Kővágó Zoltán

Országos csúcs! Baji Balázs ezüstérmes az atlétikai Eb-n
2016 július 10.   Kripto Akadémia
Kővágó Zoltán hatodik helyen zárta a férfi diszkoszvetők versenyét.
Szombati sportműsor: Babos Tímea döntőzik Wimbledonban
2016 július 9.   She
A labdarúgó NB I jövő heti rajtjára készülő csapatok többsége főpróbát tart, a Vasas két mérkőzést is játszik szombaton. S hogy milyen élő közvetítéseket kínálnak a sporttelevíziók? A wimbledoni teniszversenyen a női egyes, valamint a férfi és a női páros döntőjét – az utóbbiban Babos Tímeáért szoríthatunk; az atlétikai Európa-bajnokságon többek között a férfi diszkosz döntőjét Kővágó…
Atlétika: Kővágó Zoltán győzőtt a Katonai Világjátékokon
2015 október 8.   She
Kővágó Zoltán nyerte a diszkoszvetést a dél-koreai Mungjongban zajló Katonai Világjátékokon.
Atlétikai vb - Kővágó Zoltán és Szabó Barbara is kiesett
2015 augusztus 27.   Infostart
A diszkoszvető Kővágó Zoltán és a magasugró Szabó Barbara sem jutott döntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság csütörtöki versenynapján.
Atlétikai vb: Kővágónak most sem sikerült döntőbe jutnia
2015 augusztus 27.   She
A diszkoszvető Kővágó Zoltán és a magasugró Szabó Barbara sem jutott döntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság csütörtöki versenynapján.
Atlétikai ob: Márton Anita diszkoszvetésben is győzött
2015 augusztus 9.   She
A súlylökésben szombaton bajnoki aranyérmet nyert és fedett pályán Európa-bajnok Márton Anita diadalmaskodott a női diszkoszvetők versenyében is Székesfehérváron a 120. atlétikai magyar bajnokság harmadik, vasárnapi versenynapján. A 2004-es athéni olimpián ezüstérmes Kővágó Zoltán magabiztosan győzött a férfi diszkoszvetők között.
Atlétikai Eb: Kővágó és a hármat hibázó Szikszai is kiesett
2014 augusztus 12.   She
Diszkoszvetésben Kővágó Zoltán és Szikszai Róbert sem jutott tovább a selejtezőből a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon.
Atlétikai Eb: Kővágó döntős helyen, de elégedetlen
2014 augusztus 12.   She
A diszkoszvetők selejtezőjének első csoportja után döntős helyen áll Kővágó Zoltán a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon.
Atlétikai ob péntektől Székesfehérváron
2014 július 28.   Metropol
Az ob-n indul az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián, és a nemrég visszatért diszkoszvető Kővágó Zoltán is.
Atlétika: Kővágó Linzben is nyert, Gatlin továbbra is veretlen
2014 július 15.   She
A múlt keddi Gyulai István Memorialon győzelemmel visszatért Kővágó Zoltán a kedd este Linzben rendezett atlétikai viadalon is megnyerte a férfi diszkoszvetést, méghozzá kiváló, 65 méter feletti eredménnyel.
Gyulai-emlékverseny: Kővágó győzelemmel tért vissza
2014 július 8.   She
Kétéves eltiltása után győzelemmel tért vissza Kővágó Zoltán, Európa-bajnoki indulást jelentő 64.72 méteres eredményt ért el diszkoszvetésben a keddi, székesfehérvári Gyulai István-memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon. Az ukrán Bohdan Bondarenko szenzációs, 238 centiméteres ugrással nyerte meg a férfi magasugrást, az amerikai Tianna Bartoletta pedig női 100 méteren és távolugrásban is győzni…
Kővágó bronzát már el is vették
2013 január 30.   Blikk
Lausanne – Az Európai Atlétikai Szövetség megfosztotta a diszkoszvető Kővágó Zoltánt (33) a tavalyi Európa-bajnokságon szerzett bronzérmétől.
Atlétika: a svájci legfelsőbb bíróságon folytatódik a Kővágó-ügy
2013 január 30.   She
Még nem ért véget Kővágó Zoltán ügye, ezért egyelőre kérdéses, hogy a doppingvétséggel vádolt diszkoszvetőnek vissza kell-e adnia a tavalyi Európa-bajnokságon szerzett bronzérmét.
Atlétika: holland sportoló kapja meg Kővágó Zoltán Eb-bronzát
2013 január 29.   She
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség elvette Kővágó Zoltán magyar diszkoszvető Európa-bajnoki bronzérmét, miután az atlétát tavaly nyáron két évre eltiltották doppingvétség miatt.
Kővágó Zoltán: lesz újabb visszatérés?
2012 szeptember 27.   Behaviour
Vélhetően a magyar atlétikáért és a magyar sportért szorítókban a vér is megállhatott, amikor a londoni olimpia előtt a Nemzetközi Sportdöntő Bíróság (CAS) két esztendőre doppingvétségre hivatkozva eltiltotta a nyári játékok diszkoszvető számának egyik éremesélyesét, Kővágó Zoltánt.
London 2012: Kővágó Zoltán doppingvétség miatt nem indulhat
2012 július 26.   She
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében doppingvétség miatt nem indulhat a londoni olimpián Kővágó Zoltán Európa-bajnoki bronzérmes diszkoszvető – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Atlétikai Szövetség. A dobóatléta kétéves eltiltást kapott.
Doppingvétség: Kővágó Zoltán nem indulhat az olimpián
2012 július 26.   ATV
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében doppingvétség miatt nem indulhat a londoni olimpián Kővágó Zoltán Európa-bajnoki bronzérmes diszkoszvető - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ).
Kővágó Zoltán doppingvétség miatt nem indulhat az olimpián
2012 július 26.   Infostart
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében doppingvétség miatt nem indulhat a londoni olimpián Kővágó Zoltán Európa-bajnoki bronzérmes diszkoszvető - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Atlétikai Szövetség.
Atlétika, GyL: Gay magabiztosan győzött 100 m-en, Kanter nyerte a diszkoszt
2012 július 13.   She
A jamaicai Asafa Powell távollétében Tyson Gay magabiztosan nyerte meg pénteken a férfi 100 m-es síkfutást a londoni atlétikai Gyémánt Liga-viadal első napján. Férfi diszkoszvetésben az olimpiai bajnok Gerd Kanter győzött, Kővágó Zoltán nem volt ott a mezőnyben.
Pars: megvan az első!
2012 július 3.   Behaviour
Pars Krisztián tavalyi világbajnoki ezüstje és számtalan döntős szereplése után először győzött nagy világversenyen: a kalapácsvető aranyérmes lett a helsinki atlétikai Európa-bajnokságon! Kővágó Zoltán a diszkoszvetők versenyében a harmadik helyen végzett.