Önéletrajz

Dolgozni a halálon – Jókai Anna önéletrajzi naplóregénye
2017 június 23.   Magyar Idők
Egy józsefvárosi kislány, Jókai Anikó két fonnyadt leander között, kopott bérház gangján ülve határozza el, hogy belőle híres író lesz. Őt imádja majd az egész világ. Felnőttként már tudja: az írónak nem az a feladata, hogy meghódítsa, hanem hogy szolgálja az emberiséget a keresztényi alázat szellemében.
Jó pont az önéletrajzban a diákmunka
2017 június 19.   Magyar Idők
A nyár jó néhány diáknak nemcsak a pihenésről és a szórakozásról, hanem a munkáról is szól. Az ország legnagyobb hazai álláskereső oldalán a szezon elején háromszorosára növekszik az állásajánlatok száma. Az, hogy ki kapja meg a legjobb lehetőséget, gyakran csak néhány apróságon múlik.
Állásinterjús trükkök, melyek kifizetődnek
2017 június 18.   TőzsdeFórum
Végre felkeltetted valamelyik cég érdeklődését az önéletrajzoddal és a motivációs leveleddel? Ezután jöhet az állásinterjú, akár személyesen, akár telefonon vagy Skype-on. Rajtad múlik, hogy végződik a dolog.
Eladó az aranyember háza
2017 június 16.   Napi
Harmadszor hirdetik meg eladásra az Aranymúzeum épületét. Az Andrássy úti villaépületet 2 milliárd forintért viheti a nyertes és ha még marad egy kis pénze, akkor az egykori tulajdonos önéletrajzi kötetét is megkaphatja 5740 példányban.
Imre Géza tudathasadásos állapotba került
2017 június 15.   Inforádió
A már szinte megnyert, mégis elvesztett riói olimpiai döntőre utalva Fehérarany címmel jelent meg Imre Géza olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző önéletrajzi kötete. A vívó az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy folytatja-e pályafutását.
Jókai Anna új kötetét mutatták be a Vörösmarty téren
2017 június 9.   Magyar Idők
Jókai Anna Átvilágítás című önéletrajzi regényében saját jobb emberré válásért folytatott küzdelmét összegzi – mondta el Mezey Katalin, a kötetet megjelentető Széphalom Könyvműhely kiadóvezetője pénteken a 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok központi helyszínén, a fővárosi Vörösmarty téren.
Jókai Anna új kötetét mutatták be a Vörösmarty téren
2017 június 9.   gondola.hu
Jókai Anna Átvilágítás című önéletrajzi regényében saját jobb emberré válásért folytatott küzdelmét összegzi - mondta el Mezey Katalin, a kötetet megjelentető Széphalom Könyvműhely kiadóvezetője pénteken a 88
Jókai Anna új kötetét mutatták be a Vörösmarty téren
2017 június 9.   Híradó
Jókai Anna Átvilágítás című önéletrajzi regényében saját jobb emberré válásért folytatott küzdelmét összegzi - mondta el Mezey Katalin, a kötetet megjelentető Széphalom Könyvműhely kiadóvezetője pénteken a 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok központi helyszínén, a fővárosi Vörösmarty téren.
Fehérarany címmel megjelent Imre Géza önéletrajzi kötete
2017 június 8.   Lokál
A már szinte megnyert, mégis elvesztett riói olimpiai döntőre utalva Fehérarany címmel jelent meg Imre Géza olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző önéletrajzi kötete.
Megjelent a párbajtőröző önéletrajzi kötete
2017 június 8.   Népszava
A riói ezüstéremmel olyan tapasztalatokat szerzett, melyekből egész életében táplálkozhat.
Vívás: így élte meg a riói döntő utáni napot Imre Géza – megjelent a Fehérarany
2017 június 7.   NSO
„Évtizedeken át arra készültem, hogy egyszer olimpiai bajnok leszek. És tessék, 2016. augusztus 9-én, negyvenegy évesen ott álltam a páston az egyéni verseny döntőjében. Percekkel később 14:10-re vezettem, karnyújtásnyira voltam az aranytól, vagy még annál is közelebb. Többször azonban már nem találtam el Parkot, 15:14-re kikaptam. Egyből tudtam, mi úszott el. Hogy még egy olimpiai döntőm már nem…
Imre Géza: Mintha pszichológusnak meséltem volna
2017 június 7.   M4 Sport
Az olimpiai ezüstérmes vívó önéletrajzi könyve a napokban jelenik meg.
Megjelent Imre Géza önéletrajzi kötete, a Fehérarany
2017 június 7.   M4 Sport
Világbajnokságokról és olimpiákról álmodó gyerekek és szüleik meríthetnek belőle.
Kerényi: Cigánysimogató az önéletrajzom
2017 június 7.   24.hu
Nem lát bele az MSZP-be és a párt alapszabályát is csak egyszer olvasta el, hogy el tudja helyezni magát a rendszerben.
Egy nő sikerességének gátja sokszor éppen önmaga
2017 június 1.   HVG
Miért van az, hogy míg a férfiak akkor is beadják önéletrajzukat egy állásra, amikor „csak” 60%-ban felelnek meg a munkaadó által megfogalmazott elvárásoknak, addig a nők csak akkor szánják rá magukat a pályázásra, amikor maximálisan, 100%-ban megfelelnek a kiírásnak? Az önbizalom kétségkívül komolyan befolyásolja a karrierépítés sikerességét.
Mit árulsz el magadról a neten?
2017 június 1.   Ezoterikus.hu
Mindenki, aki valamelyik társasági oldalon szerepel, esetleg blogol, netán létrehoz egy kis üzleti bemutatkozó oldalt, rendelkezik egy rövid bemutatkozóval, egy kis önéletrajz szerűséggel.
Amikor kihúztam az önéletrajzomból, hogy gyerekem van, azonnal behívtak interjúra
2017 május 31.   NLCafé
Nőnek lenni jó – hallhatjuk ezer forrásból, és általában egyet is tudunk érteni ezzel. Nőnek lenni viszont biztosan nem előnyös, sőt kifejezetten szívás a köbön, ha a munkaerőpiacról beszélünk. Bicskanyitogató történetek következnek.
Osztályidegenből halhatatlan - Hódy László önéletrajzi könyvének bemutatója
2017 május 30.   M4 Sport
Az Európa-bajnok kosaras 1952-ben magyar, 1964-ben ausztrál színekben vett részt az olimpián.
Pécsi Ildikó megmentette a szülei életét
2017 május 30.   24.hu
Megindító történetet osztott meg önéletrajzi könyvében a színésznő.
Pécsi Ildikó megmentette a szülei életét
2017 május 30.   Hírstart
Megindító történetet osztott meg önéletrajzi könyvében a színésznő.