2023. január 18. szerda

jan. 18
0:12
„Érzelmileg sokkal megterhelőbb megnéznie” – Zámbó Jimmy fia elárulta, Edit asszony mit gondol A Király című sorozatról (Blikk)
Zámbó Jimmy gyermekei után az egykori felesége, Edit asszony is véleményezte A Király című sorozatot. Zámbó Adrián elmondta, az édesanyja végignézi-e a sorozatot, illetve milyen érzés számára a tragikus körülmények között elhunyt férje életét egy sorozatban látni.
jan. 18
0:15
Meghökkentette rajongóit az Oasis zenésze (hirado.hu)
Noel Gallagher bejelentésére senki nem számított.
jan. 18
0:15
Álmában mentette meg a feleségét (AC News)
Csak a szerencsének köszönhető, hogy felébredt felesége szokatlan, hörgő horkolására hajnalban az a piliscsévi férfi, aki már hiába próbálta felkelteni kedvesét.
jan. 18
0:16
Mi lett vele? Emlékszik még a Kismenők aranytorkú győztesére? Szinte rá sem ismerni a tehetségkutató óta (Blikk)
Hat év telt el azóta, hogy az angyalarcú Szabó Bence 11 évesen megnyerte a Kismenők című tehetségkutatót a TV2-n. Am az azóta eltelt években háttérbe vonult, és nem is lehetett tudni arról, mit is csinál. A fiatal tehetség most beszámolt arról, hol is tart az életében.
jan. 18
0:19
Eltitkolták Jeremy Renner valódi állapotát, súlyosabb a sérülése, mint hittük (hirado.hu)
Akát két évbe is beletelhet, hogy felgyógyuljon a rajta keresztülhajtó hókotró okozta sérülésekből.
jan. 18
0:19
Álnéven kezeltette rákos megbetegedését az elfogott maffiavezér (AC News)
Harmincötezer eurót érő svájci karórát viselt letartóztatásakor Matteo Messina Denaro a szicíliai Cosa Nostra maffiaszervezet főnöke, akit egy kiemelt biztonságú börtönbe szállítottak a palermói ügyészség hétfői sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint.
jan. 18
0:21
Ilyen az élet a világ leghidegebb városában, ahol jelenleg -50 Celsius-fok van (Noizz)
Magyarként összetehetjük a két kezünket, hogy nem a világ leghidegebb városába születtünk, ahol jelenleg -50 Celsius-fok van.
jan. 18
0:21
A képzeleted sokkal többre képes, mint sejted - Hogyan használd a vizualizációt, hogy sikeresebb legyél? (Glamour)
Azért indítottuk útjára új sorozatunkat, a Karrier Keddet, mert szeretnénk támogatni a nőket, hogy magabiztosabbak és bátrabbak legyenek a munkájuk során. Szakértőnk, Kertész Lilla szervezetpszichológus és business coach a következő hetekben megtanítja neked, mi az az én-vezetés, hogyan válhatsz magabiztosabbá és kreatívabbá a munkádban. Ezúttal ab
jan. 18
0:21
Tóth Vera felrobbantotta a netet, már a rajongók is a nagy napról beszélnek (BorsOnline)
Árulkodó képet posztolt vőlegénye Dominikáról.
jan. 18
0:23
Videón, ahogy sokkot kap Harrison Ford a felvágott narancs láttán (hirado.hu)
A veterán színész annyit volt képes kiejteni a száján: „na tűnés a házamból”.
jan. 18
0:23
Kegyetlenül bánt diákjaival a tesitanár, többen kórházba kerültek (AC News)
Felfüggesztették azt a testneveléstanárt, aki megparancsolta a diákoknak, hogy egy óra alatt 400 fekvőtámaszt csináljanak meg.
jan. 18
0:25
Nem akar több gyereket, megáll 102-nél az ugandai farmer (Noizz)
Nem vállal több gyereket az ugandai farmer, akinek eddig 102 gyereke született 12 feleségétől. De már 568 unokája is született.
jan. 18
0:25
A deepfake téged és a világról alkotott képedet is veszélyezteti (Glamour)
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a deepfake-jelenség társadalmi kockázatára hívja fel a figyelmet. Hangsúlyozni szeretnék, hogy egyéni és társadalmi kockázata is van a deepfake-jelenségnek. Te és a világról alkotott képed is veszélyben van, és kérdés, hogy tudsz-e megfelelő, a fejlődésedet segítő döntéseket hozni az életeddel kapcsolat
jan. 18
0:25
Curtis érzelmes posztban köszöntette szerelmét, érzelmes válasz érkezett… (BorsOnline)
Mindenkivel tudatni szerette volna a rapper, hogy nagy nap a keddi. Boldogságát világgá kürtölte egy nem akármilyen fotó kíséretében.
jan. 18
0:27
Botra támaszkodva jelent meg a díjátadón a súlyos beteg Christina Applegate (hirado.hu)
A diagnózisa óta most először vett részt díjátadón a színésznő.
jan. 18
0:27
Agyba ültetett chippel gyógyítanák a depressziót (AC News)
Egy Inner Cosmos nevű vállalat februárban a második emberkísérletét fogja végrehajtani, amely során a saját fejlesztésű chipjüket beültetik egy személy agyába, és napi 15 percen keresztül stimulálják.
jan. 18
0:29
Van egy híd Peruban, amit minden évben lerombolnak, majd újra is építik (Noizz)
Gondoltad volna, hogy Peruban van egy híd, amit minden év júniusának második hetében lerombolnak csak azért, hogy aztán újraépítsék?
jan. 18
0:29
Álomszép fotókon Gina Lollobrigida életének legfantasztikusabb divatpillanatai (Glamour)
Gina Lollobrigida az 1950-es évek generációjának meghatározó alakja volt. Az olasz filmművészet bálványa és dívája mélyen kötődött a kreativitáshoz, így egész életét a művészetnek szentelte. Tehetségét megcsillogtatta a színészetben, szobrászatban, és a fényképészetben is.
jan. 18
0:29
Csalók környékezték meg Csutit: az Interpoltól kapott levelet (BorsOnline)
Az üzletember kis híján csalás áldozata lett, de még időben feltűntek a gyanús jelek számára. Éppen ezért szeretné az emberek figyelmét felhívni arra, mennyire fontos, hogy körültekintően internetezzenek.
jan. 18
0:31
Luxusajándékkal lepte meg asszisztensét Missy Elliott (hirado.hu)
Az énekesnő meglepetéséhez tízméternyi szalag is kevés lenne, hogy körbefonja.
jan. 18
0:31
A rendszeres alkoholfogyasztók fogékonyabbak lehetnek a videójátékfüggőségre (AC News)
Szerhasználatra és addiktív viselkedésre is hajlamosító géneket és génvariánsokat azonosított egy nemzetközi kutatócsoport az ELTE és a Semmelweis Egyetem vezetésével. A felfedezés nemcsak a korábbi eredményeket erősíti, miszerint a függőség genetikai meghatározottságú lehet, hanem azt is, hogy egyes gének egyszerre többfajta szenvedélybetegség kia
jan. 18
0:33
Mi a helyzet Miley Cyrus exével, míg az énekesnő felperzseli a világot? (Glamour)
Hatalmasat robbant Miley Cyrus bosszúdala, amiben a zátonyra futott házasságára reflektál. Nem kétség, hogy „Flowers” című dalával a médiafigyelem középpontjába került, de vajon mi történik mostanság az exével, Liam Hemsworth színésszel?
jan. 18
0:33
Egy pedofilról készült videó kering a TikTokon (BorsOnline)
„Cirkuszi jelenségnek” tartják.
jan. 18
0:35
Pár másodpercet szerepelt A mi kis falunkban - Beperelte a gyártót a pilisszentléleki férfi (AC News)
Több millió forintjába kerül a sorozat alkotóinak, hogy feltűnt egy pillanatra a sorozatban egy férfi, aki nem egyezett bele abba, hogy felvétel készüljön róla.
jan. 18
0:37
Állandóan fáradt a szexhez - most mit tegyek? (Glamour)
Nem csak a nők, hanem a férfiak is utasíthatják el a szexet fáradtságra hivatkozva. Akármelyik nemhez is tartozol, remélem, a tippjeim segíteni fognak közelebb kerülnötök egymáshoz a legnagyobb leterheltségben is!
jan. 18
0:37
"Eleinte viccnek indult" – kiskorú diákjával szexelt a tanárnő (BorsOnline)
A fiú részletesen beszámolt a történtekről.
jan. 18
0:39
Gyengült reggelre a forint (AC News)
Minimálisan gyengült a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora reggel a bankközi piacon hétfő estéhez képest.
jan. 18
0:43
Mátészalkán helyezik örök nyugalomra a leszúrt rendőrt, Baumann Pétert (AC News)
A posztumusz főhadnagyot zárt körben, családja, barátai és a rendőrök nagy családja közt helyezik végső nyugalomra, katonai tiszteletadás mellett.
jan. 18
0:47
Iskolaudvarra hajtott a menekülő, ittas férfi (AC News)
Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki ittasan nekiütközött egy másik autónak, majd elhajtott a helyszínről és menekülés közben a kerítésen keresztül egy iskolaudvarra hajtott.
jan. 18
0:51
Nem vette le az árcédulát a lopott ruhákról, lebukott (AC News)
A korábban ellopott mellényben sétálgatott a férfi, amiről elfelejtette levenni az árcédulát.
jan. 18
1:00
Álom az élet: Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt árulták el, hogy együtt vannak – „Az igaz szerelem bármit kibír” (Blikk)
Kulcsár Edina és párja, G.w.M elképesztő mennyiségű negatív kritikát kaptak, amikor egy éve bejelentették, hogy összejöttek. Azóta már jó néhányszor szintet lépett a kapcsolatuk, Edina pedig most, az évforduló örömére egy eddig nem látott szerelmes videót tett közzé az Instagram-oldalán.
jan. 18
3:15
Elássák a csatabárdot! Helyreállt a családi béke Bódiéknál (BorsOnline)
Bódi Guszti legidősebbik fia tavaly ősszel egy főzőműsor kamerái előtt mondta el, hogy jó ideje nem találkozott sem a testvérével, sem a szüleivel, mivel „kitagadták" őt.
jan. 18
3:33
Híres emberek, akik egyetlen szót sem szóltak, a ruhájuk beszélt helyettük: ikonikus szettek (Joy)
Ezek a hírességek a ruhájukkal üzentek valami nagyon fontosat a világnak. Nézd meg, hogyan!
jan. 18
4:21
Napi csillagjóslás – január 18: a Kosnak fel kell készülnie a változásokra, a Vízintő pedig így tudja elkerülni, hogy ellenségekkel kerüljön szembe (Promotions)
A Nyilasnak a barátai segíthetnek, hogy megteremtse az egyensúlyt, míg Baknak rázós gondokat kell legyőznie.
jan. 18
4:33
Bella Hadid arca is ezzel a veszélyes módszerrel változott meg teljesen: meghökkentő szépségtrend terjed, ami nem kicsit kockázatos (Joy)
Te kipróbálnád ezt a beavatkozást?
jan. 18
4:39
A divattörténelem legszebb ékszerei a vörös szőnyegről (Glamour)
A divat változik, de a gyémánt örök - főleg akkor, ha a vörös szőnyegről van szó. A rangos eseményekre szánt ruhák természetesen ékszerek nélkül is álomszépek, de semmi nem ad olyan fényt, csillogást és finomságot, mint a drágakövek.
jan. 18
4:51
Így néz ki most a Becstelen brigantyk vadítóan szőke, bosszúálló csúcsbombázója, akiért magyarok százezerei rajongtak (Promotions)
A gyönyörű Mélanie Laurent 39 éves lett.
jan. 18
5:00
Fazekas Vivien állítja, Molnár Gusztáv miatt vesztette el a babáját: a részeg színész mellette vágta fel az ereit (Blikk)
Sokkoló őszinteséggel mesélt Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége arról, hogy a poklok poklát kellett átélnie a házasságuk során. Fazekas Vivien állítja: megverte őt a színész, s szerinte arról is ő tehet, hogy elment a babájuk. Sőt, felidézte, hogy a Drága örökösök sztárja a kocsiban mellette vágta fel az ereit.
jan. 18
5:15
Nyilvános helyen mutatta meg a tangáját a szőke bombázó, mindenki láthatta a hatalmas villantást (BorsOnline)
Nem fogta vissza magát a hatalmas mellű bombázó.
jan. 18
5:24
Vannak, akiket kevésbé visel meg a magas infláció: százezrekkel tolják meg a parlamenti képviselők költségtérítését (Blikk)
Az átlagbér-növekedéshez igazítják a parlamenti honatyák havi juttatásait, így ezek az összegek folyamatosan növekednek.
jan. 18
5:36
Mi lehet Mészáros Lőrinc extrém fogyásának titka? (Blikk)
Valósággal kicserélődött Mészáros Lőrinc, amióta rátalált a szerelem. Ez meglátszik a ledobott kilók számán is, ráadásul ötvenéves kora felett tudta ledobni a súlyfelesleget.
jan. 18
5:39
Halálos iramban egy budapesti utcán, lélegzetelállító felvétel az éjszakában (Infostart)
Újpesten történhetett az az autós gyorsulási verseny, amelyről videót töltöttek fel az Instagramra. Csaknem tragédia történt.
jan. 18
5:51
Őrületes a hasonlóság, mintha Amy Winehouse szellemét látnánk (hirado.hu)
A kivételes tehetséggel megáldott néhai énekesnőről életrajzi film készül, és már meg is érkezett az első fotó az Amyt alakító színésznőről.
jan. 18
5:51
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: veszélyben a mostani kapcsolatod egy régi miatt? – napi jóslás (Promotions)
Vajon mit tartogat számodra a mai nap? A kártyákból kiolvashatod, mire számíthatsz szerelem, munka, vagy a pénzügyek terén.
jan. 18
6:15
Örömkönnyek között mondta el Bódi Guszti fia: Hamarosan újra egyesül a család (Ripost)
Jó ideig nem keresték egymás társaságát a családtagok, ez hamarosan megváltozik.
jan. 18
6:15
Ő volt 2022 legstílusosabb sztárja: őrülten vagány szetteket mutatott fel tavaly (Femcafe)
Vannak sztárok, akiknek a génjeiben van a stílus. Bella Hadid mindig tudja, mit vegyen fel, teljesen mindegy, hogy pizzázni ugrik le, vagy épp a vörös szőnyegen pózol, garantált, hogy minden szem rá szegeződik.
jan. 18
6:15
Dietz Gusztáv vallomása: A hosszú házasság titka a külön hálószoba! (BorsOnline)
A sportoló mosolyogva mesélt arról, hogy családjában ki idegesíti a legjobban otthon.
jan. 18
6:17
Csuti először szólalt meg új kapcsolatáról (BorsOnline)
Csuti szíve választottja ismét egy szépségkirálynő.
jan. 18
6:21
Vadonatúj szerepben mutatkozik be a gyönyörű magyar színésznő: „Magammal szemben eléggé maximalista vagyok” (Femcafe)
Január 23-án debütál a Tv2 vadonatúj sorozata, a Hazatalálsz, amely hétköznap esténként igazi sztárparádéval várja a nézőket, hiszen feltűnnek ünnepelt színészlegendák és visszatérő sorozat-nagyágyúk is. A történet egyik főszereplőjét Törőcsik Franciska személyesíti meg, aki Földessy Margit tanodája, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzé
jan. 18
6:21
Amíg az anya szült, az apa valami egészen mással volt elfoglalva a zalaegerszegi kórházban (Promotions)
Kínos események sorozatára derült fény.

Keresés