2017. november 1. szerda

nov. 1
5:54
Csütörtökre jelentősen melegszik az idő (Kiderül)
Egy melegfront felhőzete sodródik fölénk, így csak kevés napsütésre számíthatunk, de jelentősebb csapadék nem várható a mai nap folyamán.
nov. 1
6:54
Napos időnk lesz ma, de néhol azért eső is lehet (hirado.hu)
Kiadta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat.
nov. 1
6:57
Bekeményít az idő: jönnek a mínuszok, és kiderült, milyen telünk lesz (Ripost)
A következő napokban változékony időnek nézünk elébe. Mutatjuk, mit ígér a meteorológia!
nov. 1
10:06
Az éghajlatváltozás már most hat az egészségünkre (Kiderül)
Az éghajlatváltozás már  most ember életeket követel,  károsítja az egészséget, a levegő minősége romlik és egyre nő a fertőző betegségek száma.
nov. 1
13:09
Mutatjuk a friss időjárási előrejelzést - erre készülhet (Napi)
Szerdán nyugat felől egyre enyhébb léghullámok érkeznek térségünk fölé, így erősödik a nappali felmelegedés. Egyre több helyen érkezhet azonban felhősödés, ami csütörtökön is jellemző lesz - számol be honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.
nov. 1
14:18
Csak kevés helyen fagynak el a virágok a temetőkben (Kiderül)
Az éjszaka folyamán a Tiszántúlon megvastagszik a felhőzet, de másutt is többfelé fátyolfelhők lesznek az égen, így már csak kevés helyen csökken fagypont alá a hőmérséklet.

2017. november 2. csütörtök

nov. 2
6:03
Sokat javul az idő a hét elejéhez képest (Kiderül)
Dél felől enyhébb léghullámok áramlanak fölénk, így az elmúlt napokhoz képest több fokkal melegebb időre számíthatunk hazánkban.
nov. 2
6:12
Napos időnk lesz, de néhol számítsunk esőre is (hirado.hu)
Kiadta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat.
nov. 2
7:06
A legrémisztőbb dolgok az éghajlatváltozással kapcsolatban (Kiderül)
Ezen a Halloweenen nem volt olyan kísértet járta ház, amely versenybe szállhat a Földön történő újabb és újabb meglepő időjárási eseményekkel.
nov. 2
7:06
Dermesztő időt hoz a front: ebben nem lesz köszönet (Ripost)
A pénteki hidegfront borulást és szeles időt hoz, addig azonban legfeljebb csak egy-két felhő zavarja majd meg a napsütést.
nov. 2
8:21
Visszatért az ősz, ma végre nem fogunk annyira megfagyni (Blikk)
Véget ért a korai tél, mától igazi, unalmas őszi idő lesz, sok felhővel, észak-keleten kisebb esővel. De legalább nem lesz nagyon hideg, 11-15 fok várható kora délutánra.
nov. 2
14:27
Éjszaka hidegfront érkezik, de nem rontja el a hétvégénket (Kiderül)
Az észak felől érkező hidegfront gyorsan átvonul hazánk felett, jelentős változást nem okoz időjárásunkban. Folytatódik a kellemes, késő őszi idő.
nov. 2
14:29
Hogyan készítsük fel házunkat a télre? (Kiderül)
A hidegebb körülmények komoly fenyegetést jelentenek a lakások és házak számára szerte az országban. Hogyan készülhetünk fel legjobban ezekre a körülményekre?
nov. 2
17:12
Napsütést hoz az első novemberi hétvége (hirado.hu)
Az első novemberi hétvégén is sok napsütés várható, néhol lehet kisebb eső.

2017. november 3. péntek

nov. 3
6:12
Kiránduló idővel kecsegtet a hétvége (Kiderül)
Az éjszaka érkezett hidegfront gyorsan elhagyja hazánkat, így ma is több órás napsütésre, az ilyenkor szokásosnál enyhébb időre számíthatunk.
nov. 3
6:12
Napsütéses időnk lesz ma, többnyire (hirado.hu)
Kiadta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat.
nov. 3
7:15
Aggasztó hírek jöttek: hidegfronttal köszönt be az esős idő (Ripost)
A hűvös időjárást a zivatarok és a viharos szél teszik még elviselhetetlenebbé. A következő napokban ne hagyd otthon az esernyőt!
nov. 3
7:45
Nem panaszkodhatunk: rendkívül kellemes időjárással indított a november - ilyen lesz a folytatás (Blikk)
Egyelőre nem tér vissza a hét eleji kora télies hideg, novemberhez képest kellemes kirándulóidő lesz ma és holnap is. A várható 11-13 fok ebben az időszakban magasnak mondható, hát még ha a nap is kisüt. És sütni fog, a középső országrészben legalábbis mindenképp.
nov. 3
8:33
Hatalmas razzia készül az utakon - erre számíthatnak az autósok (Napi)
Összehangolt akcióban ellenőrzik a közlekedési hatóságok szakemberei a személyautók és az autóbuszok megfelelő felkészítettségét a téli időjárási körülményekre 2017. november 8. és 10. között - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).
nov. 3
9:12
Nagy ellenőrzésben veszik elő az autósokat (Infostart)
Összehangolt akcióban ellenőrzik a közlekedési hatóságok szakemberei a személyautók és az autóbuszok megfelelő felkészítettségét a téli időjárási körülményekre.
nov. 3
9:42
Ellenőrzik a járművek téli felkészítését a hatóságok (hirado.hu)
Összehangolt akcióban ellenőrzik a közlekedési hatóságok szakemberei a személyautók és az autóbuszok megfelelő felkészítettségét a téli időjárási körülményekre november 8. és 10. között.
nov. 3
12:30
Ilyen egy meghiúsult leszállás a viharciklonban (Kiderül)
A vasárnapi szélvihar nagy felfordulást okozott Közép-Európában. A landoló repülőgép pilótáknak is meggyűlt a bajuk az időnként orkán erejű széllel.
nov. 3
13:33
Éjszaka ránk száll a köd (Kiderül)
Az éjszakai órákra mindenütt mérséklődik a légmozgás, amely kedvező feltételeket kínál a sűrű ködmezők kialakulásához. Aki autóval tervez útnak indulni szombat reggel, rossz látási viszonyokra készüljön.

2017. november 4. szombat

nov. 4
5:18
Erre nem számítottunk: váratlan fordulatot hoz a hétvégi időjárás (Ripost)
Ezen a változékony időn már alig bírunk kiigazodni. A következő napokra azonban jó hírünk is van!
nov. 4
6:21
Szerdán romlik el az idő (Kiderül)
A kellemes őszi idő nem csak a hétvégén, de még a jövő hét első napjaiban is kitart. Szerdán érkezik fölénk sok felhő és akkor már esőre is számítani kell.
nov. 4
7:48
Változatlan jó idő szombaton (hirado.hu)
Szombaton anticiklonális hatások érvényesülnek, a magasban melegedés kezdődik - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a honlapján. A talaj közelében nem sokat változik a hőmérséklet. Figyelmeztetést nem adott ki az OMSZ.
nov. 4
11:36
Hamarosan még többet fogunk tudni a Napról (Kiderül)
A NASA részletesebben szeretné feltérképezni a Nap felszínét, ezért nemsokára egy új, Solar Proba Plus nevű űrhajóval vizsgálják a Nap titkait.
nov. 4
13:42
Jövő hét közepén eső váltja a szép időt (Kiderül)
A kellemes őszi idő az ország nagyobbik részén egészen keddig kitart, addig csak nyugaton várható eső. Majd szerdán fordul hazánk többi részén is borongósra az időjárás.
nov. 4
16:03
Itt a friss időjárási előrejelzés (Napi)
Nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, és éjszaka fátyolfelhős lesz az ég, főként keleten, északkeleten, valamint délnyugaton azonban köd képződik - adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).
nov. 4
20:24
Száraz és borult lesz a vasárnap (hirado.hu)
Vasárnap a köd feloszlása után változóan, a Dunántúlon helyenként erősen felhős lesz az ég, emellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk.

2017. november 5. vasárnap

nov. 5
5:27
Mutatjuk, hol élvezhetik legtovább a napsütést (Kiderül)
A kellemes, őszi időnek hazánk nyugati területein hamarosan vége szakad, viszont a Dunától keletre fekvő tájakon egészen szerdáig enyhe, napos időre van kilátás.
nov. 5
7:33
Ez már sok: faggyal és átláthatatlan köddel ront ránk az időjárás (Ripost)
Ha mindez nem lenne elég, az eső is visszatér. Mutatjuk, hogy az ország mely területén kell különösen készülni!
nov. 5
9:51
Éljünk a mának, mert nem fogjuk szeretni azt, amit a következő napokra tartogat nekünk az időjárás (Blikk)
Ha velünk együtt önök is élvezik az utóbbi napok kellemesebb és enyhébb időjárását, akkor van egy rossz hírünk: nem tart már sokáig.
nov. 5
11:51
Ezt jósolják a meteorológusok a következő 36 órára (Napi)
Felhős, őszi időre van kilátás hétfő estig, csapadék csak helyenként fordulhat elő - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
nov. 5
12:48
Hétfőn akár már eshet is (Kiderül)
Az Olaszország felett örvénylő ciklon felhőzete a nyugati országrész felé is benyúlik, emiatt arrafelé véget ér a kellemes, őszi idő és még esőre is számítani kell.
nov. 5
14:54
Irma elvitte a homokot a floridai strandokról (Kiderül)
Florida homokot szeretne vásárolni a Bahamákról, hogy feltöltse a kritikusan lestrapált strandokat. Azonban ez illegális.
nov. 5
15:51
Ezekre figyeljünk ősszel, ha kisbabánk van (Blikk)
Az évszakváltást sokszor a felnőttek is megszenvedik, de a babák még érzékenyebben reagálhatnak az időjárás változására vagy éppen a levegő minőségének romlására.
nov. 5
16:39
Érkezik az időjárási fordulat - ez várható a jövő héten (Napi)
A hét elején marad a napos, meleg, száraz idő, kedd estétől viszont jönnek a szürke, borús, esős napok - írja az MTI az OMSZ jelentése alapján.
nov. 5
16:42
Borúsabb idő várható a jövő héten (hirado.hu)
Hétfőn még az ország nagy részén sok lesz a napsütés, aztán viszont borúsabb idő várható. Többször várható kisebb eső, zápor is. Ezzel együtt továbbra sem kell jelentős lehűlésre számítani.
nov. 5
18:18
Tartogat meglepetéseket az időjárás (Infostart)
Hétfőn még az ország nagy részén sok lesz a napsütés, aztán viszont borúsabb idő várható. Többször várható kisebb eső, zápor is. Ezzel együtt továbbra sem kell jelentős lehűlésre számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak országos, középtávú előrejelzéséből.

2017. november 6. hétfő

nov. 6
5:36
Hamarosan jön az a november, amilyennek kevésbé szeretjük (Kiderül)
A nyugati területeken élők már ma megtapasztalhatják a hűvösebb, borúsabb időjárást. A keleti és középső országrészbe a hét közepétől köszönt be a hidegebb, esős idő.
nov. 6
6:30
Felhős és borult idővel kezdődik a hét (hirado.hu)
A Dunántúl nyugati, délnyugati felén, harmadán erősen felhős vagy borult idő várható a reggeli óráktól több helyen esővel, záporesővel.
nov. 6
7:27
Változást hoz az időjárás: Kemény, ami a héten ránk vár (Blikk)
Lesznek változások!
nov. 6
8:21
Ne hagyja otthon az esernyőjét! Már ma is ránk szagadhat az ég (Blikk)
– Az ország nyugat, délnyugati harmadában várható eső, zápor, a többi részén nem valószínű csapadék, legfeljebb fátyolfelhők boríthatják az eget, de délutánra az is eltűnik.
nov. 6
10:51
Nyugaton már esik (Kiderül)
A hajnali órákban egy mediterrán ciklon melegfrontja érte el hazánkat, amely a nyugati megyékbe meghozta az esőt.
nov. 6
12:57
Szerdán jelentősen megváltozik az időjárás (Kiderül)
Kedden még az ország nagyobb részén több órás napsütésben lesz részünk. Aztán szerdától egyre vastagabb felhők érkeznek fölénk, a hőmérséklet is jelentősen visszaesik.
nov. 6
14:00
Ítéletidő sújt Olaszországra (Kiderül)
A Földközi-tenger középső részén egy nagyon aktív mediterrán ciklon alakult ki, amely Olaszországot több napig heves esőzésekkel, viharokkal ostromolja.

2017. november 7. kedd

nov. 7
5:45
Ma még sokan láthatjuk a Napot (Kiderül)
A napos száraz időnek a mai nappal vége szakad, ugyanis szerdától már nem csak a Nyugat-Dunántúlon, hanem az ország többi részén is beborul az ég és az eső is elered.
nov. 7
6:42
Eső is lehet ma (hirado.hu)
A Dunántúl nyugati, délnyugati harmadán erősen felhős lesz az ég, ott helyenként kisebb eső előfordulhat.
nov. 7
7:09
Készüljön: lehűléssel és esővel köszönt be a rossz idő (Blikk)
– Kedden még jó idő lesz, sok napsütéssel, kellemes őszi meleggel, de estére elér minket egy csapadékzóna és elromlik az idő.

Keresés