2016. november 3. csütörtök

nov. 3
21:50
Férfi kézi: Andorka Sándor utolsó nemzetközi meccse (She)
A magyar kézilabda nemzetközi szinten leginkább elismert sportdiplomatája, Andorka Sándor csütörtökön a franciaországi Pau-ban utoljára ült EHF-esemény zsűriasztalánál.
nov. 3
22:06
Videó: így lett legenda az öt gólt szerző Aduriz (She)
Mint arról beszámoltunk, az Athletic Bilbao labdarúgócsapatának 35 éves támadója, Aritz Aduriz öt gólt szerzett a Genk ellen 5–3-ra megnyert Európa-liga csoportmérkőzésen. A baszkok csatára az Európa-liga történetének első ötgólos játékosa lett.
nov. 3
22:24
Férfi kézi Eb-sel.: lengyel fiaskó; dán siker a csoportunkban (She)
A mieinkkel egy csoportban szereplő dán férfi kézilabda-válogatott a papírformának megfelelően sima győzelmet aratott Hollandia ellen a 2018-as Európa-bajnokság selejtezőinek első fordulójában. A lengyelek hazai pályán kikaptak Szerbiától.
nov. 3
22:42
Női kosár Euroliga: kikapott a Győr Olaszországban (She)
A Győr idegenben 77–65-re kikapott az olasz Famila Schiótól a női kosárlabda Euroliga csütörtöki játéknapján. A győriek két forduló után két vereséggel állnak csoportjukban.
nov. 3
23:00
Videó: elképesztően peches öngól az Inter-védőtől (She)
A Southampton labdarúgócsapata Nagatomo Juto szerencsétlen öngóljával szerzett vezetést az Inter ellen hazai pályán az Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában. Nézze meg a találatot!
nov. 3
23:15
El: Korhuték kikaptak, az Inter hiába vezetett Angliában (She)
A Korhut Mihállyal felálló Hapoel Beer-Seva kikapott a Sparta Praha  otthonában, míg a Southampton hazai pályán nyert az Inter ellen a labdarúgó Európa-liga K-csoportjában. Az Ajax megverte a Celta Vigót, ezzel továbbjutott a G-csoportból.
nov. 3
23:33
MLB: az elmúlt 25 év legnézettebb műsora volt a döntő 7. meccse (She)
A baseballban az elmúlt 25 év legmagasabb televíziós nézettségét hozta az Egyesült Államokban az észak-amerikai profi liga (MLB) döntőjének utolsó meccse, amelyet a Chicago Cubs nyert.
nov. 3
23:35
Videó: betalált, majd az ősi rivális nevét skandálta (She)
Bár a Celta Vigo 3–2-es vereséget szenvedett az Ajax otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában, a vendégek támadójának, John Guidettinek volt oka az örömre. A svéd játékos a 78. percben állt be, egy perccel később pedig már gólnak örülhetett. Ráadásul, mivel a 2011–2012-es szezonban az amszterdamiak egyik legnagyobb riválisánál, a Feyenoordnál szerepelt, az Ajax-szurkolók…
nov. 3
23:51
NS: Görbicz nem elégedett; miért vezet a Vasas? – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés