Horváth Viktor

Öttusa: visszavonult a 31 éves világbajnok, Horváth Viktor
2009 december 7.   NSO
Hivatalosan hétfőn jelentette be visszavonulását Horváth Viktor, világbajnok öttusázónk.
Öttusa: Horváth Viktor túledzettség miatt az egész szezont kihagyja
2009 május 5.   NSO
Az év legfontosabb férfi világkupaversenyére kerül sor péntektől vasárnapig Budapesten: 21 országból 73 versenyző indul el a Nemzeti Sportcsarnokban, a KSI-uszodában, illetve a Nemzeti Lovardában tartandó viadalon.
Öttusa: Horváth Viktor felépült, és folytatja pályafutását
2008 november 13.   NSO
Horváth Viktor sérüléséből felgyógyulva bejelentette, hogy folytatja a versenyzést.
Dumábanés magyarázkodásban még jók a magyar sportolók
2008 augusztus 22.   Népszava
Lassan hozzá kell szoknunk a pekingi olimpián, hogy ugyan a versenyeken rendre csillagászati távcsövön keresztül figyelhetik sportolóink az érmekért folyó csatákat, ám dumában, magyarázkodásban továbbra sincs párunk széles e világban. Öttusában finoman szólva sem sikerült az előzetes várakozásnak megfelelnie a Balogh Gábor, Horváth Viktor duónak. Szinte egész nap nem ment a két sportolónak, ám…
A férfi öttusa is leszerepelt: Horváth 19., Balogh 26. lett
2008 augusztus 21.   HVG
A vártnál nagyobb csalódás: Horváth Viktor a 19., Balogh Gábor pedig a 26. helyen végzett a férfi öttusázók pekingi olimpiai versenyében. (Szóljon hozzá!)
Olimpia: Bubu és Csaocsao kibabrált a magyarokkal
2008 augusztus 21.   HírTV
Horváth Viktor a 19., míg Balogh Gábor a 26. helyen zárta a pekingi olimpia öttusa versenyét csütörtökön.
Leszerepeltek férfi öttusázóink
2008 augusztus 21.   Startlap
Érmet vártunk férfi öttusázóinktól, Balogh Gábortól vagy Horváth Viktortól, de egyikük sem szerezte meg, sőt, a pontszerzés sem sikerült. Felemásan kezdtek, aztán ledobta őket a ló. Kajak-kenuban folytatódtak a középfutamok: Vereckei Ákos és Vajda Attila is döntős, a Sáfrán-testvérek nem. Birkózóink befejezték.
Öttusa: Horváth a 19., Balogh a 26. helyen végzett
2008 augusztus 21.   NSO
A futással véget értek a férfi öttusázók küzdelmei, Horváth Viktor a 19., Balogh Gábor a 26. helyen fejezte be a versenyt.
Mindkét magyar öttusázó leesett a lóról
2008 augusztus 21.   HírTV
Mindkét magyar öttusázó - Horváth Viktor és Balogh Gábor - esélye elszállt az éremszerzésre, miután a lovastusában mindketten leestek a lóról.
Nem lesz érmünk öttusában
2008 augusztus 21.   Startlap
Érmet vártunk férfi öttusázóinktól, Balogh Gábortól vagy Horváth Viktortól, de vélhetően egyikük sem szerzi meg. Felemásan kezdtek, aztán ledobta őket a ló. Kajak-kenuban folytatódtak a középfutamok: Vereckei Ákos és Vajda Attila is döntős, a Sáfrány-testvérek nem. Birkózóink befejezték.
Öttusa: Horváth Viktor is leesett lováról, Csaocsaóról
2008 augusztus 21.   NSO
Balogh Gáborhoz hasonlóan Horváth Viktornak sem hozott szerencsét a lovaglás, mivel ő is leesett lováról, Csaocsaóról, így csak 896 pontot gyűjtött a negyedik tusa során, összetettben pedig 4160 pontja van.
Öttusa: Horváth a 7., Balogh a 15. helyen áll
2008 augusztus 21.   HírTV
Öttusában Horváth Viktor a 7., Balogh Gábor pedig a 15. helyen áll három szám után. A két magyar a lovaglás és a futás során javíthat majd helyezésén.
Csoda kéne a magyar öttusa aranyhoz
2008 augusztus 21.   Startlap
Érmet vártunk férfi öttusázóinktól, Balogh Gábortól vagy Horváth Viktortól, de mindketten felemásan kezdtek. Kajak-kenuban folytatódtak a középfutamok: Vereckei Ákos és Vajda Attila is döntős, a Sáfrány-testvérek nem. Birkózóink befejezték.
Horváth Viktor hetedik a lovaglás előtt
2008 augusztus 21.   Népszava
Horváth Viktor a hetedik helyen áll a negyedik szám, a lovaglás előtt a pekingi olimpia férfi öttusaversenyében. Balogh Gábor három szám után a tizenötödik.
Nincsenek dobogóközelben férfi öttusázóink
2008 augusztus 21.   HírTV
Horváth Viktor a 9., Balogh Gábor a 12. helyen áll két szám után a férfi öttusázók versenyében a pekingi olimpián. Horváth kimondottan jól lőtt, ám vívásban csak közepesen teljesített.
Öttusa: az úszás során Horváth két helyet javított
2008 augusztus 21.   NSO
Horváth Viktor két helyet javított, míg Balogh Gábor három helyet rontott a pekingi játékok öttusaversenyének úszószáma során. A számot az egyiptomi Amro el-Geziri nyerte, Horváth összetettben a hetedik, Balogh pedig a 15. helyen áll.
Közepes teljesítményt nyújtanak öttusázóink
2008 augusztus 21.   Népszava
Két szám után Horváth Viktor a kilencedik, Balogh Gábor pedig a 12. helyen áll a pekingi olimpia férfi öttusaversenyében.
Eddig közepes férfi öttusázóink olimpiai teljesítménye
2008 augusztus 21.   HVG
Két szám után Horváth Viktor a kilencedik, Balogh Gábor pedig a 12. helyen áll a pekingi olimpia férfi öttusaversenyében. (Szóljon hozzá!)
Öttusa: felemásan sikerült a vívás a magyaroknak
2008 augusztus 21.   NSO
A második tusában, a vívásban Balogh Gábor 19 győzelemmel és 16 vereséggel zárt, ami a 10. helyhez volt elég, míg Horváth Viktor épp fordított, 16-19-es mérleggel zárt. Összetettben a kínai Csien Csen-hua vezet, Horváth 9., míg Balogh a 12. helyen áll.
Öttusa: Horváth a tizenkilencedik, Balogh a huszonhatodik
2008 augusztus 21.   Infostart
Horváth Viktor a 19., Balogh Gábor pedig a 26. helyen végzett a férfi öttusázók pekingi olimpiai versenyében. Az orosz Andrej Mojszejev 5632 ponttal megvédte címét. A magyarok közül a tavaly világ- és Európa-bajnok Horváth 5272, míg Balogh 5064 ponttal zárt.