni csapata taktikáján a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen (sem).
szept. 28
18:20
Labdarúgás: FTC-Mezőkövesd a válogatott szünetben (She)
Ferencváros–Mezőkövesd felkészülési mérkőzést rendeznek a jövő heti bajnoki szünetben. Erről a Mezőkövesd hivatalos honlapja adott hírt.
szept. 28
18:36
Juventus: ismét edzhet a világbajnok középpályás (She)
Két hónapos kényszerpihenő után újrakezdhette a labdás edzéseket a Juventus német középpályása, a 28 éves Sami Khedira, aki a nyáron igazolt szerződése lejártával a Real Madridtól az olasz bajnoki címvédőhöz.
szept. 28
18:48
Logibet: Visszataláltak a helyes útra juniorjaink (Agroinform)
A 39. héten juniorjaink szép kis pluszt hoztak össze.
szept. 28
18:54
Mindenki a világ legszexibb fitneszedzőjét akarja – Fotók! (Blikk)
Emily Skye sokakat lefogyasztott már, s mindkét nemre nagy hatással van, amely nem csoda, elég az elképesztő testi adottságait szemügyre venni.
szept. 28
19:30
Férfi vízilabda ob I - Kaposváron győzött a Miskolc (Infostart)
A Miskolc szoros csatában nyert a Kaposvár otthonában a férfi vízilabda ob I egyetlen hétfői mérkőzésén.
szept. 28
19:30
Videó: hírnév, nehézségek – megérkezett a CR-ről készült film! (She)
November 9-én a mozikba kerül a Cristiano Ronaldóról szóló dokumentumfilm. A Real Madrid portugál világklasszisa Facebook-oldalán osztotta meg a film előzetesét.
szept. 28
19:32
Női röplabda Eb - Magyarország-Azerbajdzsán 3-1 (Infostart)
A magyar női röplabda-válogatott hétfőn az azeriek 3-1-es legyőzésével megszerezte csoportjában a harmadik, továbbjutást érő helyet a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon.
szept. 28
19:32
Röplabda Eb: szerdán a németek ellen folytatjuk (She)
A magyar női röplabda-válogatott Azerbajdzsán legyőzésével bejutott a legjobb 12 közé a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon. A mieink legközelebb szerdán lépnek pályára, Németország ellen a negyeddöntőbe jutásért.
szept. 28
19:48
Videó: az oroszlán és a híd – döbbenetes koreó a dán derbin (She)
A dán futballdrukkerek mindig megadják a módját a szurkolósnak, a koppenhágai derbire pedig különösen felszívják magukat a szurkolói koreográfia mesterei. A hétvégi Bröndby–Köbenhavn (1–0) derbi előtti képek egyszerűen lélegzetelállítóak.
szept. 28
19:50
Tottenham: 500 millió eurót forgatott meg a távozó Baldini (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgócsapat, a Tottenham Hotspur közös megegyezéssel menesztette az olasz sportigazgatót, az átigazolásokért is felelős Franco Baldinit, aki két év alatt félmilliárd eurót mozgatott meg a transzferpiacon.
szept. 28
20:24
Mol Liga: a Debrecen szétlövéssel kapott ki Brassóban (She)
A Corona Brasov együttese háromgólos előnyben is volt a Debrecennel szemben, mégis csak szétlövéssel tudta legyőzni riválisát a jégkorong Mol Liga hétfői játéknapján.
szept. 28
20:42
Női röplabda Eb - Fantasztikus bravúrral továbbjutott a magyar csapat (Infostart)
A magyar női röplabda-válogatott hétfőn az azeriek 3-1-es legyőzésével megszerezte csoportjában a harmadik, továbbjutást érő helyet a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon.
szept. 28
20:42
Serie A: kirúgták a gyengén szereplő újonc edzőjét (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Carpi menesztette vezetőedzőjét, Fabrizio Castorit.
szept. 28
20:44
Röplabda Eb: „Néhány labdamenetnél a hideg futkosott rajtam” (She)
A magyar női röplabda-válogatott izgalmas mérkőzésen 3:1-re legyőzte Azerbajdzsánt a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén, így bejutott a legjobb 12 közé. A mérkőzést követően a nemzeti csapat feladóját, Tálas Zsuzsannát kértük értékelésre.
szept. 28
21:00
Törökország: Sneijder legenda lenne a Galatánál (She)
Wesley Sneijder, a holland labdarúgó-válogatott rutinos játékosa a Hürriyetnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy edzőként is maradna a Galatasaraynál.
szept. 28
21:02
Asztalitenisz Eb: kikapott a férfi csapat, a 11. helyért játszik (She)
Második mérkőzését elvesztette az alsó ágon a magyar férfi csapat, így a 11. helyért játszhat majd a Jekatyerinburgban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 28
21:54
Blatter tervei szerint februárig a FIFA elnöke marad (Infostart)
Joseph Blatter tervei szerint februárig ellátja az elnöki teendőket a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) élén annak ellenére, hogy a svájci hatóságok korrupció gyanújával nyomoznak ellene.
szept. 28
22:12
BL: Casillas? Ne húzzuk az időt! – Mourinho (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának második fordulójában az angol bajnoki címvédő Chelsea a Portóhoz látogat. A portugál csapat korábbi, a londoni együttes jelenlegi menedzsere, José Mourinho érzelmes hangulatban tartotta meg a meccs előtti sajtótájékoztatóját.
szept. 28
22:48
Videó: a cápák után itt az újabb őrült gólöröm az angol szurkolóktól (She)
Egy igazán jókedvű szurkolótábor következik. Az angol negyedosztályban szereplő Grimsby Town drukkerei még az idegenbeli mérkőzésekre is szép számmal elkísérik kedvenceiket, sőt, néha egészen egyedi módon örülnek csapatuk góljának. Legutóbb a Southport elleni találkozón már 4–0-s vezetésnél – a végeredmény is ez lett –, a 46. percben gondolták úgy, hogy a meccs eldől, jöhet az ünneplés. Íme!
szept. 28
22:50
Női röplabda Eb: a törököké lett a csoportelsőség (She)
A török válogatott hibátlan mérleggel, szettveszteség nélkül végzett a magyar érdekeltségű csoport első helyén a női röplabda Európa-bajnokságon.
szept. 28
23:06
Serie A: fel akart szabadítani, vicces öngólt rúgott – videó (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hatodik fordulójának záró mérkőzésén az Atalanta hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sampdoriát, ezzel megelőzte a veronai csapatot a táblázaton.
szept. 28
23:24
PL: 0–2-ről nyert az első szeptemberi „ezredes” Everton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójának záró mérkőzésén az Everton kétgólos hátrányból 3–2-re nyert a West Bromwich otthonában.
szept. 28
23:26
NS: bátrabb edzők kellenek; Storck-interjú – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
szept. 28
23:42
Mascheranót adócsalással vádolják (Infostart)
Kétrendbeli adócsalással vádolja a spanyol ügyészség Javier Mascheranót, az FC Barcelona labdarúgóját.

Keresés