Munkaügyi központ

Már a kiválasztásban is segít a munkaügyi központ
2014 július 21.   HRportal
A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja rendhagyó szolgáltatást, ingyenes toborzás-kiválasztást kínál a sok dolgozót foglalkoztató multinacionális vállalatoknak – írja a Világgazdaság Online.
Csökkent júniusban a regisztrált álláskeresők száma Pest megyében
2014 július 12.   Stock portál
Évről évre csökken júniustól a regisztrált álláskeresők száma, ami nyilvánvalóan a nyári alkalmi munkák indulásával függ össze – tájékoztatta az MTI-t Hágen Tímea, a Pest megyei munkaügyi központ helyettes vezetője. Hozzátette: májusban közel 38 ezer regisztrált munkanélkülit tartottak nyilván, 39 százalékuk alapfokú, 55 százalékuk középfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, a fennmaradó kis…
Sokat segítenek a nyári idénymunkák
2014 július 12.   mno.hu
Évről évre csökken júniustól a regisztrált álláskeresők száma, ami nyilvánvalóan a nyári alkalmi munkák indulásával függ össze – közölte Hágen Tímea, a Pest megyei munkaügyi központ helyettes vezetője.
Munkaügyi központ számlájáról sikkasztott
2014 június 23.   HRportal
Az ügyészség azzal vádolja a munkaügyi központban kormánytisztviselőként dolgozó fiatalembert, hogy ismerősei számára 56 és fél millió forintot utalt át jogtalanul, írja a boon.hu.
Nemek harca a munkaerőpiacon
2014 május 26.   iroda.hu
A munkaadók és a karrierszakértők egyre inkább a „férfias” szakmák felé terelnék a pályakezdő lányokat – írja a Profession.hu. Április közepén tartották például meg a Lányok Napja elnevezésű rendezvényt, ahol középiskolás lányok kipróbálhatták, hogyan állnák meg a helyüket az olyan „férfias” szakterületeken, mint az IT, az elektronika vagy műszaki tudományok. A kora kisgyermekkori neveléstől…
Képzés- és állásbörzével segítik a hátrányos helyzetű álláskeresőket Békés megyében
2014 május 20.   Elemzésközpont
Képzés- és állásbörzével segítik a hátrányos helyzetű álláskeresőket Békés megyében. Kilenc foglalkoztatási körzetben mintegy 250 munkaadót hívtak meg, akik közel nyolcszáz állást tudnak felajánlani az érdeklődők részére - mondta el a békéscsabai járási munkaügyi kirendeltségen szervezett első rendezvény megnyitóján kedden a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ igazgatója. tovább
Álláskeresők vagy rehabilitációs járadékban részesülők vállalkozóvá válásának támogatása - Jász-Nagykun-Szolnok megye
2014 május 2.   Pályázatfigyelő
A támogatás célja: a munkaügyi központ illetékességi területén legalább egy hónapja nyilvántartott álláskeresők vagy rehabilitációs járadékban, vagy rehabilitációs ellátásban részesülők vállalkozói készségének, hajlandóságának előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzés.
Csökkent a munkanélküliség Komárom-Esztergom megyében
2014 április 18.   orientpress
Komárom-Esztergom megyében 6,5 százalékosra csökkent a munkanélküliség aránya, a nyilvántartásból kikerültek közel kétharmada a munkaügyi központ közvetítésével jutott álláshoz - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a kormánymegbízott.
Komárom-Esztergom megyében 140 új munkahelyet támogatnak a kisvállalkozásoknál
2014 április 18.   Stock portál
A Komárom-Esztergom megyei munkaügyi központ felterjesztése alapján a nemzetgazdasági miniszter 38 kis- és középvállalkozást részesített munkahelyteremtő támogatásban, ezzel 2014-ben a kkv-szektorban a megyében 140 új, támogatott munkahely jöhet létre – mondta el az MTI-nek a kormánymegbízott. Czunyiné Bertalan Judit tájékoztatása szerint a támogatás teljes összege közel 240 millió forint. Az […]
Száznegyven új munkahely jöhet létre a megyében
2014 április 18.   mno.hu
A Komárom-Esztergom megyei munkaügyi központ felterjesztése alapján a nemzetgazdasági miniszter 38 kis- és középvállalkozást részesített munkahelyteremtő támogatásban, ezzel 2014-ben a kkv-szektorban a megyében 140 új, támogatott munkahely jöhet létre – mondta a kormánymegbízott.
Komárom-Esztergom megyében 140 új munkahelyet támogatnak a kisvállalkozásoknál
2014 április 18.   hirado.hu
A Komárom-Esztergom megyei munkaügyi központ felterjesztése alapján a nemzetgazdasági miniszter 38 kis- és középvállalkozást részesített munkahelyteremtő támogatásban, ezzel 2014-ben a kkv-szektorban a megyében 140 új, támogatott munkahely jöhet létre.
Tovább csökkent a munkanélküliség
2014 április 17.   mno.hu
Komárom-Esztergom megyében 6,5 százalékosra csökkent a munkanélküliség aránya, a nyilvántartásból kikerültek közel kétharmada a munkaügyi központ közvetítésével jutott álláshoz – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a kormánymegbízott Tatabányán.
Komárom-Esztergom megyében 6,5 százalékosra csökkent a munkanélküliség
2014 április 17.   hirado.hu
A nyilvántartásból kikerültek közel kétharmada a munkaügyi központ közvetítésével jutott álláshoz.
A munkanélküliség 6,5 százalékra csökkent Komárom-Esztergom megyében
2014 április 17.   Elemzésközpont
Komárom-Esztergom megyében 6,5 százalékosra csökkent a munkanélküliség aránya, a nyilvántartásból kikerültek közel kétharmada a munkaügyi központ közvetítésével jutott álláshoz - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a kormánymegbízott Tatabányán. tovább
Győr-Moson-Sopron jobban teljesít: 3 százalék alatt a munkanélküliség
2014 április 11.   ma.hu
A múlt hónapban 3762 kiközvetíthető álláshely szerepelt a munkaügyi központ nyilvántartásában, ebből 2427 volt újonnan bejelentett.
Pest megyei Munkaügyi Központ – A Samsung SDI már tavaly év végén bezárt
2014 április 8.   boon
Budapest, 2014. április 8., kedd (MTI) - A Samsung SDI Magyarország Gyépgyártó- és Értékesítő Zrt. már tavaly bezárt, a munkaügyi hivatalhoz érkezett tájékoztatás alapján 104 ember munkaviszonya szűnt meg múlt év decemberében közös megegyezéssel - közölte a Pest megyei Munkaügyi Hivatal kedden az MTI érdeklődésére.
Pest megyei Munkaügyi Központ - A Samsung SDI már tavaly év végén bezárt
2014 április 8.   Elemzésközpont
A Samsung SDI Magyarország Gyépgyártó- és Értékesítő Zrt. már tavaly bezárt, a munkaügyi hivatalhoz érkezett tájékoztatás alapján 104 ember munkaviszonya szűnt meg múlt év decemberében közös megegyezéssel - közölte a Pest megyei Munkaügyi Hivatal kedden az MTI érdeklődésére. tovább
Pest megyei Munkaügyi Központ: a Samsung SDI már tavaly év végén bezárt
2014 április 8.   hirado.hu
A Samsung SDI Magyarország Gyépgyártó- és Értékesítő Zrt. már tavaly bezárt, a munkaügyi hivatalhoz érkezett tájékoztatás alapján 104 ember munkaviszonya szűnt meg múlt év decemberében közös megegyezéssel - közölte a Pest megyei Munkaügyi Hivatal.
A munkaügyi központ aktuális állásajánlatai
2014 április 8.   kisalfold.hu
Kapuvári és csornai kirendeltségek ajánlatai.
Teljesítménytől függő plusz juttatást kapnak Pusztaottlakán a közfoglalkoztatottak
2014 március 26.   boon
Békéscsaba, 2014. március 26., szerda (MTI) - Teljesítménytől függő plusz juttatást kapnak Pusztaottlakán a közfoglalkoztatottak - mondta el az MTI-nek a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ igazgatója a közmunkaprogramot bemutató szerdai nyílt napon, ahol az orosházi és a mezőkovácsházi járás településeinek vezetői és közfoglalkoztatottak vettek részt.