2017. november 1. szerda

nov. 1
0:51
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
nov. 1
1:06
Ez az oka, hogy van, aki bármit ehet, mégsem hízik (Női NetCafe)
Feltűnt Önnek valaha, hogy egyesek bármit ehetnek, mégsem híznak egy dekát sem, míg mások már attól is híznak, ha csak ránéznek az ételre?
nov. 1
1:21
Természetes gyógymód köhögésre, rekedtségre (HáziPatika)
Milyen kellemetlen reggel arra ébredni, hogy be vagyunk rekedve, kapar a torkunk, sőt egy kicsit már fáj is. Ilyenkor az első dolgom, hogy enyhítsem a tüneteket, ezért mindig van nálam izlandi zuzmó tartalmú Isla® torokpasztilla. ...
nov. 1
1:24
Svájc: közel 50 milliárdért luxusvilla a síterepen (Síelők)
Az amerikai CNBC televízió riportja szerint a világ egyik legdrágább ingatlanját a svájci St. Moritz síterepén találjuk. Az ingatlanosok szerint a piacon 185 millió dollárért (kb. 49,5 milliárd forint) árult luxusvillát direkt úgy tervezték, hogy "attól még a milliárdosok álla is leessen". Őrületes luxus képekben.
nov. 1
2:27
Babakötvénnyel gyermekeink jövője kényelmesen előfinanszírozható (HáziPatika)
Amikor fiatalon családalapításra gondolunk, vagy először kerül szóba párunkkal a gyerekvállalás, ritkán jut eszünkbe, hogy a gyerekek milyen gyorsan felnőnek. Az újszülött megérkezésekor is nagy változásokon megy keresztül a család, de gyermekünk... ...
nov. 1
3:00
A hurutos köhögés és kezelése (HáziPatika)
A köhögésnek két fő változata van: a száraz, illetve a hurutos. Míg előbbi során sem idegen anyagot, sem pedig váladékot nem köhögünk fel, az utóbbinál a köhögés során váladék áramlik fel az alsó légutakból. ...
nov. 1
3:06
Egy játékos gyógymód depresszió ellen (Női NetCafe)
Ígéretesnek bizonyul a depresszió kezelésében egy olyan videojáték, mely a depresszióval kapcsolatos mögöttes kognitív problémákat célozza meg.
nov. 1
3:18
A kontaktlencse ápolása: veszélyek és előnyök (WebBeteg)
A fénytörési hibákat szemüveggel, kontaktlencsével, lézerrel és műtéttel is meg lehet oldani. Manapság a lágy kontaktlencsék a legelterjedtebbek, a félkemény és kemény lencsék háttérbe szorultak.
nov. 1
3:30
Változókor: egy új kezdet (HáziPatika)
A változás sosem könnyű. Félünk az ismeretlentől, a kiszámíthatatlantól, nehezen engedjük el a múltat. Egy új életszakaszba lépve számos kihívással kell megküzdenünk, ám a nehézségek mellett új élmények és örömök is várnak ránk - ha nyitottak és... ...
nov. 1
4:03
A bedugult orr megmentője (HáziPatika)
Beteg az egész család, mindenki fújja az orrát. Pontosabban csak fújná, de nem tudja, mert be van dugulva. Ráadásul mindenki másféle betegséggel küzd. Hányféle orrcseppet szerezzünk be? Az allergiásnak is kell, neki ráadásul tartósan. Meg annak is,... ...
nov. 1
4:06
Az ősz a bőrmegújítás ideje! Íme, a legjobb kezelések (Női NetCafe)
Most, hogy itt az ősz, aktuálissá válhat a bőrmegújítás. A nyári Nap a barnítás mellett kiszáríthatta arcunkat, a tenger víztől esetleg kicserepesedett, durva tapintásúvá vált, sőt megeshet, hogy egy figyelmetlen napozás után lehámlott az arcunk.
nov. 1
4:07
Életünk során így változik az alvásigényünk (HáziPatika)
Közismert, hogy egészségünk megőrzéséhez az elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű pihenés is szükséges. De vajon mi számít elégnek, ha az alvással eltöltött órákról van szó? ...
nov. 1
5:42
Támogatnák a magyarok a kegyes halált (HáziPatika)
A magyarok negyede teljes mértékben, több mint fele pedig bizonyos feltételek mellett támogatná a halálbüntetés újbóli bevezetését. Nagy az eutanáziát pártolók tábora is, az abortuszt pedig a társadalom nagy része az érintett nők döntésére bízná. ...
nov. 1
6:06
Ez a rákbetegség évtizedeken át is szunnyadó fázisban lehet (Női NetCafe)
A tüdőrák akár két évtizeden át is szunnyadó fázisban lehet, mielőtt agresszívvá válna – derül ki egy friss kutatásból.
nov. 1
6:06
Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2017. november 1. (Ridikül)
A Skorpiók ma a békéltető szerepében lesznek, míg a Vízöntők napja az elengedésről fog szólni. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!
nov. 1
6:08
A Ridikül mai adásában: Mindenszentek napjára (Ridikül)
2017-ben is sokan mentek el, olyanok, akik értéket teremtettek a kultúrában, a tudományban, a gyógyításban, akik kiemelkedő képviselői a szakmájuknak. A Ridikül visszatérő vendégei között is ott voltak közülük többen. Ezen a napon rájuk emlékezünk.
nov. 1
6:21
Meggyaláztak egy gyermeksírt Budapesten (NLCafé)
Ellopták a szobrot a gyerek sírjáról, ilyen sírgyalázást még egyszer sem tapasztalt az elhunyt gyermek édesanyja. A temetői lopások megsokszorozódnak az ünnepek alatt.
nov. 1
6:39
Halloween tökfaragás – mutatjuk az idei legmenőbb mintákat (NLCafé)
Ha október vége, akkor halloween, és ha halloween, akkor töklámpás. Szerezd be idejében a tökéletesen kerek és formás tököt és faragd olyanra, amilyenre csak szeretnéd. A tökfaragás szuper időtöltés, a halloweeni lámpás pedig hetekig látványos dekoráció lehet az ablakban vagy a bejárati ajtó előtt.
nov. 1
6:45
Hatásos gyógymódok antibiotikumok helyett (HáziPatika)
A 20. század hajnalán felfedezett antibiotikumok valódi csodaszernek számítottak, milliók köszönhették nekik életüket, mára viszont átestünk a ló túloldalára. A legenyhébb megfázás esetén is antibiotikumokkal tömjük magunkat, jóllehet tüneteinket nem... ...
nov. 1
7:00
Három forró tea tipp a hideg őszi estékre (Női NetCafe)
Egy hűvös őszi estén, amikor reményvesztetten bandukolsz hazafelé, mert összevesztél a főnököddel, és azt hiszed, hogy ennél rosszabb már nem történhet veled, akkor az orrod előtt elrobog a buszod. Meggyötörten ácsorogsz a megállóban, várva a következőre, és azt gondolod, hogy rajtad már csak a csoda segíthet.
nov. 1
7:00
Ti elmentetek, mi pedig itt maradtunk (Ridikül)
Ezekben a napokban legtöbben bevásárolunk mécsesekből, virágokból, koszorúkból, felkeressük elhunyt szeretteink sírját, feldíszítjük, megállunk egy pillanatra, majd futunk tovább. Felejteni.
nov. 1
7:03
Hiába a folyamatos vészcsengő: nagy bajban leszünk nyugdíjasként (HVG)
Ma már mindenki tudja, hogy ha csak megközelítőleg is tartani akarja az életszínvonalát nyugdíjas korában, jó előre el kell kezdenie félretennie, mégis nagyon kevesen tudnak vagy képesek valamilyen megtakarítási formához csatlakozni. Pedig az állam is támogatja ezt. A Szülősors sorozatunk 3. része.
nov. 1
7:15
Ritka, kiütéses betegség terjed Székkutason (NLCafé)
Magas lázra, nyelési nehézségre, fájdalmas kiütésekre panaszkodnak a Csongrád megyei Székkutas lakói.
nov. 1
7:18
Az alkoholallergia tünetei (HáziPatika)
Ha egy görbe este után több napig másnaposnak érezzük magunkat, vagy azt vesszük észre, hogy a macskajaj sokkal súlyosabb, mint amennyit az elfogyasztott ital mennyisége indokolna, akkor lehet, hogy alkoholallergia áll a háttérben. Ugyanez a helyzet... ...
nov. 1
7:33
Vannak temetős időszakai az embernek, és ennek semmi köze az ünnepekhez (NLCafé)
Régebben nem értettem, hogy miért járnak emberek hetente vagy akár naponta a temetőbe. Aztán eltelt néhány év, és most már kezdem megérteni őket.
nov. 1
7:36
A szellőztetés véd a fűtés káros hatásaitól (WebBeteg)
A fűtött levegő ingerli a nyálkahártyát, aminek a következménye a szem kiszáradása és orrvérzés is lehet.
nov. 1
7:39
Egyre több a zavaros részlet az óceánból kimentett két amerikai nő történetében (Infostart)
Egyre több a zavaros részlet annak a két amerikai nőnek a történetében, akik állításuk szerint öt hónapig hánykolódtak egy vitorlással a Csendes-óceánon, amíg egy tajvani halászhajó október 24-én észre nem vette őket.
nov. 1
7:51
Ez a lány tuti receptet talált rá, hogy leszerelje a súlya miatt gúnyolódó trollokat (NLCafé)
Kedvességgel viszonozta a beszólogatást, nem várt eredménnyel.
nov. 1
7:54
Mit árul el rólad kedvenc gyertyaillatod? (24.hu)
Rózsa Velejéig romantikus természet vagy, és ezt bárki megmondja, akivel korábban egy párt alkottál. Nem véletlen, hogy egy olyan illattal árasztod el
nov. 1
8:03
Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-11-01 (HarmoNet)
Ma már nyoma sem lesz az elmúlt napok ábrándos hangulatának. Tettre készek leszünk, a munkahelyi feladatokkal is gyorsan elkészülünk. Igaz, könnyebben bonyolódunk konfliktusokba. Ma a közlekedés során is türelmetlenebbek leszünk. Ma fogaink lesznek érzékenyebbek, a rossz fogak könnyen megfájdulhatnak. Ellenőriztessük a fogainkat, de a mai napon kerüljük a foghúzás, vagy a gyökérkezelés kellemetlen…
nov. 1
8:03
Mindenki habzsolja, de most kiderült, hogy ez lehet a rák fő okozója (Blikk)
Konkrét kapcsolatot találtak a tudósok!
nov. 1
8:05
Heti vagyonhoroszkóp 2017.november 1-től november 7-ig (HarmoNet)
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
nov. 1
8:05
Atyaég: Tényleg ennyit hízott Katalin hercegné? (Blikk)
El sem hisszük, hogy mennyit.
nov. 1
8:06
Gyertyagyújtás – Arra emlékszem, aki lehettél volna, anyám (Ridikül)
Minden évben a legnehezebb nap számomra elvesztésed napja. Hányszor is veszítettelek el? Nem tudom megszámolni pontosan. De egészen biztosan elveszítettelek akkor, amikor intézetbe kerültem 4 évesen. Elveszítettelek aztán minden reggel, amikor nem jöttél értem. Minden este, amikor nélküled, idegen házban, idegenek között aludtam el.
nov. 1
8:06
Riszáld magad karcsúra: nemcsak fogyaszt, felszabadítja a nőiességedet (Retikül)
A vixen edzésprogrammal komplex önmegújításban lehet részed: amellett, hogy fogyaszt, építi az önbizalmat, és testileg-lelkileg felszabadít. Miamiban imádják a nők!
nov. 1
8:07
Felrobbant a net: Bevállalta, ilyen holmiban is elbűvölő Katalin hercegné (Blikk)
Nem hiszünk a szemünknek.
nov. 1
8:09
Hódi Pamela brutál dolgot vállalt be. Szájával táplált egy tevét (Blikk)
Ezt látnod kell, hogy csinálta!
nov. 1
8:09
Rémisztően romantikus: szuper halloween jelmezek pároknak (NLCafé)
A halloween buliba beöltözni egyedül is vicces, a párunkkal meg még inkább az lehet. Tervezzétek meg, szerezzetek be hozzá minden fontos kelléket, és készítsétek el a legötletesebb páros halloween jelmezeket az október végi buliba.
nov. 1
8:12
Rémisztően romantikus: szuper halloween jelmezek pároknak (Hírstart)
A halloween buliba beöltözni egyedül is vicces, a párunkkal meg még inkább az lehet. Tervezzétek meg, szerezzetek be hozzá minden fontos kelléket, és készítsétek el a legötletesebb páros halloween jelmezeket az október végi buliba.
nov. 1
8:21
Ezek a legőszintébb csillagjegyek. Te közöttük vagy? (Blikk)
Ők nem akarnak másnak mutatkozni, nem viselnek álarcot, hanem önmagukat adják. A hazugságot azonban másoknak sem nézik el.
nov. 1
8:23
Mennyire egészséges a sajt? Most végre megtudjuk a választ (Blikk)
Sokan hagyják el a sajtot, mert úgy gondolják nem illeszthető diétájukba.
nov. 1
8:24
A széklet szaga betegségekről árulkodhat (HáziPatika)
A széklet szaga büdös, ez egy természetes dolog, amiben nincsen semmi váratlan. Ugyanakkor, ha időről időre azt tapasztalhatjuk, hogy a szokásosnál erősebb, kellemetlenebb szaggal találkozunk, annak általában valamilyen speciális oka van. ...
nov. 1
8:27
Jó móka a gyerekeknek a komposztkitermelés (24.hu)
Komposztálót akkor is érdemes létesíteni, ha egyébként nincs szükségünk termőföldre.
nov. 1
8:30
A szakorvos 3 tippje visszatérő nyakfájás ellen (Femcafe)
A nyaki és válltájéki fájdalmak, merevség-érzés, vagy akár mozgásbeszűkülés gyakorlatilag mindennapos panaszok, ezért sokan nem is nagyon foglalkoznak vele. Azonban ha a panasz makacsul nem múlik, vagy rendszeresen visszatér, már semmiképp sem szabad a szőnyeg alá söpörni!
nov. 1
8:36
Rémisztően romantikus: szuper halloween jelmezek pároknak (Hírstart)
A halloween buliba beöltözni egyedül is vicces, a párunkkal meg még inkább az lehet. Tervezzétek meg, szerezzetek be hozzá minden fontos kelléket, és készítsétek el a legötletesebb páros halloween jelmezeket az október végi buliba.
nov. 1
8:42
Mit tanít nekünk szülőként a #Metoo? (Hírstart)
Nem minden zaklatás kerülhető el. Abban tudunk segíteni a gyerekünknek, hogy csökkentsük a kockázatot, merje elmondani, ha bántották, és ne higgye, hogy az áldozat hibája a bántalmazás.
nov. 1
8:42
Ilyen csizmaszár hossz passzol legjobban a magasságodhoz (Femcafe)
Megmutatjuk, milyen csizma passzol az alacsony, középmagas és magas nőkhöz leginkább.
nov. 1
8:45
Így hordd a szezon legtrendibb lábbelijét, a piros csizmát! (NLCafé)
A 2017-18-as őszi-téli szezon legtrendibb lábbelije a piros csizma. Neked is tetszik, de nem tudod, hogyan, mivel hordhatnád? Nos, íme némi inspiráció…
nov. 1
8:48
A legjobb programok november 1-jére (Cosmopolitan)
Ugye milyen jó lenne, ha minden hét közepén pihenhetnél egy napot? Élvezd ki az egy napos extra szabit és válassz egy hátborzongatóan szuper halloweeni progit!
nov. 1
8:57
Gyász! Családja jelentette be a rossz hírt: álmában hunyt el a legendás énekes (Blikk)
Nyugodjék békében!

Keresés