Gyenesei Leila

Gyenesei Leila az édesapját gyászolja
2024 március 22.   Metropol
A világbajnok öttusázó egy fekete-fehér képet tett közzé az Instagramon. Gyenesei Leila az édesapját gyászolja.
Most már hivatalos: Nem alkot többé egy párt Gyenesei Leila és Monoki Lehel
2023 január 5.   Life
Az elmúlt napokban több árulkodó jel is arra utalt, hogy véget ért Gyenesei Leila és Monoki Lehel kapcsolata. A világ- és Európa-bajnok öttusázó közösségi oldalán tett bejelentést és véget vetett a találgatásoknak.
Monoki Lehel a Párharcban: nem gondolta, hogy teljesítmény nélküli emberekkel lesz egy műsorban
2022 október 16.   Life
Monoki Lehel, az Exatlon All Stars műsorvezetője és Gyenesei Leila öttusázó is megméretteti magát a hétfő este induló Párharc című műsorban. Lehel már a beköltözés napján elbizonytalanodott, első gondolata az volt, hogy mit keres itt valójában.
Nem semmi, mire vállalkozott Gyenesei Leila, így élte meg
2022 október 5.   Ripost
Az egykori öttusázó extrém pillanatokat élt át kedvesével.
Diktatorikus eszközökkel akarják kinyírni az öttusát
2021 november 10.   Eurosport
Gyenesei Leila szerint az elmúlt években spirálba került az öttusa: könnyítettek a lovagláson, ezért egyre kevesebb figyelem jutott rá.
Diktatorikus eszközökkel akarják kinyírni az öttusát
2021 november 10.   Eurosport
Gyenesei Leila szerint az elmúlt években spirálba került az öttusa: könnyítettek a lovagláson, ezért egyre kevesebb figyelem jutott rá.
Fellázadtak az öttusázók, több százan szólították fel lemondásra a nemzetközi szövetség vezetőségét
2021 november 6.   m4sport.hu
Több magyar, így például Kovács Sarolta, Guzi Blanka, Gulyás Michelle, Gyenesei Leila, Tibolya Péter, Balogh Gábor, Fábián László és Marosi Ádám is aláírta a nyílt levelet.
Újabb részletek derültek ki Feke Pálék szakításáról
2019 november 21.   Habostorta
Feke Pál (38) és Gyenesei Leila (33) egykori világbajnok öttusázó több mint hat évig alkotott egy párt, három évvel ezelőtt házasodtak össze, és két...
Válik Feke Pál és Gyenesei Leila
2019 november 20.   Habostorta
Válik Feke Pál és Gyenesei Leila. A színész és a volt világbajnok öttusáznő több mint hat éve voltak együtt, három éve házasodtak össze. Most a...
Derült égből villámcsapás: egy hónappal ezelőtt még áradozott feleségéről Feke Pál - most külön utakon folytatják
2019 november 20.   Blikk
Újabb magyar álompár válik! Feke Pál (38) és Gyenesei Leila (33) egykori világbajnok öttusázó több mint hat évig alkotott egy párt, három évvel ezelőtt házasodtak össze, és két évvel ezelőtt gyönyörű kislányuk, Mimi is megszületett.
Öttusa: élsportolóból műsorvezető – „Csak a gödörásást lehet felülről kezdeni”
2019 március 1.   She
Gyenesei Leila: korábbi világbajnok öttusázó és olimpikon, de nemcsak nyári sportágában, hiszen Torinóban a téli játékokon is szerepelt sífutásban. Gyenesei Leila ma már műsorvezető a Digi Sporton. Az NSO Tv videójában mesél arról, milyen szerepet játszik még ma is az aktív sportolás az életében, illetve, hogy pályafutása után mennyire volt nehéz a
Kiderült Feke Pál és Gyenesei Leila babájának a neme
2017 augusztus 15.   Habostorta
Feke Pál és Gyenesei Leila augusztus 19-ére várja kislányáat, akinek már a nevét is kiválasztották. A színész és a volt világbajnok öttusázónő négy éve alkot ... The post Kiderült Feke Pál és Gyenesei Leila babájának a neme appeared first on Habostorta.hu.
Feke Pálék már készülnek a baba érkezésére
2017 június 19.   Habostorta
Feke Pál és a világbajnok öttusázó felesége, Gyenesei Leila (31) nemrég közösen jelent meg a Vámpírok bálján, majd az azt követő partin. Ritka alkalmak egyike volt, ... The post Feke Pálék már készülnek a baba érkezésére appeared first on Habostorta.hu.
Sporthíradós lett a világbajnok Gyenesei Leila
2017 január 21.   Blikk
Budapest — Újra a sportban dolgozik Gyenesei Leila (30), váltóban kétszeres világbajnok öttusázó, egykori sífutó.
Megházasodott
2016 szeptember 1.   Habostorta
Feke Pál titokban vette el Gyenesei Leilát   Feke Pál (35) musicalszínész csendben elvetteszerelmét, Gyenesei Leila (30) csapatvilágbajnok öttusázót. A családias,meghitt szertartás után egy helyi pincészetben rokonok és közeli barátaik,színészek, sportolók ünnepelték az ifjú párt, ott volt természetesen azörömapa, Gyenesei István egykori önkormányzati miniszter is.   – Pontosan úgy sikerült az…
Álomesküvő: Feke Pál titokban vette el Gyenesei Leilát
2016 szeptember 1.   Blikk
Eger — Feke Pál (35) musicalszínész csendben elvette szerelmét, Gyenesei Leila (30) csapatvilágbajnok öttusázót. A családias, meghitt szertartás után egy helyi pincészetben rokonok és közeli barátaik, színészek, sportolók ünnepelték az ifjú párt, ott volt természetesen az örömapa, Gyenesei István egykori önkormányzati miniszter is.
Felháborító! Csapó Gábor egy pohár vízen mutatta be a nemi erőszakot
2016 április 10.   Blikk
Budapest – Rendkívül kínos jelenet játszódott le a Sport TV heti helyzet című műsorában, amikor az olimpiai bajnok vízilabdázó Gyenesei Leila világbajnok öttusázónak egy pohár vízzel szemléltette a nemi erőszakot.
Összeházasodnak!
2015 május 17.   Habostorta
Romantikus módon jegyezte el kedvesét Feke Pál Az István, a király címszereplője megtalálta szívekirálynőjét: Gyenesei Leila öttusázót   Kételismert ember, egy művész és egy sportoló egy pár lett, mégis kevesen tudnakmesébe illő boldogságukról. Az ok, hogy Feke Pál és Gyenesei Leila valóbanmagánügynek tartja a szerelmet. Igaz, a végtelenségig egyetlen sztárpár sem tudtitkolózni. Tavaly…
Eljegyezte olimpikon párját Feke Pál
2015 május 15.   BorsOnline
Eljegyezte kedvesét Feke Pál. Az István, a király címszereplője megtalálta szíve királynőjét: Gyenesei Leila öttusázót.
Feke Pál a Rising Star szünetében turbékolt
2014 december 23.   BorsOnline
Szerelme, a csinos öttusázó olimpikon, Gyenesei Leila is elkísérte a TV2 stúdiójába a Rising Star zsűritagját a karácsony előtti utolsó adásra.