2017. január 27. péntek

jan. 27
0:03
Műkorcsolya Eb: orosz aranyérem párosban (She)
Az orosz Jevgenyija Taraszova és Vlagyimir Morozov nyerte meg csütörtökön a párosok versenyét az ostravai műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.
jan. 27
0:39
Pénteki sportműsor: elődöntő a kézi-vb-n; Bundesliga, FA-kupa (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságon pénteken eldől, fináléba jut-e a mieinket kiejtő norvég válogatott, avagy ki lesz a házigazda franciák ellenfele az aranymérkőzésen. Jó néhány futballmeccset is műsorra tűznek a hazai sporttelevíziók, de tartsa keze ügyében a távkapcsolót az is, aki kosárlabdára, teniszre, műkorcsolyára, havas sportokra, netán lóversenyre vágyik. Íme, a pénteki kínálat!
jan. 27
7:30
NBA: nahát, Westbrook ezúttal nem ért el tripla duplát! (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján az Oklahoma City Thunder 109–98-re győzött a Dallas Mavericks ellen. A legutóbbi három meccsén egyaránt tripla duplát szerző Russell Westbrook 45 pontot dobott, ám nem tudta megszerezni idénybeli 24. tripla dupláját.
jan. 27
7:48
Real: Nem törődöm a kritikákkal, inkább teszem a dolgom – CR (She)
Az utóbbi időben a megszokotthoz képest gyengébb formában futballozó Cristiano Ronaldo nem a kritikusoknak, hanem a szurkolóknak szeretne megfelelni.
jan. 27
7:50
NHL: a Capitals januárban kilencedszer ütött legalább öt gólt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján a Washington Capitals 5–2-re győzött a New Jersey Devils vendégeként.
jan. 27
8:06
Téli sport: Badacsonyból indul a BalatonÁtcsúszás szombaton (She)
A BalatonÁtcsúszás a korábbi tervekkel ellentétben nem két irányból, hanem a badacsonyi kikötő melletti strandról indul szombaton, január 28-án 11 óra és 12 óra között, vízimentők biztosításával – tájékoztatta Kardos Gábor ötletgazda a hirbalaton.hu-t.
jan. 27
8:42
Játékossors: egy ok a sok közül, amiért Adebayornak befellegzett (She)
A pályafutása nagy részét jobbnál jobb csapatoknál töltő Emmanuel Adebayorról sorra kerülnek elő olyan történetek, melyek megmagyarázzák, hogy az ígéretes játékoskarriere miért futott zátonyra. Itt egy újabb gyöngyszem.
jan. 27
8:44
Videó: erre kapott büntetőt a Hull az MU ellen, jogos? (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Angol Ligakupa elődöntőjében a Hull City hazai pályán 2–1-re legyőzte a Manchester Unitedet, de összesítésben így is az otthon két góllal nyerő „vörös ördögök” jutottak tovább. A találkozó legvitatottabb jelenete a Hull büntetője volt, melyen első ránézésre a „tigrisek” egyik játékosa buktatja a másikat. A játékvezető mindenesetre a tizenegyespontra mutatott, a…
jan. 27
9:00
Király-kupa: gyönyörű gólokkal parádézott a Barcelona – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona hazai pályán 5–2-re legyőzte a Real Socieadot a spanyol labdarúgó Király-kupa csütörtök késő esti negyeddöntőjében. Íme, a meccs összefoglalója!
jan. 27
9:15
Aus. Open: Piros Zsombor bejutott a juniorok döntőjébe! (She)
Piros Zsombor bejutott a döntőbe a juniorok versenyében a melbourne-i nyílt teniszbajnokságon: 6:3, 6:4-re legyőzte az ötödik helyen kiemelt francia Corentin Moutet-t.
jan. 27
9:17
Vívás: három új vezetőedző, a szövetségi kapitány maradt (She)
Szakmai vezetőket választott csütörtöki ülésén a Magyar Vívószövetség elnöksége. Szövetségi kapitányként továbbra is Udvarhelyi Gábor vezeti a válogatottat, ugyanakkor három szakágban új vezetőedző irányít.
jan. 27
9:33
MU: Csak két gólt láttam, még mindig veretlenek vagyunk – Mourinho (She)
A Manchester United menedzsere, José Mourinho a Hull Citytől elszenvedett vereség ellenére továbbra is veretlennek tartja csapatát.
jan. 27
9:36
Szenzáció! Magyar döntős az Australian Openen! (Agroinform)
jan. 27
9:38
Bundesliga: Hiányzók, hiányzók hátán - a Schalkéhoz látogatnak Husztiék (Agroinform)
A Bundesliga pénteki mérkőzésén a Huszti Szabolcs nélkül felálló Frankfurt látogat a Schalke otthonába.
jan. 27
9:51
Real: Nem törődöm a kritikákkal, inkább teszem a dolgom – CR (She)
Az utóbbi időben a megszokotthoz képest gyengébb formában futballozó Cristiano Ronaldo nem a kritikusoknak, hanem a szurkolóknak szeretne megfelelni.
jan. 27
10:09
Sportgazdaság: az úszás és a kajak-kenu előre tudott lépni (She)
A magyar sport központi állami támogatása 2010 óta nemzetközi összevetésben is egyedülállóan emelkedett az elmúlt években, az olimpiai eredményességben viszont azóta csak az úszás és a kajak-kenu tudott előrelépni – hangzott el a Testnevelési Egyetemen (TF) csütörtökön megtartott Eredményjelző: Magyar sport 2016 című konferencián.
jan. 27
10:27
Spanyolország: a Barca korábbi csodagyereke ismét a ligában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Las Palmas másfél évre kölcsönvette a Hamburg 20 esztendős tehetségét, Alen Halilovicot.
jan. 27
10:29
F1: Bianchiról kapja a nevét a Ferrari 2017-es autója? (She)
A Ferrari egyik szponzora, a Santander közösségi oldalán minden bizonnyal idő előtt elszólta magát, s leleplezte az olasz istálló új, 2017-es autójának nevét.
jan. 27
10:30
Egy aranyos sztori a kölyök Messiről (Agroinform)
"Leo imádta a csokis kekszet, amikor kisgyerek volt. Egy nap mondtam neki, kapsz minden gólod után egy kekszet. A következő alkalommal négy gólt szerzett, aztán pedig ötöt, így járt neki a finomság. Ám mivel nagyon alacsony volt és nem használta a futballhoz a fejét, elmomdtan neki, mostantól két kekszet kapsz minden fejes gólod után. Leo fogta magát, kicselezte az összes védőt, majd a kapust is,…
jan. 27
10:45
NB II: Nem mondhattam nemet – Hegedűs a felcsúti lehetőségről (She)
A téli átigazolási időszak egyik meglepetése az volt, hogy Hegedűs János az élvonalbeli Haladásból az NB II-es Puskás Akadémia FC-hez szerződött. Egy ilyen váltás bizony kockázatot rejt, de a védő biztos a dolgában, és felettébb optimistán látja a jövőt.
jan. 27
10:47
Kép: feltűnt Nadal kezén az óra? Nem hiszi el, mennyibe kerül! (She)
Sokaknak feltűnhetett, hogy Rafael Nadal az Australian Openen (is) különleges órával a csuklóján játszik. A spanyol klasszis a kizárólag neki készített Richard Mille-órában teniszezik évek óta. Az időmérőnek nemcsak a kinézete, az árcédulája is különleges. Az RM 27-20 ugyanis 720 ezer fontba, azaz átszámolva nagyjából 265 millió forintba kerül.
jan. 27
10:48
Angol foci: Rooney még csak 31 éves, de a teste már jóval öregebb (Agroinform)
14 év a világ legkeményebb bajnokságában leamortizálja az embert. Főleg, ha együtt kell élni a folyamatos nyomással.
jan. 27
11:03
Légiósok: a felnőttcsapat, majd a Bundesliga a támadó célja (She)
Még a tavasz folyamán felkerülne a felnőttcsapathoz a német ifjúsági másodosztályban szereplő Fortuna Köln futballistája, Viola Gergely, aki rövid időn belül a német első- vagy másodosztályba is eljutna. A magyar utánpótlás-válogatott játékos a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége volt.
jan. 27
11:39
Tenisz: Boris Becker hálás Novak Djokovicsnak – exkluzív (She)
Boris Becker, a legendás német teniszező sokat tanult az edzősködésről Novak Djokovics mellett, akivel mindig jó barátok maradnak. A hatszoros Grand Slam-győztes német legendával készült interjút az Australian Opent – és a másik három GS-tornát – közvetítő jogtulajdonos, az Eurosport Magyarországon kizárólag a Nemzeti Sportnak juttatta el.
jan. 27
11:41
Férfi kézi: édesapja klubjához igazol Dujsebajev fia (She)
A következő idénytől a lengyel Kielce férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a spanyol Daniel Dujshebaev.
jan. 27
11:42
Australian Open: Közel 4-szeres pénzt nyerhetünk Williamsékkel (Agroinform)
Statisztikai alapon van egy kitűnő tipp a Serena-Venus döntőre, amely ráadásul magas oddsszal is kecsegtet.
jan. 27
11:43
NB II: a DVSC-ből és Romániából igazolt a Cigánd (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Cigánd SE szerződtette Daniel Popát és Kuti Krisztiánt – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.
jan. 27
11:45
MLSZ: csúcsot döntött az óvodai korosztály a Bozsik-programban (She)
Csúcsot döntött az óvodai korosztály az OTP Bank Bozsik-programban a 2016–2017-es évadban. Kereken 1500 óvoda és 30 574 óvodás korú kisgyermek kapcsolódott be az MLSZ Grassroots Igazgatósága által szervezett és felügyelt programba – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
jan. 27
11:47
ETTU-kupa: a Budaörs otthon játssza negyeddöntős meccseit (She)
Mindkét mérkőzését hazai környezetben játssza a Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapata az ETTU Kupa negyeddöntőjében.
jan. 27
11:49
Légiósok: Korhut hetekre kidőlt, csúcsmeccsekről marad le (She)
Várhatóan egy hónapot kell kihagynia a Hapoel Beer-Seva játékosának, Korhut Mihálynak, aki a keddi kupamérkőzésen szenvedett izomsérülést.
jan. 27
11:57
NB II: a Dorog szerződtetné a DVTK-től távozó hátvédet (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dorog szívesen szerződtetné a DVTK-tól tegnap távozó Németh Milánt – értesült a Nemzeti Sport Online.
jan. 27
12:16
FTC: kivásárolják a válogatott játékost – a Fürthhöz megy (She)
A Nemzeti Sport Online már csütörtökön jelezte, hogy a Ferencváros magyar válogatott futballistája, Pintér Ádám a német másodosztályban folytathatja pályafutását. Úgy tudjuk, a középpályásként és védőként is bevethető labdarúgó szerződtetését a hétvégén bejelentheti a Bundesliga 2.-ben szereplő Greuther Fürth.
jan. 27
12:18
DVSC: piaci értéke töredékéért érkezhet a portugál (She)
A Nemzeti Sport Online bulgáriai információja szerint a Debrecen 450 ezer eurót fizet Diogo Vianáért a CSZKA Szófiának – ez az összeg 600 ezer euróra emelkedhet bizonyos feltételek teljesülése esetén.
jan. 27
12:20
NB III: újabb korábbi élvonalbeli játékost igazolt a Kaposvár (She)
Mayer Milán és Gőcze Gergő után a legutóbb a Szeged 2011-nél szereplő középpályást, Ivancsics Gellértet is megszerezte a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Kaposvár – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 27
12:33
NB II: Kiprich góljával ikszelt a Csákvár az ETO-val (She)
A másodosztályú Csákvár 1−1-es döntetlent játszott az NB III-ban szereplő ETO FC Győr otthonában. A vezetést Kiprich József fia, Kiprich Dávid fejesével szerezték meg a vendégek, a hazaiak részéről a korábbi NB I-es támadó, Magasföldi József válaszolt. A találkozón bemutatkozott az NB II-es klub új igazolása, Gottfried Dániel.
jan. 27
12:33
Bulvár: Bundázni akartak a bírók, de a játékosok hülyére vették őket (Agroinform)
Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a román bajnok Astra és a lengyel Pogon Szczecin felkészülési mérkőzésén.
jan. 27
12:35
NB II: másfél plusz egy évre írt alá a ZTE-hez a két új játékos (She)
Paudits Patrikkal és Polényi Gáborral is másfél, plusz egyéves megállapodást kötött a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata – tájékoztatta a zaol.hu-t Ágoston Zoltán, az egerszegiek klubigazgatója.
jan. 27
13:09
Női kézi: Eb-döntős dán edzővel tárgyaltak a siófokiak (She)
A dán hbold.dk információi szerint a Siófok női kézilabdacsapata felvette a kapcsolatot Helle Thomsennel, a holland női válogatott szövetségi kapitányával.
jan. 27
13:09
Premier League: Kit igazoljon a Liverpool, a MU és a többi nagyágyú? Íme a szurkolók elvárásai! (Agroinform)
A szurkolók szavazatai alapján az Arsenalnak támadót kell igazolnia, míg a Chelsea az aranyéremért hajt.
jan. 27
13:11
Légiósok: Dániát választotta a magyar válogatott középpályás (She)
A Nemzeti Sport Online csütörtökön már jelezte, hogy az RB Leipzig középpályása, Kalmár Zsolt iránt több klub, így a szombathelyi Haladás és a dán Bröndby is érdeklődik. Legfrissebb információnk szerint a hétszeres magyar válogatott játékos a skandináv klubot választotta, és Dániában folytatja pályafutását.
jan. 27
13:45
Király-kupa: Atlético–Barcelona a döntőbe jutásért! (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) pénteken elkészítette a Király-kupa elődöntőjének párosítását: a címvédő FC Barcelona az Atlético Madriddal, míg a Real Madridot búcsúztató Celta Vigo az Alavésszel csap össze. A Celta hazai pályán, a katalánok idegenben kezdik a párharcot.
jan. 27
13:47
Atlétika: az olimpiai bajnok legalizálná a doppingolást (She)
Nils Schumann, aki Sydney-ben 800 méteres síkfutásban nyert aranyérmet, markáns véleményt fogalmazott meg a doppingilással kapcsolatban a német Spiegel Online-nak. A német atléta szerint az ellenőrző rendszer bukásra van ítélve, úgy ahogy van, ki kellene dobni a kukába.
jan. 27
14:03
Kézilabda: pályára is léphet Kisvárdán a szerb vb-ezüstérmes irányító (She)
Világbajnoki ezüstérmes szerb irányítót igazolt a női kézilabda NB I-ben szereplő Kisvárda csapata: a 27 éves Krisztina Liscsevics fél plusz egy éves szerződést kötött új csapatával.
jan. 27
14:03
Sportfogadás: 8 döntetlent eltalált, közel másfél milliót kaszált (Agroinform)
A fogadók 70 százaléka bízott a magyar kézicsapatban a norvégok ellen, a Liverpoolra továbbra sem éri meg fogadni.
jan. 27
14:21
Ázsiai BL: a CAS-hoz fordult a versenyből kizárt címvédő (She)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult a dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors, mert egy 2013-as vesztegetési botrány miatt a kontinentális szövetség címvédőként kizárta az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája 2017-es kiírásából.
jan. 27
14:23
Műkorcsolya Eb: többet mutatott a kelleténél, bukta a vezetést (She)
A nemzetközi szövetség (ISU) megváltoztatta a jégtáncosok csütörtöki rövid programjának eredményét az Ostravában zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 27
14:39
Arsenal: a Dortmund klasszisa pótolhatja Sánchezt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal a német Borussia Dortmund támadójával, Marco Reusszal pótolná Alexis Sánchezt, amennyiben a chilei eligazol.
jan. 27
14:41
Profi boksz: bővül a Wembley a Joshua-Klicsko csata miatt (She)
Minden idők egyik legnagyobb közönséget vonzó ökölvívó-mérkőzése lehet a brit Anthony Joshua és az ukrán Vladimir Klicsko áprilisi összecsapása, amelyet a londoni Wembley Stadionban rendeznek meg, a tét pedig a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoki öve.
jan. 27
14:57
Aus. Open: jöhet az álomdöntő, Nadal lesz Federer ellenfele (She)
A 2009-es bajnok Rafael Nadal 4 óra 56 perces mérkőzésen, 6:3, 5:7, 7:6, 6:7, 6:4-re legyőzte a 15. kiemelt bolgár Grigor Dimitrovot az Australian Open férfi egyesének elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, ahol Roger Federer lesz az ellenfele. A spanyol és a svájci klasszis a 2011-es Roland Garros óta először, összességében kilencedik alkalommal játszhat egymással Grand Slam-…
jan. 27
15:15
Szavazás: milyen változást hoz Kleinheisler karrierjében a Fradi? (She)
Mint ismert, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen 2017 nyaráig kölcsönadta a Ferencvárosnak Kleinheisler Lászlót. Ön szerint milyen változást hoz a válogatott középpályás karrierjében, hogy tavasszal a Ferencváros játékosa lesz?

Keresés