2017. november 1. szerda

nov. 1
0:00
Külügyi tárca: nincs magyar érintettje a New York-i támadásnak (Magyar Nemzet)
A Külgazdasági és Külügyminisztériumnak (KKM) jelenleg nincs információja arról, hogy lenne magyar érintettje a New Yorkban kedden történt gázolásos támadásnak – közölte Menczer Tamás, a KKM kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára kedden késő este az MTI-vel.
nov. 1
0:48
Terrortámadás New Yorkban - Gyalogosok közé hajtott egy furgon, 8 halott (Népszava)
Egy biciklisek és futók által gyakran használt úton történt a merénylet - Az elkövetőt őrizetbe vették - A KKM nem tud magyar sérültről.
nov. 1
0:48
Elgázolták az út szélén álló férfit (Police)
Elgázolták az út szélén álló férfit Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 00:41 Az 51-es számú főúton, Dunaharaszti külterületén történt halálos kimenetelű közlekedési baleset.
nov. 1
2:00
Megindult a forgalom Pilisnél (Police)
Megindult a forgalom Pilisnél Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 01:54 Befejeződött a helyszíni szemle a 4-es számú főúton.
nov. 1
3:06
Befejeződött a helyszíni szemle az 51-es számú főúton (Police)
Befejeződött a helyszíni szemle az 51-es számú főúton Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 02:59 Dunaharasztinál megindult a forgalom.
nov. 1
3:18
Kigyulladt egy autókereskedés Budapest XXI. kerületében (Police)
Kigyulladt egy autókereskedés Budapest XXI. kerületében Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 03:01 Tűzeset miatt lezárták a rendőrök a II. Rákóczi Ferenc út egy szakaszát.
nov. 1
4:12
Helyreállt a forgalmi rend Budapest XXI. kerületében (Police)
Helyreállt a forgalmi rend Budapest XXI. kerületében Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 03:59 A rendőrség feloldotta lezárást a II. Rákóczi Ferenc úton.
nov. 1
4:36
Választási csalás készül Erdélyben? (Hírstart)
Csalásra adhat lehetőséget az a gyakorlat, hogy a regisztrálni kívánó személy adatait a segítő tárolja - áll a Nemzeti Választási Iroda (NVI) válaszában, amelyet az Átlátszó Erdélynek adtak. A portál arról érdeklődött az NVI-nél, hogy mi az álláspontjuk arról a gyakorlatról, miszerint az RMDSZ és az Eurotrans Alapítvány egy, az NVI által megadott n
nov. 1
4:42
Országos összesítő (Police)
Országos összesítő ORFK Kommunikációs Szolgálat 2017. 11. 01., sze - 04:35 Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.
nov. 1
4:54
Ismét járható a 306-os számú út (Police)
Ismét járható a 306-os számú út Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 03:59 A Miskolcot elkerülő úton történt baleset helyszínelését a rendőrök befejezték.
nov. 1
5:12
E-egészségügy - Változásmentes korszakváltás (Népszava)
Arról igyekeznek meggyőzni az érintetteket, hogy a döccenők sem veszélyeztethetik az ellátást.
nov. 1
6:00
Emlékezzünk halottainkra biztonságban (Police)
Emlékezzünk halottainkra biztonságban Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 06:00 A Budapesti Rendőr-főkapitányság állandó rendőri jelenléttel biztosítja a budapesti temetőket és környéküket.
nov. 1
6:02
Áruházból lopott (Police)
Áruházból lopott Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 06:00 A Tatai Rendőrkapitányságon bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.
nov. 1
6:15
Halálkamion: egymást váltották az ajtónál a menekültek, hogy levegőt kapjanak (24.hu)
Előzetes letartóztatásban maradnak a parndorfi ügyként elhíresült eset vádlottjai.
nov. 1
6:21
Több mint ezer éve emlékezünk meg elhunyt szeretteinkről (hirado.hu)
A keresztények a 9. századtól ünneplik a mindenszentek napját november elsején. A halottak napja pedig egy bencés apát kezdeményezése volt, hogy az üdvözült lelkek mellett, egy nappal később, emlékezzünk meg valamennyi elhunyt hívőről is.
nov. 1
6:24
Erre most nagyon érdemes figyelnie az autósoknak (ATV)
Majdnem 20 méter különbség is lehet a féktávolság között a nyári és a téli gumi esetében, hideg időben. A szakemberek szerint 7 fok alatt már téli gumival kellene járnia minden autósnak. És az sem mindegy, hogy milyen az a téli gumi. Mert ha kopott vagy öreg, akkor még rosszabb a helyzet. További részletek a videóban.
nov. 1
6:30
Tovább tartanak nyitva a temetők a hét végéig (Hírstart)
Hosszabb nyitvatartással várják a megemlékezőket a fővárosi temetők mindenszentek és halottak napja alkalmából a hét végéig, míg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sűrűbben indított és rendkívüli járatokat üzemeltet.
nov. 1
6:36
Tovább tartanak nyitva a temetők a hét végéig (Hírstart)
Hosszabb nyitvatartással várják a megemlékezőket a fővárosi temetők mindenszentek és halottak napja alkalmából a hét végéig, míg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sűrűbben indított és rendkívüli járatokat üzemeltet.
nov. 1
6:39
Tovább tartanak nyitva a temetők (hirado.hu)
Hosszabb nyitvatartással várják a megemlékezőket a fővárosi temetők mindenszentek és halottak napja alkalmából a hét végéig, míg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sűrűbben indított és rendkívüli járatokat üzemeltet. Gépkocsival csak a Rákoskeresztúri új köztemetőbe és a Fiumei úti sírkertbe lehet behajtani.
nov. 1
6:42
Durván rossz év volt a Balatonnál (Infostart)
Véget ért a szezonális viharjelzés a tavaknál.
nov. 1
6:48
New York-i terrortámadás: 8 halott (24.hu)
A történteket a rendőrség terrorcselekményként kezeli.
nov. 1
6:50
Megint megszavazta az Országgyűlés a kötelező kéményellenőrzést eltörlő törvényt (24.hu)
Hiába dobta vissza Áder János. A kéményseprők már csodatévő Szent Flóriánhoz imádkoznak.
nov. 1
6:54
Jön a tél: ennyien élhetnek az utcán, csak Budapesten (ATV)
Csak az előző télen 203-an fagytak halálra, ez a szám jóval magasabb volt, mint a korábbi években, a hideg beköszöntével pedig újra veszélyessé válik a helyzet.
nov. 1
6:54
Elindult az elektronikus egészségügyi rendszer (Hírstart)
Szerdától minden magyarországi közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató köteles használni az úgynevezett elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) rendszert, amely számos - a betegeket is érintő - újdonsággal szolgál.
nov. 1
6:57
Elindult az elektronikus egészségügyi rendszer (hirado.hu)
Szerdától minden magyarországi közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató köteles használni az úgynevezett elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) rendszert, amely számos - a betegeket is érintő - újdonsággal szolgál.
nov. 1
6:57
Ez történik ma, Hámori Gabriella születésnapján (NLC)
Budapesten szerdán reggel 06:25-kor kel fel a Nap, és 16:27-kor nyugszik. Hámori Gabriella szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
nov. 1
7:00
Félpályás útlezárás a 8-as számú főúton (Police)
Félpályás útlezárás a 8-as számú főúton Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 06:54 Forgalomkorlátozásra kell számítani a közlekedőknek.
nov. 1
7:00
Este nyolcig tartanak nyitva a temetők (HírTV)
Hosszabb nyitvatartással várják az emlékezőket a fővárosi temetők mindenszentek ünnepén és halottak napján.
nov. 1
7:06
Tudta? Már nem Soros György a leggazdagabb magyar a világon (ATV)
A Forbes főszerkesztője arról is beszélt, hogy Simicska Lajos cégeinél visszaestek az állami megrendelések.
nov. 1
7:06
Tovább tartanak nyitva a budapesti temetők (444)
Meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a fővárosi temetők, a BKK pedig különjáratokat indít halottak napján.
nov. 1
7:06
Biztonságos közlekedés az ünnepek alatt (Police)
Biztonságos közlekedés az ünnepek alatt Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 06:49 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetők fokozott odafigyelését a megemlékezés és a kegyelet napjain.
nov. 1
7:12
Tovább tartanak nyitva a temetők, rendkívüli járatokat indít a BKK (168 Óra Online)
A fővárosi temetők este nyolcig tartanak nyitva.
nov. 1
7:12
Kerékpárt lopott – keressük! (Police)
Kerékpárt lopott – keressük! Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 07:03 A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.
nov. 1
7:12
Tudta? Már nem Soros György a leggazdagabb magyar a világon (Hírstart)
A Forbes főszerkesztője arról beszélt, hogy a milliárdos cégeinél visszaestek az állami megrendelések.
nov. 1
7:12
A katolikusok az összes szentről és minden elhunytról megemlékeznek (Magyar Nemzet)
November 1-jén, mindenszentek napján ünneplik a katolikusok az összes szentet, vagyis valamennyi megdicsőült lelket, november 2-án, halottak napján pedig a katolikus egyház megemlékezik minden elhunytról, különösen a tisztítótűzben szenvedő lelkekről – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtószolgálata az MTI-vel.
nov. 1
7:18
A katolikusok minden szentről és elhunytról megemlékeznek (Hírstart)
November 1-jén, mindenszentek napján ünneplik a katolikusok az összes szentet, vagyis valamennyi megdicsőült lelket, november 2-án, halottak napján pedig a katolikus egyház megemlékezik minden elhunytról, különösen a tisztítótűzben szenvedő lelkekről - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtószolgálata az MTI-vel.
nov. 1
7:21
Marton:Kanadában két éve is volt zaklatási ügye (24.hu)
A színház közösségének egyik tagja 2015 végén nyújtott be panaszt, majd őt követte egy másik sértett is.
nov. 1
7:24
Ágyúval lőttek egy szíriai iskolára, hat gyerek meghalt (Hírstart)
Egy lövedék az iskola bejáratánál csapódott be.
nov. 1
7:30
Sebességmérés Nógrád megyében (Police)
Sebességmérés Nógrád megyében Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 07:26 A mai napon a megye közútjain az alábbi helyszíneken várható sebesség-ellenőrzés:
nov. 1
7:30
Indulj el egy úton (Magyar Nemzet)
Nap mint nap szembejön a kerek arcú, fejkendős lány. Nem igaz, ő mozdulatlan, én megyek vele szembe nap mint nap. Vonzza a tekintetem, pedig félig hunyt szeme nem is rám, hanem arra a férfira tekint, akiből csak egy szalmakalap részlete látszik.
nov. 1
7:36
Videó: Majdnem összedőlt a díszlet Gyurcsány beszéde alatt (ATV)
A rakoncátlan díszlet sem akadályozta a DK elnökét. Egy néni is bekiabált a beszéd alatt, de az ő megjegyzését a volt miniszterelnök „imádta”. Helyszíni riport Kőbányáról, egy DK-s lakossági fórumról.
nov. 1
7:36
Szerdai forgalomkorlátozások Budapesten (Police)
Szerdai forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 06:11 A mai napon, 2017. november 1-jén a mindenszentek ünnepéhez kapcsolódó biztosítások miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest IV., X., XII., XV., XVI., XVIII., XIX., XXII. és XXIII. kerületében.
nov. 1
7:36
Hatalmas helyreigazítási pert bukott az M1 Híradója Czeglédy Csaba ellen (Hírstart)
Tizennyolc alkalommal kell közreadnia egy hat pontból helyreigazítást az M1 Híradójának a Czeglédy-ügyben – írta meg kedden a Népszava. Az Orbán-kormány szócsöveként működő állami hírtelevíziót a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete kötelezi erre abban a perben, amelyet a szombathelyi ellenzéki önkormányzati képviselő és ügyvéd, a bűnszervezetben
nov. 1
7:38
Útlezárás Budapest XIV. kerületében (Police)
Útlezárás Budapest XIV. kerületében Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 06:45 Csőtörés miatt lezárták Zuglóban az Öv utca egy szakaszát.
nov. 1
7:40
Garázdaság miatt keressük őket (Police)
Garázdaság miatt keressük őket Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 07:13 Az újlipótvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához.
nov. 1
7:42
Illegális migránsok Bács-Kiskun megyénél (Police)
Illegális migránsok Bács-Kiskun megyénél Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 07:31 Az elmúlt 24 óra határrendészeti eseményei.
nov. 1
7:42
Sebességellenőrzés Fejér megyében (Police)
Sebességellenőrzés Fejér megyében Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 07:30 A megye közútjain tervezett sebességmérő ellenőrzések a mai napon.
nov. 1
7:54
Komárom-Esztergom megyei összesítő (Police)
Komárom-Esztergom megyei összesítő Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 01., sze - 07:29 Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.
nov. 1
7:54
Orbánnal ilyet még soha, de a DK meglépné (24.hu)
Tudni akarják, veszélyben van-e az ország “az Orbán család sötét üzelmei miatt”.
nov. 1
7:56
Mintha Kövér elkezdené osztani Orbánt (24.hu)
Ilyen az, ha egy visszavonult politikus elkezd beszólogatni. Az amerikai politika egyik érdekes karaktere elmesélte, hogy Obama mennyire retteg a feleségétől.

Keresés