2015. október 4. vasárnap

okt. 4
16:48
Premier League - Döntetlen a liverpooli rangadón (Infostart)
Az FC Liverpool vasárnap 1-1-es döntetlent ért el városi riválisa, az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
okt. 4
16:48
Szeged: „A Barca ellen a félidőben jó a döntetlen, de a végén nyerni kell!” (She)
A szezon legjobban várt mérkőzésére készül a Mol-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A meccs előtt a szurkolókat kérdeztük arról, hogy verhető-e a címvédő a 17 órakor kezdődő találkozón.
okt. 4
16:48
Douchev- Janics Natasa: "Össze-vissza nyertem magam" (Blikk)
A Postdamer Kanalsprint elnevezésű meghívásos viadal megnyerésével zárta a versenyszezont a háromszoros ötkarikás aranyérmes sportoló.
okt. 4
17:06
Férfi kézi BL: Mol-Pick Szeged–Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének vasárnapi rangadóján a Mol-Pick Szeged a címvédő Barcelonát fogadja. A szegediek és a katalánok is egy győzelemmel és egy vereséggel állnak két forduló után, a magyar csapatot a Vardar Szkopje gyűrte le, míg a gránátvörös-kékek a Löwentől kaptak ki. Kövesse a Mol-Pick Szeged–Barcelona találkozót élő szöveges tudósításunk segítéségével!
okt. 4
17:08
PL: Arsenal–Manchester United rangadó élőben az NSO-n! (She)
Szombat helyett ezúttal vasárnap a fő játéknap a labdarúgó-topligákban, amelyekben valóságos rangadódömpingre kerül sor a hét végén. Angliában az Arsenal és a Manchester United csap össze egymással, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 4
17:10
Rali: Franciaországban Latvala nyert, Ogier nem szerzett pontot (She)
Jari-Matti Latvala nyerte meg a rali-világbajnokság 11., franciaországi versenyét. A Korzikán rendezett viadalon Markku Alen 1984-es sikere óta először született finn győzelem.
okt. 4
17:12
Serie A: a szezon hibája után Inter-iksz, villám Roma-gól (She)
Meglepetésre az Internazionale „csak” 1–1-es döntetlent játszott a Sampdoriával, míg az AS Roma 4–2-re legyőzte idegenben a Palermót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 7. fordulójában.
okt. 4
17:24
Videó: A. Sánchez sarkazós gólja, Özil is betalált az MU ellen (She)
Az alábbi videós összeállításban az Arsenal–Manchester United angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
okt. 4
17:27
Halep és Kvitova is búcsúzott Pekingben (Metropol)
A világranglistán második román teniszező saroksérülés miatt adta fel a meccsét, míg a kétszeres wimbledoni bajnok Kvitova az olasz Sara Erranitól kapott ki.
okt. 4
17:42
Bundesliga: irdatlan pofont kapott otthon a Schalke (She)
Meglepetés a német labdarúgó Bundesliga 8. fordulójában: az 1. FC Köln meghökkentő különbséggel, 3–0-ra verte meg Gelsenkirchenben a Schalkét.
okt. 4
17:44
Bundesliga: Bayern München–Dortmund élőben az NSO-n! (She)
Megállítja-e a bajor szuperexpresszt a BVB? Ez a kérdés foglalkoztatja egész Németországot, most pedig végre választ kapunk, a Bayern München ugyanis összecsap a Borussia Dortmunddal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójában. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 4
17:46
NB III: a Paks II hetet kapott, az FTC II 2-0-ról botlott, élen a Vidi II (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a Cegléd folytatja nagyszerű szereplését, a Forró Gyulát, Bojan Szankovicsot, Cseke Benjámint, Sallói Dánielt, Tóth Patrikot és Mihailo Perovicsot is szerepeltető Újpest II ellen 2–0-ra nyert. A Dombi Tibort a hajrában bevető DVSC-DEAC is pont nélkül maradt, a Cigánd 1–0-ra nyert Debrecenben.
okt. 4
18:00
La Liga: a Bilbao hátrányból legyőzte a Valenciát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 7. fordulójában az Athletic Bilbao hazai pályán 3–1-re legyőzte a Valenciát.
okt. 4
18:03
Német és holland győztesek a teherautó-húzó Európa-bajnokságon (Metropol)
A nőknél a német bajnok, Kathleen Neumayer volt a legerősebb, míg a férfiak mezőnyében a holland Kelvin de Ruiter győzött.
okt. 4
18:18
Videó: Lewandowski-dupla, néggyel megy a Bayern (She)
Az alábbi videós összeállításban a Bayern München–Borussia Dortmund német bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
okt. 4
18:36
Tenisz: Halep és Kvitová is búcsúzott, négyen is feladták (She)
Az első helyen kiemelt Simona Halep és a másodikként rangsorolt Petra Kvitová is búcsúzott a pekingi kemény pályás tenisztorna női versenyében.
okt. 4
18:38
Bundesliga 2.: villámrajt, lipcsei siker – magyarok nélkül (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában az RB Leipzig hazai pályán 3–2-es győzelmet aratott a Nürnberg felett, úgy, hogy már a 16. percben háromgólos előnyben volt. A lipcsei csapat magyar légiósai közül Kalmár Zsolt a kispadról nézte végig a mérkőzést, Gulácsi Péter nem volt a meccskeretben.
okt. 4
18:40
Férfi kézi BL: megizzasztotta a Barcát, de kikapott a Szeged (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének vasárnapi rangadóján a Mol-Pick Szeged végig szoros találkozón 30–28-as vereséget szenvedett a címvédő Barcelonától.
okt. 4
18:42
SEHA-liga: a Veszprém Zágráb után Nekcsében is győzött (She)
Az MVM Veszprém a szombati, PPD Zagreb otthonában aratott BL-győzelem után vasárnap a SEHA-ligában is diadalmaskodott, a Nexe Nasice ellen 35–21-re nyert a magyar együttes.
okt. 4
18:54
Videó: klasszikus, de sokkoló hiba a Leverkusen kapusától (She)
A szünetben 1–1-re állt a Bayer Leverkusen–Augsburg német bajnoki labdarúgó-mérkőzés. A hazaiak kapusa, Bernd Leno nem mindennapi bakival juttatta vezetéshez az Augsburgot. Az egyenlítő találatot Karim Bellarabi szerezte.
okt. 4
18:56
PL: az Arsenal az első 20 percben elintézte az MU-t (She)
Három gólt vágott az első húsz percben az Arsenal odahaza a Manchester United ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 8. fordulójában, és mivel később nem változott az állás, így az „ágyúsok” nyerték a „vörös ördögök” elleni rangadót, és a tabella második helyére ugrottak.
okt. 4
19:12
Férfi kézilabda BL - Nem sikerült a bravúr, Szegeden nyert a Barcelona (Infostart)
A címvédő spanyol Barcelona magas színvonalú mérkőzésen 30-28-ra nyert a MOL-Pick Szeged otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában.
okt. 4
19:12
Férfi kézi BL: Izgalmas meccset vívott a Szeged – Nagy László (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének vasárnapi rangadóján a Mol-Pick Szeged végig szoros találkozón 30–28-as vereséget szenvedett a címvédő Barcelonától. A mérkőzés után a Szeged és a Barcelona egykori (a Veszprém jelenlegi) játékosát kértük értékelésre.
okt. 4
19:15
Tragédia a X. Kanizsa Futófesztiválon (Metropol)
Nem sokkal a célba érkezés előtt rosszul lett és meghalt egy futó vasárnap délelőtt egy nagykanizsai futóversenyen.
okt. 4
19:30
Sokkolta a Manchester United csapatát az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal a Premier League 8. fordulójában hét perc után már 2-0-ra vezetett a Manchester United ellen, Londonban.
okt. 4
19:30
NFL: a Miami kevésnek bizonyult a Jets ellen Londonban (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) negyedik fordulójában a New York Jets Londonban 27–14-re legyőzte a csoportrivális Miami Dolphinst.
okt. 4
19:32
Bundesliga: Bayern-henger alá került a Dortmund (She)
A német labdarúgó Bundesliga 8. fordulójában a címvédő Bayern München hazai pályán 5–1-re kiütötte a Borussia Dortmundot, így továbbra is őrzi hibátlan mérlegét, előnye pedig immár hét pont a BVB előtt. A Bayer Leverkusen nevetséges öngólt hozott össze, ráadásul tizenegyest is rontott, így pontokat hullajtott az Augsburg ellen. A délutáni mérkőzésen a Schalke hazai pályán nagy pofont kapott az 1.…
okt. 4
19:33
Az Arsenal húsz perc alatt elintézte a Manchester Unitedet (Metropol)
A londoni csapat már az első húsz percben három ólt rúgott és a végén simán győzött.
okt. 4
19:34
Női röplabda Eb: megvédték címüket az oroszok (She)
Az orosz válogatott megvédte címét, ugyanis a vasárnapi döntőben hátomszettes meccsen legyőzte a társrendező hollandokat a női röplabda Európa-bajnokságon Rotterdamban.
okt. 4
19:48
Sokkolta a Manchester United csapatát az Arsenal - videók (Infostart)
Az Arsenal a Premier League 8. fordulójában hét perc után már 2-0-ra vezetett a Manchester United ellen, Londonban.
okt. 4
19:50
Kézilabda SEHA Liga - Veszprémi siker Horvátországban (Infostart)
A címvédő MVM-Veszprém - egy nappal a győztesen megvívott zágrábi Bajnokok Ligája-mérkőzését követően - 14 góllal nyert a horvátországi Nekcsében vasárnap a férfi kézilabda SEHA Ligában.
okt. 4
20:06
Serie A: a sereghajtó ellen megszakadt a Juve pocsék sorozata (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 7. fordulójában a Juventus hazai pályán 0–1-ről fordítva 3–1-re legyőzte a Bolognát.
okt. 4
20:24
La Liga: meglepetésre kikapott a Villarreal, esély a Realnak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) hetedik fordulójában az éllovas Villarreal meglepetésre kikapott az eddig sereghajtó Levante otthonában.
okt. 4
20:26
Női kosár NB I: a Sopron „beragadt”, majd simán győzött (She)
A női kosárlabda NB I 1. fordulójában az UNIQA Sopron hazai pályán 73–49-es győzelmet aratott az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen.
okt. 4
20:42
Férfi kézilabda NB I: a Balatonfüred nyerte a rangadót (She)
Az Eger a Mezőkövesdet, a Vác a Gyöngyös együttesét, míg a játéknap rangadóján a Balatonfüred a csurgói csapatot győzte le hazai pályán a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
okt. 4
21:00
Női kézi NB I: mint a fociban, ikszelt a Csaba és az MTK (She)
A női kézilabda NB I 7. fordulójának záró mérkőzésén a Békéscsaba hazai pályán 26–26-os döntetlent játszott az MTK-val. Érdekesség, hogy a két klub tegnap a labdarúgó NB I-ben sem bírt egymással.
okt. 4
21:02
Labdarúgás: megszakadt a magyar futball egyik legnagyobb sorozata! (She)
Negyvenkét veretlenül megvívott bajnoki mérkőzést követően kikapott a budapesti első osztályban szereplő Inter CDF. A javarészt külföldi labdarúgókat foglalkoztató klub a hetedik fordulóban hazai pályán 3–0-ra kikapott a Hevesi Tamás irányította Ferencvárosi FC-től.
okt. 4
21:04
Férfi röplabda NB I: otthon nyert a MAFC és a Sümeg (She)
A Sümeg a Dunaferrt, a MAFC pedig a Pénzügyõrt gyõzte le három játszmában vasárnap a férfi röplabda NB I-ben.
okt. 4
21:36
Menesztették a liverpooli edzőt (Infostart)
Menesztették posztjáról Brendan Rodgerst, az FC Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
okt. 4
21:36
Válogatott: Nehogy elragadja a fiúkat a közhangulat – Storck (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya az M4 Góóól című műsorának adott interjújában beszélt a válogatott keretről, Böde Dánielről, a behívott fiatalokról, a soron következő két Eb-selejtezős mérkőzésről és arról, hogy mekkora nyomás alá kerültek most a válogatott keret tagjai.
okt. 4
21:38
Férfi kézi BL: „Ennyi hibával nem lehet nyerni a Barcelona ellen” (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének vasárnapi rangadóján a Mol-Pick Szeged végig szoros találkozón 30–28-as vereséget szenvedett a címvédő Barcelonától. A mérkőzés után a Szegedből Dean Bombac és Balogh Zsolt, a Barcelonából Filip Jícha értékelte a találkozót.
okt. 4
22:12
Videó: Ibra ütközött, földön maradt, majd bevert két büntetőt (She)
Az alábbi összeállításban a PSG–Olympique Marseille francia bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
okt. 4
22:15
Menesztették a Liverpool edzőjét (Metropol)
Brendan Rodgers tavaly bajnoki ezüstérmet szerzett a csapattal, ám a jelenlegi szezonban a csapat nyolc forduló után 12 ponttal csak a tabella 10. helyén áll.
okt. 4
22:30
La Liga: döntetlen az Atlético–Real Madrid városi derbin (She)
Hiába vezetett a Real Madrid sokáig Karim Benzema találatával a nagy rivális Atlético Madrid otthonában, a hazaiak a csereként beállt Luciano Vietto góljával a hajrában egyenlíteni tudtak a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga hetedik fordulójában.
okt. 4
22:48
Döntetlen a madridi rangadó! (Infostart)
Az Atlético Madrid és a Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott a spanyol első osztályú labdarúgó bajnokságban, vasárnap este.
okt. 4
22:48
Serie A: a Milanon is átrobogott a nápolyi gyorsvonat (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 7. fordulójában a Napoli idegenben 4–0-ra kiütötte a Milant. A Fiorentina Gabriel Paletta kiállítása miatt a 6. perctől kezdve emberelőnyben játszva 3–0-ra legyőzte az Atalantát, így visszaállt az élre.
okt. 4
23:06
Triatlon vk - Faldum Gábor bronzérmes Mexikóban (Infostart)
Faldum Gábor a harmadik helyen végzett a triatlonosok mexikói, sprint távú világkupa-versenyén.
okt. 4
23:06
Ligue 1: Ibra lett a PSG legjobb góllövője – a Marseille bánta (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) kilencedik fordulójában a listavezető Paris Saint-Germain hazai pályán 2–1-re legyőzte a második félidőben tizenegyest hibázó Olympique Marseille-t. A párizsiaknál Zlatan Ibrahimovic két gólt szerzett, ezzel megdöntött egy fontos klubrekordot.
okt. 4
23:42
NS: európai Németh-gólokat! Doll dupla ünnepe – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés