Önéletrajz

Hűha: Madonna kiakadt, hogy nélküle forgatják a róla szóló önéletrajzi filmet
2017 április 27.   ma.hu
A popsztár önéletrajzi filmjének hírét maga Madonna árnyékolta be Instagramos kifakadásával. Úgy tűnik, soha nem fogja levetkőzni alapvető frusztráltságát a világgal szemben.
Madonna kiakadt, hogy nélküle forgatnák önéletrajzi filmjét
2017 április 26.   Hírstart
Instagramján kiosztotta a Universal stúdiót.
Madonna kiakadt, hogy nélküle forgatnák önéletrajzi filmjét
2017 április 26.   Velvet
Instagramján kiosztotta a Universal stúdiót.
Semjén Zsolt: Deák Ernő a magyar emigráció napszámosa
2017 április 25.   Magyar Idők
A magyar emigráció napszámosaként jellemezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Deák Ernő történészt, akinek Az Öreghegytől Schneebergig című önéletrajzi könyvét kedden mutatták be Budapesten.
Semjén: Deák Ernő a magyar emigráció napszámosa
2017 április 25.   gondola.hu
A magyar emigráció napszámosaként jellemezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Deák Ernő történészt, akinek Az Öreghegytől Schneebergig című önéletrajzi könyvét kedden mutatták be Budapesten
Dánia első, terrorizmussal gyanúsított tinilánya szerint izgalmas az Iszlám Állam
2017 április 23.   Globoport
A 17 éves lány két iskolában tervezett robbantást. Ő maga lépett kapcsolatba az Iszlám Állammal, őrizete alatt pedig könyvet is írt, ami részben önéletrajzi ihletésű, részben fikciós mű.
Superhero wanted! Érdekel?
2017 április 20.   prog.hu
[Lampyon] Superhero wanted! Érdekel? Ha igen, akkor nálunk a helyed, mert célunk, mint az összes hősnek, hogy megváltoztassuk és jobbá tegyük a világot. A mi világunk a web. Ha igen, akkor küldd el az önéletrajzod és meghallgatunk. Nálunk tagja lehetsz egy dinamikus és fejlődő csoportnak, akik azo..
Kiderült, hogy mi a tökéletes profilkép kiválasztásának titka
2017 április 18.   Hírstart
Esedékes lenne már frissíteni a profilképed vagy éppen az önéletrajzodhoz keresgélsz megfelelő fotót? Máris segítünk egy hasznos kis tanáccsal.
Kiderült, hogy mi a tökéletes profilkép kiválasztásának titka
2017 április 17.   Player
Esedékes lenne már frissíteni a profilképed vagy éppen az önéletrajzodhoz keresgélsz megfelelő fotót? Máris segítünk egy hasznos kis tanáccsal.
Mit nézzünk? Filmajánló - történelem, kaland, önéletrajz és zene
2017 április 16.   Híradó
Csupa klasszikus - a szó minden értelmében - várja a tévénézőket húsvétvasárnap és húsvéthétfőn a közmédia csatornáin.
Rekord mennyiségű állásra lehet jelentkezni, de még mindig kell az önéletrajz
2017 április 12.   prim
Több mint 33 ezer új állást hirdettek meg a cégek a legnagyobb állásoldalon 2017 első negyedévében....
Rekord mennyiségű állásra lehet jelentkezni, de még mindig kell az önéletrajz
2017 április 11.   ProfitLine
Több mint 33 ezer új állást hirdettek meg a cégek a legnagyobb állásoldalon 2017 első negyedévében. Sok esetben a munkaerőhiány miatt csökkentek a jelöltekkel szembeni elvárások is. Ettől függetlenül a cégvezetők és HR szakemberek döntő többsége változatlanul ragaszkodik ahhoz, hogy lássa a fehérgalléros pozícióra jelentkező jelölt önéletrajzát. A
Rekord sok új állást hirdettek meg a munkáltatók
2017 április 11.   24.hu
A munkaerőhiány miatt csökkentek az elvárások, de azért önéletrajz még többnyire kell. Nagyon kelendőek a szakmunkások és kétkezi melósok is.
Habonyról is kiderült: Soros György pénzén tanult
2017 április 5.   Mfor
A konkrét kormányzati tisztség nélkül is nagyon befolyásos Habony Árpád restaurátorképzését is Soros Alapítvány finanszírozta - derült ki Habony saját önéletrajzából. Közben a Nobel-díjakat odaítélő Svéd Királyi Akadémia is tiltakozik a CEU-törvény ellen.
Falusi Mariann: „A polgármester kijelentette, nem tehetem be a lábam a templomba”
2017 április 4.   HVG
Dalokkal kiegészített monodrámaként szólaltatja meg Agota Kristof Az analfabéta című önéletrajzi írását a Rózsavölgyiben, közben gőzerővel készül Presser Gáborral a koncertjére. Úgy véli, nincs az életnek olyan szegmense, ahol ne lenne idegesítő, ami ebben az országban történik. Interjú Falusi Mariannal.
Soha többé nem kell önéletrajzot írni?
2017 április 2.   Napi
Forradalmasítaná az álláskeresést egy új magyart startup, az allas.hu, amely szerint véget ért az önéletrajzok kora, a XXI. században már ennél hatásosabb módszerek is vannak.
Idén április 5. és 9. között rendezik a Construma építőipari szakkiállítást
2017 március 30.   iroda.hu
Az idén 36. Construmára minden eddiginél több látogatót várnak, legalább 60 ezer vendégre számítanak a szervezők. Az első három napon szakmai programok zajlanak, középpontba állítva az ágazati munkaerő problémát, hétvégén pedig az építkező-felújító nagyközönséget várják. A Construma otthonteremtési kiállítási csokor az építőipar mellett a lakberendezés és a dizájn, a kerttervezés, kertépítés, és a…
Gondnokot keres a kertészeti suli
2017 március 30.   Hírstart
A Magyar Gyula Kertészeti Szakképző Iskola gondnokságvezetői állást hirdetett. A közalkalmazotti munkára középfokú képesítéssel rendelkező jelentkezőket várnak április 11-ig.A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:önéletrajz,motívációs levél,3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány évégzettséget tanúsító dokumentumok másolataA pályá
F1: Lewis Hamilton önéletrajzi filmet tervez
2017 március 28.   Vezess
Nem lát megfelelő színészt, ezért önmagát alakítaná.
Komolyan bővülnénk komoly kollégákkal (x)
2017 március 27.   hup.hu
A biztributor 19 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági és hálózati disztribútor. Ha te komoly pre-sales mérnök, junior pre-sales mérnök, security termékmenedzser vagy üzletágvezető, IT PR guru, large account manager, IT telemarketing/telesales huszár, inside sales ninja vagy, azonnal jelentkezz! Komolyan! Ha nem téged keresünk, de ismersz olyat, szólj neki is és nekünk is! Így mindenki jól…