Munkaügyi központ

Győr-Moson-Sopron jobban teljesít: 3 százalék alatt a munkanélküliség
2014 április 11.   ma.hu
A múlt hónapban 3762 kiközvetíthető álláshely szerepelt a munkaügyi központ nyilvántartásában, ebből 2427 volt újonnan bejelentett.
Pest megyei Munkaügyi Központ – A Samsung SDI már tavaly év végén bezárt
2014 április 8.   boon
Budapest, 2014. április 8., kedd (MTI) - A Samsung SDI Magyarország Gyépgyártó- és Értékesítő Zrt. már tavaly bezárt, a munkaügyi hivatalhoz érkezett tájékoztatás alapján 104 ember munkaviszonya szűnt meg múlt év decemberében közös megegyezéssel - közölte a Pest megyei Munkaügyi Hivatal kedden az MTI érdeklődésére.
Pest megyei Munkaügyi Központ - A Samsung SDI már tavaly év végén bezárt
2014 április 8.   Elemzésközpont
A Samsung SDI Magyarország Gyépgyártó- és Értékesítő Zrt. már tavaly bezárt, a munkaügyi hivatalhoz érkezett tájékoztatás alapján 104 ember munkaviszonya szűnt meg múlt év decemberében közös megegyezéssel - közölte a Pest megyei Munkaügyi Hivatal kedden az MTI érdeklődésére. tovább
Pest megyei Munkaügyi Központ: a Samsung SDI már tavaly év végén bezárt
2014 április 8.   hirado.hu
A Samsung SDI Magyarország Gyépgyártó- és Értékesítő Zrt. már tavaly bezárt, a munkaügyi hivatalhoz érkezett tájékoztatás alapján 104 ember munkaviszonya szűnt meg múlt év decemberében közös megegyezéssel - közölte a Pest megyei Munkaügyi Hivatal.
A munkaügyi központ aktuális állásajánlatai
2014 április 8.   kisalfold.hu
Kapuvári és csornai kirendeltségek ajánlatai.
Teljesítménytől függő plusz juttatást kapnak Pusztaottlakán a közfoglalkoztatottak
2014 március 26.   boon
Békéscsaba, 2014. március 26., szerda (MTI) - Teljesítménytől függő plusz juttatást kapnak Pusztaottlakán a közfoglalkoztatottak - mondta el az MTI-nek a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ igazgatója a közmunkaprogramot bemutató szerdai nyílt napon, ahol az orosházi és a mezőkovácsházi járás településeinek vezetői és közfoglalkoztatottak vettek részt.
Teljesítményük után fizetik a pusztaottlakai közfoglalkoztatottakat
2014 március 26.   orientpress
Teljesítménytől függő plusz juttatást kapnak Pusztaottlakán a közfoglalkoztatottak - mondta el az MTI-nek a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ igazgatója a közmunkaprogramot bemutató szerdai nyílt napon, ahol az orosházi és a mezőkovácsházi járás településeinek vezetői és közfoglalkoztatottak vettek részt. Nagy Ágnes kiemelte: a pusztaottlakai önkormányzat a térségben egyedülállóan…
Teljesítményfüggő pluszjuttatás Pusztaottlakán a közfoglalkoztatottak
2014 március 26.   hirado.hu
Ezt közölte a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ igazgatója a közmunkaprogramot bemutató szerdai nyílt napon, ahol az orosházi és a mezőkovácsházi járás településeinek vezetői és közfoglalkoztatottak vettek részt.
Közigazgatási központ nyílik Oroszlányban
2014 március 10.   orientpress
Közigazgatási központ lesz egy bezárt iskolából Oroszlányban. A hat éve bezárt Arany János Iskolában alakítják ki az Oroszlányi Járási Hivatal kormányablakát, ide költözik a munkaügyi központ egy része és a környéken 120 parkolót hoznak létre - jelentette be csütörtökön az iskolában tartott sajtótájékoztatóján a kormánymegbízott és a város polgármestere.
Kormányablak lesz egy bezárt iskolából Oroszlányban
2014 március 6.   orientpress
A hat éve bezárt Arany János Iskolában alakítják ki az oroszlányi járási hivatal kormányablakát, ide költözik a munkaügyi központ egy része, a környéken pedig 120 parkolóhelyet hoznak létre - jelentette be csütörtökön az iskolában tartott sajtótájékoztatóján a megyei kormánymegbízott és a város polgármestere. Czunyiné Bertalan Judit, Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja elmondta, a bezárt…
Utalták a fizetést, csak valamivel kevesebbet
2014 február 21.   haon
Hajdú-Bihar - A munkaügyi központ eddig minden esetben átutalta a társaságnak a bérköltséget.
Álláskeresők támogatása, keresetpótló juttatás 2014-ben
2014 február 20.   HRportal
Álláskeresési járadékra jogosult az a személy, aki álláskereső, és az álláskeresővé válását megelőző három éven belül legalább 360 nap jogosultsági idővel rendelkezik, és kereső tevékenységet nem folytat, tehát munkaviszonyban nem áll, és tevékenységet sem folytat, és munkát akar vállalni, de önálló álláskeresése nem vezetett eredményre, és számára az illetékes munkaügyi központ kirendeltsége sem…
Tiltva van a munkaügyi központban a Facebook, nem tudnak válaszolni az üzenetekre
2014 január 30.   hvg.hu
Különös üzenetet tett közzé facebookos oldalán a fővárosi munkaügyi központ. Kiderült: hiába vannak jelen a Facebookon, napközben semmit nem tudnak ott csinálni, mivel az intézményben le van tiltva a net.
5,4 milliárd jutott a téli közmunkákra
2014 január 9.   orientpress
Jász-Nagykun-Szolnok megyében majd tizenkétezer-ötszázan dolgoznak a téli közfoglalkoztatás keretében. Tavaly novembertől 58 településen 333 tanfolyam zajlik, amelyen 6300-an vesznek részt. Alapkompetencia fejlesztésre 2800-an járnak. A téli közfoglalkoztatás megyei helyzetéről Kállai Mária kormánymegbízott és Deák Miklósné, a Munkaügyi Központ igazgatója tartott sajtótájékoztatót.
Munkanélküliekből sikeres vállalkozók – méhész, tetőfedő, informatikus
2014 január 8.   hvg.hu
A Békés Megyei Munkaügyi Központ 18 munkanélkülit képzett át vállalkozóvá egy két éves uniós program keretében. Van köztük méhész, esküvői ruhakölcsönző, informatikus, tetőfedő. Ők ma is vállalkoznak, családjukat ebből tartják el. Bár pénzt is kaptak a központtól a rendes álláskeresési támogatás keretein belül, legfontosabbnak a vállalkozói ismeretek, a fenntartható tudás elsajátítását értékelték,…
Ajánlatok álláskeresőknek
2013 december 23.   kisalfold.hu
A munkaügyi központ mosonmagyaróvári kirendeltségének állásajánlatai.
Állást keres? – segítünk
2013 december 23.   kisalfold.hu
A munkaügyi központ kapuvári és csornai kirendeltségének állásajánlatai.
Terror a gútai gyermekotthonban
2013 december 19.   Bumm.sk
A szociális, családügyi és munkaügyi központ ellenőrzése súlyos visszaélésekre derített fényt a gútai gyermekotthonban, melyeknek fő felelőse Vlastimil Džupon korábbi igazgató, illetve igazgató-helyettes – mutatott rá cikkében a Sme napilap. Kegyetlen módszerek A történet még 2009-be nyúlik vissza, amikor Džupon lett az intézmény igazgatója. Ő a helyi Smer vezetője, sokak szerint politikai…
Állást keres? Kattintson!
2013 december 16.   kisalfold.hu
A munkaügyi központ mosonmagyaróvári kirendeltségének állásajánlatai.
Új munkaügyi kirendeltségek jöhetnek létre
2013 december 4.   orientpress
Egyeztetésen a tervezet a megyei (fővárosi) munkaügyi központ, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatala munkaügyi kirendeltségének illetékességéről szóló 44/2012. (XII.22) NGM rendelet módosításáról. A tervezet 2013. december 5-ig véleményezhető.