Munkaügyi központ

Friss állásajánlatok Győrben
2014 december 1.   kisalfold.hu
A munkaügyi központ győri kirendeltségének ajánlatai.
Czomba: a munkaerő száma és képzettsége a legfontosabb
2014 november 20.   hirado.hu
Pályaválasztási kiállítást és szakmabemutatót tartott Zalában a megyei munkaügyi központ.
Állásajánlatok munkát keresőknek a Rábaközben
2014 november 13.   kisalfold.hu
A munkaügyi központ csornai és kapuvári kirendeltségeinek ajánlatai.
Csökkent a munkanélküliség
2014 november 7.   mno.hu
A Komárom-Esztergom megyében nyilvántartott álláskeresők száma szeptemberben is csökkent, a gazdaságilag aktív népesség számához viszonyított arányuk 5,6 százalékra süllyedt – közölte a megyei munkaügyi központ igazgatója az MTI-vel.
Regionális állásbörze Győrben
2014 október 31.   kisalfold.hu
A győri Széchenyi István Egyetem Új Tudásterének aulája lesz a helyszíne november 4-én, kedden a regionális állásbörzének, amit a munkaügyi központ és a Széchenyi-egyetem kommunikációs és szolgáltató központja szervez.
Százezren jelentkeztek a munkahivatalokba, az alapiskolát sem végezték el
2014 október 11.   Bumm.sk
AKTUALNE-HÍR "A munkakeresők több mint fele 20 és 40 év között van, és ha a togatásban részesülők motivációiról beszélünk, statisztikailag közel 50 százalékuk soha nem is dolgozott" - állapította meg Jana Lukáčová, a Munkaügyi Központ munkatársa.  A McRoy társaság szerint éppen az alacsonyabb képesítéssel rendelkező emberek kerülik el a munkavállalást, ahogy azok is, akik ellen ...
Állásajánlatok a Rábaközben
2014 szeptember 22.   kisalfold.hu
A munkaügyi központ kapuvári és csornai kirendeltségek ajánlatai.
Állásajánlatok Rábaközben
2014 szeptember 15.   kisalfold.hu
A munkaügyi központ kapuvári és csornai kirendeltségének ajánlatai.
Vas megyében 5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta
2014 augusztus 6.   Stock portál
Vas megyében 5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta. Június végén 5836 álláskeresőt regisztráltak a kirendeltségeken, mintegy 23,2 százalékkal kevesebbet, mint egy hónappal korábban – közölte a megyei kormányhivatal munkaügyi központja kedden az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint az álláskeresők számának csökkenése döntően a nyári közfoglalkoztatási programok eredménye. A munkaügyi központ…
Munkanélkülieknek vett bérletet az Everton focistája
2014 augusztus 5.   mno.hu
Négy szezonbérletet ajánlott fel a helyi munkaügyi központ számára Steven Naismith, az angol Everton labdarúgócsapatának támadója.
Bérletet vett a munkanélkülieknek
2014 augusztus 5.   Metropol.hu
Az Everton labdarúgója négy szezonbérletet ajánlott fel a helyi munkaügyi központ számára.
Vállalkozóvá válást elősegítő támogatások
2014 augusztus 5.   orientpress
A Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ pályázatot hirdet álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatásra. A tőkejuttatás és a legfeljebb hat hónap időtartamra, havonta a kötelező legkisebb munkabér összegéig terjedő támogatás, valamint a szaktanácsadás költségeinek megtérítése együttesen és külön-külön is nyújthatóak.
Már a kiválasztásban is segít a munkaügyi központ
2014 július 21.   HRportal
A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja rendhagyó szolgáltatást, ingyenes toborzás-kiválasztást kínál a sok dolgozót foglalkoztató multinacionális vállalatoknak – írja a Világgazdaság Online.
Csökkent júniusban a regisztrált álláskeresők száma Pest megyében
2014 július 12.   Stock portál
Évről évre csökken júniustól a regisztrált álláskeresők száma, ami nyilvánvalóan a nyári alkalmi munkák indulásával függ össze – tájékoztatta az MTI-t Hágen Tímea, a Pest megyei munkaügyi központ helyettes vezetője. Hozzátette: májusban közel 38 ezer regisztrált munkanélkülit tartottak nyilván, 39 százalékuk alapfokú, 55 százalékuk középfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, a fennmaradó kis…
Sokat segítenek a nyári idénymunkák
2014 július 12.   mno.hu
Évről évre csökken júniustól a regisztrált álláskeresők száma, ami nyilvánvalóan a nyári alkalmi munkák indulásával függ össze – közölte Hágen Tímea, a Pest megyei munkaügyi központ helyettes vezetője.
Munkaügyi központ számlájáról sikkasztott
2014 június 23.   HRportal
Az ügyészség azzal vádolja a munkaügyi központban kormánytisztviselőként dolgozó fiatalembert, hogy ismerősei számára 56 és fél millió forintot utalt át jogtalanul, írja a boon.hu.
Nemek harca a munkaerőpiacon
2014 május 26.   iroda.hu
A munkaadók és a karrierszakértők egyre inkább a „férfias” szakmák felé terelnék a pályakezdő lányokat – írja a Profession.hu. Április közepén tartották például meg a Lányok Napja elnevezésű rendezvényt, ahol középiskolás lányok kipróbálhatták, hogyan állnák meg a helyüket az olyan „férfias” szakterületeken, mint az IT, az elektronika vagy műszaki tudományok. A kora kisgyermekkori neveléstől…
Képzés- és állásbörzével segítik a hátrányos helyzetű álláskeresőket Békés megyében
2014 május 20.   Elemzésközpont
Képzés- és állásbörzével segítik a hátrányos helyzetű álláskeresőket Békés megyében. Kilenc foglalkoztatási körzetben mintegy 250 munkaadót hívtak meg, akik közel nyolcszáz állást tudnak felajánlani az érdeklődők részére - mondta el a békéscsabai járási munkaügyi kirendeltségen szervezett első rendezvény megnyitóján kedden a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ igazgatója. tovább
Álláskeresők vagy rehabilitációs járadékban részesülők vállalkozóvá válásának támogatása - Jász-Nagykun-Szolnok megye
2014 május 2.   Pályázatfigyelő
A támogatás célja: a munkaügyi központ illetékességi területén legalább egy hónapja nyilvántartott álláskeresők vagy rehabilitációs járadékban, vagy rehabilitációs ellátásban részesülők vállalkozói készségének, hajlandóságának előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzés.
Csökkent a munkanélküliség Komárom-Esztergom megyében
2014 április 18.   orientpress
Komárom-Esztergom megyében 6,5 százalékosra csökkent a munkanélküliség aránya, a nyilvántartásból kikerültek közel kétharmada a munkaügyi központ közvetítésével jutott álláshoz - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a kormánymegbízott.