Horváth Viktor

Elhunyt Kulcsár Antal korábbi öttusakapitány
2015 december 26.   Metropol
Legnagyobb sikerei az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsannához, valamint a vb- és Eb-aranyérmes Horváth Viktorhoz kötődnek.
Öttusa: visszavonult a 31 éves világbajnok, Horváth Viktor
2009 december 7.   She
Hivatalosan hétfőn jelentette be visszavonulását Horváth Viktor, világbajnok öttusázónk.
Horváth betegre edzette magát
2009 május 6.   BorsOnline
Egy év pihenőt tart válogatott öttusázónk, Horváth Viktor, akinél túledzettség miatt fellépő magas vérnyomást állapítottak meg az orvosok. A hétszeres világbajnok – a 2007-es egyéni arany mellett csapatban és váltóban hatszor végzett az élen – a londoni olimpiáig mindenképpen folytatni akarja az élsportot.
Öttusa: Horváth Viktor túledzettség miatt az egész szezont kihagyja
2009 május 5.   She
Az év legfontosabb férfi világkupaversenyére kerül sor péntektől vasárnapig Budapesten: 21 országból 73 versenyző indul el a Nemzeti Sportcsarnokban, a KSI-uszodában, illetve a Nemzeti Lovardában tartandó viadalon.
Öttusa: Horváth Viktor felépült, és folytatja pályafutását
2008 november 13.   She
Horváth Viktor sérüléséből felgyógyulva bejelentette, hogy folytatja a versenyzést.
Dumábanés magyarázkodásban még jók a magyar sportolók
2008 augusztus 22.   Behaviour
Lassan hozzá kell szoknunk a pekingi olimpián, hogy ugyan a versenyeken rendre csillagászati távcsövön keresztül figyelhetik sportolóink az érmekért folyó csatákat, ám dumában, magyarázkodásban továbbra sincs párunk széles e világban. Öttusában finoman szólva sem sikerült az előzetes várakozásnak megfelelnie a Balogh Gábor, Horváth Viktor duónak. Szinte egész nap nem ment a két sportolónak, ám…
Öttusa: Nagyot zakóztak a lóról Baloghék - fotókkal
2008 augusztus 21.   BorsOnline
Lóvá tették Balogh Gábort és Horváth Viktort a kínai lovak. A két éremesélyesként is emlegetett öttusázó az első három tusa után meglehetősen szerényen szerepelt – előbbi 15. utóbbi a 7. helyen állt –, ám még reménykedhettünk abban, hogy a lovaglás alaposan megrostálja a mezőnyt, és a mieink előbbre léphetnek.
Olimpia: Bubu és Csaocsao kibabrált a magyarokkal
2008 augusztus 21.   HírTV
Horváth Viktor a 19., míg Balogh Gábor a 26. helyen zárta a pekingi olimpia öttusa versenyét csütörtökön.
Öttusa: Horváth a 19., Balogh a 26. helyen végzett
2008 augusztus 21.   She
A futással véget értek a férfi öttusázók küzdelmei, Horváth Viktor a 19., Balogh Gábor a 26. helyen fejezte be a versenyt.
Mindkét magyar öttusázó leesett a lóról
2008 augusztus 21.   HírTV
Mindkét magyar öttusázó - Horváth Viktor és Balogh Gábor - esélye elszállt az éremszerzésre, miután a lovastusában mindketten leestek a lóról.
Öttusa: Horváth Viktor is leesett lováról, Csaocsaóról
2008 augusztus 21.   She
Balogh Gáborhoz hasonlóan Horváth Viktornak sem hozott szerencsét a lovaglás, mivel ő is leesett lováról, Csaocsaóról, így csak 896 pontot gyűjtött a negyedik tusa során, összetettben pedig 4160 pontja van.
Öttusa: Horváth a 7., Balogh a 15. helyen áll
2008 augusztus 21.   HírTV
Öttusában Horváth Viktor a 7., Balogh Gábor pedig a 15. helyen áll három szám után. A két magyar a lovaglás és a futás során javíthat majd helyezésén.
Horváth Viktor hetedik a lovaglás előtt
2008 augusztus 21.   Behaviour
Horváth Viktor a hetedik helyen áll a negyedik szám, a lovaglás előtt a pekingi olimpia férfi öttusaversenyében. Balogh Gábor három szám után a tizenötödik.
Nincsenek dobogóközelben férfi öttusázóink
2008 augusztus 21.   HírTV
Horváth Viktor a 9., Balogh Gábor a 12. helyen áll két szám után a férfi öttusázók versenyében a pekingi olimpián. Horváth kimondottan jól lőtt, ám vívásban csak közepesen teljesített.
Öttusa: az úszás során Horváth két helyet javított
2008 augusztus 21.   She
Horváth Viktor két helyet javított, míg Balogh Gábor három helyet rontott a pekingi játékok öttusaversenyének úszószáma során. A számot az egyiptomi Amro el-Geziri nyerte, Horváth összetettben a hetedik, Balogh pedig a 15. helyen áll.
Közepes teljesítményt nyújtanak öttusázóink
2008 augusztus 21.   Behaviour
Két szám után Horváth Viktor a kilencedik, Balogh Gábor pedig a 12. helyen áll a pekingi olimpia férfi öttusaversenyében.
Öttusa: felemásan sikerült a vívás a magyaroknak
2008 augusztus 21.   She
A második tusában, a vívásban Balogh Gábor 19 győzelemmel és 16 vereséggel zárt, ami a 10. helyhez volt elég, míg Horváth Viktor épp fordított, 16-19-es mérleggel zárt. Összetettben a kínai Csien Csen-hua vezet, Horváth 9., míg Balogh a 12. helyen áll.
Öttusa: Horváth a tizenkilencedik, Balogh a huszonhatodik
2008 augusztus 21.   Infostart
Horváth Viktor a 19., Balogh Gábor pedig a 26. helyen végzett a férfi öttusázók pekingi olimpiai versenyében. Az orosz Andrej Mojszejev 5632 ponttal megvédte címét. A magyarok közül a tavaly világ- és Európa-bajnok Horváth 5272, míg Balogh 5064 ponttal zárt.
Öttusa: a lövészet után Horváth az 5., Balogh a 20.
2008 augusztus 21.   She
Az első szám, a lövészet után egyelőre Horváth Viktor áll jobban, a közelmúltban sérüléssel bajlódó sportolónk az 5. helyen zárt, míg Balogh Gábor a vívás előtt a 20.
Öttusa: Balogh Gáborék a lövészettel kezdték meg szereplésüket
2008 augusztus 21.   She
2 óra 30 perckor a lövészettel megkezdték szereplésüket a pekingi olimpián a férfi öttusázók. Mi, magyarok Balogh Gábor és Horváth Viktor révén vagyunk érdekeltek.